Chasing Lights-פרק 11

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifChasing Lights-פרק 11../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

אני מעלה את הפרקים עכשיו, לפני שאני עפה לבצפר, כי אח"כ לא יהיה לי זמן. תהנו DD: שורות אחרונות: "דאגי" התיישבתי על ספסל שראיתי ברחוב. הוא מיד התיישב לצדי. "אני מצטערת שהייתי מגעילה אליך פעם. פשוט, זאת לא הייתה התקופה הכי טובה שלי.." "אני מבין, זה בסדר. אני מניח שהיינו פשוט צריכים להכיר יותר טוב" הוא שוב חייך, חיוך כובש. "איך זה שאתה כל הזמן מחייך?" צחקתי. "זה בזכותך" הוא הסמיק מעט, ממש כמו ילד קטן שמציע חברות לאהובתו. אני באמת שלא יודעת איך קרה מה שקרה הלאה אבל תוך שניות מצאנו את עצמנו, אני ודאגי, בנשיקה, על ספסל באמצע הרחוב, לאור ירח, שלמרבית הקיטש, היה מלא ולבן. פרק 11 "דאגי.. אני.." התחלתי להגיד כשניתקנו זה מזו. לא ידעתי איך לספר לו. "אני מצטער" הוא מיד אמר, מתנצל. "לא לא, זה בסדר" חייכתי. "יותר מבסדר". הוא חייך אלי בחזרה, מעט נבוך. "פשוט, יש לי חבר.. אדם" הודתי בצער. שנאתי את עצמי עכשיו, כל כך. "הו.. לזה לא ציפיתי" דאגי צחק במבוכה. "תראה, לא התכוונתי שזה ייצא ככה. פשוט ממש נהניתי איתך, והכל כל כך זרם.. אני מצטערת שלא אמרתי לך קודם.." התנצלתי. אוף הלוואי שהייתי פנויה, שהיינו יכולים להמשיך להתנשק מבלי שרגשות האשמה יאכלו אותי מבפנים, מבלי שאצטרך להפסיק הכל באמצע ולספר את האמת. "זה בסדר, אני שמח שסיפרת לי עכשיו.. ו.. מצטער" דאגי נעמד וסידר את מכנסיו. בזריזות נעמדתי גם אני. "אז, אני אראה אותך מתישהו?" שאלתי. קיוויתי שירצה להמשיך לראות אותי. בכל פעם שאני איתו הרגשה מוזרה כזאת מציפה אותי, אחת שלא נתקלתי בה בעבר. לא עם הארי, לא עם החבר הנוכחי שהלוואי שלא היה קיים.. דאגי שונה מכל הבחורים שפגשתי, שהייתי איתם עד עכשיו. הוא.. הוא מיוחד. ואני אוהבת את זה. "כן, בטח, אני אבוא לבקר אותך בעבודה או משהו" הוא חייך אלי, שוב. אבל הפעם היה משהו אחר בחיוך הזה, הוא היה כמעט שבור. נשברתי גם אני מבפנים. דאגי התקרב אלי ונשק ללחיי, נשיקה ארוכה כזאת. אני עצמתי את עיניי, מנסה לזכור את הרגע הזה. ואז הוא הלך, ואני רק עמדתי שם, נטועה במקום, מסתכלת על דמותו המתרחקת. מה קורה לי? באמת כל כך אכפת לי מבחור בן עשרים ושלוש שרוצה לעלות לטרמפולינות? שלוקח את הדייט שלו לסרט אימה? בחור שפעם לא יכולתי לסבול, ועכשיו כשהלך, אני מרגישה שלא אוכל לסבול אפילו דקה בלעדיו.. ... חזרתי הביתה, מעט בעננים. לא חשבתי שאי פעם אבלה זמן עם דאגי, שאתנשק איתו.. ושכל כך איהנה מזה. אבל ידעתי שאסור לי. שאני לא יכולה להיות איתו. לא בגלל הארי, לא בגלל ג'וליה, לא בגלל העבודה ולא בגלל שזה דאגי. בגלל.. "היי מתוקה" אדם נכנס אל הדירה. בגלל אדם. כמה ימים אחרי השיחה שלי ושל הארי באותו יום, בבית הקפה, כשהוא סיפר לי על ג'וליה, אדם הגיע לפארק. אדם הוא האקס שלי, זה שחשבתי שהוא אהבת חיי, שאיתו אני הולכת להתחתן ולהקים משפחה. הכל היה טוב ויפה עד שהייתה לנו מריבה על איזה משהו טיפשי יום אחד. כל כך טיפשי שאני אפילו לא זוכרת על מה הוא היה. הוא צעק עלי, אני צרחתי עליו. הוא סטר לי בפנים, אני נפלתי על הרצפה. התחלתי לבכות, לא הבנתי מה קורה. הבטתי בו, מבוהלת. הוא הסתכל עלי, מבוהל גם הוא. מיד אחז בזרועי, ממש חזק. יכולתי להרגיש את הסימנים הכחולים נוצרים על עורי. אדם לא הרפה, הוא המשיך להחזיק אותי ככה, המבט המבוהל עדיין בעיניו. הפסקתי לבכות, הדמעות התייבשו על לחיי. רציתי לצעוק לו שיעזוב אותי, רציתי לדחוף אותו או לבעוט בו, אבל לא עשיתי כלום. פשוט הסתכלתי אל תוך עיניו, מחכה שישחרר. והוא שיחרר, בחוזקה. שוב נפלתי לרצפה ואדם עזב את הדירה בטריקת דלת. פרצתי בבכי, ומאז אותו יום, לא ראיתי אותו שוב. עד שהוא הפתיע אותי בפארק. עם זר ורדים. ורודים, לבנים ואדומים. "מה אתה עושה כאן?" שאלתי בתקיפות. מאז אותו יום כל כך שנאתי אותו. הוא פגע בי, עד עמקי נשמתי, ולא יכולתי לסלוח לו. על אף שהמשיך להתקשר, להשאיר הודעות ולסמס. לא עניתי לו אפילו לא פעם אחת. שיתחנן, שיבכה, מגיע לו. אבל אני מודה. כשראיתי אותו, לבי החסיר פעימה. מה אני יכולה להגיד.. התגעגעתי אליו. "היום יום האהבה" הוא הסתכל אל תוך עיני. הפעם לא מבוהל. הפעם, נינוח. ובטוח בעצמו. "אז? אין בינינו שום אהבה אדם" פלטתי באדישות וסובבתי אליו את גבי. הוא לקח נשימה עמוקה ויכולתי להרגיש אותו מתקרב אלי. "זה יום שבו מבלים עם האדם שאוהבים. ואני אוהב אותך הולי, תמיד אהבתי ותמיד אוהב" הוא נשמע כל כך כנה, ומתוק. כמעט שהסתובבתי, אבל הכאב של אותה סטירה חלף בלחיי ומנע ממני להיכנע. המשכתי לשתוק. "אני מצטער. את לא יודעת כמה אני מצטער. אבל את חייבת להאמין לי שהשתניתי הולי. הלכתי לפסיכולוג, לטיפול, הכל בשבילך הול. כדי שתיקחי אותי בחזרה, שיהיה לנו שוב טוב וכיף ביחד. אני מבטיח שלא אעשה דבר כזה עוד לעולם, אני אתייחס אליך כמו נסיכה, כמו שמגיע לך.. אם רק תסלחי לי" יכולתי לשמוע את הרעד בקולו, את האמת. הסתובבתי באיטיות. ניצוץ של תקווה ניצות בעיניו. הוא הגיש לי את הפרחים ואני לקחתי אותם מידו. "יהיה לי קשה לבטוח בך שוב" ציינתי, תוך כדי שאני מריחה את הפרחים. ללא מילה הוא נגע בכף ידי, שילב את אצבעותיו באלה שלי. הרגשה חמימה עברה בי, כזאת מוכרת, שהתגעגעתי אליה. לאט לאט אדם קירב אותי אליו. אני לא התנגדתי. התנשקנו. "אני מצטער הולי, ואני אוהב אותך. מכל הלב. באמת השתניתי." אדם לחש לי, ואז נישק אותי שוב. "אני סולחת לך" חייכתי. והנה אני עכשיו. יושבת על הספה בדירתי, ושוב הדמעות זולגות על לחיי. כל כך מבולבלת. אדם היה האהבה הראשונה שלי, האהבה הכי גדולה שחוויתי. אבל זה לא אותו הדבר כמו פעם. הוא לא מקשיב לי, ולא מבין אותי. והנה דאגי, המתוק, שהקשיב לכל מילה שאמרתי כאילו הייתה אוויר לנשימה. הוא הבין ללבי, הצחיק אותי, אמר לי מילים יפות שמאדם לא שמעתי הרבה זמן. כשהתנשקנו, הרגשתי כמרחפת. ראשי החל להסתחרר, בטני הרגישה מוזר. אהבתי את התחושה הזאת, אהבתי להיות איתו, אהבתי להתנשק איתו. אהבתי כל דבר שקשור בו. פרק 12 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 12../images/Emo63.gif

פרק 12 "מה קרה הוליאן?" אדם נכנס לדירה, ללא דפיקה בדלת. כמה אני שונאת כשהוא עושה את זה, וכמה אני שונאת כשהוא קורא לי 'הוליאן'. הוא התיישב לצדי על הספה כשראה שאני בוכה והניח את זרועו סביבי. ניערתי אותו מעלי והתרחקתי ממנו מעט. "הולי מה קורה?" קולו של אדם הפך רציני. הוא הביט בי מבולבל. ניגבתי את הדמעות והבטתי בו. "אדם.. אני.. יש משהו שאני צריכה לספר לך" אמרתי בקול רועד. "אני מקשיב" אדם התיישר והביט בי במבט חודר. מעט נרתעתי. זיכרונות מאותו יום החלו להציף אותי. גם אז אמרתי לו משהו שלא מצא חן בעיניו. בסופו של דבר הוא סטר לי, עשה לי סימנים כחולים על הגוף, ואני מצאתי את עצמי בוכה ופגועה. התחלתי להתבלבל, ולרעוד. לא ידעתי אם לספר לו. אולי יגיב אותו דבר, שוב כמו מטורף, או אפילו יותר גרוע. הבטתי שוב באדם, הוא חיכה בציפייה שאדבר. את חייבת להיות אמיצה הולי. הוא לא יעשה לך כלום. אדם הבטיח שהשתנה.. הוא השתנה.. הוא השתנה? "מה יש?" אדם כמעט והחל לאבד את סבלנותו. "אני.. זה רק.." ניסיתי למצוא את המילים המתאימות, אבל משהו עצר אותי מלדבר. לא יכולתי לספר לו. לא אוכל לשאת שוב את אותו כאב שחוויתי בפעם הקודמת, אני לא אעמוד בזה. "אדם, אני רוצה להיפרד" פלטתי את זה במהירות, כמו שמסירים פלסטר, כדי שלא יכאב. עצמתי את עיני, לא רוצה לראות את תגובתו. "את.. את מה?" הוא היה מופתע. מאוד. "למה?" מלמל. "אני מצטערת.. זה לא עובד יותר.." תירצתי. כל כך לא רציתי לספר לו על דאגי. אני יודעת שיכעס. עדיף ככה. "מה זאת אומרת לא עובד יותר?" אדם נעמד. "מה זאת אומרת?!" הוא הגביר את קולו. הבטתי בו, והתחלתי לפחד. "אני לא קונה את זה הולי! פשוט לא! יש לך מישהו אחר?! זה גבר אחר נכון?! תעני לי!" עכשיו אדם כבר צרח. הוא לפת את פרק ידי בחוזקה ומשך אותי לעמידה, צמודה אליו. אצבעותיו חדרו דרך בשרי, זה כל כך כאב. הווריד במצח שלו בלט החוצה, פניו נהיו אדומות. אם לא הייתי יודעת יותר טוב הייתי בטוחה שאש יוצאת מעיניו. הדמעות זלגו על לחיי. לא רציתי לענות לו. לא רציתי לראות אותו יותר. שיעזוב אותי במנוחה. שרק יעזוב אותי כבר, כי אני לא יכולה יותר.. "מי זה הולי?! מי זה?!" אדם לא הפסיק לצרוח עלי ולטלטל אותי בין זרועותיו. ניסיתי לענות לו, רציתי, אבל הייתי כמשותקת. רק בהיתי בו בבהלה, הדמעות ממשיכות לזלוג כמו גשם. "ידעתי שאת כזאת, תמיד היית! נותנת!" הוא צרח וסטר לי בחוזקה. עפתי על הספה, מרגישה את הדופק בלחיי. לא יכולתי לספוג את ההשפלה הזאת יותר, את הכאב. "די! זה מספיק אדם! עד לכאן הגעת!" סובבתי אליו את פניי הרטובות מדמעות וצעקתי. "כן! יש לי מישהו אחר! מה ציפית?! אתה מכה אותי ואז רוצה שנחזור להיות יחד והכל יהיה בסדר! זה לא בסדר! אני לא אוהבת אותך אדם! אני אוהבת מישהו אחר!" נעמדתי. אני לא יודעת מאיפה הביטחון הזה הגיע אליי פתאום, ובעצם, אני לא כל כך זוכרת ממה שקרה הלאה, רק את פניו של דאגי בראשי, את עיניו המתוקות. כשהתעוררתי, מצאתי את עצמי שוכבת על הרצפה. התרוממתי מעט, נשענת על מרפקיי, וראשי התחיל לכאוב. תפסתי במצח והסתכלתי על אצבעותיי. דם היה עליהן. נעמדתי וניגשתי אל הראי. פצע מדמם במצח ועשרות כתמים אדומים, כחולים וסגולים על ידיי, רגליי ובטני. אני פשוט לא יכולה להאמין שאדם עשה את זה. לא יכולה להאמין.. ניגשתי לסלון שהיה בלגן אחד גדול. על השולחן מצאתי פתק מאדם. "בוקר טוב אהובה. אני מתייחס למה שהיה אתמול כמריבה טיפשית ומקווה שהשטויות שאמרת הן רק בגדר הצחוק. יהיה בסדר יפתי, אנחנו נעבור את זה יחד. כשאחזור מהעבודה נלך יחד לאיזה מקום רומנטי שתבחרי. אוהב, אדם." הייתי המומה. הוא מטורף! הוא ללא ספק מטורף! ובדיוק בגלל זה אני לא יכולה לעזוב אותו. הוא חושב שמה שאמרתי אתמול היה בצחוק, הוא לא מאמין לי, ולמרות הכל חטפתי ממנו מכות רצח. מה יקרה אם כן יאמין? הוא יהרוג אותי! "אני מצטערת דאגי.. כל כך.." מלמלתי בבכי והתיישבתי על הספה, קוברת את פניי בכפות ידיי, רק רוצה שהאדמה תבלע אותי. ... כבר ביום שלמחרת דאגי החליט לראות את הולי בעבודתה. אפילו ששברה אותו כשסיפרה לו על החבר, אפילו שידע שזהו, הלכו הסיכויים, משהו בתוכו לא הרשה לוותר. הוא לא יכול לעבור עוד רגע אחד בלי לראות אותה. גם אם זה אומר שרק יהיו ידידים, הוא רוצה אותה קרוב אליו. "היי" דאגי הגיע מאחורי הולי, תופס במותניה ולוחש לאוזנה. היא הסתובבה אליו במהירות מפתיעה, מרחיקה אותו ממנה. "מה אתה עושה?" שאלה, מעט לחוצה. "אומר לך שלום" דאגי הביט בה מחויך. הולי נסוגה צעד אחורה. "הולי מה קורה?" דאגי שאל. "אני באמצע העבודה דאגי, אתה לא יכול להפריע ככה" הולי ניסתה לתרץ. היא שנאה את עצמה על איך שהיא מתנהגת לדאגי, אבל הייתה חייבת, לטובת שניהם, כדי שאדם לא יבוא במקרה ויראה אותה עם מישהו אחר. דאגי ראה שמשהו לא בסדר, אבל החליט לשחק את המשחק שלה. "אה אני מבין" הוא חייך אליה. הולי השיבה חיוך קטן. "סליחה" ילדה קטנה, אפילו קטנה מאוד, קראה להולי. הולי הסתובבה אליה מיד בחיוך מקסים. "כן מתוקה?" שאלה אותה. "את יכולה לעזור לי לרדת? אני מפחדת" הילדה הקטנה הביטה בקרקע הרחוקה ממנה כחצי מטר בחשש. "בטח" הולי שלחה את ידיה אל הקטנה ובתנועה קלילה הרימה אותה באוויר ואז אל הקרקע. זו הודתה להולי ורצה משם. כביכול, בעיני הולי, לא היה שום דבר חריג במה שקרה עכשיו. הכל היה בסדר. אבל דאגי ראה משהו, שהדאיג אותו. מאוד. "הולי" הוא אחז בידה וסובב אותה אליו בחדות. "מה זה?" דאגי הרים מעט את חולצתה וחשף כתם סגול וגדול על מותנה. ----------------------------------- והנה התחיל האקשן. הדרמות. כמו שרובכן אוהבות
**הודעה חשובה** אני לא אוכל להעלות את הפרקים ביום שבת, וגם לא בשישי, אז הפעם תחכו רק עד יום חמישי. תהנו

ONG

רציני זה ממש מעניין ויפה!! תקשיבי את ממש ריתקת אותי למחשב.... וזה גם יותק טוב שאת שמה ביום חמשי כי ככה לא צריך לחכות הרבה
אהה... לא... שיט... זה אומר שצריך לחכות מיום חמישי עד יום שלישי... אוף..
טוב לא נורא יום חמישי זה היום הולדת שלי
אז יותר טוב!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifיאיי תודה DD:

הקטע עם יום חמישי זה חד פעמי, ושיהיה לך המון מזל טוב
תודה רבה

../images/Emo73.gifאוקיי..

זה ממש ממש ממש יפה ומרתק!:] אוחחח האדם הזה!
מסכנה הולי היא פשוט כל כך מסכנה! אבל זה ממש עיצבן אותי שהיא חזרה אליו.. כאילו ואט דה פאק!? הבן אדם פאקינג הרביץ לך :-\ אבל אין לדעת מה היא חשבה.. וגם עכשיו היא לא יכולה לעזוב אותו כי הוא יהרוג אותה! ואיי היא כל כך מסכנהה!! ואייי איזה חמודדד דאגייי!!
טוב שירה פרקים מדהימים!

DannyMcFly

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo189.gifמה מאיפה אדם הלא קשור הזה הגיע../images/Emo46.gif

ולמה היא הסכימה לחזור אליו?!?!? האיש פאקינג הרביץ לה!
היא ממש סתומה

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאדם ../images/Emo46.gif

היא ממש מטומטמת -_- איך אפשר לוותר על דאגי לעומת אדם אחד קטן ומכוער וגרוע מכל אלים
בתחילת הפיק הצגת אותה נורא קשוחה . ועכשיו היא רכה ורגישה כזאת XD מה שדאגים עושים לבני אדם
חיחי:-|D שיירה פרקים מדהימים מרטיטים ומרגשים כמו תמיד
אוהבת אותך 33333 >

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאממ לא הייתי קוראת לה מטומטמת XD

פשוט ככה זה אצל רוב הנשים המוכות. זה הוכח בסקרים שהן יחזרו אל הבן זוג שלהן, גם אם הוא ירביץ להן. בגלל שהן לא מכירות מציאות אחרת, הן ישארו איתו.. וזה ממש עצוב.. אז כן, הולי באמת קשוחה יחסית, שלא תתבלבלי. אבל לכל אחד יש את נקודות התורפה שלו, וכנראה שהנקודה הזאת אצלה היא אדם
תודה אהובה

למעלה