All About You-פרק 9

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAll About You-פרק 9../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

וואו יום שבת הגיע מהר הפעם D: אני שוב מודה לכולן על התגובות המושלמות שלכן,זה הכי כיף בעולם לקרוא אותן!!
שורות אחרונות: "בטוחה שאת בסדר?" דאגי הסתובב לאלי והסתכל לה ישר בעיניים.כמה שהוא רצה לנשק אותה. "בטוחה" היא חייכה אליו כדי לא להדאיג אותו "לך להתראיין,מחכים לך". "יופי.אז אני הולך,נתראה עוד מעט" דאגי אמר שמח והצטרף לשאר. אלי פתאום הרגישה לא טוב,סחרחורת תקפה אותה והיא נתמכה בכיסא שהיה שם כדי לייצב את עצמה. "כדאי שאני אחזור הביתה" היא חשבה ויצאה מהבניין. אלי עצרה מונית ונכנסה פנימה.היא שלחה לדאגי אסאמס "הייתה לי קצת סחרחורת אז חתכתי הביתה.נדבר". פרק 9: "כאן זה בסדר" אלי שילמה לנהג ויצאה מהמונית.היא העדיפה לרדת בבית קפה שאהבה כדי לשתות משהו שיעורר אותה. "שלום.הזמנת מקום?" פנה אליה המארח. "לא" אלי השיבה בקרירות. "שם בבקשה?" "אליסון" "וטלפון?" המארח שאל והגיש לה פתק קטן ועט. "בשביל מה אתה צריך את הטלפון שלי?" אלי שאלה בבלבול. "אולי אני אתקשר אליך,נוכל לצאת מתישהו.." הוא חייך אליה. "אויש באמת" אלי פלטה והתיישבה ליד שולחן פנוי.לא היה לה מצב רוח לזה. היא בחנה את האנשים שישבו בבית הקפה,כשהבחינה בזוג שישב בפינה המרוחקת והתנשקו. "הם נראים כל כך מאוהבים" אלי חשבה לעצמה "לא כמוני וכמו ניק..ועכשיו הבחור הזה אפילו נראה לי כמו ניק..רגע!" "זה ניק!" אלי קראה וקמה מכיסאה.היא התקרבה אל השולחן והזוג עדיין לא הבחינו בה,הם המשיכו להתמזמז.אלי נעמדה מול הבחור ועכשיו כבר ידעה ללא ספק שזה ניק. "מה אתה חושב שאתה עושה?!" אלי צעקה. "אל?" ניק הזיז את הבחורה שישבה מולו ונראה מופתע. "מה את עושה כאן?" הוא קם מהכיסא ולחיו האדימו. "השאלה היא מה אתה עושה כאן,מתמזמז עם מישהי שהיא לא אני!" אלי צעקה עליו וכל היושבים בבית הקפה הסתכלו עליה. לא היה לה אכפת.שיסתכלו.דמעות התחילו לעלות בעיניה. "אלי,אני יכול להסביר.."ניק גמגם. "עזוב" אלי הרגישה מחנק בגרון "אני לא צריכה את ההסברים שלך ואני לא צריכה אותך" היא אמרה. "תישאר עם הבלונדה הזאת שלך" אלי אמרה והתקדמה לכיוון הדלת. "מה? אלי.." ניק אמר אחריה בקול חלש. "אה וזה דיי ברור שגמרנו נכון?" אלי הסתובבה אליו והמשיכה ללכת. "אז עכשיו כשזרקת את הדביל הזה,אולי בכל זאת תרשמי לי את הטלפון שלך?" המארח שוב פנה אליה בחיוך. "באמת!" אלי התרגזה ויצאה מבית הקפה. כשיצאה לרחוב הקריר כבר לא יכלה לעצור את עצמה והדמעות התחילו לזלוג על לחיה. "אני לא מאמינה שניק עשה לי את זה,אחרי כל מה שעברנו ביחד..איך הוא יכול??" היא חשבה. מצד אחד היא כעסה נורא,והייתה פגועה ושבורה,מעולם לא השפילו אותה ככה.אבל מצד שני..היא שמחה שזה נגמר,שהיא לא צריכה יותר להרגיש רגשות אשמה בכל פעם שהיא סובלת כשהוא מנשק אותה,או כשהיא מתרגשת בכל פעם שהיא קרובה לדאגי. "עכשיו אני אולי אוכל לפתח משהו עם דאגי.." היא חשבה וכבר התחילה לחייך. כשהגיעה הביתה היא צנחה מעייפות על הספה ונרדמה ישר. כשקמה,כבר היה בוקר. אלי פיהקה והעיפה מבט חטוף בפלאפון. "33 שיחות שלא נענו?!" אלי הייתה בשוק. כמובן שכולן היו מניק. "לא,רגע,יש גם אחת מדאגי,בעצם שתיים" היא חייכה. שוב חזרה אליה הסחרחורת,ופתאום התחיל להיות לה חם. היא החליטה שמקלחת קרה בטוח תשפר את הרגשתה. כשאלי יצאה מהמקלחת ועדיין הרגישה רע היא מדדה חום. "39.8??" היא צעקה "לא זה לא קורה לי.." היא אמרה בייאוש ונשכבה על המיטה. אלי קמה והחליפה לפיג'מה ומיד נכנסה שוב למיטה,מתכסה בשמיכת הפוך הנעימה שלה,עם תה ביד אחת והפלאפון ביד השנייה. התא הקולי היה מפוצץ בהודעות מניק,מתחנן להזדמנות שנייה,או שלפחות רק תיתן לו להסביר.אלי מחקה את ההודעות מיד. "אם ההודעה הבאה גם מהדפוק הזה אני שוברת את הטלפון" היא דיברה לעצמה. "היי אל,זה דאגי" קולו המתוק של דאגי בקע מהמכשיר "אני מקווה שהסחרחורת זה שום דבר רציני ושאת בסדר,התבאסתי שהלכת,וככה גם השאר.שלוש ארבע ו..אלי תרגישי טוב!" ארבעתם צעקו ביחד ואלי נאלצה להרחיק את הנייד מאוזנה כדי לא להתחרש. הם הצחיקו אותה,כמו חבורה של ילדים קטנים. "דברי איתי כשאת יכולה,ביי" דאגי סיים את ההודעה ואלי הניחה את הפלאפון ליד המיטה.את ההודעה הזאת היא לא מחקה. "עדיף שאני לא אתקשר אליו,אני לא רוצה להדאיג אותם,והם בטח יבואו לכאן.." היא חשבה לעצמה "עדיף שלא,כדי שלא ידבקו". את המשך היום אלי בילתה במיטה בקריאת ספרים או ברביצה ואכילה מול הטלוויזיה.כל כמה שעות היא בלעה כדור,מה שלא ממש עזר כי החום שלה נשאר גבוה. בסביבות 6 הטלפון בביתה של אלי צלצל. "הלו?" היא ענתה בקול חלש. "אלי! סוף סוף! למה הפלאפון שלך סגור?? " טום נשמע מודאג מעברו השני של הקו. "הו,כיביתי אותו ושכחתי להדליק" אלי הסבירה. "מה שלומך? את לא נשמעת כל כך טוב" טום אמר. "שלומי מצוין" היא שיקרה "אני פשוט קצת עייפה זה הכל". "אהה,הערתי אותך?" הוא שאל. "כן,דיי.." אלי המשיכה לשקר,היא לא רצתה להדאיג אותם. "אוי סליחה,טוב אני לא אפריע לך,תחזרי לישון מותק.כולם מוסרים לך ד"ש חם" טום אמר. "תודה רבה טומי" אלי השיבה. "אהה,ואל תספרי,אבל דאגי ממש מודאג כי לא ענית וזה,אז הרשיתי לו לשחק אצלי בבית כמה שהוא רוצה,להסיח קצת את דעתו.תרימי אליו טלפון כשאת יכולה,שיפסיק לדאוג טוב?" טום אמר. "בטח" אלי חייכה "ביי טום". "ביי" הוא השיב והשיחה התנתקה. היא שמחה לשמוע שהם דואגים לה,במיוחד דאגי,זה עודד אותה.אבל מצד שני היא הרגישה רע על שנאלצה לשקר להם,היא לא רצתה שידאגו עוד יותר.. אלי זמזמה לעצמה שיר מוכר שאהבה,ונרדמה. שוב בוקר.אלי התעוררה ורצה למדחום. "יש!" היא קראה בשמחה כשגילתה שאינה חולה עוד. היא רצה להתקלח ולהתארגן,יודעת בדיוק מה היא הולכת לעשות. פרק 10 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 10:../images/Emo63.gif

פרק 10: **בביתו של דני:** דני התהלך הלוך ושוב,הוא לא מצא מנוח.דאגי הדאיג אותו. הוא לא ראה אותו ככה מאז שהיה ביחד עם אשלי,וזה לא נגמר טוב.הוא לא רצה לראות את חברו הטוב נפגע שוב.. "דני מה קורה?" הארי שאל אותו.הם היו שניהם בביתו של דני,שיחקו קצת כדורגל שולחן. "כלום,אני פשוט דואג לדאגי.אני מפחד שהוא יפגע שוב,כמו שהיה עם אשלי" דני ענה לו. "אתה אומר את זה בגלל אלי?" הארי שאל ודני הנהן. "שמע,הוא כבר ילד גדול והוא יכול לדאוג לעצמו.אלי בחורה נהדרת ואני בטוח שהיא לא תעשה שום דבר שיפגע בו.חוץ מזה,אין ביניהם עדיין כלום אז מאין לך שזה יגמר רע?" הארי שאל. "אני יודע שאלי מדהימה,אבל אני מפחד שדאגי מפתח יותר מדי תקוות,והיא בלי בכוונה,איך לומר,תנפץ לו אותן" דני אמר. "היי דני,הפלאפון שלך מצלצל" הארי אמר לו. "הלו? היי אלי מה נשמע? הכל בסדר איתך? יופי אני שמח לשמוע,ממש הצלחת להדאיג אותנו" דני ענה לטלפון וחייך. "ללונה פארק? גדול! כן כן אני אודיע להם.ניפגש שם,ביי" דני ניתק את השיחה. "על איזה לונה פארק אתה מדבר?" הארי שאל וקם מהכיסא עליו ישב. "ידיד של אלי סידר לה חמישה כרטיסים ללונה פארק והיא הזמינה אותנו לבוא איתה! איזה גדול זה אה??" דני קרא בשמחה והתחיל לחייג לדאגי. "דאג! תתלבש מהר,הולכים ללונה פארק!" דני צעק לו בטלפון "יופי,ידעתי שתשמח.תודיע לטום וניפגש בחוץ.ביי אחי" "אם יש משהו שיכול לעודד את דאגי.." הארי התחיל להגיד. "זה לונה פארק!" שניהם סיימו את המשפט ביחד וצחקו. "יאללה בוא" דני האיץ בו והם יצאו מהבית. כשהגיעו ללונה פארק אלי חיכתה להם בשער.דאגי ראה אותה וחיוך גדול הופיע על פניו. "אלי!" הוא צעק ורץ לחבק אותה.אלי השיבה לו חיבוק והסתכלה עליו,ישר בעיניים.כמה שהתגעגעה למבט הזה שלו,מבט מתוק ואוהב בעיניו התכולות ירוקות שהיו כל כך יפות. השאר גם הם חיבקו אותה ונכנסו בקפיצות ודילוגים ללונה פארק,כשכל אחד רץ בטירוף למתקן אחר. אלי ודאגי נשארו מאחור. "למה לא ענית לי במשך יומיים?" דאגי שאל כשהתחילו ללכת. "סליחה,פשוט ש..טוב,את האמת,הייתי ממש חולה אבל לא רציתי להדאיג אותכם" אלי חייכה אליו חיוך תמים. "אלי! אני לא מאמין! הייתי בא אליך עם בלון,טום היה מביא מרק של סבתות,וכבר היית מרגישה יותר טוב" הוא צחק. "מצטערת,מבטיחה שזה לא יקרה שוב.עכשיו קדימה-למה אנחנו מבזבזים זמן?? בוא נעלה למתקנים!" אלי קראה והתחילה לרוץ לכיוון רכבת ההרים. "או או.." דאגי חשב ורץ אחריה במבט מודאג. אחרי זמן רב בתור הגיע תורם."וואי אני ממש מתרגשת,כבר מלא זמן שלא הייתי על רכבת הרים" אלי חייכה בהתרגשות. "כן.." דאגי מלמל ומבט מפוחד בעיניו. "אל תגיד לי שאתה מפחד" אלי הסתובבה אליו מופתעת. "אני? מה פתאום??" דאגי הכחיש ואלי הסתכלה עליו במבט מאשים.הרכבת התחילה לנסוע. "אוקיי בסדר אני מפחד! תורידי אותי מכאן!" דאגי צעק בלחץ. "דאגי! למה לא אמרת לי קודם?? עכשיו אין כבר מה לעשות,אי אפשר לעצור את הרכבת" אלי צחקה. "כן אה..אין לי ממש ברירההההההההההההההההההההההההההההההה" דאגי המשיך את המשפט בצעקה כשהרכבת התחילה לנסוע מהר ולעשות לופים. "זה היה כיף נכון?" אלי אחזה בדאגי בחיוך כשירדו מהרכבת. "כן בטח" הוא חייך אליה חיוך מאולץ והתיישב. "תני לי דקה להסדיר את הנשימה ואני כבר חוזר אליך". אלי התיישבה לידו והסתכלה עליו.הוא היה נראה כל כך מפוחד,כמו ילד קטן,והיא רצתה לחבק אותו ואף פעם לא לעזוב. דאגי הפנה אליה את מבטו,הם הסתכלו אחד בעיניו של השני כשידיהם הנשענות על הספסל נוגעות זו בזו.. הם התקרבו אחד אל השני ולפתע אלי הרגישה את שפתיו של דאגי על שפתיה. זה היה נפלא.אלי הרגישה שהיא עפה,מרחפת..היא הרגישה פרפרים בבטן וליבה דפק בחוזקה כמו ילדה קטנה. דאגי הצמיד אותה אליו ונישק אותה נשיקה ארוכה ומתוקה.אחרי כמה זמן הם ניתקו אחד מהשני והסתכלו אחד בעיניו של השני,בהתרגשות וציפייה שמישהו יגיד משהו. "אתה מנשק טוב" אלי אמרה בחיוך. "I do my best" דאגי ענה לה וקרץ. אלי חייכה ונישקה אותו שוב.דאגי היה מופתע אבל לא מנע מעצמו לנשק אותה בחזרה. "רגע,מה עם ניק?" דאגי שאל והבעתו התחלפה. "אהה,לא סיפרתי לך.." אלי השיבה "נפרדתי ממנו" "באמת?" חיוך גדול נמרח על פניו של דאגי "מתי?למה?" "לפני כמה ימים,תפסתי אותו בוגד בי,ובכל מקרה רציתי להיפרד ממנו כי כבר לא אהבתי אותו וזה.." אלי הסבירה. "אני מבין" דאגי עשה פרצוץ חכם "לא נורא,עכשיו אני כאן במקום הדביל הזה ואני בחיים לא אבגוד בך!" הוא קרא בקול. "ששש דאגי" אלי השתיקה אותו וחייכה "אולי גם תשים מודעה בעיתון?" "אני יכול,את יודעת" הוא קרץ לה. "שתוק ואל תהרוס את הרגע" אלי התקרבה אליו והם שוב התנשקו. אחר כך הם קמו והסתובב בפארק,מחזיקים ידיים וחיוכים גדולים על פניהם. "מעניין איפה הבנים.." אלי תהתה. לפתע ראו התקהלות גדולה של נערות צווחניות וקופצניות. אלי ודאגי החליפו מבטים "אני מהמר שהם נמצאים בקרבת הבנות האלה,מן תחושת בטן כזאת" דאגי חייך והם התקרבו לשם.בדיוק אז הגיעו שני מאבטחים ודרשו מהבנות לעזוב את הארי,טום ודני במנוחה. "אל,איפה הייתם? את לא מבינה איזה כיף,אני מרגיש כמו ילד קטן!" דני רץ אליה. "אני שמחה שאתה נהנה" אלי חייכה אליו "אני ודאגי עשינו את הרכבת הרים". "עשיתם את מה?!" דני,הארי וטום צעקו. "את הרכבת הרים..מה קרה?" אלי שאלה. "דאגי? עשה את הרכבת הרים? את לא רצינית!" טום גיחך. "אהה בגלל זה" אלי צחקה "כן,הוא נזכר להגיד לי שהוא מפחד רק אחרי שהרכבת התחילה לנסוע,אבל הוא עבר את זה דיי בשלום" היא סיפרה ודאגי נראה מאוד גאה בעצמו. "אה אלי,כמעט שכחתי! זה הארנק שלך נכון?" דני הוציא את הארנק מכיסו האחורי והגיש אותו לאלי. "כן! וואי תודה דני! איך ידעת שזה שלי?" אלי חיבקה אותו בהוקרת תודה. "מצאתי אותו על הרצפה וכשפתחתי אותו ראיתי תמונה שלך מחובקת עם מישהי..אממ מי זאת דרך אגב?" דני שאל. "אה,זאת חברה הכי טובה שלי.היא עברה לגור בארצות הברית" אלי הסבירה. "היא נראית חמודה..ויפה.." דני הסמיק והעביר את ידו בתלתליו. "אוף הלוואי שהיא הייתה פה! הייתם יכולים להיות כל כך חמודים ביחד" אלי אמרה והתמוגגה מהמחשבה. "כן אה.." דני חייך. "באמת חבל שהיא לא פה..חברה בזמן הקרוב לא יכולה להזיק" דני חשב לעצמו. "הלונה פארק נסגר.כל המבקרים מתבקשים לעזוב" נשמע קול הכרוז ברחבי הפארק. "אוף..כבר ללכת?" הארי התבאס. "יאללה בואו" טום אמר והשאר יצאו בעקבותיו. אלי עצרה מונית ופתחה את הדלת. "את הולכת הביתה?" דני שאל אותה. "כן,לאן עוד יש לי ללכת?" אלי חייכה. "אלינו!" הארי קרא. "לא,תודה" היא צחקה "אני באמת צריכה להגיע הביתה". "אוקיי,אבל מחר את באה!" טום ציווה. "אין בעיה" אלי חייכה ונכנסה למונית.הבנים התחילו ללכת לכיוון המכונית של דני שאיתה הגיעו ודאגי הסתובב אחורה להביט באלי,היא הפריחה לו נשיקה והוא חייך והמשיך ללכת. אז מי שביקשה שאלי וניק יפרדו-קיבלה מי שביקשה שאלי ודאגי יהיו ביחד-קיבלה ומי שביקשה עוד אקשן-גם קיבלה אז אני מקווה שאהבתן ונהנתן :) תגיבו! יום שלישי עוד שני פרקים

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif פרקים מדהימים ../images/Emo99.gif

אררג' ניק המניאק
מה הוא בוגד בה ?! אוי דאגי כזה ילד קטן
מחכה ליום שלישי D:

../images/Emo187.gif ווואו כ " כ אהבתי :)

באמת פרקים מהממים .
סופסופ ניק הלא קשור הזה ואלי נפרדו .
באמת אההבבתי
מחכה לפרקים הבאים . :p

../images/Emo85.gif יאייייי ../images/Emo3.gif

הם כ"כ חמודים ביחדד
ממשממשממש אהבתי ! כ"כ מחכה לקרוא את ההמשך

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifזה חמוווד :>

-צריך להזמין מקום בבית קפה? אויש האנגליה הזו... "זה ניק!" אלי קראה וקמה מכיסאה מה?! חוצפן!! כמובן שזה היה חייב לקרות כדי שהיא תהיה פנויה ופגועה ואז דאגי יבוא ויצילה
יאא לונה פארקקקקקק חחחחח "אלי! אני לא מאמין! הייתי בא אליך עם בלון,טום היה מביא מרק של סבתות,וכבר היית מרגישה יותר טוב" הוא צחק חחחחחחחחחח אוי זה היה כל כך ברור שהם יתנשקו לפתע איזה חמודים!! מי מי מי החברה הזו מי?? XDDD מי זו שדני פתאום רוצה?? XDD אחלה פרקים
מחכה ליום שלישי!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifיאיי תודה../images/Emo9.gif

חחחח כן אנגליה..את יודעת
נוו הייתי חייבת למצוא דרך שאלי ודאגי יהיו ביחד, ומה יותר טוב מלהוציא את החבר שלה מנייאק שפוגע בה,ודאגי הפשוש שם בשבילה? XDD הדבר הראשון שעלה לי לראש זה לונה פארק! כי הם כולם כאלה ילדותיים,מתאים להם להנות שם
חחחחח מיקי זה במיוחד בשבילך
חכי לראות מי זאת..
תודה רבה

../images/Emo80.gif../images/Emo80.gifפרקים יפים!!

וואיי סופסוף ניק ואלי נפרדו...ודאגי ואלי ביחד!!! מחכה כבר ליום שלישי!!

Only Neta

New member
יאייי D:

יואו הם כאלה מתוקיםםם D: בלונה פארקקק בא לי גם
חחח אוש ^^

יואו ../images/Emo99.gif

דאגי ואלי ביחד! סופסוף! אני חושבת שיכולת לעשות שהיא חולה במשך יותר זמן, למשוך את זה איזה שני פרקים, אבל זה טוב שעכשיו היא מרגישה טוב D: כמו תמיד, מצפה להמשך

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהרבה דברים הייתי יכולה למשוך עוד

אבל אז הפיק לא היה נגמר לעולם! חחח
יש לו כמעט 40 פרקים וצריך לעשות קיצוצים אם רוצים להגיע לחלקים המעניינים
ותודה

dougie10

New member
פרקים מדהימים!!!

ממש ממש ממש אהבתי
מחכה בקוצר רוח ליום שלישי!!

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifאיזה פרקים יפים!! ../images/Emo9.gif

ממש אהבתי , מחכה לפרק הבא

AlmA XP

New member
אוווווווו איזה פרקים יפים ../images/Emo9.gifD:

סופסוף הם ביחד D: כפרעל דאגי ברכבת הרים
מחכה לפרקים הבאים D:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif וואי ממש ממש חמוד../images/Emo99.gif

2 פרקים ממש מעוליםDD: הצליחו לבדר אותי וגם הרגישו ממש מציאותיים, תמשיכי ככה! רק הערה בונה - את יכולה לתקן שגיאות דקדוק, למשל רווח אחרי פסיק, נקודה ונקודתיים. ושוב, זה רק לטובה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה רבה! ../images/Emo24.gif

וואי איזה כיף לשמוע,כלכך תודה! D: ותודה על ההערה,אני אשתדל לשים לב לזה

m o r 1 0 2

New member
אלי ודאגי לנצח../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif

שתדעי את מפרסמת ממש מוקדם
חח בשעה הזאת עוד ישנתיXDD אבל מזה משנה,גם ככה אני קוראת באותו יום
טוב התחלתי מ-21:42
פרק9
וטלפון?" המארח שאל והגיש לה פתק קטן ועט.
איזה מארח טיפשXDD זה ניק!" אלי קראה וקמה מכיסאה וואי,ממש לא ציפיתי,יפה
עכשיו יש לה הזדמנות מעולה להיפרד ממנו ולהיות סופסוף עם דאגי
אבל עדיין התחושה ברגע שחווים את הבגידה מול העיינים ממש קשה... חחח,33 שיחות
ורק שתיים מדאגי
עלובXD חח לניק בכלל אין זכות להסביר,הוא חתיכת בוגד חוצפן שיתמודד לבד עם זה
(לקחתי אתזה יותר מדי ברצינות,נו את יודעת שאני נקשרת לדמויות
) שלוש ארבע ו..אלי תרגישי טוב
ס'חמודים
חח,לדאגי אכן יש קול מתוק
עברנו פרק שלם בלי ירדיות על טומסי,התקדמת
חח,איזה חמודה היא יואו
כזאת קלילה וחושבת תמיד על דאגי ומה שהוא עושה בשבילה
היא הולכת לדאגי נכון?מקווה=]
פרק10
(אני שומעת דונט וואק מי אפ
-מק) עברו עשר פרקים,יפה
איזה מתוק דני,איך שהוא דואג לדאגי
זה לונה פארק!" שניהם סיימו את המשפט ביחד וצחקוXDD אופייני לסקסי המתוק הזה
^^ זה כ"כ כיף לקרוא על דני ולשמוע אותו שר
!@#$%^& אלי! אני לא מאמין! הייתי בא אליך עם בלון,טום היה מביא מרק של סבתות,וכבר היית מרגישה יותר טוב"((או פשטידות,הייתי חייבתXD) רעה אחת
עד שחשבתי שלא הכנסת שומדבר עם טומי,עשיתי אתזה
ודאגי יוצא מתוק יותר מדי
אוקיי בסדר אני מפחד! תורידי אותי מכאן!" דאגי צעק בלחץ
איזה חאמודדדדדדדדדדדד(אהבתי את הקטע של האות הארוכה
) הם התקרבו אחד אל השני ולפתע אלי הרגישה את שפתיו של דאגי על שפתיה.~!@#$%^&*)!@#$%^&*!#$%^&~!@#$%& ידעתי!!!איזה מתוקים
אהבתי את התיאורים על ההרגשה של אלי על הנשיקה,יפה
"היא נראית חמודה..ויפה.." דני הסמיק והעביר את ידו בתלתליו XDD דני מתחיל עם כל אחת
סיום כ"כ חמוד
אז ככה: כל הקטע של הקיבלה,אז קיבלתי הכל
חחח תודה=] אלי ודאגי ממש בולטים בפרקים,הנשיקה הייתה ממש במקום,אהבתי את התיאורים וכמובן כל מה שאמרתי אז,אלי חשבה יותר לעצמה וגם דני שהוא חשב על דאגי
,אהבתיD: ירידה אחת על טומסי,מתקמיםXDD אהבתי את הקטע עם ניק,אני חושבת שזה יותר טוב ככה,כלומר שהיא תפסה אותו בוגד בה ולא שהיא תפרד ממנו בלי סיבה ממש מוצדקת... וגם היה קצת דרמה,אז למה לוותר עלזה?^^ תמשיכי ככה
איזה כיף,אני קוראת בזמן,שתדעי שזה יותר טוב וכיף=] מחכה לשלישי
ועכשיו 22:09 לקח לי חצי שעה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif ייאי מורוווש! ../images/Emo24.gif

חיכיתי לתגובה שלך.אמרתי היא תגיב היום או לא תגיב היום? חחחח DD: יאיי לא ציפית לזה! הצלחתי להפתיע! אושרר! XD חחחח אממ כן דיי עלובי..אבל מה שקרה בהמשך מפצה על זה
ברוווור שאין לא זכות להסביר
בגלל זה אלי גם לא נתנה לו! חחחחח אני ממש שמחה לשמוע שאת נקשרת לדמויות,זה אומר שאני עושה עבודה טובה
איך אפשר לא לחשוב על דאגי? הפשוש הזההה!
וואי תכלס כבר 10 פרקים..אוף זה עובר מהר מדי
איי דני דני
פשוט כלכך מתאים לחבורת ילדותיים האלה ללכת ללונה פארק XDD פשטידותתת
חחחחחחח לא יכולתי לעבור את הפרק בלי לפחות ירידה קטנה על טומי
אני ממש אוהבת את הקטע של הנשיקה שלהם,שמחה שגם את אהבת :) ראית?? יש תיאורים
האממ דני עדיין לא התחיל איתה..
גם תיאורים,גם מחשבות וגם דרמה
מה את אומרת עלי עכשיו? XDD חחחחח הירידות על טומי הן דבר הכרחי!
צודקת,עדיף ככה שהוא בגד בה מאשר שזה היה סתם פרידה לא מעניינת. שיואוווווווו אני מאוהבת בתגובות שלך!!
ואני ממש שמחה לשמוע שאהבת,תודה רבה

m o r 1 0 2

New member
וגמאני מתה על שלך../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

אני מאוד אוהבת את התגובות שמגיבים לתגובות שליXDD חח,אני מחכה רק לזה...ובמקרה הזה אני מחכה רק לשלך
חח הצלחת להפתיע ועוד איך
כמובן שאת עושה good job
חח,פשטידות,ידעתי שתצחקי
זה היה דרוש ומחייב מה לעשותXD חח עדיין לא התחיל אבל זה יקרה בשלב כלשהו^^ אני מאוד מרוצה מאוד שהוספת הכל
וכמובן אני אוהבת אתזה יותר מפרק לפרק וזה הכי חשוב
איזה כיף לי,מתאהבים בתגובות שלי
|גבות|

למעלה