All About You-פרק 5

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAll About You-פרק 5../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

אני רוצה להגיד שוב תודה על כל התגובות המדהימות שלכן-זה כלכך כיף לקרוא את זה D: וגם אם יש דברים שאתן לא אוהבות או ביקורות,תכתבו את זה כדי שאני אדע להשתפר
שורות אחרונות: "אל,אני לא רוצה לגרום לך אי נעימות או משהו.אני אומר את זה בגלל מה שהיה מקודם בחדר של טום וזה..אני רוצה להיות רק ידיד שלך" הוא חייך אליה חיוך מתוק. "כן ברור,גם אני" אלי החזירה לו חיוך. "ידידים?"הוא אמר והושיט את ידו כדי שאלי תלחץ אותה. היא צחקה."לא יכול להיות שהוא כזה חמוד" אלי חשבה לעצמה והושיטה את ידה בחזרה "ידידים" היא אמרה. דאגי לא יכל לעצור את עצמו וחיבק אותה.אלי חיבקה אותו בחזרה והם ישבו ככה דקות ספורות. *פרק 5:* "דאגי איפה.."הארי פתח את הדלת ולא סיים את המשפט כשראה את דאגי ואלי מחובקים על המדרגות. הם הבחינו בו ומיד התרחקו זה מזו. "מה קורה חבר'ה?" הארי שאל בחיוך ממזרי. "אחר כך אחי,אחר כך" דאגי טפח על כתפו של הארי ונכנס הביתה ואלי אחריו. "אוחח איתכם" מלמל הארי ונכנס גם הוא. "תודה שהועלתם בטובכם לחזור! מה עשיתם שם בחוץ?" אמר טום. "עוד אחד..כלום טומי,כלום" ענה דאגי ופנה לשבת על הכורסה שלו. "יואוו אף פעם לא מספרים לי כלום בלהקה הזאת!" התרגז טום "אם אתם צריכים אותי אני במטבח אופה פשטידה!" הוא אמר ברוגז ופנה ללכת משם למטבח. "אופה פשטידה טום?? וואו זה ממש גברי!" צחק דני. "כן אחי,אתה גורם לנו לקנא בגבריות שלך" הצטרף דאגי לצחוק. "אל תתחיל איתי!" צעק לו טום מהמטבח. "אמאל'ה אני מפחד" דאגי גיחך. "היי אל,אולי תצטרפי אלי למשחק אחד?" הציע דני. "בכדורגל?" אלי שאלה בהיסוס. "כן,למה את מפחדת?" דני התגרה בה. "ממש לא! קדימה בוא נשחק" אלי הכריזה והתיישבה על הספה לצידו של דני. **אחרי שעה של משחק:** "מה?? אני לא מאמין! היא ניצחה אותי!" צעק דני. "שוב" פלט דאגי ודני הסתכל עליו במבט מאיים. "מצטערת,אבל ככה זה כשיש לך שני אחים גדולים" אלי חייכה ונשענה אחורה על הספה. "לא אני לא מוכן! עוד סיבוב!" דני התחנן. "אחי,פשוט תודה שבת הביסה אותך וזהו" הארי צחק. "לעולם לא!" אמר דני ושילב את זרועותיו. "טוב,תמשיך להתכחש למציאות.ובמציאות אלי ניצחה אותך!" דאגי קרץ לאלי והתחיל לברוח משום שידע שדני ישר יקום לרדוף אחריו. "אני אראה לך מה זה" דני ודאגי התחילו לרוץ ולקפוץ בסלון. "אם אתם שוברים פה משהו אני הורג אותכם!" טום צעק מהמטבח. "עם מה? עם הפשטידה שלך?" דאגי עצר את הריצה וצחק.דני הצטרף אליו ושניהם התיישבו על הספה כאילו כלום לא קרה. "טוב שמתי את הפשטידה בתנור אז יש לנו זמן לדבר קצת עד שהיא תהיה מוכנה" יצא טום מהמטבח מנגב את ידיו במגבת. "אני בעד להכיר את אלי" דני הציע וחייך. "גם אני" אמרו דאגי,טום והארי יחד. "אממ טוב" אלי חייכה "אבל זה עובד לשני הכיוונים,כי גם אני צריכה להכיר אותכם" "ברור" הארי אמר. "אוקיי אממ..מתי התחלת לשיר?" טום שאל. "בערך כשהייתי בת 6.אז גם התחלתי ללמוד לנגן על פסנתר" אלי ענתה. "את מנגנת על פסנתר?" דני שאל. "זה מה שהיא הרגע אמרה דביל" הארי גלגל את עיניו. "אוקיי עכשיו תורי.אממ מי כותב את השירים בלהקה?" אלי שאלה. "טום כותב את רוב השירים,אבל חלק גם אני כותב,ודאגי מדי פעם בא עם רעיון דבילי לשיר ואיכשהו אנחנו בסוף עושים מזה קליפ,האמ טרנסילבניה.." דני הפנה את מבטו לדאגי. "כן זה באמת היה שיר דבילי" דאגי חייך וכולם צחקו. "סורי שאני אהיה קצת ישיר,אבל זה דבר שחשוב לדעת" הארי אמר. "תשאל" אלי חייכה. "יש לך חבר?" שאל הארי. "אוווווו" טום גיחך. "אממ.." אלי הרגישה לא בנוח עם השאלה משום מה. "כן,יש לי,קוראים לו ניק" היא השיבה "ולכם?" "טום חבר של ג'יובנה כבר איזה מיליון שנה,ואני יוצא עם מישהי" הארי ענה. "אני ודאג מעדיפים להיות סולו" חייך דני ותפח על כתפו של דאגי. "דבר בשם עצמך!" דאגי השיב לו. אלי חייכה והחליטה לשאול משהו שבאמת עניין אותה נכון לעכשיו."אז מה זה בעצם אומר שהתקבלתי לחברה? מה הולך לקרות?" היא שאלה כשמבטה אוטומטית הופנה אל טום. "הו,חיכיתי שתשאלי את זה" טום חייך והשלושה האחרים גלגלו עיניהם. "אז ככה,דבר ראשון,אנחנו צריכים לדעת מה הסגנון המוזיקלי שלך,ואם יש לך כבר כמה חומרים מוכנים.אחרי שנבין מה קורה מהבחינה הזאת נוכל,לא יודע,אולי לכתוב שיר ביחד ואחרי זה נעבוד ביחד איתך על האלבום שלך.כמובן שאת תוכלי לבחור אם את רוצה שנעזור לך עם השירים,הלחנים וכל זה.והדרך עוד ארוכה" טום הסביר. "וואו,זה נשמע כל כך מקצועי וכיפי" אלי חייכה.חיוכה המקסים גרם לכולם לחייך. "האמת היא שכתבתי כמה שירים,ואפילו כמה לחנים,אבל אני בהחלט אשמח אם אתם תעזרו לי בקטע הזה!" אלי אמרה. "אין שום בעיה" אמר דני ושם את ידו על כתפה. "יופי" היא חייכה "אוי,כבר מאוחר,אני חייבת ללכת" אלי אמרה וקמה לחבק את כולם. "את רוצה שאני אלווה אותך?" דאגי שאל את אלי כשניגשה לחבק אותו. "אממ זה לא מפריע לך?" אלי שאלה. "ממש לא.וחוץ מזה אני מפחד שטום יכריח אותי לאכול את הפשטידה שלו" הוא גיחך. "שמעתי את זה!" טום קרא. "יופי!" דאגי החזיר לו "בואי" הוא אמר ושניהם יצאו מהבית. אלי ודאגי הלכו ברחוב בדרך לביתה של אלי.כבר היה חשוך ודיי קריר. אחרי הליכה קצרה הם הגיעו לפתח ביתה של אלי. "טוב אני לא אשאיר אותך בחוץ בקור.רוצה להיכנס?" אלי הציעה. "אממ כן בטח" דאגי ענה בחיוך ונכנס. פרק 6 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 6../images/Emo63.gif

*פרק 6:* הוא שוב ראה את התמונה הזאת של אלי וניק.אלי ראתה שדאגי מסתכל עליה וזה גרם לה להתעצב קצת. "אממ דאגי..אולי אתה יכול..אם אתה רוצה..להישאר איתי קצת,רק עד שאירדם?" היא אמרה והסתכלה עליו. "כן בטח" עיניו של דאגי נצצו והוא חייך.הוא התיישב קרוב אליה על הספה ואלי הדליקה את הטלוויזיה. היא דפדפה בערוצים עד ששניהם שמעו שיר מוכר.אלי החזירה לערוץ המתאים והקליפ של all about you התנגן. "יאוו אני לא מאמין שהם שמו את השיר הישן הזה" אמר דאגי. "אני לא מאמינה שהם שמו את השיר הזה.אני מתה עליו!" אמרה אלי בהתרגשות. "באמת?" חייך דאגי.הוא הבחין בזווית עינו בגיטרה אקוסטית נשענת על הקיר. דאגי קם,לקח את הגיטרה ושב לספה.השיר בדיוק נגמר ודאגי החל לכוון את הגיטרה. "את מנגנת?" דאגי שאל. "פעם ניגנתי,אבל לא כל כך הסתדרתי עם זה" אמרה אלי. "טוב אני מוכן" דאגי חייך. "מוכן למה?" היא הסתכלה עליו. דאגי החל לנגן מנגינה מוכרת. "וואי זה יכול לגרום לי להירדם אתה יודע" אלי אמרה. "זה בסדר,תישני,אני אנגן לך שיר ערש ילדה קטנה שלי" הוא חייך אליה ואלי הרשתה לעצמה להתכרבל על הספה ולהשעין את ראשה על חזהו של דאגי. "it's all about you It's all about you baby It's all about you It's all about you Yesterday.." דאגי שר בקולו היפה את השיר שאלי כל כך אהבה.הוא הרגיש איך אלי לאט לאט נרדמת,וכשראה שעיניה עצומות לגמרי הוא עדיין המשיך לנגן עד סוף השיר. בשקט דאגי הניח את הגיטרה לצד הספה כשהוא משתדל לא להעיר את אלי.הוא השכיב אותה לכל אורך הספה וקם לכסות אותה. אחר כך הוא פשוט ישב לידה על הרצפה והסתכל. "גם כשהיא ישנה היא יפיפייה" הוא חשב לעצמו. דאגי ליטף את פניה של אלי ברכות והזיז קבוצת שיער שכיסתה את פניה.לאט לאט דאגי נרדם גם הוא,יושב על השטיח ומשעין את ראשו על הספה ליד ראשה של אלי. **בבוקר:** "דאגי..תתעורר" דאגי שמע קול רך לוחש לו. "אלי? מתי קמת?" הוא הסתובב וראה שאלי כבר לבושה ומאורגנת. "לפני שעה בערך" אלי אמרה. "ורק עכשיו הערת אותי?" דאגי נעמד. "אממ עשיתי רע?" אלי שאלה בהיסוס. "מה פתאום?? אני אוהב לישון!" אמר דאגי בחיוך ופנה ללכת לשירותים. "טוב כשתסיים הכנתי ארוחת בוקר" אלי קראה אחריו. "וואי איזה כיף בבית הזה..פי אלף יותר טוב משל טום" דאגי חשב לעצמו וחייך. כשדאגי חזר מהשירותים והגיע למטבח הוא נדהם לגלות ערימת פנקייקים גדולה מאוד! "ישששש פנקייקים!!" דאגי צעק באושר וישר התיישב ליד השולחן והחל לזלול. הוא היה נראה כמו ילד קטן שקיבל פרס,מה שגרם לאלי לצחוק. "היי תשאיר קצת לי!" היא אמרה והתיישבה לידו. צלצול אסאמס קטע את ארוחתם. "דאג איפה אתה? אנחנו כבר שעה דופקים אצלך בדלת!"דאגי הקריא את האסמאס בקול רם. "זה מדני" הוא אמר. "טוב אז בטח כדאי שתלך אליהם" אלי אמרה "אל תדאג אני אשמור לך את הפנקייקים עד לפעם הבאה" היא חייכה אליו. דאגי חייך גם הוא ושניהם התקדמו לעבר הדלת. "תודה על האירוח" אמר דאגי. "מאוד נהנתי". "גם אני" אלי חייכה אליו ודאגי הלך. "מה אתה שיכור?" דאגי שמע את הארי שואל כשהגיע לביתו וראה את הארי,דני וטום יושבים על המדרגות בכניסה לבית. "לא למה?" דאגי שאל בתמימות. "תראה אותך,צוחק לעצמך ברחוב" טום אמר. "אסור לבן אדם להיות שמח?" דאגי שאל והוציא את מפתחות הבית מהכיס. "לך לא!" דני אמר,עקף את דאגי שפתח את הדלת ונכנס הביתה. "נוו אז איפה היית?" הארי שאל בסקרנות "ולמה אתה כל כך מאושר?" "אני מהמר על אלי" טום חייך וקפץ על הספה. "כן" דאגי חייך ונראה מרחף. "כן מה דביל?" טום גיחך. "ישנתי אצל אלי" דאגי אמר בסתמיות והתיישב על השולחן בסלון כשהשלושה האחרים על הספה מולו. "מה?! כבר?! לא חשבתי שהיא כזאת.." אמר הארי. "לא דפוק!" דאגי נתן לו מכה בכתף "פשוט נרדמתי שם,בטעות.." הוא אמר. "כן בטח בטעות" דני קרץ לו והדליק את הפלזמה. תוך שניה ארבעתם ישבו מרותקים לטלוויזיה. "חכה חכה על המכה הזאת בכתף,זה עוד לא נגמר,אתה יודע שאני יותר חזק ממך!" הארי פנה לדאגי פתאום. "כן אני יודע.." דאגי ענה מניסיון והתרחק מעט מהארי. "אז..למה חיכיתם לי מחוץ לבית בכלל?" דאגי שאל. "סתם היה לנו משעמם אז החלטנו לקפוץ לאכול משהו,מה שמזכיר לי שאני רעב" טום אמר וקם לקחת משהו לאכול מהמקרר. "כמה מפתיע.." הארי אמר ודני ודאגי התחילו לצחוק. "דאגי אני אעיף את הכורסה!" טום צעק מהמטבח. דאגי השתתק. "טוב אני עולה לבדוק מה שלום זוקי" דאגי אמר והחל לעלות במדרגות. "תמסור ד"ש ללטאה החמודה שלך" דני אמר תוך כדי זיפזופ בערוצי הטלוויזיה. לפתע נשמע צעקה. "לאאאאאאאאאאאאאאאאא!" מקווה שאהבתן ושתגיבו :) תהנו

dougie10

New member
חחחחח.......אחד האדירים

ממש ממש ממש ממש ממש ממש אהבתי!!1 כאילו עכשיו הזיקית מתה??... יוואוו איזה אומלל דאגי...הזיקית שלו זה הכל בשבילו!!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהאמ..חכי ליום שלישי ואז תדעי מה קרה../images/Emo3.gif

ותודה

noam31995

New member
חחח..ממש חמוד!!

הרגו את זוקי?? בטח טום שם אותה בפשטידה!!!!חחחח איזה חמוד דאגי!! שהוא ואלי יהיו כבר ביחד!!!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהאמ האמ../images/Emo6.gif

פעם ראשונה מזה הרבה מן שאני קוראת פיק של מישהי אחרת
"עוד אחד..כלום טומי,כלום" ענה דאגי ופנה לשבת על הכורסה שלו XDDDD דאגי נשמע ערס חחחחחח טום אופה פשטידה
אמרתי לך שזה מצחיק להוציא אותו שמן ואישה
"היי אל,אולי תצטרפי אלי למשחק אחד?" הציע דני. "בכדורגל?" אלי שאלה בהיסוס. "כן,למה את מפחדת?" דני התגרה בה שיציע לי נראה מה אני אומר
חמוווווווווווווד
"אם אתם שוברים פה משהו אני הורג אותכם!" טום צעק מהמטבח. "עם מה? עם הפשטידה שלך?" דאגי עצר את הריצה וצחק. חחחחחחחחחחחחחחחחחח "אני ודאג מעדיפים להיות סולו" חייך דני בדיוק דני, בדיוק! עד שתפגוש אותי יום אחד
"אממ דאגי..אולי אתה יכול..אם אתה רוצה..להישאר איתי קצת,רק עד שאירדם?" היא אמרה והסתכלה עליו. מה היא ילדה קטנה?? XD היא כזאת שקופה חחח אומג גם לי היה באחד הפיקים ששרים לי AAY.. רק שאז זה היה דני כמובן
מה זה ה "לאאאא" הזה? XDD כזה לא קשור חחחחח מה קרה זוקי ברחה?
XDDD בקיצור פרקים כיפים
המשיכי כך
ד"א כמה פרקים יש?
וד"א... לדני תהיה מישהי? אממממממממ

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifיאייי איזה כיף לי ../images/Emo9.gif

איזה כבוד! את קוראת את הפיק שלי! תודה
חחחחחחחחחחחח ערס? דאגי?
כןכן מודה-זה מאוווווד מצחיק XD אבל לא שמת לב? כתבתי קטע במיוחד בשבילך שצוחק על זה שטום שמן.. אני אתן לך רמז,זה בפרק 6,נראה אם תמצאי
חחח אשכרה ילדה קטנה,אבל הם כאלה חמודים :) והיא ראתה שהוא עצוב בגלל התמונה אז היא רצתה לעודד אותו קצת
אממ ה"לאאאא" זה בשביל ליצור מתח לפרקים הבאים חחח ביום שלישי תדעו הכל
עדיין לא סיימתי לכתוב,אני דיי בסוף,ויהיו 30 ומשהו פרקים(לא ארוך מדי נכון?) DD: אמממ טוב,כן,תהיה לדני מישהי,אבל יש עוד זמן..אולי אני אקרא לה מיקי?
תודה ענקיייייייית

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאולי באמת תקראי לה ככה?../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

it will make my day
ועם הכתיבה שלך אני בטוחה שהקטעים יהיו מהממים
כה כה הקטע הזה, לא?: "סתם היה לנו משעמם אז החלטנו לקפוץ לאכול משהו,מה שמזכיר לי שאני רעב" XD שמן חחחח זאת אומרת, הוא החליט לקפוץ לאכול משהו
ו-30 פרקים זה סבבה, אל תשכחי אצלי היו 35 משהו כזה נדמה לי או בעצם 36 חחחח ופיק הקודם גם היו איזה.. 30 ו.... אני עדיין מחכה להזדמנות לפרסם את החלק השני לפיקצר שלי "הזדמנות שנייה"
למה אין

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifבשביל לגלות תצטרכי להמשיך לקרוא../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

גאשששש לקבל ממך מחמאה על הכתיבה זה הכי כיף בעולם! תודההה DD: ואני מקווה שהם באמת יהיו מהממים ולא תתאכזבו
חחחחחחחחחחחחחח כןכן זה הקטע XDD יאפ,אז יהיו 30 ומשהו פרקים..נראה כבר כמה זה יצא. גם אני מחכה לזה כבר@#$%^&*! תפרסמי את זההה
טנקס

Only Neta

New member
וואי פרקים מהממים!

יואו את פשוט כותבת מדהים! איזה חמודים דאגי ואליי!!!! תעשי כבר שהיא תיפרד מניק
היא ודאגי יותר מתאימים P:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה../images/Emo13.gif

חחחח כבר עשיתי הכל,הפרקים כתובים,חוץ מהסוף שאני עדיין לא יודעת מה לעשות
חכי ותראי מה יקרה במשולש הזה של אלי-ניק-דאגי
ותודה רבה

Only Neta

New member
יואוו

איזה מגניבה, כתבת כבר את כל הפרקים! :) מחכה בקוצר רוח לראות מה יקרה! ^^

../images/Emo187.gif ווואו ממש יפה ../images/Emo6.gif

וואו כ " כ אהבתי . @ "כן" דאגי חייך ונראה מרחף. "כן מה דביל?" טום גיחך. "ישנתי אצל אלי" דאגי אמר בסתמיות והתיישב על השולחן בסלון כשהשלושה האחרים על הספה מולו. "מה?! כבר?! לא חשבתי שהיא כזאת.." אמר הארי. "לא דפוק!" דאגי נתן לו מכה בכתף "פשוט נרדמתי שם,בטעות.." הוא אמר. כ"כ אהבתי תקטע הזה :):) תמשייכי ככה חח

Red Shani

New member
זה כל כך מצחיק../images/Emo6.gif

"יואוו אף פעם לא מספרים לי כלום בלהקה הזאת!" התרגז טום "אם אתם צריכים אותי אני במטבח אופה פשטידה!" הוא אמר ברוגז ופנה ללכת משם למטבח. בקטע הזה אני פשוט על הרצפה
הוא כל כך נשי
"טום כותב את רוב השירים,אבל חלק גם אני כותב,ודאגי מדי פעם בא עם רעיון דבילי לשיר ואיכשהו אנחנו בסוף עושים מזה קליפ,האמ טרנסילבניה.." דני הפנה את מבטו לדאגי. גם זה ממש הצחיק אותי!
ודאגי ואלי כאלה חמודים בפרק 6! שיהיו כבר ביחד
אני ממש אוהבת את הכתיבה שלך, מחכה להמשך

למעלה