Chasing Lights-פרק 33

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifChasing Lights-פרק 33../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

אני יודעת שהיום יום שבת, ולא ראשון. אבל דאמט משעמם לי ! וכנראה לא יהיה לי זמן מחר.. אז אני מעלה את הפרקים עכשיו
הו וסתם בדרך אגב, התחלתי לכתוב פיק חדש. כתבתי בינתיים רק פרק וחצי, אבל אני חושבת שזה הולך בכיוון נחמד DD: השורות האחרונות: "אתה ודאג בסדר?" דני הרים גם הוא את גבתו. "אנחנו בסדר גמור" הארי חייך, אומר את האמת. הוא ממש בסדר גמור עם דאגי, אין שום רגשות טינה, רק פרגון, בדיוק כמו שצריך להיות בין חברים הכי טובים. "אני כל כך גאה בך!" טום השליך את עצמו בחיבוק על הארי. "בסדר בסדר, לא צריכים להיות רגשנים" הארי צחק וטום עדיין לא הרפה מחיבוקו. "הו אני אוהב אתכם!" דני לא יכל להישאר בחוץ וחיבק את שניהם. "תעופו עכשיו או שיעופו כאן אגרופים" הארי הזהיר וטום ודני מיד שחררו. לא כדאי להתעסק עם האגרופים של הארי. פרק 33 אחרי כמה ימים הארי לקחת את ג'ני ושניהם טסו לחופשה ברחבי אירופה. הארי היה צריך את זה. להתרחק קצת מכל הבלגן שהיה. לשכוח מהולי, אולי להכיר מישהי חדשה.. הוא פשוט רצה שלווה, רצה להתנקות, לבלות זמן איכות עם הבת שלו. הוא יחזור כשיירגע, כשיהיה בטוח שהוא לא מרגיש יותר שום דבר להולי. אפילו לא טיפה. ... היום יום ראשון, הארי טס אתמול. הרגשתי רע. ידעתי שזה בגללי שהוא עזב ככה. שכבתי במיטה, וככל שחשבתי על זה יותר, רק התעצבתי עוד. לא היה לי חשק לקום מהמיטה, הרגשתי כבדה מחרטות, מדברים כל כך טיפשיים שעשיתי. משכתי את השמיכה מעל הראש, ובדיוק אז צלצל הטלפון. "seven days!" מישהו לחש בקול מפחיד מעברו השני של הקו ואז ניתק. אלה זוג המילים המפחידות ביותר שמוכרות לאדם! אחרי שראיתי את הסרט "הצלצול", אני בטראומות. מי המפגר שמתקשר למתוח אותי ככה ?! ... בבוקר שלמחרת, התעוררתי, עדיין לא הרגשתי במיטבי. כתבתי אתמול אי- מייל להארי, אבל בסוף התחרטתי ולא שלחתי אותו. אני אוהבת את דאגי, ורוצה להיות איתו. אני לא מתחרטת על שלקחתי צ'אנס, פשוט כואב לי על הארי. הוא חשוב לי יותר מדי. "הלו?" עניתי לטלפון המצלצל. "six days!" שוב אותו קול מפחיד שלוחש ואז מנתק. מה לעזאזל?! ... הגיע יום שלישי. אני כבר מרגישה יותר טוב. דיברתי אתמול עם הארי בטלפון, הוא סיפר שהוא וג'ני נהנים, צוברים חוויות. היה נחמד לשמוע את קולו, לדעת שהוא בסדר. "דני אתה תחטוף מכות!" עניתי לטלפון בכעס, כשהוא שוב צלצל בשעה מוקדמת בבוקר. "five days!" הקול התעלם ממני, לחש ושוב ניתק. אני אהרוג אותו! ... יום רביעי. התמתחתי בפיהוק. הבטתי בשעון. דני כבר אמור להתקשר. לא ידעתי בוודאות שזה דני בשיחות המטרידות, אבל שיערתי. מי עוד יכול לעשות את השטויות האלה בטלפון? "כן?" גלגלתי עיניים כשהטלפון צלצל ועניתי. "four days!" שוב לחשו וניתקו. "הבדיחה מתיישנת mate!" קראתי על אף שנשמע כבר צליל החיוג. ... הצלצולים, לחישות וניתוקים המשיכו גם ביום חמישי. וביום שישי, ושבת. עד שהגיע יום ראשון. פקחתי את העיניים כששמעתי רעשים בחדר. "דאגי?" התיישבתי מבולבלת והבטתי בחבר החמוד שלי, עומד מולי ומחזיק מגש ענקי עם ארוחת בוקר מלכותית למדי. "today!" הוא לחש באותו קול מפחיד שהעיר אותי כל השבוע. "אתה?!" זרקתי עליו כרית. כיוונתי טוב, למזלי הכרית פגעה בראשו ולא בארוחת הבוקר חס וחלילה. דאגי צחק והניח את המגש על השולחן בצד. הוא נכנס איתי מתחת לשמיכה ואז הגיש לי מסטיק. צחקתי והכנסתי את המסטיק לפי. אחר כך, זכיתי לנשיקה ארוכה. לנשיקת יום הולדת. "יום הולדת שמח love" דאגי חיבק אותי צמוד אליו כשהיינו שנינו מתחת לשמיכה החמימה. "אני לא מאמינה עליך! התקשרת אלי כל יום ושיגעת לי את השכל כשידעת שאני מפחדת מהסרט ההוא, הגעת לכאן מוקדם עם ארוחת בוקר מדהימה, כמה מתוק אתה יכול להיות?" צחקתי. הייתי דיי המומה. "וזאת רק ההתחלה" דאגי נשק לאפי וקם מהמיטה, מגיש לי את ארוחת הבוקר. חייכתי ולגמתי ממיץ התפוזים. "אני לא מאמין שחשבת שזה דני!" דאגי נראה נעלב והתיישב שוב לצדי. ללא מילים טבלתי את האצבע בממרח השוקולד ומרחתי את אפו של דאגי. הוא לא נשאר חייב ומרח אותי בריבה. את ארוחת הבוקר לא ממש אכלתי. בעיקר כי היא הייתה מרוחה לי על כל הגוף! אבל זה היה כיף. כיף שרק עם דאגי אפשר לעשות. כשסיימנו לשחק, זאת אומרת, לאכול.. דאגי זירז אותי להתלבש. לאחר מכן הוא לקח אותי במורד המדרגות כשעיניי מכוסות. התרגשתי, מודה. הגענו למדרגה האחרונה. "מוכנה?" דאגי לחש באוזני. לא הספקתי להשיב כשהוא הסיר את כף ידו מעיניי.. "יום הולדת שמח הולי!" שלושה בחורים עמדו בסלון ביתי. דני, טום ו.. אד! "אדי!!!" קפצתי עליו בחיבוק ענקי. כל כך הרבה זמן לא ראיתי אותו! דמעות היו בעיניי, לא עבר זמן רב עד שהן גם החלו לזלוג. נישקתי את לחיו הורדרדות, הוא הרים אותי באוויר, כמעט בקושי, כי אדי שלי דיי חלש. התחבקנו ככה דקות ארוכות, עכשיו כבר שנינו בכינו. שמעתי את דני צוחק מהצד. טום נתן לו מכה בכתף. עזבתי את אד וניגשתי לחבק גם את דני וטום. "אני קישטתי!" דני התלהב בעוד שהוא קושר בלון הליום ענקי לפרק כף ידי. "אני בישלתי!" טום זקף עובדה כלל לא מפתיעה לזכותו. "ואני קניתי לך בגדים מדהימים מארצות הברית!" אד חיבק אותי שוב. נשקתי ללחיו וצחקתי. הסתובבתי אחורנית וראיתי את דאגי עומד שקט. התקרבתי אליו, מחייכת חיוך עצום. "ודאגי ארגן את הכל יחד, דרך אגב" דני לחש באוזני. גלגלתי עיניים, עדיין מחייכת, והענקתי לדאג נשיקה ענקית. נשיקת יום הולדת, כמו שבהחלט מגיעה לו! פרק 34 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 34../images/Emo63.gif

פרק 34 התחלנו במתנות. לא יכולתי להתאפק! טום העניק לי שרשרת תליון כסופה. על התליון היה חרוט באותיות מחוברות יפיפיות Holly, the girl from the trampoline"" לא יכולתי להפסיק את הצחוק. טום חיבק אותי ונשק ללחיי. "אני לא אשכח את היום שבו ישבנו ארבעתנו על הספסל, מסתכלים על הנערה מהטרמפולינה שפשוט לא הסכימה לתת לדאגי לעלות. הענקת לי את הצחוק הגדול של חיי הול'ס! שיהיה לך יום הולדת שמח, את יודעת שאני אוהב אותך" טום הניח את השרשרת על צווארי. היא הייתה מקסימה. הודתי לו, מעומק הלב. איזו מתנה מיוחדת. שני היה דני. הוא הלך אל חדר אחר, וחזר כשבידו גיטרה אקוסטית, שחורה, מתוחמת בקווים לבנים. חלומית! שחררתי צווחה קטנה שגרמה לכולם לצחוק ומיד הפלתי את דני בחיבוק לרצפה. במהלך החודשים האחרונים שבהם אני ודני הפכנו לחברים הכי טובים, הוא התעקש שאלמד לנגן בגיטרה. בהתחלה סירבתי, זה היה נראה לי מסובך מדי. דני הכריח אותי, כמו שרק הוא יודע להכריח אנשים, ובסוף לימד אותי, צעד אחרי צעד. אני התעקשתי ללמוד רק על גיטרה אחת. האקוסטית השחורה של דני, מתוחמת בפסים לבנים. הוא ידע שאני אוהבת אותה, ועכשיו קנה לי אחת זהה. אני אוהבת אותו! פשוט כך! "אז היה שווה להכריח אותך ללמוד אה?" דני העביר לי את הגיטרה בעדינות. היא הייתה חדשה, מבריקה כל כך עד שיכולתי לראות בה את ההשתקפות שלי. "היה שווה כל רגע" נישקתי את לחיו. כשהנחתי את הגיטרה בצד, עברנו למתנות של אד. גם הוא ניגש לחדר השני, חוזר משם עם בערך עשרים שקיות. חמש בכל יד, עוד חמש בפיו, ועוד חמש שגרר על הרצפה בעזרת הרגליים. צחקתי ומיד קמתי לעזור לו עם השקיות. הוא הודה לי במבטו. "כל זה בגדים!" אד התלהב. התלהבתי גם אני. כל אלה בגדים? בשבילי? מאמריקה? הוא החבר הגיי הכי טוב שיש! "אוי לא!" נאנחו שלושת הבנים יחד. אני ואדי גלגלנו עיניים והתחלנו לפתוח את השקיות, אחת אחת. ... אחרי שעה של נבירה בערימות בגדים מדהימים, ואחרי שנישקתי את אדי אין ספור פעמים, הגיע הזמן למתנה של דאגי. "בשביל המתנה שלי אנחנו צריכים לצאת לגינה" דאגי אחז בידי והוביל אותי החוצה. "לגינה?" הבטתי בו מבולבלת. מה לעזאזל הוא מתכנן עכשיו? יצאנו חמישתנו לגינה, ואני נשארתי פעורת פה כשראיתי מה יש שם. טרמפולינה ענקית, בצבע סגול, עמדה במרכז הגינה שלי. היו מחוברים אליה עשרות בלונים ופתק. רצתי אל הפתק ישירות. "הול'ס. בטרמפולינה התאהבתי בך, אז קניתי לך אחת. כדי שאוכל להתאהב בך עוד מיליון פעמים. יום הולדת שמח love" זה היה קצר, זה היה מתוק, זה היה מושלם. "אני אוהבת אותך, אני מאוהבת בך, ולא הייתי משמיטה אפילו יום אחד מהדרך הארוכה שעשינו עד עכשיו! כי זה פשוט מושלם, אתה הופך את זה למושלם" ליטפתי את פניו של דאגי, הייתי כמהופנטת לעיניו, לשפתיו. הוא הדהים אותי היום. נשקתי לו ארוכות. המפגרים מחאו כפיים מהצד, ובלי להפסיד שנייה, כבר קפצו שלושתם על הטרמפולינה. אני ודאגי החלפנו מבטים. ללא היסוס, קפצנו גם אנחנו, כמו חבורה של ילדים קטנים, שלא אכפת להם מכלום. ... אחר כך אכלנו מהאוכל המדהים שטום הכין. מה לא היה שם?! הרגשתי כל כך שמנה אחר כך. "זה בסדר, את ילדת היום הולדת, מותר לאכול הרבה" אדי ניחם אותי כשהתלוננתי. "זה מה שטום היה אומר לעצמו כל יום פעם, עד שהגיע למשקל של מאה קילוגרם!" דני התפוצץ מצחוק. צחקנו כולנו. "היי! אף פעם לא שקלתי מאה קילו!" טום נעלב. "אני צוחק גבר, תראה אותך היום, יותר רזה מכולנו" דני טפח על בטנו של טום והכניס לפיו עוד חתיכה מהעוגה. "אני השמן בלהקה הזאת עכשיו!" לפתע הטלפון שלי צלצל. הוצאתי אותו מהכיס וחיוך רחב התפרש על פני כשראיתי שזו שיחה נכנסת מהארי. "הלו?" עניתי בזריזות ובהתלהבות, שמתי על רמקול. "הולי? את שומעת אותי?" קולו של הארי היה מעברו השני של הקו. "כולנו שומעים!" טום החזיר צעקה. "היי כולם" הארי צחק. "הולי, רציתי לאחל לך יום הולדת שמח, ואת כל הטוב שבעולם, כי הוא מגיע לך. אני מקווה שאת נהנית מהיום המיוחד שלך" הוא בירך אותי, ברכה מקסימה. "תודה הארי, זה אומר המון בשבילי שהתקשרת, אני בהחלט נהנית!" הבטתי בחיוך על החברים שסביבי. "אני שמח לשמוע. תנצלי את היום הול'ס, אני חייב ללכת, אוהב אותך" הארי סיים בקצרה ואז ניתק. לא היה אכפת לי שזו הייתה שיחה קצרה. עכשיו יום ההולדת הזה היה מושלם, כי ירדה לי אבן ענקית מהלב. כי הארי התקשר! -------------------------------------------- סתם פרקים מתוקים, כדי להעביר בכיף את יום שבת (או מה שנשאר ממנו
) אוף בא לי כבר שיגיעו שוב הפרקים עם האקשן! אבל יש עוד זמן, לצערי.. אניוואי, תהנו, ותגיבו

../images/Emo6.gif

חח אחלה פרקים! מחכה ליום רביעי...
סורי שזה קצת... אני הולכת לטוויטר mcfly2israel!!

../images/Emo204.gif*מאושרת*

איזה כיף להתחיל ככה את השבוע! אני כלכך אוהבת זריקות סוכר שכאלו, ישירות לווריד, והפרקים האלו היו מושי-מושלמים ומתוקים כמו צמר גפן מתוק. *אנחת אושר* סאנקיו!
הול'ס. בטרמפולינה התאהבתי בך, אז קניתי לך אחת. כדי שאוכל להתאהב בך עוד מיליון פעמים. יום הולדת שמח love *נמסה* אין לי משהו אחר לומר.

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאכן כן../images/Emo9.gif

ואם כבר הזכרת זריקות.. אני שונאת אותך !!!!!!!!! טוב, לא באמת..
אבל אתמול קראתי את כל Burried Myself Alive ברצף, ו.. אוחחחחחחחח פשוט בכיתי כמו מטורפת בפרק האחרון ! זה היה צפוי, אבל עדיין כ"כ מרגש ועצוב. אחר כך ישר שמתי את הדיוידי של רדיואקטיב רק כדי לראות את דני חי, מופיע וצוחק, זאת הייתה הקלה! XD אה וגם קראתי את הפיק החדש שלך.. אמ אני לא זוכרת איך קוראים לו כרגע.. זה עם דאגי ומנדי ואממ מה שמה? ג'ני? ממש מתוק, ורומנטי
הכתיבה שלך מדהימה!

../images/Emo204.gif../images/Emo9.gif

מוהאהאהאהאהא, כן, BMA זה אחד הפיקים היותר קודרים (בלשון המעטה XDD) שכתבתי. *משועשעת* וגם לי הוא עשה לבכות. את יודעת כמה פעמים כבר אמרתי, "לעזאזל עם דני! נמאס לי, אני לא כותבת אותו יותר!", וכמה פעמים נכנסתי ממנו לדיכאון-כתיבה? מלא! אבל העיקר שהוא הסתיים. רייצ'ל המסכנה. ;; ו-WIFIL אמור להיות פיצוי על קריאת BMA, למען האמת. XD אני שמחה שאת אוהבת אותו. ^^ תודה!

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

איןאיןאיןןןן הפרקים הכי רומנטים , דביקים XDDD זה סוג הפרקים שגורמים להתאהב במקפליי ברמוווות
הניתוקים והצלצולים כמו בצלצול בהתחלה נורא הפחידו אותי בהתחלה X: ונוראנוראנורא אהבתי XDDDDDD דאגי כזה מתוק ורואים כמה שהוא אוהב את הולי וגם להפך . אני מצטערת שאמרתי שהולי זונה. כי היא לא . XD היא רק הייתה מבולבלת וזהוזהוזה . ^.^ בקיצור , ישלי תחושה שמשהו לא כלכך טוב יקרה עם הארי אני מקווה שהכל יהיה ל-א בסדר XD כי אני אוהבת אקשן מוחאחאחאחא
אבל לא להגזים O: אהבתי תפרקים מאדדדדדדדד
אוהבתהרבה
"הול'ס. בטרמפולינה התאהבתי בך, אז קניתי לך אחת. כדי שאוכל להתאהב בך עוד מיליון פעמים. יום הולדת שמח love" זה היה קצר, זה היה מתוק, זה היה מושלם.
דאגייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
( אני יודעת שאני נשמעת כמו ילדה בת 10 תתעלמי . ) הסתובבתי אחורנית וראיתי את דאגי עומד שקט. התקרבתי אליו, מחייכת חיוך עצום. "ודאגי ארגן את הכל יחד, דרך אגב" דני לחש באוזני. גלגלתי עיניים, עדיין מחייכת, והענקתי לדאג נשיקה ענקית. נשיקת יום הולדת, כמו שבהחלט מגיעה לו!
ממש ממש מחכה לפרקים הבאים
תמשיכי לכתוב מדהים
שני 3>

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifצ'אאאאאאאאאאני

כןכן, זה השם החדש שהדבקתי לך, אז תתרגלי XD בכל מקרה, אני שמחה שסוף סוף הבנת שדאגי והולי באמת אוהבים אחד את השנייה, ושהולי לא זונה !! אל תדאגי מותק, יהיה אקשן
לאבלאבלאב

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהעאעעאהעהא ../images/Emo6.gif

דאגי החמוד, הרומנטיקן והמושלם
והפסיכופת *שורקת* פרקים ממש מדהימים
אהבתי
מחכה לפרקים הבאים D:

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifהולי הביטצ'../images/Emo69.gif

אוףף שונאת אותה! גמאני רוצה שיעורי גיטרה עם דני ג'ונס
חחחחחחחח הרג אותי הקטע עם טום הוא היה כזה מצחיק
LOL אהבתי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifכולנו רוצות שיעורי גיטרה עם דני ג'ונס../images/Emo6.gif

אבל אפשר רק להמשיך לחלום..
תודה רבה

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif אהבתי כלכך ../images/Emo6.gif

פרקים חמודים ביותר! דאגי כזה מושלם ורומנטי
עברנו למתנות של אד. גם הוא ניגש לחדר השני, חוזר משם עם בערך עשרים שקיות. חמש בכל יד, עוד חמש בפיו, ועוד חמש שגרר על הרצפה בעזרת הרגליים. חחחחחחחחחחחחחחחחחח
"הול'ס. בטרמפולינה התאהבתי בך, אז קניתי לך אחת. כדי שאוכל להתאהב בך עוד מיליון פעמים. יום הולדת שמח love" הוא כזה חמוודדדדדד ורומנטי ומדהים
זה היה פשוט מושלם! ~מחכה לפרקים הבאים
~

../images/Emo73.gifאיזה יומולדת מושלמת! העאהעא

"יום הולדת שמח love" דאגי חיבק אותי צמוד אליו כשהיינו שנינו מתחת לשמיכה החמימה. העאהעאהעה איזה חמוווווווווווווווווווווד!
זה מזכיר לי שדני היה קורא לקייט love ב AAY
"הול'ס. בטרמפולינה התאהבתי בך, אז קניתי לך אחת. כדי שאוכל להתאהב בך עוד מיליון פעמים. יום הולדת שמח love" עאהעאהעהאעהאהעהאעהאעהאעהאהעאהעהאעהאהעהאעהאע
איזה חמווווווווווווד! גם אני רוצה!! $%*$%^*$^#%W#$%@@^$^*$ *נמסה* ----------------------------------------------------------------- אוחח עצוב לי שהארי עזב.. אני מרחמת עליו =\ אומיגאד! אני רוצה את דאגידאגידאגי!
!
! כולם כ"כ חמודיייייייייייייייייייייים!
והולי ודאגי כ"כ חמודים יחד!
גם אני רוצה
איזה פרקים יפים
אני כ"כ מחכה כבר לבאים.. אני מקווה ששום דבר לא יצוץ פתאום...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifפרקים מעולים!

וממש ממש מצחיקים!כשדאגי מתקשר אליה כשהוא הצעקה,ושהם צחקו על טום שהוא שמן,הרגת אותי מצחוק! איזה חמוד דאגי,והארי!
הטרמפולינה!גם אני רוצה *_* בהצלחה עם הפיק החדש!:)

Ruth Fletcher

New member
|../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif ../images/Emo6.gif

ההתחלה נשמעה כמו סרט אימה XD את ארוחת הבוקר לא ממש אכלתי. בעיקר כי היא הייתה מרוחה לי על כל הגוף! אבל זה היה כיף. כיף שרק עם דאגי אפשר לעשות. המממ
"אני קישטתי!" דני התלהב בעוד שהוא קושר בלון הליום ענקי לפרק כף ידי. תינוק
גם הוא ניגש לחדר השני, חוזר משם עם בערך עשרים שקיות. חמש בכל יד, עוד חמש בפיו, ועוד חמש שגרר על הרצפה בעזרת הרגליים. צחקתי ומיד קמתי לעזור לו עם השקיות. הוא הודה לי במבטו. "כל זה בגדים!" אד התלהב. התלהבתי גם אני. כל אלה בגדים? בשבילי? מאמריקה? הוא החבר הגיי הכי טוב שיש! "אוי לא!" נאנחו שלושת הבנים יחד. אני ואדי גלגלנו עיניים והתחלנו לפתוח את השקיות, אחת אחת. היי! גם אני רוצה
"הול'ס. בטרמפולינה התאהבתי בך, אז קניתי לך אחת. כדי שאוכל להתאהב בך עוד מיליון פעמים. יום הולדת שמח love" אווו כמה רומנטי
המפגרים מחאו כפיים מהצד, ובלי להפסיד שנייה, כבר קפצו שלושתם על הטרמפולינה. אני ודאגי החלפנו מבטים. ללא היסוס, קפצנו גם אנחנו, כמו חבורה של ילדים קטנים, שלא אכפת להם מכלום. אני מנסה לדמיין את זה XD --- פרקים מדהימים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo99.gif

חמודי ביותר! איזה כייף שאת כותבת משהו חדש כבר חחח ממתינה לאקשן..

m o r 1 0 2

New member
המומולדת הכי טוב אבר../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

פרק33 ושניהם טסו לחופשה ברחבי אירופה חחחח,את והקפיצות זמן שלךXDDDD "six days!"חחחחחחחח,וואי אחלה קטע מגניב שכזה!! אני אהבתי,תראי אתזה כוי
המחשבות על הארי לא טובות,יא לך את דאגי,כאילו סתפקי בו!! "יום הולדת שמח loveחחחח יוו הייתה לי הרגשה שזה דאגיXDDDDאחח כפרעליו,באמת
אדי!!!" קפצתי עליו בחיבוק ענקיאוווו,תראו מי פה
התגעגעתי אליו!@#$%^&*איזה מתוק הוא
חחח הבגדים מארה"בXD "אני בישלתי!" טום זקף עובדה כלל לא מפתיעה לזכותו תכלס! אין על דאגי,פעם מאהXD פרק34 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח,הרגת אותי,הילדה מהטרמפולינה
אמממ..שירו'ש?את יכולה לארגן לי גם חבר כזה?וואי באמת שהייתי רוצה חבר כזהD: כאילו גם דאגי וגם אד^___^ כדי שאוכל להתאהב בך עוד מיליון פעמים אווו,החמשיר כזה מתוקקק וממיס
אהבתי
והארי הפך את המומולדת למושלם! אחלה סיוםD:
דעה אישית
אוקי,זה נראה\נשמע הימולדות הכי מגניב וטוב שהיה! כאילו,איזה כיף לה,מוקפת בכל מקפליי,והחבר אד המגניב שלה,חברה של דאגי,כל מקפליי מתים עליה ובחזרה!מה יותר טוב מזה?חח את יודעת שלא הזכרת בכלל שיש לה חברות...חוץ מולארי,שכבר מזמן לא נחשבת לאחות נורמלית שלה...
אני עדיין בתהייה מה יקרה עם הארי,יש רמזים וכאלה,מקווה שבאמת לא יקרה כלום,או שזה סתם הראש שלי שמתחיל לפתח כל מיני דברים
אחלה פרקים,מתוקים לשם שינוי
לא סתם,אני אוהבת את הדמרטתיים,יו נואו
ומזל"ט שוב,על הפרק החדש(פיק חדש),ומה שמו?אני מאוד מתעניינת
וזה ושוב עם מק?

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifComment Number 2 !!

חחחחח אכן אכן, אני אוהבת לעשות קפיצות בזמן, אבל הפעם זה היה רק בכמה ימים
כאן המחשבות על הארי הן כבר לא בקטע רומנטי, אלא פשוט מחשבות עליו בתור בן אדם שממש חשוב לה. היא מבינה שטעתה עכשיו, והיא מצטערת על מה שעשתה ועל שפגעה בו. בגלל זה היא דיי מתייסרת וחושבת עליו הרבה..
האמ אני אשתדל בכל כוחי למצוא לך חבר כזה, בשנייה שהרכבת לאי הפנטזיות תגיע אני מוצאת לך חבר כזה! XDDDDDDD אני יודעת שלא הזכרתי שיש לה חברות, אבל פשוט אם אני אוסיף חברות זה ממש יעמיס לי על העלילה ויהיו יותר מדי דמויות לטפל בהן חחח אז בינתיים אני משאירה את זה לכן, תדמיינו. אתן יכולות להחליט שהיא טום בוי אז היא מסתדרת יותר עם בנים, או שרוב החברות שלה נשארו באוסטרליה, או שהיא פשוט לא נפגשת איתן הרבה
כרגע השם של הפיק עדיין לא ברור, ומה שכן ברור, חסוי. אבל אני כמובן אשמח לדווח לך הכל מהמסן
ובארררררררוווווווווווור שזה עם מק ! מה עוד זה יכול להיות ?! אה בקשר למחר, אני לא יכולה. יום רביעי אפשרי? אוהבת המון

למעלה