All About You-פרק 7

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAll About You-פרק 7../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

אז הנה הגיע יום שלישי ואיתו עוד שני פרקים חדשים DD: שוב תודה על כל התגובות המדהימות שלכןןן! זה אף פעם לא נמאס אז אתן מוזמנות להמשיך עם זה
אני יודעת שכולן מאוד לחוצות לדעת מה קרה עם זוקי אז..כל התשובות למטה
שורות אחרונות: "אז..למה חיכיתם לי מחוץ לבית בכלל?" דאגי שאל. "סתם היה לנו משעמם אז החלטנו לקפוץ לאכול משהו,מה שמזכיר לי שאני רעב" טום אמר וקם לקחת משהו לאכול מהמקרר. "כמה מפתיע.." הארי אמר ודני ודאגי התחילו לצחוק. "דאגי אני אעיף את הכורסה!" טום צעק מהמטבח. דאגי השתתק. "טוב אני עולה לבדוק מה שלום זוקי" דאגי אמר והחל לעלות במדרגות. "תמסור ד"ש ללטאה החמודה שלך" דני אמר תוך כדי זיפזופ בערוצי הטלוויזיה. לפתע נשמע צעקה. "לאאאאאאאאאאאאאאאאא!" פרק 7: "דאגי!" דני,טום והארי שמעו את דאגי צועק ותוך רגע שלושתם כבר היו בקומה השניה בחדרו של דאגי. "מה קרה?? איפה זוקי??" דני שאל מתנשף. "זוקי בסדר אבל אני חושב ששכחתי את הפלאפון שלי אצל אלי!" דאגי אמר בלחץ. "זהו,אני הורג אותך!" הארי התעצבן והתנפל על דאגי. "די דיי,הארי אתה מכאיב לי!" דאגי צעק. "זאת המטרה!" הארי השיב לו ואז עזב אותו. "מה אתה צועק ככה? אתה יודע איך הלחצת אותנו??" "נוו לא חשבתי שתילחצו,אני אוהב לצעוק,מה לעשות.." דאגי אמר בחיוך תמים. "אוחח עם הפרצופים הילדותיים שלו אי אפשר לכעוס עליו" הארי אמר בעצבים. "נוו אז מה הביג דיל עם הפלאפון?" "אם היא תקרא לי את האסאמסים?" דאגי נראה לחוץ. "מה היא אשתך??" דני צחק. "נוו דני! זה רציני!" דאגי התרגז. "אז מה אם היא תקרא לך את האסאמסים?" טום שאל. "יש שם אסאמסים עוד מתקופת..נוו אתם יודעים..אשלי.." דאגי אמר בהיסוס. "אחי,היא לא תקרא לך את האסאמסים,וגם אם כן,זה לא אמור לשנות לה כי לא קרה ביניכם כלום נכון?" דני שאל אותו. "נכון אבל..אני מפחד.." דאגי אמר והתיישב על המיטה. "בטוח שמתם לב שאני דיי אחריה ו.." "שמע,אשלי שייכת להיסטוריה.אם אתה באמת רוצה את אלי,תתמקד בה,היא שווה את זה" טום אמר בחיוך וטפח על כתפו של דאגי בעידוד. **בביתה של אלי:** "להתקשר אליו?" אלי חשבה לעצמה. "או שאולי אני אשלח לו SMS? רגע ואם הוא התקשר או שלח אסאמס ולא שמעתי??" אלי חיפשה את הפלאפון ומצאה אותו זרוק על השטיח ליד הספה."איך הוא הגיע לכאן?" היא חשבה לעצמה. אלי בדקה את השיחות הנכנסות-כלום. אחר כך היא עברה לדואר נכנס-השמות דני,הארי וטום הופיעו שם מספר פעמים ואז גם השם אשלי. "זה לא הפלאפון שלי.זה של.." אלי התחילה לומר אבל צלצול בדלת קטע אותה. היא לקחה את הטלפון ופתחה את הדלת.זה היה דאגי. חיוך הופיע על פניה של אלי כשהיא ראתה אותו. "דאגי מה אתה עושה כאן?" היא שאלה. "מה את עושה עם הפלאפון שלי?? את מסתכלת לי בהודעות??" דאגי צעק וחטף את הפלאפון מידיה של אלי. אלי הייתה המומה מתגובתו של דאגי. "חשבתי שזה הפלאפון שלי כי הם נראים אותו הדבר" היא הסבירה בקול חלש. דאגי פתאום קלט מה עשה."וואי אלי אני מצטער,לא התכוונתי" הוא חיבק אותה. הכעס שאלי הרגישה כשדאגי צעק עליה הלך וקטן עכשיו כשהוא חיבק אותה.היא נמסה לידו. "אולי תסביר לי מה הסיפור עם ההודעות?" אלי שאלה. "את רוצה לצאת לסיבוב ונדבר בדרך?" הציע דאגי. "בטח" ענתה אלי "רק תן לי לקחת את המעיל שלי הפעם". אחרי שתי דקות הם יצאו מהבית והתחילו ללכת. "אני מצטער שהתפרצתי ככה,פשוט חשבתי שאולי הסתכלת לי בהודעות.."אמר דאגי והשפיל מבטו. "כן הבנתי את זה,אבל אתה לא צריך לדאוג,אני לא אחדור לך לפרטיות או משהו כזה" אלי ענתה לו וחייכה. "ואת לא רוצה שאני אסביר למה נלחצתי?" הוא שאל. "לא,אתה לא חייב,זה לא משנה לי" היא אמרה והתיישבה על ספסל שהיה שם. "איך היא מבינה אותי ולא מבקשת הסברים" דאגי חשב לעצמו.הוא התיישב לצדה של אלי וידו נגעה בידה.אלי הסתכלה עליו. "וואו יש לך עיניים מדהימות" דאגי אמר לה בחיוך מבויש. היא חייכה.ראשיהם התקרבו עד שיכלו להרגיש את הנשימות אחד של השני.. "אומייגאד דאגייייייי! אני אוהבת אותך!!!" פתאום קפצה על דאגי מעריצה צווחנית וחיבקה אותו. "היי.מה שלומך?" דאגי חיבק אותה חיבוק קטן בחזרה. "אני לא מאמינה!! אתה יכול לחתום לי? פליזזז!" הילדה התרגשה. "אממ כן בטח" דאגי חייך וחתם למעריצה שלא הפסיקה לקפוץ מאושר. "תודה רבה! וואי מקפליי מדהימים! ותמסור לדני שהוא חתיך ואני אוהבת אותו מלא!" המעריצה אמרה בחיוך גדול ורצה משם לספר לחברותיה את מי פגשה. דאגי הסתובב בחזרה לאלי שישבה וחייכה. "טוב כדאי שאני אחזור הביתה עכשיו" אלי קמה מהספסל. "כן..בטח" דאגי קם אחריה. הם הלכו בשקט עד ביתה של אלי ודאגי הביא לה נשיקת פרידה בלחי והלך. כשאלי נכנסה לבית פתאום צנחה עליה עייפות והיא נכנסה ישר לישון,מאושרת מהדברים הטובים שקורים לה בימים האחרונים. כשאלי התעוררה היא הדליקה את הטלפון וראתה כמה הודעות מניק שאומרות שהוא אוהב אותה ומתגעגע.היא הרגישה רע עם עצמה. "איך אני יכולה להמשיך להיות עם ניק ולגרום לו לחשוב שהכל בסדר כשבעצם..זה כבר לא אותו דבר? שאני רוצה מישהו אחר.." אלי חשבה לעצמה והייתה צריכה משהו שיעודד אותה. "שופינג!" אלי קראה בשמחה ומיד חיוך עלה על פניה. אחרי כמה דקות התארגנות היא יצאה מהבית,יפה ומאורגנת,לכיוון רחוב אוקספורד לקצת שופינג. היא לא רצתה ללכת לבד,אבל החברה הכי טובה שלה עברה לגור בארה"ב והשאר עסוקות מדי בעבודות ובלימודים. היא נכנסה לכל חנות בגדים אפשרית וקנתה כל מה שראתה,זה עודד אותה קצת.כשראתה חנות דיסקים לא היססה להיכנס,זאת הייתה האהבה שלה! היו לה מכל הסוגים,של כל הזמרים,הזמרות והלהקות.לא את כולם היא אהבה אבל פשוט נהנתה לאסוף אותם ולשמוע בבית בהתאם למצב הרוח שלה. היא הסתובבה בין המדפים המלאים בדיסקים כשבזוית עינה היא הבחינה בשלט קטן שעליו כתוב 'מקפליי' ומיד ניגשה לשם.היא דפדפה בדיסקים שלהם כשפתאום שמעה קול מוכר.היא הסתובבה וראתה מישהו שהיה נראה לה מוכר אבל לא הייתה בטוחה,שומע משהו באוזניות ושר. "הארי?" אלי שאלה בהיסוס. הוא לא שמע. אלי נעמדה מולו וכשראתה שזה אכן הארי היא חייכה בהקלה. הארי הבחין בה ומיד הסיר את האוזניות. "אל,מה נשמע?" הוא חיבק אותה. "אני מקווה שלא שמעת אותי שר.." הארי חייך במבוכה. "אממ שמעתי קצת,וזה דווקא לא רע" היא אמרה. "תודה,אבל אל תנסי לעודד אותי,אני כבר מקרה אבוד" הוא צחק "מה את עושה כאן לבד?" "סתם,הרגשתי קצת רע אז באתי לעשות שופינג" היא חייכה "מה אתה עושה כאן?" "אותו דבר,רק שאני באתי לשופינג דיסקים.יש לי אוסף וכל פעם שאני מרגיש רע אני קונה עוד דיסק" הארי אמר. "אני לא מאמינה-גם אני! יש לי בערך כל דיסק שקיים!" אלי אמרה. "גם לי!" הארי חייך. "רגע,למה אתה מרגיש רע?" אלי שינתה את הבעתה ונראתה מודאגת. "סתם,לא הולך לי כל כך טוב עם זאת שאני יוצא איתה.." הארי השפיל מבטו. "אל תדאג,אם היא לא רוצה אותך,הפסד שלה" אלי טפחה על כתפו בעידוד. "תודה אל" הוא חייך אליה "מה דעתך להמשיך את השופינג איתי? נהיה פחות עצובים אם אנחנו ביחד" הארי הציע. "ברור!" אלי קראה בשמחה. פרק 8 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 8../images/Emo63.gif

פרק 8: הם הסתובבו בחנויות ואלי ייעצה להארי בענייני אופנה. "דבר ראשון,אתם חייבים להפסיק ללבוש את החולצות פיקניק האלה" היא אמרה. "על מה את מדברת? החולצות המשובצות?" הארי שאל. "כן כן.הן מזעזעות!" אלי אמרה בביטחון ושילבה ידיה. "תגידי את זה לדני,לפעמים אני מתבלבל בינו לבין מפת שולחן!" הארי אמר ושניהם צחקו. צלצול טלפון קטע את צחוקם. "הלו? היי אחי מה קורה? כן.כן.עכשיו? ואלי? טוב בסדר אני מגיע" הארי דיבר בפלאפון שלו. "זה היה טום,אני צריך ללכת,יש לנו ראיון לאיזה מגזין וצילומים.טום אמר שתוכלי להצטרף עוד משהו כמו שעה וחצי אם את רוצה" הארי אמר. "אוקיי,אני אעבור שם בדרך הביתה" אלי חייכה ונתנה להארי חיבוק . "נתראה,ביי" הוא נופף לה והלך. כשהארי עזב עלה במוחה של אלי רעיון והיא החליטה לקנות לבנים מתנות,להודות להם על מה שעשו בשבילה,ובדיוק מולה הייתה חנות בילבונג. "מושלם" אלי חשבה לעצמה ונכנסה לחנות. לדני והארי קנתה חולצות יפות,לטום סווצ'רט ולדאגי מכנסיים שמסתיימות מתחת לברך,כמו שהוא אוהב. הטלפון צלצל ואלי ענתה "הלו?" "אל,איפה את?" טום שאל מעברו השני של הקו. "באוקספורד למה?" "היה בלבול,אנחנו באים לאסוף אותך עכשיו משם.באיזה חנות את?" "בילבונג" אלי ענתה. "אוקיי תספרי עד 5" אמר טום וניתק. אלי יצאה מהחנות לרחוב ומולה עצרה מכונית מיני. "jump in baby" דני קרץ לה. "היי חבר'ה" אלי נכנסה "של מי המכונית החמודה הזאת?" "שלי" טום חייך ממושב הנהג. "עוד הוכחה לנשיות" דאגי לחש לה ואלי צחקה. הם ישבו קרוב אחד לשני וידיהן נגעו זו בזו.הם החליפו מבטים,אך אף אחד מהם לא הזיז את ידו. כשיצאו מהאוטו ונכנסו למבנה בו התקיימו הראיון והצילומים אלי החליטה להביא להם את המתנות. "אממ חבר'ה,יש לי משהו בשבילכם" אלי חייכה בביישנות. "נשיקה?" דני כיווץ את שפתיו.דאגי תקע בו מרפק. "לא" אלי צחקה "קניתי לכם מתנות,כתודה על שקיבלתם אותי וזה" "אלי..לא היית צריכה" אמר טום. "מתנות? איפה שלי איפה שלי??" דאגי התחיל לקפץ מאושר. "הנה שלך דאגי,ודני זה בשבילך,הארי,וטום" אלי חילקה לכולם את השקיות. דני התלהב מהחולצה וישר הוריד את זו שלו כדי למדוד אותה,כמוהו עשה גם הארי. גם טום מדד את הסווצ'רט,ודאגי לא חשב פעמיים והוריד את מכנסיו. "דאג!" צעקו דני,הארי וטום. "מה?" הוא שאל בחיוך תמים. "אממ דאגי,אולי כדאי שתמדוד אותם בצד?" אלי חייכה אליו. דאגי הסמיק והרים את מכנסיו "אחר כך..תודה על המתנה" דאגי חייך אליה ונשק לה בלחי. "תודה רבה אלי!" קראו גם השלושה האחרים וחיבקו אותה. "אייה אתם מוחצים אותי!" אלי צעקה בחיוך. "לעזוב,לעזוב!" דאגי נדחף. "טוב אנחנו צריכים ללכת,דאגי אתה בא?" שאל טום. "עוד מעט" הוא ענה ולקח את אלי הצידה. "הכל בסדר?" דאגי שאל בדאגה. "כן למה?" אלי חייכה אליו חיוך מאולץ. "סתם כי הארי אמר לי שהוא פגש אותך והרגשת רע.את רוצה שאני אקח אותך לרופא?" דאגי נראה לחוץ. "לא דאגי" היא צחקה "הרגשתי רע לא מבחינה פיזית..אלא נפשית" "אל,אני לא רוצה שתרגישי רע.יש משהו שאני יכול לעשות בשביל לשפר את הרגשתך?" הם היו מאוד קרובים עכשיו. פתאום הציף את אלי חשק להגיד לו שינשק אותה,אבל ויתרה על זה. "אפשר לקבל חיבוק?" היא שאלה בחיוך חמוד. "ברור" דאגי החזיר לה חיוך והם התחבקו. לפתע הופיע איש עם מצלמה גדולה,ולפני שהספיקו להבין מה קורה הפלאש החזק הימם אותם. "אני עיוור!" דאגי צעק ואלי צחקה,משפשפת את עיניה. "דאגי פוינטר,אני לא מאמין" הצלם התקרב ולחץ את ידו של דאגי שעדיין שפשף את עיניו מהפלאש החזק של המצלמה. "ומי אתה?" דאגי שאל מבולבל. "אני קווין ברדלי,הצלם של המגזין" קווין הציג את עצמו. "אה נעים מאוד" דאגי השיב לו. "זאת החברה שלך,אם מותר לי לשאול?" קווין חייך והפנה את מבטו לאלי,סוקר אותה. "האמת היא שלא ממש מותר לך,אבל אם כבר שאלת,היא לא החברה שלי" דאגי הסביר וליבו נחמץ ממה שהרגע אמר. "אני מבקש שתמחק את התמונה בבקשה" דאגי אמר לקווין בתקיפות,אבל לא נראה מאיים במיוחד. "אהה,תראה,אני לא חושב שזה הכרחי..תבין.." קווין התחיל להסביר ולגמגם. "הוא ביקש ממך משהו" דני הופיע פתאום ודיבר בצורה תקיפה במיוחד. "חבר'ה זה באמת נחוץ?" קווין שאל בחיוך מפויס. "אחת,שתיים.." דני התחיל לספור. "נמחק!" קווין חייך "כל טוב לכם,נתראה בצילומים" הוא אמר ועזב אותם שם. "תודה דן!" דאגי חייך אליו. "כן,תודה דני,למה הוא מפחד ממך כל כך?" אלי שאלה והתקרבה אליהם. "אני אקצר ואומר שזה קשור בתמונה גרועה,אני,הארי,טלפון,איומים,וקווין שמפחד ממני עד היום" דני קרץ להם ושלושתם צחקו. "דאגי,אנחנו חייבים ללכת להתראיין,אתה בא?" דני פנה אליו. "כן בטח,כבר" הוא ענה לו ודני הלך. "בטוחה שאת בסדר?" דאגי הסתובב לאלי והסתכל לה ישר בעיניים.כמה שהוא רצה לנשק אותה. "בטוחה" היא חייכה אליו כדי לא להדאיג אותו "לך להתראיין,מחכים לך". "יופי.אז אני הולך,נתראה עוד מעט" דאגי אמר שמח והצטרף לשאר. אלי פתאום הרגישה לא טוב,סחרחורת תקפה אותה והיא נתמכה בכיסא שהיה שם כדי לייצב את עצמה. "כדאי שאני אחזור הביתה" היא חשבה ויצאה מהבניין. אלי עצרה מונית ונכנסה פנימה.היא שלחה לדאגי אסאמס "הייתה לי קצת סחרחורת אז חתכתי הביתה.נדבר". מקווה שאהבתן
כלכך שווה לכן לחכות ליום שבת! איזה פרקים הולכים להיות
תהנו

McFly My Life

New member
../images/Emo188.gifפרקים טובים../images/Emo9.gif

"זוקי בסדר אבל אני חושב ששכחתי את הפלאפון שלי אצל אלי!" דאגי אמר בלחץ. טיפש!!! אפילו אני הייתי בלחץ מה קרה?!
"דבר ראשון,אתם חייבים להפסיק ללבוש את החולצות פיקניק האלה" היא אמרה. זאת עצה טובה!! "jump in baby" דני קרץ לה. חמווווודד
"נשיקה?" דני כיווץ את שפתיו.דאגי תקע בו מרפק. מה לא?!?!מה היא טיפשה?זה דני ברור שכןן!!
דני התלהב מהחולצה וישר הוריד את זו שלו כדי למדוד אותה,כמוהו עשה גם הארי. גם טום מדד את הסווצ'רט,ודאגי לא חשב פעמיים והוריד את מכנסיו. "דאג!" צעקו דני,הארי וטום. "מה?" הוא שאל בחיוך תמים. וואי איזה טיפש!!!חחחח זה כל כך הצחיק אותי גאדד הוא כזה מפגר!!
וואו ממש יפה אהבתי את הפרקים!! מחכה ליום שבת

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifטנקס../images/Emo9.gif

כולן היו בטוחות שקרה משהו לזוקי אבל בעצם לא! הפתעתי?
חחחח לפעמים הן יפות,ולפעמים הם ממש מגזימים עם כל המשבצות האלה
עם כל הכבוד לדני(ויש הרבהההה כבוד
) אם לא הבנת,זה לא הוא שהיא רוצה XD חחחח כן הוצאתי אותו דיי דביל בקטע הזה..לא נורא,חמודי שליי
תודה רבה,ובאמת שווה לחכות ליום שבת,יהיה מעניין

../images/Emo187.gif אהבתי כ " כ :):)

פרקים מעווולים . XD אהבתי ממש 3 > את כותבת מאד יפה . ~

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאוההההה

שלוווווום
"מה קרה?? איפה זוקי??" דני שאל מתנשף אוי אני ידעתי!!!!! "מה את עושה עם הפלאפון שלי?? את מסתכלת לי בהודעות??" דאגי צעק וחטף את הפלאפון מידיה של אלי. אלי הייתה המומה מתגובתו של דאגי. אמא הוא נשמע מפחיד, הייתי מחטיפה לו זפטה!
"דבר ראשון,אתם חייבים להפסיק ללבוש את החולצות פיקניק האלה" היא אמרה. אני תומכת
"jump in baby" דני קרץ לה.
פרקים נחמדים, רגועים כאלה ושלווים

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifיאיי../images/Emo13.gif

חחח בסוף לא קרה לזוקי כלום
תכלס XD אבל מה לעשות,הוא נלחץ.
מה זה אמור להביע מיקי? קנאה אולי?
כן,שני הפרקים האלה באמת היו בסבבה כזה.. אבל יום שבת סופסוף יתחיל להיות מעניין! יש למה לחכות! במיוחד את
תודה

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif פפרקים מדהימים ../images/Emo24.gif

וואי קרעת אותי : "תגידי את זה לדני,לפעמים אני מתבלבל בינו לבין מפת שולחן!" הארי אמר ושניהם צחקו. XDDDD וגם אם : ודאגי לא חשב פעמיים והוריד את מכנסיו. "דאג!" צעקו דני,הארי וטום. XDDDDDDDDDD פרקים מדהימים :) מחכה למשך :)

../images/Emo72.gif XDDDDDDDDDDDD

היו קטעים שלא הפסקתי לצחוק XDDDDDDDDD זה מהמם
יאו, שדאגי ואל יהיו ביחד כבר הם כאלה חמווווווווודים [:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifיאיי תודה../images/Emo13.gif

חחחח אני מקבלת הרבה תגובות שהפיק מצחיק D: לא ידעתי שיש לי כזה חוש הומור חחחחח קיוויתי שיצא לי מצחיק,כדי שיהיה כיף לקרוא! שמחה שזה עובד
תודה רבה

../images/Emo80.gifפרקים יפים

שבוע שעבר חשבתי שזוקי מתה או שהיא ברחה לו..פתאום הוא שכח את הפאלפון..חחחח נקרעתי מכחה כבר לשת מעניין מה כבר יקרה!!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif וואי יום שלישי הגיע מהר הפעם חחח

היה חמוד ביותר, זה מתקדם ממש באיטיות וטוב שכךD: אני מקווה שיש סיבה לתגובה המוגזמת של דאגי לגבי ההודעות
ושיקרה כבר משהו!
תמשיכי ככה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחח מסתבר שכן../images/Emo6.gif

כן זה באמת מתקדם לאט,בא לי כבר להגיע לפרקים המעניינים יותר חחח D: האמ כן יש סיבה
את רוצה שיקרה משהו? אז חכי ליום שבת! יהיו שני פרקים טובים
תודה רבה!

Only Neta

New member
יאאאא D:

הוא רצה לנשק אותההה
איזה חמודדד 3>> יאייי היא פחות אוהבת את ניק, והיא אוהבת את דאגיייייייייייייייי נכון?
פרקים ממש ממש ממש יפים :)

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחח כן כפרות עליו../images/Emo99.gif

אממממ..אני שומרת על זכות השתיקה
אבל חכי ליום שבת
תודה רבה

../images/Emo85.gif יייאייי כ"כ יפהה ../images/Emo70.gif

"זוקי בסדר אבל אני חושב ששכחתי את הפלאפון שלי אצל אלי!" דאגי אמר בלחץ. חח דפוק
"מה את עושה עם הפלאפון שלי?? את מסתכלת לי בהודעות??" דאגי צעק וחטף את הפלאפון מידיה של אלי. תוקפני ומפחיד \: היא חייכה.ראשיהם התקרבו עד שיכלו להרגיש את הנשימות אחד של השני.. "אומייגאד דאגייייייי! אני אוהבת אותך!!!" פתאום קפצה על דאגי מעריצה צווחנית וחיבקה אותו. יאאווו מעצבננתת
בטח היה בא לו לתת לה מכות חחח "דבר ראשון,אתם חייבים להפסיק ללבוש את החולצות פיקניק האלה" היא אמרה. לדעתי זה יפה
תראי את דאגלס :] הוא ממש חמוד
גם טום מדד את הסווצ'רט,ודאגי לא חשב פעמיים והוריד את מכנסיו. "דאג!" צעקו דני,הארי וטום. "מה?" הוא שאל בחיוך תמים. חח איזה חמוד הואא
חחח טיפש
"אל,אני לא רוצה שתרגישי רע.יש משהו שאני יכול לעשות בשביל לשפר את הרגשתך?" הם היו מאוד קרובים עכשיו. פתאום הציף את אלי חשק להגיד לו שינשק אותה,אבל ויתרה על זה. תנשקיי אותוו כבררר :]]]] ממש אהבתי ! סקרנת אותי עכשיו "כלכך שווה לכן לחכות ליום שבת! איזה פרקים הולכים להיות" לא כזה משנה .. זה תמיד מסקרן אותיי ! זה כ"כ יפפהה ! את כ"כ מוכשרתת !

../images/Emo85.gif שחכתי להוסיף את התמונה של דאג ../images/Emo23.gif

התמונה עם החולצה המשובצת שהוא ממש חמודדד

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה רבה! ../images/Emo24.gif

כן דאגי יצא דיי מפחיד כשהוא צעק על אלי..
אבל הוא היה לחוץ,מסכן :) אוחחח תכלס! המעריצה ממש תקועה! אבל צריך לעצבן קצת לפעמים בשביל שלא הכל יהיה מושלם ויהיה לכן מעניין להמשיך לקרוא
אוייש ברוווווור שדאגי חמוד! וגם כל השאר! אבל לא צריך להגזים עם המשבצות האלה XDD טוב,הפרקים ביום שבת באמת הולכים להיות מעניינים. לפחות יותר ממה שקורה עכשיו,שזה דיי ברגוע כזה,חמוד ומצחיק D: אני אוהבת את הפרקים שיבואו-מקווה שגם אתן תאהבו
ותודה ענקיייית

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo26.gifהבטחתי,קיימתי../images/Emo8.gif../images/Emo36.gif../images/Emo168.gif

סו לאטס גאט סטארטדXD אני שומעת את הבלדה של פול קיי
הקליפ הורג אותיXDD
פרק 7אקשן| טוב אני במתח על זוקי,מעניין מה יקרה...ואני מתחילה
זוקי בסדר אבל אני חושב ששכחתי את הפלאפון שלי אצל אלי!" דאגי אמר בלחץ. חחח,הבהלת גם אותי ילדה
XDD "אוחח עם הפרצופים הילדותיים שלו אי אפשר לכעוס עליו כ"כ
לעמוד מול הפרצופים שלו זה פשוט להינמס
מה את עושה עם הפלאפון שלי?? את מסתכלת לי בהודעות??" חח,איזה חשדניסט
(מאסי וגורי,הייתי חייבתXD) חח,טוב עדיין הוא חמוד
וואו יש לך עיניים מדהימות" דאגי אמר לה בחיוך מבויש חח,איזה קיטשXD, חחח הוא גם די שקוף כלפיה כמוהה... אבל עדיין הם הזוג הכי חמוד שיש
חח,המעריצה הלא קשורה חייבת הופייע ולהפריע להםXD שופינג?!?
רעיון מעולהXD,לפעמים גם זה מוציא אותי מדיכי... "זאת הייתה האהבה שלה" אחח,זו גם האהבה שלי
כאילו בעייני מוסיקה זה הדבר הכי מדהים ויפה שיש
!@#$%^&* יוו,היא ממש דומה לי,גמאני שומעת דיסקים לפי מצב הרוח שלי^^ איזה חמודים היא והארי
פרק 8
"דבר ראשון,אתם חייבים להפסיק ללבוש את החולצות פיקניק האלה"
כל הכבוד לך,עוד משפט ישיר ובמקום!! חחח,הערה במקום,גמאני לא סובלת ת'משובץ
עוד הוכחה לנשיות" דייי,טוב זה מצחיק
נתפשרXD חח את מתכוונת למכונית הכחולה שלו? אני מתה עליה
"נשיקה?" דני כיווץ את שפתיו.דאגי תקע בו מרפק. XDDDD חחח,כ"כ אופייני לדני
אני מדמיינת וזה כ"כ מצחיק אותי... "דאג!" צעקו דני,הארי וטום. חחח,אוקיי,הוא הרחיק לכת
ועוד לפניה.... פתע הופיע איש עם מצלמה גדולה,ולפני שהספיקו להבין מה קורה הפלאש החזק הימם אותם אני ממש ממש אוהבת את הקטעים האלו
חח,נתפסים על חם...
איזה צלם נדבק וקרציהXD(רק שתדעי שאני שונאת פפראצי
|) דאגי הסתובב לאלי והסתכל לה ישר בעיניים.כמה שהוא רצה לנשק אותה אוו,איזה חמוד הוא
אני בעד נשיקה
^ אז ככה: כ"כ נהניתי
ואני ממש אוהבת לקרוא אתזה ומחכה בשביל שרק תפרסמי
כמון שכבר אמרתי הקטעים על אלי ודאגי כאלה יפים ורומנטיים למרות שם עדיין לא בשלב ראשון
,טוב מצד אחד יש לה חבר ומצד שני זה הגיע רק לנשיקה ללחי וחיבוקD: הפרקים ממש שלווים כאלה,ואין המון דרמה,כיף לקרוא
אבל אני מאוד אשמח אם תכניסי קצת דרמה,משהו עצוב או כואב או כל דבר אחר שלא צפוי(אני אוהבת דרמה ופעולה)! אבל רק שדאגי ואלי יהיו ביחד
ובקשר לתיאורים אני מאוד אוהבת,אבל יהיה נחמד אם תוסיפי עוד קצת לגבי ההרגשות והמחשבות שלהם
אמרתי לך שאני אקרא היום,קיימתי
מחכה לפרקים הבאים לפני מה שכתבת

למעלה