Chasing Lights-פרק 41

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifChasing Lights-פרק 41../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

קודם כל, אני רק רוצה להבהיר שלא "רצחתי" את דאגי בגלל שאני שונאת אותו או משהו כזה
להפך !!!!!!!!! דאגלס הוא אהוב לבי
אבל.. נוו.. הייתי חייבת ! למען הפיק ! מקווה שתמשיכו לקרוא למרות הכל, נשארו רק עוד 10 פרקים
הוו ובבקשה שימו לב- שוב הרצתי קדימה בזמן, אז תעקבו אחרי השינויים. השורות האחרונות: דאגי שלי. הוא מת. הוא כבר לא כאן. כבר לא פה לחבק אותי, לנשק, להגיד מילים יפות. הוא כבר לא פה כדי להצחיק, כדי לצחוק. הוא כבר לא פה כדי לנגן, כדי לשיר. הוא כבר לא פה.. בכלל.. אף פעם, לא עוד. דאגי שלי. הוא מת. אהוב שלי. הוא.. הלך. ולא יחזור. דאגי שלי. אני אוהבת אותך. תמיד אהבתי, ותמיד אוהב. פרק 41 "הולי בבקשה תעני. לא שמענו ממך מאז ההלוויה, כולנו במצב נוראי, אבל עדיף שנהיה מאוחדים" ההודעה של טום נשמעה חזקה כל כך במרחבי הדממה. הולי יושבת שקטה בדירת הרפאים שלה, דמעה זולגת על לחייה, והיא לוחצת על הכפתור שיעביר אל ההודעה הבאה. "הול'ס תתקשרי אלי, אני רוצה לראות אותך, להיות איתך. זה לא טוב שאת ככה לבד, כולנו מתגעגעים ל.. לדאגי" הולי שמעה רעד בקולו של דני, ההודעה הבאה שהייתה במשיבון שלה. "ואני יודע שקשה לך, אבל תאמיני לי, לכולנו קשה, בואי תשבי איתי ועם טום ועם הארי, נבכה ביחד, מה את אומרת?" עוד דמעה, והולי עצרה את ההודעה באמצע. היא לא יכלה להקשיב לזה יותר. הולי עצמה את עיניה, כשכל מה שהיא רואה הוא להבות, כל מה שהיא שומעת הוא סירנות, וכל מה שהיא רוצה להרגיש זה את ידיו של דאגי סביבה, את שפתיו על שפתיה. היא יודעת שלא תרגיש את התחושות האלה עוד לעולם. התאונה רצה במוחה כל כך הרבה פעמים. הולי ניסתה להבין, איך לעזאזל זה קרה. פעם אחת, היא הגיעה למסקנה, שיכול להיות שזה אדם. הרי הוא היה בקרבת המכונית, אולי הוא התעסק איתה, שחרר את הבלמים. זה הכל באשמתו, הוא הרג את דאגי, הוא לקח לה את אהובה, הוא לקח לו את חייו. אבל אפילו לברר לא היה לה כוח. היא הניחה למשטרה לחקור, ורק רצתה שיעזבו אותה לנפשה. לא משנה מי האשם או איך זה קרה. שום דבר כבר לא יחזיר את הזמן לאחור, שום דבר לא יחזיר את דאגי. מישהו דפק בדלת. הולי הייתה עייפה וחלשה מדי מכדי לפתוח את הדלת, לכן הניחה לאותו מישהו להמשיך ולדפוק. "הולי, זה אני, תפתחי לי" היא שמעה את קולו המוכר של הארי. אפילו לו היא לא רצתה לפתוח, היא רק רצתה להיות לבד, כי כל דבר שקשור לדאגי, הזכיר לה אותו נואשות, והיא פשוט לא יכלה לעמוד בכך. "היי" הארי נכנס לתוך הדירה, הולי לא טרחה להעיף בו מבט, היא המשיכה לבהות בחלל, ריסיה רטובים מן הדמעות. "הדלת הייתה פתוחה" הוא התקדם לעברה בצעדים איטיים. "למה באת?" הולי שאלה במרירות. הארי בלע את רוקו. "רציתי לראות אותך, לבדוק שאת בסדר" הארי שיחק בעצבנות באצבעותיו. כאב לו לראות אותה ככה. "יכולת להתקשר או להשאיר הודעות כמו השאר, לא היה צורך שתבוא עד לכאן" היא המשיכה לדבר אליו ביובש, מחשבותיה עדיין נתונות כולן לדאגי, והדמעות לא עוצרות לשנייה, לשנייה אחת מאז שהוא מת. "את בכל מקרה לא עונה לטלפון, אז הנחתי שזה חסר טעם. אני רוצה לארח לך חברה, שלא תרגישי כל כך לבד" הארי התיישב לצדה על הספה, ולראשונה מאז שנכנס הולי הסתכלה עליו. הוא ראה את עיניה היפות, הגדולות, בצבע החמה בשעת ערביים, דומעות ואדומות, כואבות וסובלות. היה לו קשה להתמודד עם המראה הזה, הוא כמעט ופרץ בבכי בעצמו. "טוב לי לבד" קולה של הולי רעד, כך גם כתפייה, מהבכי. "לא נכון הול, לאף אחד לא טוב לבד" הארי הניח יד רכה על ברכה של הולי, היא נסוגה ממנו. חודש ארוך עבר מאז שהייתה במגע עם מישהו, חודש מלא ייסורים, מלא מחשבות, חלקן אובדניות יותר, חלקן אובדניות פחות. אבל כולן הסתכמו במסקנה אחת, שחייה בלי דאגי ריקים. שהיא האחראית למותו, וכל עוד המחשבה הזאת נמצאת בראשה, היא לא תוכל לשמוח. היא הביטה בהארי מפוחדת, והוא הביט בה בחום, בחמלה, רוצה לעזור לה, להוציא אותה מזה. הוא רצה לראות שוב את הניצוץ בעיניה, את השמחה. גם הוא התמודד עם כאב יום יומי, חשב על דאגי כל שנייה, בכה כל לילה, חרש, כדי שג'ני לא תשמע. אבל הולי, היא לא חזקה כמוהו, היא שברירית ועדינה, היא בקושי עומדת באובדנו של דאגי, והוא דואג לה, הם כולם מפחדים שתעשה איזו שטות. הארי התקרב מעט, הולי נשארה מכווצת, והוא הניח את זרועותיו סביבה, מחבק אותה באהבה. "את יכולה להתפרק עכשיו, תשתחררי מהכל" הארי לחש לה, והולי נענתה. היא בכתה, בכי שממש קרע את לבו של הארי. דמעה זלגה מעינו התכולה, והוא סילק אותה באחת. חולצתו של הארי התרטבה מדמעותיה המלוחות של הולי, היא מיררה בעצב ובכאב על שהיא האחראית למותו של דאגי. הארי לא האמין למשמע אוזניו. "את לא אשמה הולי, זאת הייתה תאונה!" הוא אחז את פניה בשתי ידיו, מרים מעט את קולו. "תאונה שקרתה בגללי! אדם בא בגללי, ואני בטוחה שהוא עשה משהו למכונית!" היא קראה. הארי נענע בראשו. "לא מותק, זאת הייתה תאונה, זה בכלל לא קשור אליך, תוציאי את המחשבה הנוראית הזאת מהראש שלך.. תוציאי אותה.." הארי שוב חיבק אותה, נושק לראשה, נושק למצחה, ללחייה. מגונן עליה. היא טבעה בחיבוקו, וטבעה בדמעותיה, שעדיין לא יבשו, על אף שבכתה כך יום יום, מאז שדאגי.. איננו עוד. פרק 42 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 42../images/Emo63.gif

פרק 42 אחרי שהולי נרגעה מעט, הארי הכין לה כוס תה עם חלב והמון סוכר. היא חייכה, חיוך שהארי כבר בקושי זכר, כי לא ראה אותו כל כך הרבה זמן. הוא נשק לראשה והביא לה את התה. "איך אתם מצליחים להתמודד? כל כך קשה לי בלעדיו.." הולי מלמלה בשקט בעודה לוקחת לגימה אחת מהתה החם. "תאמיני לי שגם לנו. המון שנים שאנחנו ביחד כל יום, אני מכיר את דאגי יותר טוב משאני מכיר את עצמי, וזה מוזר כשהוא לא נמצא." הארי השיב, משפיל את מבטו כשהוא מוצף בזיכרונות. "אז איך בכל זאת חיים?" הולי לא הרפתה, והארי דווקא שמח על שהיא שואלת. "לפעמים, כשאני רוצה לספר לו משהו, להתקשר אליו, לצחוק על איזה בדיחה, או סתם לשבת יחד, ונזכר שאני לא יכול.. אני מדמיין שהוא טס לחופשה, חופשה ארוכה, אבל בסוף הוא יחזור. זאת לא מחשבה כל כך בריאה, אבל זה עוזר להפיג את הכאב לזמן מה" הארי סיפר בעצב, בעוד הולי הניחה את התה על השולחן ואז שמה את ידה על רגלו של הארי. הוא הרים אליה מבט מחייך. "אני לא חושבת שאי פעם אוכל להפיג את הכאב, את המועקה שיש בי" הולי שוב עצרה את עצמה מלפרוץ בבכי. הארי התקרב מעט וחיבק אותה. "אני אעזור לך, כולנו נעזור לך. חשוב שתדעי שכולנו בזה יחד, אל תסתגרי לבד" הוא לחש באוזנה והולי חייכה חיוך קטן. "אני תמיד כאן בשבילך, את יודעת את זה לא?" הארי דיבר בשקט, פניו קרובות לאלה של הולי. היא הנהנה בשקט. "הולי.." היה נראה כאילו הארי רוצה להגיד עוד משהו, אבל במקום, הוא פשוט עצם את עיניו, והצמיד את פיו לפיה של הולי, ברכות, בנשיקה מהססת. בעוד עיניה של הולי עצומות, היא דמיינה את דאגי, טעמה את שפתיו, התגעגעה אליהן כל כך. היא התגעגעה אליו עד כאב. אך כשקלטה מה היא עושה, נגעלה. היא הדפה את הארי ממנה והביטה בו המומה. "מה אתה עושה?!" הולי כמעט וצעקה, רועדת כולה. היא נעמדה והחלה מתהלכת בחדר, לא שקטה, כועסת, מבולבלת. "אני מצטער.. בבקשה אל תיקחי את זה כל כך קשה" הארי מלמל בעודו נוגע בשפתיו, מריץ לאחור במוחו את מה שעשה. לא יודע אם הוא שמח, או מצטער. הולי הביטה בהארי, מעט מבוהלת. עיניו הביעו סוג של חרטה, אך כל שראתה בהן כרגע היו עיניו המתוקות של דאגי. כמה רצתה להביט לתוכן עכשיו, לצלול בתכלת. כמה רצתה שיהיה כאן. "בטח שאני אקח את זה קשה! איך אתה יכול?! דאגי מת! ואתה מנשק אותי!" היא נופפה בידיה, ואז נפלה על הספה, קוברת את פניה בכפות ידיה ומתחילה לבכות. "לא הולי, אני לא התכוונתי, אל תבכי" הוא חיבק אותה והיא לא הרחיקה אותו הפעם. "למה עשית את זה?" הולי מיררה בבכי. הארי ניגב את דמעותיה באגודליו וחייך. "זה פשוט. כי אני אוהב אותך" אמר, ממש ללא היסוס. "מ.. מה? מה זאת אומרת?" הולי גמגמה, היא המשיכה לנגב את דמעותיה. "כמו תמיד, אני אוהב אותך כמו מטורף, אפילו שאת כל הזמן דוחה אותי." הולי החלה לחייך למשמע דבריו של הארי, זה החמיא לה. "ואני מצטער על שנישקתי אותך, זה היה לא במקום. אבל אני חושב שדאגי היה שמח לראות אותך ממשיכה הלאה" ובדיוק כשהולי חשבה שתוכל לסלוח ולשכוח ממה שקרה עכשיו, הוא הזכיר את דאגי, ואמר שישמח לראות אותה ממשיכה הלאה. היא לא יכלה לעמוד במחשבה, וסטרה להארי. "בבקשה תלך מכאן" היא אמרה בשקט, רועדת, המומה ממה שהוא עשה, ממה שהיא עשתה. "לא, הולי.." הארי ניסה שוב להרגיע אותה. "תלך!" היא צעקה מלוא גרונה, הדמעות שוטפות אותה. הארי השפיל את מבטו ועזב את הדירה. עכשיו, הוא ללא ספק הצטער על שנישק אותה. זה עדיין מוקדם מדי, גם בשבילה, וגם בעצם.. בשבילו. ... הבטתי בתמונה של דאגי שהייתה מונחת על המדף בסלון. עיניו זהרו אלי, חיוכו קרץ לי, הזכיר לי נשכחות, חייכתי תוך כדי דמעות מלוחות. העברתי אצבע רועדת על שפתיי שהרגישו כה אשמות. כשהארי נישק אותי, החוצפן הזה, כל שטעמתי היה מתיקותו של דאגי, שקעתי בזיכרונות עליו בעוד עיניי היו עצומות. אך כשנפקחו, והמציאות הכתה בי, הבנתי שזה הארי, חברו הטוב ביותר. איך הוא מעז?! אני לא שכחתי את דאגי, ולא אשכח אותו לעולם. כי אני אוהבת אותו, והוא אוהב אותי! אפילו שהוא לא כאן עכשיו, הוא יודע מה אני עושה, ואני לא יכולה לעשות לו את זה, אני לא יכולה להיות עם מישהו אחר, בטח לא עם הארי. גם אם אני נהנית להיות עם הארי, גם אם הוא מקנה לי הרגשת ביטחון, גם אם עיניו התכולות כשמיים מכשפות אותי, ושפתיו מכירות אותי כל כך טוב, זה רע, זה פסול, ואני לא רוצה שום חלק בזה. אני בטוחה במחשבותיי, בטוחה ברגשותיי, יודעת בוודאות שדאגי הוא בחירת לבי, שדאגי הוא אהבת חיי, אהבה שאפילו המוות לא יעצור. אני לא רוצה להיות עם הארי! אפילו שהוא מקסים, אני חושבת רק על דאגי. אפילו כשהתנשקנו, חשבתי על דאגי. כי את דאגי אני אוהבת. תמיד אהבתי, ותמיד אוהב. ------------------------------------ מחכה לתגובות

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo187.gif ולי עוד הייתה תקווה ../images/Emo7.gif

לפתע הולי התעוררה מן הסיוט הנוראי, מיוזעת ומתנשפת. היא הביטה ימינה אל עבר המקום הפנוי במיטה, מצפה לראות שם את דאגי אך הוא לא היה שם. הולי החלה לבכות, שמא הסיוט התממש. לפתע נכנס אל החדר דאגי, לבוש בפיג'מה, לא מבין מה קרה. הולי הבינה שהכל היה רק סיוט ונישקה את דאגי והם הלכו לעשות מעשים טובים <: זה המשך אידיאלי XD אוף נו
למה היית חייבת להרוג לי את הדאגי?! למה?!
מחכה להמשך

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחחחח אהבתי את ההמשךXD

אבל לצערי ההמשך שלי הוא שדאגי מת
מצטערת.

../images/Emo73.gif בבקשה תגידי שזה עדיין סיוט!../images/Emo7.gif

אני עוד שניה בוכה!
אני ממש נכנסת לזה כאילו זו המציאות ואני מתחילה להתמלא בדמעות
אני בעד ההמשך של רות!למה להרוג את דאגי?!
מסכנה הולי ! לדעתי היא לא צריכה להיות עם הארי ..=\ אוחח אני עצובה!
אני מקווה שזה סיוט והיא תקום בבוקר ותראה שדאגי עוד לידה!
(זה מה שהולך לקרות נכון!?!? בבקשה
) אני הולכת לבכות ביי >_< דרך אגב: הפרקים היו ממש יפים ומרגשים אבל אני עדיין עצובה אז ביי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifסורי../images/Emo201.gif

אל תהיי כל כל עצובה, זה רק פיק
האמ, וההמשך של רות לא עומד לקרות.. אז כדאי שתפנימו שבפיק הזה, דאגי מת

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifאני לא מאמינה../images/Emo7.gif

לא יכולת לכתוב את ההמשך של רות?! הוא היה כל כך יפה
הארי ממש חוצפן מה הוא מנשק את הולי חודש אחרי שהחבר הכי טוב שלו שבמקרה של היה חבר שלה מת! מצד אחד אהבתי את התגובה של הולי היא הייתה בול במקום במיוחד הסטירה אבל מצד שני הארי כמה שהוא יצא מגעיל פשוט אי אפשר שלא לרחם עליו בכל הקטע הזה
אני בטוחה במחשבותיי, בטוחה ברגשותיי, יודעת בוודאות שדאגי הוא בחירת לבי, שדאגי הוא אהבת חיי, אהבה שאפילו המוות לא יעצור היא קצת הגזימה פה לדעתי, כאילו אולי זה מה שהיא מרגישה באותו רגע אבל היא תצטרך להמשיך מתי שהוא בחיים שלה.. זאת רק אני או שהסוף פה דיי צפוי?
בטח בסוף הארי והולי התחתנו ויהיה להם מלא שעירים קטנים אבל הולי אף פעם לא תפסיק לחשוב על דאגי ולא תאהב את הארי.. פרקים יפים אבל עצובים מידי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifממ

הייתי יכולה, אבל בחרתי שלא
מצד אחד הארי יכול להיות חוצפן, אבל מצד שני, תחשבי שכבר המון זמן שהוא מנסה להתגבר על הרגשות שלו להולי, ובאיזשהו שלב, זה כבר יוצא משליטתו.. התגובה של הולי ממש הייתה מתאימה, הוא היה פשוט דורש כאפה XD זה כל הרעיון, ההגזמה ! בעיקרון הולי פשוט בהלם מהתאונה, מאיך שדאגי האהוב שלה נלקח ממנה ברגע אחד, אז היא ממש נסחפת עם כל הרגשות שלה. ותודה רבה

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif הוליייייי המסכנהה ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוווווופפ זה כלכך עצוב! כבר קיוויתי שאולי תחזירי אותו איכשהו לחיים
הולייי המסכנה אני מזה מרחמת עליה
והארי, אני מבינה שהוא אוהב אותה והכול אבל לנשק אותה ככה??? אחרי שהחבר הכי טוב שלו מת?!
מסכנים כולם.. והיו לי דמעות בעיניים
אבל בכלזאת פרקים יפים ואני שמחה שהחזרת את זה לשני פרקים ביום

rotem 177

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo141.gif../images/Emo7.gif

פרקים פשוט מושלמים!!!!!!!!!! אני עוד שנייה בוכה!!! אהבתי את מה שהארי אמר להולי..:"לפעמים, כשאני רוצה לספר לו משהו, להתקשר אליו, לצחוק על איזה בדיחה, או סתם לשבת יחד, ונזכר שאני לא יכול.. אני מדמיין שהוא טס לחופשה, חופשה ארוכה, אבל בסוף הוא יחזור. זאת לא מחשבה כל כך בריאה, אבל זה עוזר להפיג את הכאב לזמן מה" זה כל כל נכון!!! ככה אני מרגישה כאשר אני חושבת על סבתא שלי..(אבל בבקשה לא נכנס לזה..) שתדעי היו רק כמה דברים שגרמו לי לבכות או להרגיש מחנק בגרון וזה אחד מהם!!אז כל הכבוד!!
(זה בא בכוונה טובה לא רעה!!!אני לא בוכה הרבה..XD) אז בקיצור פרקים מהממים!!!

אוי../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

מסכן הארי! לפי דעתי היא צריכה להיות איתו... מחכה ליום ראשון (כי לא יהיה בבית ביום שבת)

../images/Emo109.gif...

שוב פעם גרמת לי לבכות ...גם בגלל המשפט שרותם כתואהבנו היה ממש מרגש
לדעתי היא לא צריכה להיות איתו בשום פנים ואופן זה פשוט יהיה דוחה >< אהבתי כרגיל

../images/Emo204.gifהממ.

אני עדיין דוגלת במה שאמרתי בתגובה לפרק הקודם. למרות כל הקשיים הולי תתחתן עם הארי, תוליד ילד לדאגי וכולם יחיו באושר ועושר. הארי הרי איבד את איך-קוראים-לה, והול'ס איבדה את דאגי, אז הם-- מתאימים, במין צורה מעוותת שכזאת. לול. הקיצור, מחכה ליום ראשון. מוהאהאהא. אחלה פרקים, שירה. ^^

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifנו בסדר

אני סולחת לך רק כי את כותבת הפיקים הכי מושלמים וזה וזה
אבל אל תהרגי לי עוד משו XD ואני מקווה שתצ'פרי אותנו בעוד דני ! D: אהבתי אהבתי אהבתי <: 33333333333 > וסליחה עם ההתחרפנות בתגובה של הפרק שעבר . הייתי עצובה כזה חחחחחח בכיתי והכל
ובאסה שנשארו עוד 10 פרקים
מחכה לפרקים הבאים :)

למעלה