Chasing Lights-פרק 3

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifChasing Lights-פרק 3../images/Emo100.gif../images/Emo63.gif

יום ראשון בבצפר. איך היה לכן? לי היה ממש נחמד
בכל מקרה, הנה הפרקים שהבטחתי. שמחה שאהבתן את הקודמים ומקווה שתאהבו גם את ההמשך. --------------------------------------------- שורות אחרונות: "תודה.. הולי" האב חייך אלי, מדגיש את שמי שהרגע למד. "בכיף, הוא פשוט היה שם על העץ" השבתי חיוך והסתובבתי ללכת משם. אני באמת חייבת כבר להגיע הביתה. "חכי" הוא עצר אותי והסתובבתי. "איך את יודעת את השם של בתי?" הוא שאל במבט תמוה. "היא כאן כמעט כל יום" צחקתי. "נתראה ביום שני?" "נראה." הוא קרץ לי והסתובב ללכת משם. הבטתי בו הולך. מקלות תופים היו בכיסו האחורי. פרק 3 "היי מאיפה הבלון הזה הגיע פתאום?" טום צחק למראה ג'ני הקטנה רצה אליו וקופצת על ברכיו, הבלון שאיבדה חזר אליה. "הולי הביאה לי אותו" ג'ני חייכה בילדותיות. הבלון נגע בשיערו של טום וגרם לו לעמוד בגלל החשמל הסטטי. "הולי?" דני שאל וסידר את שיערו של טום. טום חייך אליו בתודה. ג'ני לא השיבה, היא הצביעה בידה הקטנה על הכיוון אליו הולי הלכה. טום, דני ודאגי הסתכלו, אך לא ראו אף הולי, רק את הארי הולך עם הידיים בכיסים לכיוונם. "בואי ג'ני, הולכים הביתה" טום נעמד והרים את ג'ני בזרועותיו. הם התקדמו לעבר הארי. "אבא אמרת תודה להולי?" ג'ני שאלה תוך כדי שהיא מתעסקת בחוט הבלון. "בטח שכן" הארי חייך ונשק לה בלחיה. "מי זאת הולי הזאת??" דני קרא מבולבל. "הבחורה שעובדת בטרמפולינה" הארי השיב בפיזור נפש, מתעסק בג'ני. דאגי סובב אליו את מבטו בחדות. "מה קפצת?" דני גיחך. "הוו זו זאת שאתה דלוק עליה?" "אני לא דלוק עליה!" דאגי קרא בזעם ודחף את דני ההמום. "מה יש לך? צוחקים!" דני התרגז. "אני לא דלוק עליה.." דאגי מלמל. "היא מעצבנת" "כן כן, מעצבנת, שמענו עליך" טום הניח זרוע סביב כתפיו של דאגי. זה רק גלגל את עיניו והניח להם להמשיך להציק לו. הוא כבר רגיל לזה. ... חזרתי הביתה, זרקתי את תיק הגב שלי על הרצפה והעפתי את הנעליים לאיזה שהוא מקום בסלון. מיד ניגשתי לטלפון ולחצתי על הכפתור כדי לשמוע הודעות קוליות. "יש לך שלוש הודעות חדשות" אמרה המזכירה הטלפונית. לחצתי 1 כדי לשמוע את ההודעה הראשונה. "היי הוליאן" שמעתי את קולו של אדם. שנאתי כשהוא קרא לי ככה. "תשמעי, אני מצטער. חשבתי אולי תיתני לי עוד הזדמנות, אני יכול להשתנות בבק-" "אידיוט" גלגלתי את עיני ומחקתי את ההודעה, מבלי לשמוע את סופה. "היי מתוקה, אני ואמא רצינו לדעת מה שלומך. חשבנו לבוא בחגים לביקור, תתקשרי אלינו, אוהבים אותך" קולו של אבא שלי בקע ממכשיר הטלפון. חייכתי. התגעגעתי להוריי ואחותי שנשארו באוסטרליה. הם לא פטריוטים כמוני. אני מעולם לא התנתקתי ממש מלונדון, והייתי חייבת לחזור. הודעה שלישית עכשיו. "שלום הולי, זה ג'ק. יש לך חודש וחצי לשלם את שכר הדירה או שאת עפה. ביי" "אוחחח!" הייתה תגובתי הראשונה. ג'ק הוא הבעל בית שלי, אדם זקן וממורמר שאני פשוט שונאת! איך אני אמורה להשיג את הכסף תוך חודש וחצי?? אומנם יש לי שתי עבודות קטנות, אבל לא מכניסות הרבה לכיס. בקושי יש לי כסף לחסוך ללימודים, ולקנות בגדים ואוכל. שלא נדבר על שכר הדירה הלא הגיוני שיש בלונדון. "מה אני אעשה, מה אני אעשה??" התחלתי להתהלך בבית, מאמצת את המוח שלי, חושבת איך לעזאזל אני אמורה להשיג כל כך הרבה כסף בחודש וחצי. איך?! נפלתי על הספה, ממשיכה לחשוב, ובעיקר לכעוס על ג'ק ההומו המעצבן ההוא. שימצא כבר חבר.. נרדמתי. פרק 4 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 4../images/Emo63.gif

פרק 4 התעוררתי למשמע דפיקות חזקות בדלת. אם יש דבר שאני שונאת, אחרי ג'ק, זה כשמעירים אותי. הכרחתי את עצמי לקום מהספה וגררתי את רגליי אל הדלת. הצצתי בחור וחיוך רחב עלה על פניי, פתחתי את הדלת באחת. "הו אדי! אני כל כך שמחה לראות אותך!" נפלתי עליו בחיבוק גדול. "גם אני שמח לראות אותך" הוא נשק ללחיי. "מה קרה? את נראית גמורה" "אתה לא מבין איזה יום היה לי" משכתי בידו פנימה ונפלתי מיואשת על הספה. הוא התיישב לידי. "למה שלא תספרי לי על זה" אד הציע בקול הפסיכולוגי שלו. השכבתי את ראשי על ברכיו והנחתי לו ללטף את שיערי. "זה התחיל בהרבה שעות מתישות במיוחד בטרמפולינה, בעיקר כשאיזה ווירדו, שדווקא היה נראה ממש מקסים ומתוק, בן עשרים ושלוש, התווכח איתי כדי לעלות! היית מאמין?! אחר כך איזה ילדה חמודה בכתה שהיא איבדה את הבלון אז הבאתי לה אותו מהעץ ודיברתי עם אבא שלה חצי שנייה בערך. חזרתי הביתה ושמעתי הודעות מאדם האידיוט ומג'ק השנוא בבני האדם אומר שיש לי חודש וחצי לשלם את השכר דירה או שאני עפה לרחוב! בא לי למות!" פרקתי מעלי הכל. אד תמיד ידע להקשיב הכי טוב. לא סתם הוא החבר הכי טוב שלי. "אוקי כמה דברים" אד פתח. "דבר ראשון, הווירדו בן העשרים ושלוש- חתיך?" קרץ לי. "אד! אנחנו לא מנסים למצוא לך דייט, אלא לטפל בבעיות שלי!" התרגזתי ודחפתי אותו מעלי. "וכן, הוא היה חתיך" גיחכתי כשנזכרתי בו. חבל שהוא היה כל כך מוזר. ומוזר שהרגשתי מוזר כשחשבתי עליו.. "אני צוחק" אד התקרב בחזרה וחיבק אותי. "מה דעתך להזמין אוכל סיני ולראות כמה מסרטי הבנות ששנינו אוהבים? זה בטוח יעודד אותך!" הוא הכיר אותי כל כך טוב. הנהנתי בחיוך והתקשרתי כדי להזמין אוכל סיני מהמסעדה האהובה על שנינו. "אני תוהה למה קוראים להם סרטי בנות. בנים לא יכולים ליהנות מהם?" אד הרהר כשהתיישבתי בחזרה על הספה. "רק בנים כמוך" נשקתי ללחיו בקלילות. "ואני גאה להיות בן כמוני" אד מתח את חזהו כלפי מעלה ונראה מגוחך למדי. "תרתי משמע" התחלנו שנינו לצחוק. הזמן תמיד עבד לי מהר עם אד. פגשתי אותו כשחזרתי ללונדון לפני שנתיים. איבדתי את המזוודה בשדה התעופה, רק לי זה יכול לקרות. ואד שבדיוק חיפש בושם בדיוטי פרי עזר לי למצוא אותה. ממש אהבה ממבט ראשון. NOT. אד הוא החבר הכי טוב שלי, החבר הגיי שלי. כמה כיף לחשוב על זה. שיש בן שאני יכולה לדבר איתו על הכל, החל מבגדים ועד לאקסים מרגיזים. להסתובב לידו בחזייה בלי בושה ולראות איתו סרטי בנות רומנטיים בלי לספוג גלגולי עיניים ופיהוקים מהצד. האוכל הסיני שהזמנו הגיע במהירות, וחוסל באותה מהירות שהגיע. אד הכניס את הסרט האהוב על שנינו- 'נוטינג היל', והתכרבלנו יחד תחת השמיכה עם קערת פופקורן. אד תמיד קרא לסרט הזה 'נוטינג הולי'. האמת אין לי מושג למה. אולי זה בגלל כמות הפעמים שצפיתי בו. אחרי שלושים כבר הפסקתי לספור. בהשפעת הסרט אד תמיד היה מספר לי על הפנטזיה שלו שבה ג'ורג' קלוני מגיע למסעדה בה אני ואד עובדים, הוא מתאהב באד והם מסתירים את הרומן שלהם מפני התקשורת. מן קאבר בדוי לנוטינג היל, שבו מפורסמת מתאהבת באדם פשוט. אני לא שוקעת לפנטזיות טיפשיות כמו של אדי. איזה מן מפורסם יפגוש אותי באמצע העבודה שלי ויתאהב בי סתם ככה? באמת, צריכים להיות מציאותיים.. ------------------------------------------- וואו, מסתבר שגם הפרקים האלה קצרים
אוקיי מבטיחה שההמשך ארוך יותר ! מחכה לתגובות שלכן ומקווה שאהבתן. שנת לימודים נעימה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifוואי XDDDDD

" "אוקי כמה דברים" אד פתח. "דבר ראשון, הווירדו בן העשרים ושלוש- חתיך?" קרץ לי. "אד! אנחנו לא מנסים למצוא לך דייט, אלא לטפל בבעיות שלי!" התרגזתי ודחפתי אותו מעלי. "וכן, הוא היה חתיך" גיחכתי כשנזכרתי בו. חבל שהוא היה כל כך מוזר. ומוזר שהרגשתי מוזר כשחשבתי עליו.. "אני צוחק" אד התקרב בחזרה וחיבק אותי. "מה דעתך להזמין אוכל סיני ולראות כמה מסרטי הבנות ששנינו אוהבים? זה בטוח יעודד אותך!" הוא הכיר אותי כל כך טוב. הנהנתי בחיוך והתקשרתי כדי להזמין אוכל סיני מהמסעדה האהובה על שנינו. "אני תוהה למה קוראים להם סרטי בנות. בנים לא יכולים ליהנות מהם?" אד הרהר כשהתיישבתי בחזרה על הספה. "רק בנים כמוך" נשקתי ללחיו בקלילות. "ואני גאה להיות בן כמוני" אד מתח את חזהו כלפי מעלה ונראה מגוחך למדי. "תרתי משמע" התחלנו שנינו לצחוק. " חחחחחחחחחחחחחחחח. אני לא הפסקתי לצחוק בקטע הזה אני רצינית! XDDDDDDDD וואי. בידיוק היום התערבתי אם אמא שלי על זה שאני לא יכולה לשרוד 24 שעות בלי לומר את המילה הומו. אז זה ממש שיעשע אותי! XDDDD אוקיי. ועכשיו להפסיק עם התלהבות הגייז שלי XD ( ד"א אחלה רעיון ;)
) פרקים יפים. D: הארי המסוקס
דני הטיפש >< דאגי אכן חייב לצאת עם אדי! XDDD ואם זה יקרה אני מאוד מאוד ישמח! XDDDDDD ד"א קראתי את הפרק ה-1 וה-2 אני פשוט התעצלתי להגיב XD אבל הם מדהימים, באמת

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifעצלנית../images/Emo3.gif

חחח סתם, אני שמחה שקראת והגבת עכשיו DD: וואו כמה כיף לשמוע שהצחקתי אותך. אני חושבת שאני מצחיקה רק בכתיבה, ביומיום אני לא כזאת משהו
מממ לא נראה לי שדאגי יצא עם אדי.. אבל, never say never
תודה רבה !!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif ס'יחמודים ../images/Emo23.gif

איזה חמדוים כולם אל ג'ני D: יואו אני מדמיינת את זהה *ריר* טום יהיה אבא מושלם
אה והפרקים- מושלמים

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif זה כלכך יפה ../images/Emo9.gif

אני מתה על הסגנון כתיבה שלך! אני לא יכולה לחכות יותר לפרקים הבאים..רק היום התחלתי לקרוא את פרק 1 ו-2 והמשכתי לאלה ואני פשוט קוראת ולא יכולה להפסיק! ד"א- ראיתי את הסרט נוטינג היל ~הוא מדהים!
וכמו שכתבתי בתגובה לפרקים 1,2 תמשיכי כך!

McLife135

New member
../images/Emo55.gif

ואוו עדיין לא מסתדר לי הארי אבא O_O נפלתי על הספה, ממשיכה לחשוב, ובעיקר לכעוס על ג'ק ההומו המעצבן ההוא. שימצא כבר חבר.. חחחחחחחח תשדכי אותו לאד XD או שתהפכי את ... טום להומו! חחחחחחחחחחחחח סתםסתם
"אוקי כמה דברים" אד פתח. "דבר ראשון, הווירדו בן העשרים ושלוש- חתיך?" קרץ לי. שובל מאי וסתיו? מזכיר לכן כמה דברים מהיומיום שלנו?? חחחחחחח
אני לא שוקעת לפנטזיות טיפשיות כמו של אדי. איזה מן מפורסם יפגוש אותי באמצע העבודה שלי ויתאהב בי סתם ככה? באמת, צריכים להיות מציאותיים.. חחחחחחחחחח אהבתי אתזה XD אוףף עוד פעם פרקים קצרים
הבאים יהיו יותר ארוכים נכון??? חחחח קיצררר .. המששךךך!!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהומו ?!

טום?? הוא אולי נוש, אבל לא הומו, זה לא יקרה
אני יודעת שהפרקים קצרים ומבטיחה שהבאים יהיו יותר ארוכים ! תודה על התגובה DD:

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחחחחחחחחחח הכל יכול להיות ../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif

../images/Emo73.gifואיי שירה איזה מדהים!

אני ממש אוהבת את האופן כתיבה שלך! חחחח ואי רק עכשיו אני קוראת את זה
בקיצור זה ממש ממש יפה ו... איזה חמוד אד
והארי אבאאא.. זה לא מסתדר לי אבל זה כזה חמודדדד

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif הווווווווווווווווווווווווו

הפרקים יפייייייייייייייייייייים XD ורק את 3 קראתי בעבר את 4 לא DDD: הוא כלכך יפהההההההההההההה3> "אני לא דלוק עליה!" דאגי קרא בזעם ודחף את דני ההמום. "מה יש לך? צוחקים!" דני התרגז. חחח ס'זה מתוק :) "דבר ראשון, הווירדו בן העשרים ושלוש- חתיך?" קרץ לי. "אד! אנחנו לא מנסים למצוא לך דייט, אלא לטפל בבעיות שלי!" חחחחח אהבתי
אני לא שוקעת לפנטזיות טיפשיות כמו של אדי. איזה מן מפורסם יפגוש אותי באמצע העבודה שלי ויתאהב בי סתם ככה? באמת, צריכים להיות מציאותיים.. חחחחח לפי המשפט הזה אני בטוחה מה יקרה בהמשך XD חחח זה נשמע כמו משפט ציני כזה שאומרים וישר אח"כ מחייכים מסתכלים למעלה ושורקים לאויר X: חחחח .

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif זה מחק לי חצי ../images/Emo70.gif

באתי לכתוב בסוף שאני מחכה לפרקים הבאים נורא DDD:
אוהבת הרבה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo9.gif

ממממממממ זה בהחלט נשמע כמו משפט כזה XDD אבל טיפ לחיים, אף פעם אל תהיי כל כך בטוחה בשום דבר..
אוהבת

m o r 1 0 2

New member
היה נחמדיש../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

התגעגעתיDDD: בבצפר היה לא משהו,45 שעות,5 שעות אפס,נוראי
פרק 3 חחח דאגי ממש חמודישש
יש לך חודש וחצי לשלם את שכר הדירה או שאת עפה. ביי זה היה מצחיקXDDD פרק 4 "רק בנים כמוך" נשקתי ללחיו בקלילות הוא נשמע מממש אבל ממש מתוק
אד הכניס את הסרט האהוב על שנינו- 'נוטינג היל' חחח,אני מתה על הסרט הזה,יו גרנט!@#$%^&*
חח,אהבתי מאוד את המשפט בסוף,מתברר שזה נכון למרות הכול
פרקים מאוד קלילים,מחכה כבר לאקשן והפלפל והמתח שאת יוצרת בפרקיםDDD:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifמורצצצ' DD:

התחלתי תיכוןןןןןןןן !! דווקא נחמד
נוטינג היל- גילינו עוד אהבה משותפת
הוהו אל תדאגי, יהיה אקשן, מבטיחה לך ! לאב יו

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח הוו גאד! זה כזה יפה! D:

אני ממש שמחה שהחלטת ללכת על פיק חדש ועוד לבקש ממני לקרוא אותו? זה כבוד ענק בשבילי אני מזילה דמעה מהתרגשות!
אבל לא אמרת שתנסי לכתוב עונה 3 ל-AAY? יכול מאוד להיות נחמד גם.. ממש אהבתי את הפיק החדש! אהבתי את הסיומת של פרקים 2 ו-4 הם מתחכמים שכאלה והם מסוג הפרקים שמשאירים אותך פעורת פה
ומשתוקקת לקרוא את ההמשך בפרק הבא אהמ.. רציתי רק לציין שלא משנה כמה הפרקים שלך יהיו ארוכים זה תמיד יהיה קצר מדי
אני מאוהבת בכתיבה שלך היא כיפית וקורצת ובאמת שהתגעגעתי אליה ואלייך.. (הווו
) אז תמשיכי עם העבודה הטובה אני מאמינה שתהיה לי תקופה מהנה במיוחד עכשיו פה בפורום אז אני אשתדל להיכנס כמה שיותר כדי לא לפספס אף פרק אז רק כדי להודיע לך שגם אם אני לא תמיד אכתוב תגובות, אני נמנית בין קוראותייך הנאמנות חח

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifיאיייי אלכס !! ../images/Emo24.gif

חח לא צריך להזיל דמעה, אבל כן, היה חשוב לי שתקראי
ובקשר לעונה השלישית של AAY, כתבתי פרק 1, נראה לאן זה יתפתח.. אולי אחרי שאני אסיים עם הפיק הזה P: המטרה שלי היא בדיוק זאת! להשאיר אתכן פעורות פה ועם טעם של עוד כדי שתמשיכו להתעניין ולקרוא. איזה כיף שהצלחתי
הוווווווווווווו עכשיו אני מזילה דמעה
חח ממש כיף לשמוע את המחמאות האלה, כמו שתמיד אמרתי לך, את יודעת לכתוב בדיוק מה שאני רוצה לשמוע ! DD: תודה שקראת והגבת קוראת נאמנה שלי, אוהבת

../images/Emo204.gif:)

זה חמוד להפליא. אני אוהבת קיטש, וכמו שאני יכולה לתאר לעצמי קיטש טהור יתפוס את מקומו במהלך הפיק, לא ככה? *משועשעת* וכמובן טוויסטים בעלילה. XD אממ, מה עוד. הו, הדיאלוגים קלילים וזורמים ממש - אני כלכך אוהבת שכותבים משעשע. לי זה לא יוצא בדרך-כלל. ועוד דבר - כרגע קראתי את הפרקים הראשונים וראיתי שבהודעה הראשונה נתת פרטים! הייתכן שבהשפעתי?
פיק חמוד, מחכה להמשך.

למעלה