Chasing Lights-פרק 17

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifChasing Lights-פרק 17../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

ממ אז טכנית כבר יום שבת, ואני לא מצליחה להירדם
(ממש בדרך אגב, כתבתי את הפרק השני ל-AAY חח) השורות האחרונות: "את בטוחה עכשיו הול'ס, ואנחנו לא ניתן לשם דבר רע לפגוע בך" דני חייך אלי בעודי עדיין בזרועותיו. ליטפתי את תלתליו של דני ביד אחת. חייכתי, צחקתי, הייתי מאושרת. מבטי נדד אל דאגי. ידיו היו שלובות, חיוך מקסים נסוך על שפתיו. מבט אחד בו, מבט קטן, אישר לי שאני אכן בטוחה איתם. וזאת הייתה ההרגשה הכי מדהימה בעולם. פרק 17 עברו שבועיים מאז המקרה עם הולי ואדם. מאז שהיא נישקה אותי באותו ערב. לא ידעתי מה לעשות הלאה. אנחנו ביחד? אנחנו ידידים? אנחנו ידידים שמתנשקים? מה זה אמור להיות? רציתי לעשות משהו, משהו שיראה לה שאני רוצה אותה קרוב אלי. אבל לא עשיתי כלום. פחדתי שהיא תדחה אותי. אולי אחרי אדם היא צריכה קצת זמן לבד, ומגיע לה הזמן הזה. אני אחכה לה, כמה שצריך. בחיי שאף פעם לא הרגשתי ככה למישהי. זה מפחיד אותי.. וזה מוזר. ... "דאגי.. דאג.. דאגלס.. דאגי !" דני נופף מול פניי, מנסה להעיר אותי מהמחשבות. שמתי לב שהוא קורא לי אבל העדפתי להמשיך לחשוב על הולי. היא הרבה יותר מושכת מדני, זה בטוח! "מה אתה רוצה קרצייה?" נכנעתי לבסוף. "מה אני רוצה? מה אתה רוצה?! השעה שתיים בלילה, פתאום דפקת אצלי בדלת ואמרת שאתה לא יכול לישון. הסכמתי לארח לך חברה אבל אתה בוהה בתקרה שלי. תתעורר!" דני כמעט וצעק עלי. אני יכול להבין אותו, זה לא נחמד כשאיזה בלונדיני מוזר מופיע בבית שלך בשתיים בלילה, מעיר אותך משינה מלאה בחלומות על בחורות. אני בטוח בזה. "אני מצטער דן." מלמלתי. לא יכולתי להוסיף יותר מזה. לפני שעה הייתי עוד במיטה שלי, מתהפך מצד לצד. זה ככה מאז שהולי נישקה אותי, לפני שבועיים, והשאירה אותי חסר נשימה. "זאת הולי אה?" דני התיישב לצדי על הספה. הנהנתי בשתיקה. אין מה לעשות, הוא מכיר אותי יותר טוב משאני מכיר את עצמי. "וואו נתפסת עליה חזק. לא ראיתי אותך הרבה זמן ככה.. מאז.." דני הביט למעלה, כמנסה להיזכר. ואז הוא חייך. ידעתי שהוא נזכר. זה היה מזמן, לפני ארבע שנים בערך. קראו לה ואלרי, והיא הייתה מהממת. גבוהה ובלונדינית, עם עיניי דבש שחודרות עמוק בגופם של גברים. היא נתנה בי מבט אחד והייתי שלה. כמעט שנה נמשכה האהבה המתוקה הזאת שסחפה אותי כמו עיוור אחריה. אבל אז היא עזבה, אני אפילו לא יודע לאן. השאירה אותי עם לב שבור, מרוסק לחתיכות, מפוזר על הרצפה. טום, דני והארי היו צריכים לאסוף את שבריי, לטפל בי כמו הורים מסורים עד שהתגברתי עליה. היא ממש סובבה לי את הראש. מאז פחדתי להיות עם בחורות. כל הקשרים שהיו לי נגמרו דיי מהר, עזבתי אותן, לפני שהן יכלו לעזוב אותי, או לעזוב את העיר. רק שלא אצטרך להיות שוב אותו שבר כלי כמו אחרי שואל עזבה אותי. לא הרשתי לעצמי להתאהב שוב. אבל עכשיו, מה לעזאזל קורה לי? הולי מטריפה אותי, אני לא יכול לישון, רזיתי קילו וחצי בשבועיים, ובשביל כחוש כמוני זה נוראי! אני רואה אותה וצמרמורת אוחזת בי, שמה עולה לדיון ואני משתתק ומסמיק. רק המחשבה עליה מעוררת בי דאגי שלא הכרתי, דאגי חולמני כזה, שחולם ורוד, שחולם מתוק, שחולם עליה.. "מאז ואלרי" השלמתי את המשפט של דני אחרי עשר דקות ארוכות של מחשבות. הוא הנהן אלי. "היא הייתה משהו" צחק כשנזכר. כן, ואל הייתה מדהימה. "אבל הולי.." הוסיף, החיוך ממשיך להתפרש על פניו. תקעתי בו מבט מאיים. רק זה חסר לי, שהדון ז'ואן הזה יתעלק על הולי, ואז בכלל אין לי סיכוי. "מה הולי?" שאלתי בקרירות. "היא עוד יותר. גם יפה, וגם כל כך מתוקה. דאגי בחיי שיש לך כאן מציאה שאסור לפספס" דני הניח יד על כתפי. דבריו הרגיעו אותי, לפחות הוא לא מתכנן לגנוב לי אותה. הסכמתי עם מה שאמר לי, אסור לי לפספס את ההזדמנות איתה. לא שוב. ידעתי שדני יודע על מה הוא מדבר כשהוא מתאר את אופייה של הולי. מאז אותו ערב אני שומע אותם מדברים הרבה, בטלפון, לפעמים הם נפגשים לקפה, היא באה אליו, הוא בא אליה לעבודה. זה מוזר, אני קצת חושש מזה, אבל דני אח שלי, הוא לא יעשה לי כזה דבר. הבנתי משניהם שהם גילו אחד את השנייה, בתור חברים טובים, כמעט אחים. לדני יש קטע מוזר כזה. או שהוא שוכב עם הבנות שהוא פוגש, או שהוא מוצא בהן ידידות נפש. אני רק שמח שהולי היא בשבילו הסוג השני של הבנות, ומקווה שבשבילי היא תהיה מהסוג הראשון. וגם מהסוג השני כמובן, אני לא כזה שטחי! "מה אתה מתכנן לעשות בקשר אליה? להמשיך לשתוק כל פעם שהיא מדברת אליך? אתה מתנהג כמו ילד קטן דאג!" דני הכריז. הבטתי בו בעיניי עגל גדולות. "ומה אני אמור לעשות? אחרי שהיא נישקה אותי לפני שבועיים לא קרה בינינו כלום, ואולי גם לא אמור לקרות.." מלמלתי. באמת שכבר לא ידעתי מה לחשוב. "בטח שאמור לקרות! אני רואה את הניצוצות! יאללה תעשה צעד, תהיה גבר!" דני עודד אותי. חייכתי אליו. "כן, אני אעשה צעד! אני אהיה גבר!" נעמדתי, יותר בטוח בעצמי. דני נעמד מיד אחרי. "מחר על הבוקר!" הוא טפח על שכמי. "לא" התיישבתי בשתיקה. דני גלגל את עיניו ומשך אותי שוב לעמידה. "זאת פקודה!" הניח יד על מצחו בתנועה כזאת של חיילים. גיחכתי, כמה מטופש הוא. "בסדר בסדר, מחר על הבוקר" נכנעתי לו, כמו תמיד. ... מחר על הבוקר הגיע. הגעתי אל הפארק, מקום עבודתה של הולי. הטרמפולינה הייתה ריקה והיא ישבה על הדשא, משחקת בעלים. חייכתי כשראיתי אותה. שיערה הבהיר התבדר ברוח והיא נראתה כמו ציור. רציתי למסגר אותה ולתלות את התמונה בעיני רוחי. "מעניין שם למטה?" התקרבתי אליה. היא הרימה אלי מבט דבש טהור. "למעלה יותר" הולי צחקה צחוק ילדותי שכזה ואני התיישבתי לצידה. "הכל בסדר?" שאלתי, מנסה לפתוח בשיחה. לא ידעתי מה בדיוק באתי להגיד לה.. דני לא אמר לי את זה אתמול בלילה.. אוף דני! "מעולה. באת לכאן בשביל משהו מסוים?" היא שאלה ישר, לא נותנת לי מספיק זמן לחשוב על סיבה. טוב, קדימה דאגי, זה הזמן. תציע לה לצאת, תנשק אותה, תעשה משהו! "כן" אמרתי בקול חנוק. היא סימנה לי בעיניה הגדולות להמשיך לדבר. "רציתי להציע לך.." עצרתי לכחכח בגרוני. ולפתע השתנקתי. הלב שלי פעם בקצב מואץ, היא הייתה כל כך יפה. אני לא יכול, לא. אני לא יכול. "עבודה" אמרתי לבסוף, הדבר הראשון שעלה לי לראש. מטומטם, אני כזה מטומטם! "עבודה?" הולי הביטה בי בפליאה. זאת נימת אכזבה ששמעתי בקולה או שאני סתם מדמיין? "אממ כן.." מלמלתי. "אצלנו במשרד, נשלם לך טוב" ככה היא תהיה יותר קרובה אלי, כמו שרציתי. "נשמע נהדר. אבל מה עם הפארק?" הולי הביטה אחורה אל הטרמפולינה הריקה. "תתפטרי. אצלנו תיהני יותר" קרצתי לה. אני מקווה שתסכים, וככה גם אני איהנה יותר. פרק 18 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 18../images/Emo63.gif

פרק 18 "בואי ג'ני, אבא הולך לעבודה עכשיו ואת באה איתי היום" עמדתי בפתח חדרה של ג'ני וזירזתי אותה לבוא. כבר שעתיים שהיא משחקת עם הברביות שלה. "בסדר, אבל אני לוקחת את כל הברביות איתי" הגמדה שלי נעמדה והניחה את ידיה על מותניה. לא יכולתי לעצור את החיוך שעלה על פניי. "לא את כולן מתוקה, קחי רק שתיים" ניסיתי לנהל איתה משא ומתן. "שתיים זה קצת מדי! אני רוצה שש!" היא התעקשה. "ארבע" ניסיתי להגיע לפשרה. "אבא!" ג'ני רקעה ברגלה. אלוהים ישמור, עקשנית כמו אמא שלה. "בסדר בסדר, קחי כמה ברביות שאת רוצה" גלגלתי את עיניי בחיוך, נכנע לה כמו תמיד. הגמדה הבלונדינית הזאת שולטת בי ביד רמה. הרמתי אותה בזרועותיי. "את הברבי שלי, בובה קטנה" נשקתי ללחייה הורדרדה. היא צחקה צחוק ילדותי. הורדתי אותה בחזרה לרצפה, היא אספה כמה ברביות לתיק ורוד ומצחיק ויצאנו מהבית. במהלך הנסיעה לא יכולתי למנוע מעצמי מלחשוב על הולי. אחרי איך שדאגתי לה באותו ערב עם אדם, היה ברור לי שאני אוהב אותה, לא משנה כמה אתכחש לזה, כמה אספר לעצמי סיפורים על ג'וליה וכמה אמציא תירוצים. הולי היא זאת שאני רוצה. אבל איך אני יכול להיות איתה? היא אוהבת את החבר הכי טוב שלי, את אחי הקטן. אני חייב לוותר לו. נו מילא, אני בסוף אוציא אותה מהראש. איכשהו.. אני אוציא אותה. החנתי את הרכב בחניה ששמורה לי. לארבעתנו יש חניות שמורות. ראיתי את הרכבים של דאגי וטום. דני בטח נסע עם אחד מהם, עם טום סביר להניח. בכל זאת, הם גרים יחד. "בוקר טוב אדון ג'אד הנכבד!" דני הכריז כשיצאנו אני וג'ני מהמעלית. נופפתי אליו, מה שתוך שנייה הפך לכאפה בראשו. "אתה תחטוף על זה אחר כך" סינן לעברי ושתק כשראה את ג'ני. "ושלום לך מלאכית!" חיוך אידיוטי לגמרי הופיע על פניו של הקוף הזה והוא הניף את ג'ני באוויר. הגמדה שלי שוב צחקה את אותו צחוק ילדותי, כל כך מקסימה. "ג'ן בואי לשים את התיק שלך על הספה" קראתי לה בעודי נכנס, יודע שהיא לא תבוא אחריי כי דני אוהב אותה יותר מדי בשביל לתת לה ללכת. "אוקי.. אני רואה שהספה כבר תפוסה" מלמלתי, כאילו לעצמי, כשראיתי את דאגי והולי מדברים וצוחקים יחד. הם השתתקו מיד כששמעו אותי. "היי גבר" דאגי נעמד בזריזות וניגש לחבק אותי. חייכתי. "אבא אבא!" ג'ני הגיעה בריצה לתוך החדר, בדיוק בעיתוי המתאים כדי למנוע ממני להגיד משהו מטופש שבטח אתחרט עליו אחר כך. "מה קרה מתוקה?" התכופפתי כדי להיות בגובה של הגמדה שלי. "דוד דני ודוד טום שמו מסכות מוזרות על הפנים והם רודפים אחרי!" היא קראה נרגשת, או מבוהלת, לא הצלחתי להחליט. "וואההההההההה!" דני וטום נכנסו לחדר עם מסכות של אריה ועוד מסכה טיפשית של "מלחמת הכוכבים" על הפנים. ראיתי שדאגי קפץ במקום. ידעתי שהוא ייבהל, הפחדן הקטן הזה. "מה אתם עושים??" הסרתי את המסכות מפניהם באחת והתכופפתי שוב לג'ני. "רואה ג'ן? אלה רק מסכות, זה לא אמיתי. ואלה רק דני וטום, הם טיפשים, אל תתייחסי מותק" ליטפתי את שיערה הבלונדיני, שהיה חלק כמשי. בדיוק כמו של ג'וליה. "היי היי, אל תגיד שאנחנו טיפשים לפני הילדה!" טום הצביע לעברי. "אל תפחיד לי את הילדה!" התיישרתי. "רק שיחקנו איתה, ג'ני אוהבת את זה נכון?" דני שוב עטה על פניו את אותו חיוך אידיוטי של מקודם. הוא ממש בן אדם אחר איתה. הקטנה לא ענתה, רק צחקה, את אותו צחוק שובה ומקסים שלה. כמו תמיד, ג'ני גרמה גם לכולנו להתחיל לצחוק. "היי ג'ני, תראי מי כאן" הצבעתי על הולי. ג'ני הביטה בה בעיניה התכולות. את אלה היא ירשה ממני. הולי נופפה לי במתיקות. "הולי!" ג'ני זיהתה. "בואי, אני רוצה להראות לך את הברביות שלי" היא ציוותה עליה בעודה אוחזת בידה של הולי ומובילה אותה החוצה משם. הולי שלחה לנו מבט מחייך. מהפנט. או שזה רק אני? "אז תגיד דאג, מה הולי עושה כאן?" שאלתי כשאני נותן את המסכות בחזרה לדני וטום, עם מבט מזהיר בעיניי שלא יעשו זאת שוב. ללא היסוס הם עטו שוב את המסכות על פניהם ויצאו מצחקקים בריצה מהחדר, משאירים אותי ואת דאגי לבד. "כבר שחכת? היא עובדת איתנו מהיום" דאגי ענה לי בחיוך. יכולתי לראות עליו שהוא מאושר. יכולתי לדעת שהוא אוהב אותה, אני מכיר אותו יותר מדי טוב. "עובדת? הו כן, בטח, נכון" התעוררתי ממחשבותיי ונזכרתי. וואו. עובדת איתנו. לשכוח אותה? זה יהיה יותר קשה משחשבתי. מבטו של דאגי היה מרוחק. הסתכלתי למקום אליו הביט וחייכתי. "אתה יכול ללכת לשחק איתם במסכות" גלגלתי את עיניי. "יש!" דאגי קפץ בשמחה והצטרף לדני וטום. היי, מה קורה כאן? מתי נהייתי גם האבא שלהם? ממתי הם עושים שטויות וכיף ואני עומד כאן לבד? "חכו לי, אני רוצה את המסכה של הדוב!" קראתי והצטרפתי אליהם בריצה. -------------------------------- זה היה סתם פרק בשביל הכיף, לא משהו משמעותי. מקווה שלא אכפת לכן :) שיהיה לכן סופ"ש רגוע ונעים, גמר חתימה טובה, וצום קל למי שצמה
מחכה לתגובות, תהנו

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifראשונההה!../images/Emo13.gif

חחח ממש אהבתיי באמת ממתי הארי ניהיה אבא שלהם חח הוא גונס לתומקעע את התפקיד
נוט קול דוד חחחחחח

../images/Emo73.gifואו../images/Emo70.gif

איזה יפהההההההההההההההה
איך אני אוהבת פרקים כיפים כאלה! ואו! אין לי מילים! זה פשוט מהמם!!^*@$%#^*##^%@#@ איזה מסכן הארי
אוחחח.. מחכה כל כך לפרקים הבאים

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif אין לי מילים X:

פשוט מדהים !!@#^$^$%*%&%^#
אני ממש אוהבת איך שאת מתארת דברים ורגשות. וואו.

mcfly6

New member
וואו../images/Emo99.gif

קודם כל רציתי להגיד לך שאת כותבת פשוט מדהייים. את חייבת לעבוד בזה.כשאני קוראת את הסיפור שלך אני שקועה בפנים ומתרגשת כאילו שזה אמיתי . לגבי הפרק: הפרקים האלו ממש חמודים,אהבתיי:) איך אני שמחה שגם דאגי וגם הארי רוצים את הולי,יהיה אקשן
איזה כיף שאת כותבת עוד עונה לAAY ! בקיצור,את כותבת מדהים והפיק שלך מדהים♥ מחכה לפרקים הבאים:)

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאווווו תודה רבה../images/Emo9.gif

איזה כיף לדעת שהסיפור מרגיש לך אמיתי, זאת בהחלט הכוונה שלי ! חח את יכולה להיות בטוחה שיהיה אקשן
תודה רבה רבה !!!

m o r 1 0 2

New member
אווווו,מתוקים../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

פרק17 אוו,אהבתי את קטע הפתיחהDDD: מתוק היה,מתוק יישאר
טום, דני והארי היו צריכים לאסוף את שבריי, איזה מסכן הוא,אז גם הוא וגם הארי עם לב שבור
עצוב.... מאוד אהבתי את השורה הזאת
דני לא אמר לי את זה אתמול בלילה.. אוף דני! חחחח,טוב הוא כבר הגזיםXDDDD חחחחחח,עבודה
אחלה בריחה,טוב לפחות עברנו שלב ראשוןXDD נראה מה יהיה הלטה
פרק18 אוף איתו,היא כזאת מושכת? ועוד את שניהם חחח הוא באמת חייב להוציא אותה מהראש לפני שהכול יהיה מאוחר מדי
חיוך אידיוטי לגמרי הופיע על פניו של הקוף הזה XDDDDDDD אמרתי לך שאת לפעמים הורגת אותי עם התיאורים שלך?
"וואההההההההה!" דני וטום נכנסו לחדר עם מסכות חחחחחחחחחחחח,אין אין מתה עליההם פה
!@#$% יש!" דאגי קפץ בשמחה והצטרף לדני וטום
"חכו לי, אני רוצה את המסכה של הדוב! אחלה פאנ'צליין
זה כמו בסרטים שהדמות רצה עם היידים מונפות באוויר ורצות לעבר החבורהXDDDDD (יכולתי ממש לתאר אתזה
) הפרקים אכן היו מתוקים קלילים וכלל לא קשים,את תמיד עושה אתזה שני פרקים דמרטיים ושני פרקים שמחים,אחלה גיוון
אני כ"כ מחכה לקרוא כבר את אול אבאוט יו,ולדעת מה קורה עם הלהקה ועם אליסון המדהימה
את יודעת שג'ני מזכירה לי את הילארי?חח מתוקות שתיהן
שיהיה גמר חתימה טובה מתוקה וצום קל

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאהובתי../images/Emo23.gif

האמת, עכשיו כשאני חושבת על זה, אני באמת עושה את זה
אני אוהבת להוסיף פרקים קלילים באמצע הבלגן, זה הופך את הקריאה להרבה יותר נחמדה, ואני כמובן שמחה לשמוע שאתן אוהבות את זה DD: אני חושבת שייקח עוד כמה זמן עד שתזכו לקרוא את אול אבאוט יו וכיף לדעת שאת מתגעגעת לפיק! אוחח אלי חסרה לי
עכשיו הזמן להוסיף שאם יש לכן רעיונות, בקשות, דברים שתרצו שיקרו בעונה השלישית, זה המקום לספר לי עליהם !! בקשר למה שכתבת לי במסרים: איזה גדולללללללללללללללללללללללללל !! וואי מתי מתי מתי את באה ?!?!? אוהבת המון ותודה רבה

m o r 1 0 2

New member
סוכות,חג שני!../images/Emo168.gif

אעאעא,אני כ"כ מחכה לזהDD: חחח לא הבנתי למה לא ענית למסרXD
ובקשר לאול אבאוט יו,הייתי רוצה לראות את ההצלחה של אלי והכי חשוב שיהיה להם ילד,זה היה מבחינתי הכי מדהים בעולם עבורם
ותהיה אחות קטנה להילXDD אם יעלה לי עוד משהו לראש,אני יודיע

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתני לי תאריכים,

כי יש מצב שאני אהיה באילת באותו זמן, אוחחחחחח
האמ, מור, לדאגי ואלי כבר שתי בנות. צ'לסי והופ שנולדה בפרק האחרון XD אחות קטנה להילי יכול להיות נחמד, ואני בהחלט אשתדל להוסיף את ההצלחה של אלי, מבלי לשכוח את מקפליי כמובן
תודה אהובה

m o r 1 0 2

New member
אוחח,יצאתי אמהXDDD../images/Emo168.gif

8 עד ה10 חחחחחח,אווו צ'לסיייי כפרעליה
יוו,איך שכחתי מהןXDD סורי,טעות מטומטמת שליXDD בבקשה אל תזכרי לי אתזה
שטותת!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אווווווווווווווף אני אהיה באילת !
ואני אשתדל לא לזכור לך את זה XD

m o r 1 0 2

New member
את לא רצינית../images/Emo10.gif../images/Emo168.gif

יאלהה,איזה באסה!! אני פשוט לא מאמינה איזה מזלXDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח פרקים כ"כ חמודים! ../images/Emo23.gif

אהבתי את המעבר החלק הזה לקטע של כייף וצחוק. אלו היו 2 פרקים ממש כיפיים הכתיבה והתיאורים שלך ממש משמעותיים לפרקים כאלו את מצליחה להצחיק כל פעם מחדש
אני בעד לעוד פרקים כאלו
כמובן שלדרמה עדיין יש חלק משמעותי אצלך בפיקים אל דאגה
אהבתי את הסיום מאוד! רואים שאת לוקחת הרבה רעיונות קטנים מסדרות וסרטים ומשפרת אותם כדי שיתאימו לפיק D: וגם שמחה לשמוע שאת מתקדמת לאיטך עם AAY
אז שיהיה צום מועיל אם את צמה שנה טובה
וגמר חתימה טובה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאני עדיין מופתעת לשמוע שאני מצחיקה ../images/Emo6.gif

חח אני בעד השילוב בין הדרמה והצחוק, לא ככה? DD: וואי תסבירו לי בבקשה מה הקשר בין מה שכתבתי לבין סרט או סדרה כי באמת שלא הבנתי
את צודקת, אני בהחלט מתקדמת לאיטי עם AAY. מקווה שזה יהיה שווה את הציפייה ובסוף תצא לי עונה מדהימה! לא צמה, אבל תודה בכל מקרה וגם לך

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחשבתי על זה../images/Emo3.gif

כשיהיה לי רעיון לספר אני אודיע לך XD תודה רבה, זאת מחמאה ענקית!

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifכלכך מדהים ^^

אני אוהבת פרקים כיפים כאלה בין לבין XDD ישלי תחושה שיקרה משו עם דני והולי ? אני טועה? חחח
- אה ורציתי להגיד לך שלפני כיפור פחדתי שיהיה לי משעמם בכיפור , אז הדפסתי את כל העונה הראשון של AAY , וזה העביר לי אחלה תצום XDDD בגלל הפיק שלך הצלחתי לצווווום יאיייי !!D: חחחח 333 > מחכה לפרקים הבאים !@##$^

למעלה