Chasing Lights-פרק 25

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifChasing Lights-פרק 25../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

אוקיי, בפרק הזה יש קטע שאני משחזרת מ-AAY, עם שינויים קלים
מי שתגלה מה הקטע ותתאר איך הוא היה באול אבאוט יו תקבל סוכריה! XD שורות אחרונות: "את לא תאמיני מה קרה לי עכשיו.. ממש סיפור הזוי" גלגלתי את עיני, שוקל אם לספר לה או לא. "כולי אוזן" הולי חייכה אלי. שווה לספר לה? לבזבז את הזמן שלנו יחד על דיבורים שעוסקים באקסית שלי? "אני כרגע מעדיף שלא" חייכתי אליה בחזרה, בהתנצלות. "אם אתה לא תספר איך אני יכולה לעודד אותך?" הולי המשיכה לדרבן אותי לגלות לה. בנות הן עם סקרן! "את כבר מעודדת אותי" כף ידה הייתה מונחת על הספה ברווח שבינינו. אני הנחתי את כף ידי על שלה. מבטה עבר אל כפות ידינו, ואז שוב אל עיני. היא חייכה חיוך קטן. "איך בדיוק?" הולי שאלה בהתגרות. משחקת משחקים? אין בעיה, גם דאגי יכול. פרק 25 "כשאת כאן איתי" ליטפתי את כף ידה בעדינות "כשאת מחייכת אלי" התקרבתי אליה מעט. "כשאת צוחקת, ומדברת" את ידי השנייה העברתי ברכות על צווארה. היא לא מנעה זאת ממני, ואני הייתי מאושר. כל כך הרבה זמן חיכיתי לרגע הזה, להיות איתה ככה, כשאני מרגיש את חום גופה, והיא קרובה אלי, כשאנחנו מרחק קצר מנשיקה. ראשינו היו קרובים, עוד סנטימטר אחד והיא שוב תהיה שלי. ובדיוק אז.. דפיקות נמרצות בדלת. אני עצמתי את עיני, מקווה שזה שום דבר, שהדפיקות יפסקו. אבל הן לא. הדפיקות רק התגברו. קיללתי בלב את מי שעומד מאחורי הדלת הזאת. הקסם שהיה בינינו נעלם, הולי התרחקה אחורנית. "כדאי שתפתח את הדלת" אמרה לי. "כן" כחכחתי בגרוני וקמתי מעוצבן. "מה??" יריתי כשהדלת נפתחה, ומולי עמדה לא אחרת מאשר ואלרי. "ואלרי?!" הייתי המום. מה לעזאזל היא עושה כאן ?! "ואל?!" הולי ראתה את המתרחש מהסלון ובאחת נעמדה על שתי רגליה. מה? ואל? הן מכירות?? "הולי?!" ואלרי קראה גם היא. "מישהי יכולה להסביר לי מה קורה פה ?!" העברתי את מבטי המופתע בין שתיהן. כשמסתכלים עליהן ככה, וואו.. הן דיי דומות.. "זאת אחותי!" הולי וואלרי אמרו יחד. קיבלתי סחרחורת, הרגשתי שאני עומד להתעלף. "מ..מה? אתן.. אתן.. אחיות ?!" תפסתי את ראשי בשתי ידיים, הלכתי שני צעדים אחורה. אני מתחרפן או שזה אמיתי? האקסית שלי, וזאת שאני כל כך רוצה עכשיו, אחיות?! "כן.. אנחנו אחיות דאגי, תתגבר על זה" ואלרי גלגלה עיניים. וואו, אם הייתי מכה בנות.. "מה את עושה כאן בכלל?" הולי התקרבה לואלרי. אני מרגיש כמו בסרט. "באתי לדבר עם דאגי" ואלרי השיבה, כאילו שזה מובן מאליו. "מאיפה את מכירה את דאגי?" הולי הרימה מעט את קולה. אוי ואבוי לי. ואלרי הביטה בי, רוצה שאני אהיה זה שיספר להולי. למה? למה זה תמיד אני ?! "אממ.." העברתי יד בשיערי. "אני וואלרי,יצאנו פעם.. לפני ארבע שנים בערך.." מלמלתי, משפיל את מבטי. אני לא מאמין שזה קורה, אני לא רוצה להפסיד את הולי, ובטח שלא בגלל אחותה המפגרת. "אתם.. אתם יצאתם? לפני ארבע שנים? ואלרי זה היה הוא! דאגי היה הבחור שבגדת בו!" הולי צעקה על ואלרי. רגע, מה? "בגדת בו?!" קראתי. "הולי!" ואלרי צעקה גם היא. אוקי, זה לא יכול להיות מוזר יותר. "אני לא חושבת שזה הזמן לזה, במיוחד עכשיו כשאני ממש חייבת לדבר עם דאגי" ואלרי התקרבה אלי וחיבקה את מותני. טוב, טעיתי, זה כרגע הפך להיות מוזר יותר! הולי הביטה בשנינו, בי ובואלרי, מעט המומה הייתי אומר. צודקת, גם אני בשוק בעצמי. "אין בעיה, אני אשאיר אתכם לבד" שמעתי רעד מסוים בקולה. היא יצאה מהדלת. "הול חכי" ניסיתי לגרום לה להישאר, להסביר, לסדר את כל הבלגן הלא נורמאלי שקרה כאן עכשיו. אבל כבר היה מאוחר מדי. היא הלכה, ואולי לא תחזור.. ... אני לא מאמינה. פשוט לא מאמינה. איך היא לא סיפרה לי? איך ואלרי לא סיפרה לי שהיא יצאה עם דאגי פוינטר? איך הוא לא ידע שאנחנו אחיות ?! ועכשיו כשאני חושבת על זה, ואלרי, יצאה עם דאגי, וגם עם דני! אוי אחותי, את זנותית.. אוף, היא תמיד הורסת הכל! אני שונאת אותה! בדיוק עכשיו היא הייתה צריכה לבוא? כשהיינו כל כך קרובים, ממש עוד רגע והייתי מרגישה שוב את שפתיו.. התגעגעתי אליהן, חודשים ארוכים עברו.. והיא רק הגיעה וכבר מתנפלת על דני, עכשיו רוצה שוב את דאגי.. אולי כדאי לקרוא גם להארי וטום ונעשה מסיבה?! "!I don't know how the hell I fell in love with you" שמעתי לפתע קול מוכר מזייף והורס את השיר הכה מקסים הזה. קול שהיה נשמע כאילו הוא מלווה באלכוהול, ולא מעט. "דני?" ראיתי אותו מתנדנד לעברי, בקבוק של וודקה בידו הימנית. אוי ואבוי. "I'd never wish for anyone to feel the way.." דני המשיך לשיר. התקרבתי אליו בצעדים מהירים, הוא נפל עלי. "I do !" מבטו התכול פגש במבטי והוא המשיך לשיר. "דן מה קרה?" ליטפתי את שיערו. הוא הסריח מאלכוהול. שיערתי שזה קשור איכשהו באחותי.. "ואלרי. עזבתי אותה. בשביל דאגי. כי היא האקסית שלו! והוא החבר שלי! ואני לא יכול לעשות את זה—" הוא עצר לגהק "לחבר שלי!" דני סיים משפט, דיי הגיוני למען האמת. "אני מבינה אותך.. תאמין לי" משכתי אותו אל ספסל שהיה שם, מתחת לעץ גדול ופנס שהאיר. ישבנו שנינו על הספסל, דני השעין את ראשו על כתפי. אני ליטפתי את תלתליו, זה היה ממש כמו תרפיה. הייתי כל כך עצבנית לפני רגע, והוא הרגיע אותי. כבר סלחתי לו על שצעק עלי, על שהלך עם ואלרי אפילו שאמרתי שזה רעיון רע. עכשיו הוא נכווה, בדיוק כמו רבים אחרים, ובטח מצטער על הדברים שאמר לי, על שרצה להיות איתה מלכתחילה. "הולי" דני התיישר לפתע וגיהק. "למה הייתי צריך להיות דווקא עם ואלרי?" הוא שאל אותי במבט תמוה, מבט תמים. לא טעיתי, הוא אכן מתחרט, וזה מספיק לי כדי לסלוח, לשכוח, ולהמשיך הלאה. "זה לא היה בשליטתך, היא מושכת את כל הגברים" גלגלתי את עיני. "היא רעה. אני לא אוהב אותה" ריח האלכוהול החזק שנדף מפיו של דני התגבר כשהוא קירב את פניו לשלי. "גם אני לא" הסכמתי, דמעה זולגת על לחיי. "למה את בוכה הול'ס?" דני שאל אותי במתיקות וניגב את הדמעה הבודדת באצבעו. לא יכולתי להשיב. חשבתי על דאגי, על ואלרי ועל העובדה שהם בטח ביחד עכשיו. חיבקתי את דני, ממש חזק. הוא חיבק אותי בחזרה, חיבוק חם שכזה. בדיוק מה שהייתי צריכה עכשיו. נתתי לדמעות לזלוג על חולצתו, ספגתי מעט מריח הבושם על צווארו. דני הרחיק אותי ממנו מעט והביט בפניי הדומעות, מחזיק אותן בכפות ידיו. היינו קרובים, ולא הבנתי מה קורה. התקרבנו עוד זה לזו. טוב, זה לא יכול להוביל לשום כיוון אחר מאשר.. נשיקה. התנשקנו. נשיקה טובה דווקא. אומנם בריח אלכוהול, אבל טובה, ארוכה. מנחמת את שנינו. פרק 26 בהודעה הבאה (שימו לב, בפרק הבא יש שיר!)

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 26../images/Emo63.gif

אז ככה, כשמופיע הסימן
תפעילו בבקשה את POV acoustic
למי שאין, הנה זה ביוטיוב http://www.youtube.com/watch?v=eFU07pcPbBE ** הו, ומי שיותר אוהבת את הגירסה המקורית, יכולה גם לשמוע אותה, למרות שאני ממליצה על האקוסטית :) פרק 26 "ואלרי את יכולה בבקשה להפסיק לבכות ולהסביר לי מה קרה?" גלגלתי את עיניי כששאלתי את ואלרי שוב את אותה השאלה, בפעם הרביעית. "דני.. זרק.. אותי.." היא מלמלה מבין דמעות. "אין מה לעשות. הוא הבין שזה לא בסדר, וגם את צריכה להבין את זה. לא שוברים חוק גברים, ובטח לא בין חברים!" הרגשתי כאילו אני מחנך אותה. וואו, הלילה הזה הופך להזוי יותר מרגע לרגע. "אבל דאגי, באמת היה אכפת לי ממנו.." ואלרי השעינה את ראשה על כתפי, תוך כדי שידה השמאלית מלטפת את החזה שלי. כן, אני רואה איך אכפת לך ממנו.. "את צריכה להמשיך הלאה ואלרי" אמרתי קצרות. היא הרימה את מבטה אלי. לא יאומן, בדיוק אותן עיניים. אותן עיני דבש משגעות.
"להמשיך הלאה?" היא חזרה אחרי, העיניים שלה מכשפות אותי. "אה.. כן" גמגמתי. ידעתי לאן זה מוביל. היא קירבה את פניה, היפות אני לא אשקר, אל פני שלי. אני נרתעתי קצת אחורה, ניסיתי להתחמק. ידה ליטפה את צווארי. כמעט ונכנעתי לה. בכל זאת, לגבר, לא משנה מי הוא, קשה להיכנע לכזאת אישה מושכת. אבל כל הזמן הזה, פניה של הולי ריצדו לנגד עיניי, קולה המתוק, חיוכה. לא יכולתי. הזזתי את ואלרי מעלי ונעמדתי. "אני חייב למצוא את הולי" הכרזתי והבטתי בואלרי. "כלומר, את אחותך" אמרתי בבלבול ויצאתי מבעד לדלת. שמעתי את ואלרי קוראת לי אבל לא הסתובבתי ולא חזרתי. לא היה לי אכפת. רק רציתי למצוא את הולי, לסדר בינינו הכל ולהמשיך בדיוק מאיפה שהפסקנו. רציתי להחזיק אותה קרוב אלי, לנשק אותה.. קפאתי במקומי. מישהו הקדים אותי בנשיקה להולי. והמישהו הזה, היה מי אם לא.. דני. והנה הם ישבו שם, על ספסל מתחת לפנס, כמה רומנטי, מתנשקים להם כאילו העולם לא קיים. היא ליטפה את צווארו, הוא אחז במותנה, מקרב אותה אליו. אני הרגשתי בחילה. ידי החלה להתכווץ לאגרוף. יכולתי כבר לדמיין איך אני מתפרץ ומכה את דני. אבל אז, בפעם הראשונה בחיי נראה לי, חשבתי לפני שעשיתי שטות. מה יצא לי מזה? אני אכה ואריב עם החבר הכי טוב שלי, הולי תכעס עוד יותר, ובסוף אתחרט על הכל. העדפתי לשמור את האגרוף כמו את הדמעות בפנים. שפוף ראש וכתפיים הסתובבתי וחזרתי על עקבותיי כלעומת שבאתי. נכנסתי בדממה אל הדירה, נראה אדיש למדי מבחוץ, כשסערת רגשות מתחוללת אצלי בפנים. ואלרי ישבה על הספה, עדיין, נראית נינוחה ומקסימה למדי. כשראתה אותי התרוממה והתקרבה לכיווני. "רוצה להמשיך מאיפה שהפסקנו?" היא הניחה יד על מותני. הרחתי את ריחה המתוק. למה לעזאזל לא? דני כבר לקח את הדבר החשוב לי ביותר, אז למה שלא אקח את שלו? הנהנתי בשקט והיא ליטפה את שיערי, את אוזני, את פניי. מה זה המשחקים האלה? נישקתי אותה באחת. הייתי כל כך עצוב, כועס, ולשנייה אחת הולי לא יצאה ממחשבותיי. פעמים אחדות ראיתי אותה לבדה, מדהימה כתמיד, ופעמים אחרות, את אותה נשיקה עם דני. התרגזתי. אני וואלרי עלינו למעלה, אל חדר השינה. אני לא יודע למה אני עושה את זה, באמת שלא, אני לא רוצה. אני רוצה את הולי. אבל היא לא תהיה איתי, היא עם דני. ואני טיפש, כמו תמיד, עושה רק את הדבר ההפוך. כמו עכשיו, עם ואלרי. במיטה. ... התעוררתי על ספה בבית לא שלי. בבית של דני. "דן!" קראתי כשראיתי אותו שוכב על הספה שלידי. הוא רק מלמל משהו לא ברור והתהפך לצד השני. גלגלתי עיניים. בטח כואב לו הראש, הוא שתה דיי הרבה אתמול, לא כדאי שאציק לו יותר מדי. מבט חטוף בשעון גילה לי שכבר מאוחר ועדיף שאזוז, הוא יכול להסתדר לבד. קמתי מהספה, אוספת את התיק שלי והסוודר בדרך. ניגשתי לדני, ליטפתי את תלתליו ונשקתי לראשו, ממש כמו איזו אמא דאגנית. נזכרתי במה שקרה אתמול. בנשיקה שלנו. מובן שאין לי רגשות לדני ושנינו יודעים שזה היה משהו חד פעמי, אבל האמת היא, שאני לא מתחרטת עליה. היא עשתה לי טוב. אני לא יודעת להסביר את זה, אבל אני חושבת שזה מה שהייתי צריכה. מה ששנינו היינו צריכים. הקרבה הזאת. יצאתי מביתו של דני, סוגרת אחריי את הדלת. דרכתי על משהו. הבטתי למטה וראיתי את העיתון היומי. התכופפתי להרים אותו כששמעתי מישהו סוגר דלת בבית השכן. ובבית השכן, גר דאגי. הסתכלתי שמאלה. לא יכול להיות.. ואלרי יצאה בשקט, מביטה לצדדים, בודקת שאף אחד לא רואה אותה, ואז נכנסה למונית שחנתה מול הבית ונסעה משם. כאילו כלום. העיתון נשמט מידי. צנחתי על הרצפה, התיק וכל הדברים שלי התפזרו. רק רציתי לבכות. הדלת נפתחה מאחורי. דני כנראה התעורר מקול הרעשים שעשיתי. ללא מילים הוא אסף אותי בזרועותיו לחיבוק, ואני בכיתי חרש. אחותי שכבה עם דאגי. זה כל כך ברור. איך היא יכלה? איך הוא יכל? ואיך אספר את זה לדני? -------------------------------------- שוב בלי טומי.. יום שלישי מבטיחה שיהיה !! נו מי גילתה מה הקטע המשוחזר בפרק הקודם ?
בכל מקרה, מקווה שנהניתן ומחכה לתגובות

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif אאעאעאע ../images/Emo178.gif

לא רוצה לא רוצה לא רוצההה למה הולי צריכה להתנשק עם דני? ולמה ולארי זונה? למה??!!?!?!!?!?
טומלס
לא אכפת לי הארילס
לא הצלחתי לעלות על הקטע T^T אולי כי הפעם האחרונה שראתי את AAY הייתה בשנה שעברה XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

וואי את ממש ביאסת אותי עכשיו XD זה ממש עצוב, ואני עם דמעות בעיניים, כי גם לשמוע POV ברקע, ועוד באקוסטית, וגם לקרוא את זה?!
דאגי המסכן
והולי הרעה הזאת \= היא הייתה צריכה להישאר, לא ללכת ולהתמזמז עם דני
אבל גם היא מסכנה
ודני גם כן, מקרה עצוב :( ולארי היא שרמוטה, זונה, כלבה, מגעילה, חשה, טיפשה, וכבר הזכרתי זונה? D: ממש מרגיז אותי שאני לא יודעת מה משוחזר מAAY, אני קראתי את זה כמה פעמים כדי לנסות אולי אני יצליח. אבל לא הולך לי XD פרקים ממש עצובים, יותר מידי עצובים. :( אבל הם מדהימים
מחכה לפרקים הבאים. מקווה שיהיה קצת טום
ושיהיה קצת יותר משמח מהפרקים האלה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifמצטערת לבאס אותך../images/Emo4.gif

אבל גם שמחה שהצלחתי להשפיע עליך עד כדי דמעות בעיניים
כמובן שאני גם מודעת לעובדה ש-POV תרם את חלקו חח כשאחד שיכור, והשנייה כ"כ פגועה, שניהם לא בדיוק חושבים ישר.. אז קרה מה שקרה, אבל אני לא חושבת שהולי רעה :) וכן, ואלרי היא כל מה שאמרת
אני אחכה עד שכולן יגיבו ואם אף אחת לא תגלה, אני אגלה DD: ביום שלישי תקבלו קצת טומי סופסוף! וגם הארי! תודה רבה

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo10.gif

שירההההההההההההההההה!@#$% איייייייייייי לאבבבבבבבב אקשןןןןןןןן מוחאחאחאא
כלכך אהבתי תפרקים האלה XD השיר ממש הווווווווסיף ! D: את זוכרת לפני כמה פרקים שאמרתי שלהולי ודני יהיה משו ? צדקתייייייייייייייי 3333333333> אני נביאה
חחחחחח . האמת ממש אהבתי את הסיבוך שבין כולם , שהולי אחותה של ואלרי וואלרי היא האקסית של דאגי , שבעצם דאגי רוצה עכשיו את הולי ודני רצה את ואלרי וויתר בגלל שדאגי החבר הכי טוב שלו ואז הלך להולי שהוא יודע שדאגי רוצה אותה ^^ איזה סיבוך
חחחח וואי אני ממש ממש ממש ממש מחכה לפרקים הבאים XD כותבת למופת

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifשמחה שאהבת DD:

חחחחחחחחחחח כן אני זוכרת, וכשכתבת את זה התאפקתי לא לא לגלות
כיף לדעת שאת אוהבת את הסיבוכים שאני עושה פה! לפעמים אני חושבת שאני מגזימה, אבל יהיה בסדר בסוף חח תודה ענקית אהובה שלי

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifמה?!?!../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

היינו קרובים, ולא הבנתי מה קורה. התקרבנו עוד זה לזו. טוב, זה לא יכול להוביל לשום כיוון אחר מאשר.. נשיקה. התנשקנו. נשיקה טובה דווקא. אומנם בריח אלכוהול, אבל טובה, ארוכה. מנחמת את שנינו. אומייגאדדדד, הולי ודני?!?! זה כזה חמוווודד !! XDDDDDDDDDDDDD קפאתי במקומי. מישהו הקדים אותי בנשיקה להולי. והמישהו הזה, היה מי אם לא.. דני. דאגי...מסכןןןן...
אבל היא לא תהיה איתי, היא עם דני. ואני טיפש, כמו תמיד, עושה רק את הדבר ההפוך. כמו עכשיו, עם ואלרי. במיטה. למההה?!?! למה?!?! אוףףף לפעמים הוא כזה אידיוטטט!!! דאג...למהה?!?!
דני כנראה התעורר מקול הרעשים שעשיתי. ללא מילים הוא אסף אותי בזרועותיו לחיבוק, ואני בכיתי חרש. טוב...הם ממש חמודים!! חח
אבל זה לא בסדר להגיד את זהה אחותי שכבה עם דאגי. זה כל כך ברור. איך היא יכלה? איך הוא יכל? ואיך אספר את זה לדני? די, זה פשוט אחד הפרקים הכי טובים שקראתי!! לא יכולה לחכות כבר לפרקים הבאים!! זה היה פשוט מדהים לקרוא! פשוט אין מילים. אולי רק על היחסים של הולי ודני XDD למה אני חושבת שהם ממש אבל ממש חמודים ביחד?!
טוב, בזמן האחרון אני מתחילה ממש לאהוב אותו חחח למרות שדאגי יהיה מקום ראשון אצלי!! לעדדדד חחחחחח
בכל מקרה, כ"כ אהבתייייייי !!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהאמת..

גם אני חושבת שדני והולי חמודים ביחד
באמת שדאגי יצא כאן ממש אידיוט, אבל אין מה לעשות, הייתי חייבת, בשביל הסיבוך! XD שמחה לשמוע שאת חושבת שהפרקים היו טובים, תודה רבה!!

../images/Emo204.gifאו-מיי--- וטפ!?!?

איזה פסיכים!! כולם שם אהבלים עם דיפלומה, ממש.
מה קורה שם? איזה מין מעגל הזוי עשית פה, שירה? XDDD נונו, טוב, שיהיה. אני אחכה בסבלנות שתתחילי להתיר את הקשר של כל התסבוך הזה. ^^ אחלה פרקים, כרגיל.

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo6.gif

אוי באמת שיצרתי סיבוך ענקי !! אבל אל חשש, הכל יפתר, במוקדם או במאוחר XD אבל ללא ספק בדרך מעניינת

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif מדהיםמדהיםמדהיםמדהים

אהבתי מאוד את הפרקים! אוווףף הכול הסתבך ואני כלכך רוצה שהולי תהיה כבר עם דאגי! אבל ואלרי הזאת! הייתה צריכה להרוס הכול
והנשיקה בין הולי לדני.. חבל כלכך
למה דאגי היה צריך להגיע דווקא אז??? ולמה הוא נכנע לואלרי הזאת..מסכנה הולי
אהבתי שצרפת את POV כי אני פשוט מתה על השיר הזה
וסורי שלא הגבתי על הפרקים הקודמים.. מחכה ליום שלישי שזה מחר! אז אני לא אצטרך לחכות הרבה כמו תמיד

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifנראה לי שאני יודעת../images/Emo6.gif

אני עכשיו בקריאה השניה של AAY אז ממש חרפה אם אני לא ידע!
חח אני חושבת שאו הקטע עם הנשיקה בספסל או הקטע שדאגי שכב עם וואלרי

../images/Emo73.gif למה?!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo14.gif

לאאאאאאאאאאאאאא! למה שירה?
אוחחחחח הוולארי ההורסת הזאת! למה היא הייתה חייבת לבוא!? ולמה דני נישק את הולי? טוב אולי כי הוא היה שיכור! אוחחח מסכן דאגי.... ולמה הולי כ"כ עצובה שולארי הייתה עם דאגי? היא הרי הייתה עם דני.. וזה לא ממש הפריע לה..
אוחחחחחחחחח אני עצובה! בא לי שהולי ודאגי יהיו ביחד! ושהכל יהיה כמו שהיה לפני שהוולארי הסתומה הזאת באה!
אני שונאת אותה כ"כ ברגע זה!
טוב הפרקים היו מדהימים כרגיל, הכתיבה הייתה כל כך מושכת.. לא יכולתי להוריד את העיניים מהמסך לשניה.. אני מקווה שהסיבוך הזה יפתר בקרוב
וPOV היה ממש ממש לעיניין! הוא ממש התחבר שם יפה!היו לי דמעות בעיניים! אוחחח ניסיתי לקלוט את הקטע מ AAY אבל פשוט לא הצלחתי.. למרות שנראה לי שזה משהו עם הנשיקה של דני והולי אם אני לא טועה... טוב אני מניחה שאני אצטרך לחכות לפרקים הבאים.. אז אני מחכה במתח עצום!

../images/Emo109.gifהוו פרקים ממש טובים../images/Emo23.gif

את האמת יותר מתאים פה
XD POV הלך ממש טוב פה, כאילו נכתב במיוחד בשביל הפרקים האלה
אני לא יודעת כבר את מי לאהוב ואת מי לשנוא, כולם עושים כאלה דברים מעצבנים :( דני הדביל הזה... (הוא מזכיר לי את ג'ואי מחברים חחח) ודאגי תמים מדי! והולי מתחילה גם לעצבן אותי XDD טוב עכשיו אני כבר מסוקרנת לקראת הפרק הבא D:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo9.gif

יאוו באמת ש-POV ממש התאים כאן! אני כזאת גאון! חח את צודקת, כולם עושים שטויות.. אבל זה יותר מעניין (; ודני באמת מזכיר כאן קצת את ג'ואי
שמחה שהשארתי אותך מסוקרנת, תודה רבה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהודעה חשובה-אני מחליפה ימים../images/Emo70.gif

עד עכשיו פרסמתי את הפיק בימי שלישי ושבת, אבל כמו שאמרתי לפני שבוע (?), הימים האלו הפכו ללא כ"כ נוחים בשבילי, ככה שבלי הרבה חפירות- מעכשיו אני אפרסם את הפיק בימי ראשון ורביעי !!! אוהבתותכן

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif בווווווווווו!

שירה אני לא אוהבת אותך יותר.
חח סתםסתם אני צוחקת כמובן, אבל למה הרשעות? חחח איזה תסבוכת יצרת פה.. אני רוצה לראות עכשיו איך את יוצאת ממנה..
מה דני עשה בזה? הוא לא נישק את ואלרי כי היא האקסית של אחד החברים הטובים שלו אז הוא הולך ומנשק את מי שעתידה להיות חברתו הנוכחית של הנ"ל? כן ממש Smooth move.. חזרת לנקודת ההתחלה, אדיוט.
מילא לנשק את האקסית זה כבר עבר אבל להרוס משהו שהיה יכול לקרות? אפילו בשתייה צריך לשלוט ביצרים שלך..
חבל רק שדאגי ראה אותם הם עוד אולי היו יכולים להסתיר את זה איכשהו הרי שזה לא משמעותי בשביל אף אחד מהם.. לא?
אהבתי את השילוב של POV בפרק, אחד השירים האהובים עליי שלהם ואחרי שהרבה מאוד זמן לא שמעתי שירים שלהם זה היה שינוי מרענן. כי לקרוא פיקים שהם משתתפים זה דבר אחד ולהתעלם מהעובדה שהם להקה שיוצרת מוזיקה זה דבר אחר..
אז סוג של תודה שגרמת לי לשמוע אותם שוב חח הולי כבר הייתה בקשר עם כולם עכשיו מלבד טום, יש למה לצפות..?
חח אני בטוחה שהוא מחוץ לתחום אבל אני כבר מפסיקה לנחש כי אצלך אי אפשר לדעת גמני לא הצלחתי לעלות על הקטע שדומה לקטע ב-AAY למרות שיכול להיות שזה קשור איכשהו לנשיקה של דני והול..? את מוזמנת לגלות בזמנך החופשי. חוצמזה שרוב הקטעים בסיפור נורא מקבילים לעלילה של AAY כך שאני לא מופתעת.. טוב שמתי לב שחפרתי לך בפרקים האחרונים אז אני אסיים כאן.

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחח גם אני אוהבת אותך../images/Emo6.gif

הוהוהוהו את מפקפקת ביכולותיי לצאת מהתסבוכת ?! חכי ותראי
באמת שדני (שאכן אידיוט) לא עשה בזה שום דבר משמעותי בשבילו, אבל מאוד משמעותי בשביל הולי ודאגי. הנשיקה הזו לא אמרה בהחלט כלום לא לדני ולא להולי, אבל דאגי גם ככה היה מבולבל והוא לא ידע את זה.. האמת שגם אני לאחרונה לא כ"כ שומעת אותם, כי פשוט נמאס לי לשמוע את אותם שירים, שיוציאו כבר דיסק חדש
אבל POV כ"כ התאים פה, ושמחה שגרמתי לך לשמוע שוב מקפליי חח וואי הולי באמת הייתה עם כולם חוץ מטום XD ואת יודעת שאני לא נוהגת לגלות שום דבר, אז פשוט תצטרכי להמשיך לקרוא. האמ האמת שאף אחת לא הצליחה לנחש מה הקטע שדומה ל-AAY, אבל את הולכת בכיוון נכון
ואיזה עוד קטעים מקבילים? אני דווקא אוהבת חפירות, במיוחד את שלך, תודה רבה

m o r 1 0 2

New member
מה הולך פה?!../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

פרק25 הדפיקות רק התגברו. קיללתי בלב את מי שעומד מאחורי הדלת הזאת. חחחחחחחח שונא קטעים כאלה
"ואלרי?!" הייתי המום. מה לעזאזל היא עושה כאן ?! יופי,הפוסטמה הרסה רגע רומטי שדאגי חיכה לו כ"כ,מסכן:( זאת אחותי!" הולי וואלרי אמרו יחדוואווו,אחד הקטעים החזקים
היא הלכה, ואולי לא תחזור..לאאא,שלא יגיד אתזה!!! יש לי דזווה מטורף עם דאגי ואליסון!!! "I do !" מבטו התכול פגש במבטי והוא המשיך לשיר חחחחחחחחחחחחח,אני מדמיינת אתזה וזה פשוט קורע! נשיקה. התנשקנו. נשיקה טובה דווקא ואווו,ממש אהבתי את הקטע האחרון,לא ייאמן,כמה שנחמה גורמת לטעויותXDD פרק26 ייייאיי,שיר,חיכיתי לזהD: אבל דאגי, באמת היה אכפת לי ממנו.." פחחחחח מגעילה! והמישהו הזה, היה מי אם לא.. דני. אוו אווו זה הולך להגמר בדם חחח או שלאXD
|
נזכרתייייי בAAY,אז ככה שמקפליי ואליסון היו במלון,הם השתכרו ואליסון ודני היו באותו חדר והם התנשקו עד שדאגי נכנס וראה אותם!!! אההה?איך אני?סחטין עלייי ועל הזיכרוןDDD: מתגעגעת לאול,באמת
אני וואלרי עלינו למעלה, אל חדר השינה אוחחחח,נו,מה זה כאילו נקמה? התיק וכל הדברים שלי התפזרו. רק רציתי לבכות אווווו,זה הולך להיות עצוב ומבלבל,ולא פייר!! אני רוצה את דאג והול!!!
דעה אישית
הקשר שלא כ"כ התחיל בין דאג להול ממשיך להדרדר,דני כבר ממש מעצבן אותי,ועד מנשק את הול!! זה באמתת לא יפה.... מילא ואל אבל הול? וואי,תחשבי עלזה איזה מעצבן זה החוק בין האקסים-חברים מה אם האקס של חברה שלי מוצא חן בעייני אני לא אצא איתו?חח יש בזה משהו,אבל זה די מבאסXDDD לא היה לא הארי ולא טומי,מזה החוסר הזה?חחחחח אני מתגעגעת לירידות שלך עליו,זה מוסיף^___^ אזמקווה שגיליתי את הקטע,ואני די בטוחהD: מתגעגעת

למעלה