Chasing Lights-פרק 43

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifChasing Lights-פרק 43../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

מצטערת שלא הגבתי לכולן כמו בדרך כלל, פשוט אני ממש לחוצה בימים האחרונים אז הגבתי למי שהספקתי, מצטערת
אז בכלליות, קראתי את הכל ותודה רבה לכולן, שמחה שאהבתן, ומצטערת שאני גורמת לכן לבכות כל כך הרבה חח ** שוב, שימו לב לשינויים בזמנים. בתחילת הפרק כתוב שעברה שנה מאז התאונה וגם הדובר משתנה מסוף הפרק הקודם לפרק הנוכחי. לעקוב אחרי הפרטים הקטנים :) השורות האחרונות: גם אם אני נהנית להיות עם הארי, גם אם הוא מקנה לי הרגשת ביטחון, גם אם עיניו התכולות כשמיים מכשפות אותי, ושפתיו מכירות אותי כל כך טוב, זה רע, זה פסול, ואני לא רוצה שום חלק בזה. אני בטוחה במחשבותיי, בטוחה ברגשותיי, יודעת בוודאות שדאגי הוא בחירת לבי, שדאגי הוא אהבת חיי, אהבה שאפילו המוות לא יעצור. אני לא רוצה להיות עם הארי! אפילו שהוא מקסים, אני חושבת רק על דאגי. אפילו כשהתנשקנו, חשבתי על דאגי. כי את דאגי אני אוהבת. תמיד אהבתי, ותמיד אוהב. פרק 43 עברה שנה מאז אותה תאונה מקוללת, אותה תאונה נוראית. הלהקה התפרקה כמובן, לתמיד. אין מקפליי בלי דאגי. זה היה קשה לכולנו. לי, לדני, להארי. למשפחות, לחברים, למעריצים. זה היה קשה כל כך להולי, שאהבה אותו יותר מהכל. היא לא מצליחה להתמודד עם העובדה שדאגי איננו. בחודשים הראשונים, היא הסתגרה בדירה, בקושי אכלה או יצאה החוצה. גם אנחנו היינו ככה ממש אחרי שהוא מת. הסתגרנו שלושתנו, אני, דני והארי בבית שלו. בהתחלה פשוט שתקנו. אחר כך בכינו. מאוחר יותר התחלנו לעבור על החפצים שלו, התמונות, הבגדים, הגיטרות. זה העלה יותר מדי זיכרונות כואבים אז הפסקנו. פשוט ישבנו בסלון, שמענו את I miss you של בלינק. הוא בטח היה רוצה שזה מה שנשמע. בכינו יחד, ניחמנו זה את זה. אחרי כמה ימים שלא הסכמנו לצאת מהדירה של דאגי, ימים ארוכים של בכי, של שתיקות, של זיכרונות כה רבים, התחלנו גם לחייך ולצחוק. ראינו את כל הדי וידיים שהוצאנו אי פעם. נהנו לראות אותו מופיע, נהנו לראות אותו עושה שטויות על הבמה ומחוצה לה. נהנו פשוט לראות אותו שוב, לשמוע את קולו, לדמיין שהוא איתנו, שכל זה רק סיוט נוראי. שדאגי יחזור כל רגע ויספר שעבד על כולנו. מובן שזה לא קרה. והוא חסר כל כך. באמת שאנחנו עוברים כאב יום יומי בלעדיו, בלי הנוכחות שלו שבמשך השנים הייתה נראית לנו כמובן מאליו, ועכשיו כשהוא איננו, אני מצליח לחשוב על מיליון ואחת דברים שיכולתי להגיד לו, שיכולנו לעשות יחד, שלא הספקנו. שהוא לא הספיק, בחייו הקצרים. "טום אתה בטוח בקשר לזה?" קלייר שאלה בעודה עונדת שרשרת סביב צווארה, קוטעת את מחשבותיי. התאפסתי על עצמי והתחלתי להתרוצץ בחדר, מחפש אחר העניבה הארורה. "בטוח לגמרי" מלמלתי תוך כדי נבירה נמרצת במגירת התחתונים. אולי היא שם בטעות. "העניבה על הכיסא אגב, אם זה מה שאתה מחפש" קלייר העירה ואני עצרתי את עצמי מלצרוח. כבר חצי שעה שאני מחפש את העניבה הזאת. אבל אני צריך להיות רגוע היום, שרמנטי. התחלתי להסתבך עם העניבה עד שקלייר נאלצה לעזור לי. נשקתי לה בתודה. "אני קצת לחוץ, זה הכל" הודתי באשמה. "אנחנו לא חייבים ללכת אתה יודע" קלייר הביטה בי בעיניה שהביעו כנות. היא חיממה לי את הלב. "אנחנו רוצים ללכת" חייכתי ואחזתי בידה, מושך אותה אחרי אל מחוץ לבית ולאוטו. זאת הארוחה המשותפת של כולנו מאז.. שדאגי.. הלך לעולמו. עדיין קשה לי אפילו לחשוב על כך מבלי שיהיה לי מן גוש מעצבן שכזה בגרון. אנחנו מנסים ככל שאפשר להמשיך הלאה. אני למשל, החלטתי לעשות מעשה. בגלל זה ארגנתי את הארוחה המשותפת, המטופשת הזאת. אוי מה שאני מתכנן להם.. ... הגענו למסעדה היוקרתית ביותר שיכולתי למצוא בלונדון. הכרחתי את דני והארי לבוא בחליפות. קלייר, ונסה והולי היו בשמלות. הרגשתי בנשף סיום התיכון. התיישבנו לשולחן ואני הסתכלתי בדממה על אורחיי. אף אחד לא הוציא הגה, כולם בהו בעיניים נפולות בשולחן, חלקם משחקים באצבעותיהם, חלקם משחקים במפיות או בכלי הכסף. נאנחתי. "אני יודע שזה קשה חבר'ה" התחלתי והמבטים הופנו אלי. "אבל בבקשה, תנסו לחשוב שהכל בסדר, לפחות ללילה אחד" התחננתי, למרות שגם אני נשברתי מבפנים. "אבל שום דבר לא בסדר טום" דני השיב בקול צרוד. האחרים הנהנו בהסכמה. "תשתדלו חזק, גם אני משתדל. זה ערב חשוב בשבילי" חייכתי נבוך, אני מניח שהגיע הרגע. "למה הערב הזה כל כך חשוב טום?" הארי גלגל עיניים, ואני לא השבתי, רק קמתי מהכיסא והפניתי את מבטי לקלייר שישבה מימיני. "קלייר" הגיתי את שמה המקסים על שפתיי. במוחי רצו תמונות מתחלפות. קלייר ניגנה על הפסנתר, המפרט שלי נפל ליד רגלה, דיברנו, צחקנו, התאהבנו. ואז פניו של דאגי היו לעיניי רוחי. הן חייכו אלי בחום, העניקו לי אומץ. חייכתי. קדימה טום, אתה יכול לעשות את זה. "אני אוהב אותך כמו שלא חשבתי שאוכל לאהוב מישהי, ואני רוצה שתהיי לצדי יום יום בהמשך חיינו. תתחתני איתי?" חייכתי את החיוך הכי מקסים שלי, יודע שהגומה בולטת עכשיו. כרעתי על ברך אחת, תוך כדי הוצאתי את הקופסה עם הטבעת שקניתי כבר לפני כל כך הרבה זמן. הייתה דממה, הרגשתי את המבטים של חבריי ננעצים בגבי, בעורפי. קלייר הסתכלה עלי, והחיוך התעקל לאט לאט על פיה, עיניה זהרו. לבי הלם כל כך חזק! "ברור שכן!" היא קראה לבסוף, הופכת אותי לגבר המאושר בעולם. כולם מחאו לנו כפיים בזמן שהשחלתי את הטבעת על אצבעה הדקיקה, ואז מחבק ומנשק אותה ארוכות. אני אוהב אותה, מהרגע הראשון ששמעתי את נגינתה, מהמבט הראשון שנתנה בי, מהמילה הראשונה ששמעתי מפיה המתוק. זאת הייתה אהבה ממבט ראשון, תמיד ידעתי, שקלייר היא האישה בשבילי, האישה של חיי. תוך שניות כולם התנפלו עלי ועל קלייר בחיבוקים ונשיקות. הבנות התחילו לצרוח ולהתלהב מהטבעת כמו אהבלות, בעוד שדני והארי החליטו שיהיה כיף להקפיץ אותי על כיסא. נהניתי, אני לא אשקר. את המשך הלילה העברנו בכיף, בצחוקים. אכלנו, שתינו, אפילו רקדנו ועשינו שטויות. התגעגעתי לזה, כולנו התגעגענו לזה. יכולתי לדעת לפי החיוכים על פני חבריי, אפילו על פניה של הולי, שהיה טוב להשתחרר קצת מכל העצב שאפף אותנו בחודשים האחרונים. אנחנו לשנייה אחת לא שוכחים, ואפילו בכיתי בלילה קודם לכן כשהבנתי שדאגי לא יהיה להצעת הנישואין, הוא לא יהיה בחתונה, הוא כבר לא יהיה השושבין שלי, ולא הסנדק של הילדים. דאגי כבר לא יהיה שום דבר, מלבד חבר נהדר לנצח, וזיכרון כל כך מתוק. מוזר ונפלא בדרכו שלו. זה דאגי שכולנו זוכרים, ואוהבים. הלוואי שהיה כאן.. פרק 44 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 44../images/Emo63.gif

שוב, משתנה הדובר מסוף הפרק הקודם לנוכחי. אני רק מסבירה כדי שלא תתבלבלו
פרק 44 "נאום! נאום!" הולי וונסה ישבו על הרצפה, וצעקו לי תוך כדי שהן דופקות חזק על שולחן הסלון. "בסדר בסדר, רק תפסיקו לדפוק, השולחן יקר וטום יהרוג אותי" התפשרתי ונעמדתי על הספה. "קלייר! קלייר!" הן שוב צעקו. אני חושבת ששתי אלה שתו קצת יותר מדי.. "קודם כל, אני רוצה להודות לכן שבאתן למסיבת הפיג'מות המדהימה הזאת! אל תשכחו שמחר בבוקר אתן צריכות לעזור לי עם השמלה, האיפור וכל זה" חייכתי. הן השיבו לי חיוך תומך. "בקיצור," הדמעות החלו לעלות בעיניי, דמעות של התרגשות. "אתן חברות מדהימות, ואני אוהבת אתכן" כבר בכיתי והולי וונסה קמו לחבק אותי. שלושתנו התחבקנו, צחקנו ובכינו כך דקות ארוכות. מחר אני מתחתנת עם טומי שלי. כל פעם שאני חושבת על זה מתהפכת לי הבטן, הפרפרים מציפים אותי, כמו בפעם הראשונה שעיניי פגשו את שלו. הייתה לי אז מעין הרגשה פנימית כזאת, שהוא.. הוא האחד. אז ארגנתי היום מסיבת פיג'מות בזמן שטום הלך עם דני, הארי ועוד כמה חברים לאיזו מסיבת רווקים טיפשית. התחלנו רגועות, כמו ילדות קטנות וטובות, ראינו סרט וטחנו גלידה. אחר כך התחילו רכילויות, על הבנים, על עוד חברים וחברות משותפים. ונסה הוציאה אלכוהול מהארון הסודי של טום, ואנחנו לא עצרנו. זה היה פשוט יותר מדי מצחיק! עכשיו השעה כבר מאוחרת, ומחר בצהריים החתונה. נקווה שיעברו הסחרחורות עד אז, כי כל עוד אני לא בוגאס, אני חושבת שזה קצת בעייתי להתחתן עם האנג אובר.. ... התעוררתי על הספה בסלון ביתם של טום וקלייר. ונסה שתתה כוס מים במטבח. קלייר עדיין ישנה על הספה. "שנעיר אותה?" לחשתי לונסה. היא השיבה חיוך זדוני ושתינו התקרבנו לקלייר. "בוקר טוב!" צעקנו מלוא הגרון ואז התפוצצנו מצחוק כשהיא פקחה את עיניה בצרחות. "הולי! נסה! זאת לא דרך להעיר כלה!" קלייר זרקה עלינו כריות ואז קפאנו שלושתנו. "כלה!" ונסה קראה. "את חייבת להתחיל להתארגן!" רצנו למעלה בהיסטריה. ונסה איפרה את קלייר, אני סידרתי לה את השיער. וכשהכל היה כבר מוכן, הגיע הזמן ללבוש את השמלה. קלייר הייתה נראית כל כך יפה ומלכותית בשמלה הלבנה שלה. היא הייתה צמודה בחלקה העליון, והבד הרך והנעים נשפך על רגליה הארוכות של קלייר בחלקה התחתון. הדמעות החלו להיקוות בעיניי. נזכרתי בדאגי. אני לא יודעת למה. אולי כי היה לי חלום פעם, להתחתן איתו, להקים משפחה עם ילדים יפים כמוהו. ואז גם התחלתי לחשוב על הארי, על הנשיקה, על ההצעה שלו לשוב להיות יחד. כל הבלבול שאני נושאת עמי בזמן האחרון התפרץ דווקא עכשיו, כשכל כך לא רציתי, דווקא ביום המיוחד של קלייר וטום! "הולי למה את בוכה?" ונסה מיד הניחה את זרועה סביבי. ישבנו שתינו על המיטה הרחבה של קלייר וטום. קלייר גם היא התקרבה והביטה אל תוך עיניי הדומעות. "מה קרה הול'ס?" היא שאלה בדאגה. "אני מצטערת, זה היום שלך, אל תתייחסי אלי" מחיתי את הדמעות ואחזתי בידה של קלייר. לא רציתי לקלקל. "את לא צריכה להצטער, אנחנו חברות ואני רוצה לדעת מה עובר עליך" קלייר התיישבה מצדי השני, היא וונסה חיכו שאדבר. "אני באמת מעדיפה שלא.. חבל שסתם נתבאס ביום כל כך שמח" ניסיתי להתחמק אבל הן לא נתנו לי. "הולי!" קראו שתיהן. "דברי" לא הייתה לי ברירה. "הוא חסר לי" לחשתי ועצמתי את עיניי, יודעת שהן מבינות למי אני מתכוונת. ראיתי את פניו של דאגי לעיני רוחי, פנים שאני כל כך מתגעגעת אליהן. "לכולנו" ונסה לחשה לי. בכיתי חרש אל כתפה. לא רציתי לבכות על קלייר, כדי לא להרוס את השמלה כמובן. "וגם.. יש את העניין עם הארי" מלמלתי, הייתי חייבת לספר להן. זאת מעמסה גדולה מדי בשבילי כדי לשמור בסוד, כבר יותר משנה שאני שומרת את הסוד הזה. "עם הארי?" שתיהן קראו בפליאה ואני סיפרתי. סיפרתי הכל. על הנשיקה, על שהוא רוצה לחזור להיות יחד. על שאני לגמרי מבולבלת. "אני אוהבת את דאגי" הבהרתי. אין לי בכך צל של ספק. אבל עם הארי, קורים לי דברים.." "הולי," קלייר הניחה יד על כתפי. הסתכלתי עליה, נראית כה מדהימה ביום חתונתה. "אני יודעת שאת אוהבת את דאגי. כולם יודעים. לפי איך שהסתכלת עליו, לפי איך שאת מדברת עליו. אבל אין טעם להכחיש את הרגשות שלך להארי. זה בסדר. במוקדם או במאוחר, את תמשיכי הלאה" היא הסבירה לי בהבנה מלאה. אני רק הנהנתי בשקט. "זה מרגיש.." נחנקתי לרגע מהדמעות. "כאילו אני בוגדת בדאגי. אני לא יכולה" "את לא בוגדת בו הולי. דאגי אהב אותך, הוא היה רוצה שתהיי מאושרת" ונסה חייכה אלי. ידעתי שהן צודקות, אבל אלה לא הדברים שרציתי לשמוע. "אם אתן לעצמי להיסחף, אם אהיה עם הארי, זה יהיה להשאיר את דאגי מאחור. זה לשכוח את כל הסיפור שלנו, את האהבה הגדולה שיש בי אליו" בכיתי, נחרדת מהמחשבה. "את לא צריכה לשכוח את דאגי ואת לעולם לא תשכחי אותו! הארי פשוט יעזור לך לחייך קצת יותר, לצחוק.. דברים שאת לא עושה הרבה מאז שדאגי נפטר. הוא יעזור לך להתמודד עם הכאב, כי הארי אוהב אותך הולי. זה ברור" קלייר מחתה את הדמעות מלחיי. היא גרמה לי להרגיש יותר טוב. עדיין הייתי מבולבלת, אבל המועקה הוסרה מעט מעל לבי. "אני כל כך מצטערת" נפלתי עליה בחיבוק. "תשכחי מכל מה שקרה ובואי נתרכז בך!" קראתי, נעמדת מיד, מעלה חיוך מאולץ על פניי. "כן! היום את מתחתנת!" ונסה חיבקה ביד אחת אותי וביד השנייה את קלייר. הבטנו שלושתנו זו בזו, רק חושבות על הרגע בו יכריזו שקלייר וטום הם בעל ואישה. הצטמררנו מאושר. --------------------------------------------------- מחכה לתגובות, תהנו

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifדיי זה כל כך עצוב!../images/Emo7.gif

אני כל הזמן נזכרת בזה שהוא חי עכשיו וזה מעציב אותי עוד יותר
פולקע מתחתןןןןןןן מזל טוב! הכי מתאים לו להתחתן זה כזה חמוד לו
יאוו זה כזה מוזר לי שטום לא עם ג'יו אני כל הזמן חושבת שהוא בוגד בה כזה
מסכנה הולי אבל תאמת ני חושבת שהיא לא צריכה לחזור להארי זה יהיה סתם ניצול עם היא תחזור אליו כדי שהוא "את לא צריכה לשכוח את דאגי ואת לעולם לא תשכחי אותו! הארי פשוט יעזור לך לחייך קצת יותר, לצחוק.. דברים שאת לא עושה הרבה מאז שדאגי נפטר. הוא יעזור לך להתמודד עם הכאב, כי הארי אוהב אותך הולי. זה ברור" ומה יקרה כשהיא תרגיש יותר טוב?! היא תפרד ממנו?! פרקים יפים - פאק! אני עוד שניה מתחילה לבכות זה היה כזה מרגש

Just Shira XD

New member
תיק|חחחח

כן זה באמת מוזר טומי בלי ג'י, אבל אני חושבת שזה קצת מרענן לא? וזכותך לחשוב מה שאת רוצה
שמחה לשמוע שהתרגשת, תודה רבה

../images/Emo73.gifאני שוב פעם בוכה ../images/Emo7.gif

שירה למה את עושה לי את זה!? את לא מבינה יואו... אני אשכרה נכנסת לזה וממש מדמיינת אותם וכולי מתחילה להצטמרר ולבכות..=\
דאגי
והוא חסר כל כך. באמת שאנחנו עוברים כאב יום יומי בלעדיו, בלי הנוכחות שלו שבמשך השנים הייתה נראית לנו כמובן מאליו, ועכשיו כשהוא איננו, אני מצליח לחשוב על מיליון ואחת דברים שיכולתי להגיד לו, שיכולנו לעשות יחד, שלא הספקנו. שהוא לא הספיק, בחייו הקצרים. יואו שירה אני לא יכולה יותר שאת מזכירה את כל הקטע של דאגי ושהוא מת והוא חסר ! ואני מתחילה לבכות כמו איזה לאיודעת מה! איזה חמודי טום שהוא מתחתן ! שיהיה מזל טוב!
ואיי אני מדמיינת את דני בוכה על דאגי וזה כזה חמודי ועצוב!
טוב בקיצור פרקים יפים ביותר ועובים
אני מחכה לפרק החתונה :]

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifמצטערת../images/Emo4.gif

אני לא רוצה להעציב אתכן יותר מדי, אבל אם הצלחתי, זה אומר שאני כותבת טוב! יאיי! חח אני חייבת להמשיך ולהזכיר כל הזמן את המוות של דאגי כי זה רגע ממש ממש חשוב ומשמעותי בעלילה של הפיק, ואי אפשר לשכוח ממנו אפילו לקצת!
אוווו את צודקת, לדמיין את דני בוכה זה אחד הדברים החמודים, כמו ב-You've got a friend שמחה שאהבת את הפרקים ושהתרגשת, תודה רבה

/tapuzforum/images/Emo204.gifאוה!

סופסוף משו רומנטי וקיטשי! אני קוראת דרך הפלאפון (אין תפוז במכללה, דה. לול), ו, אמ, זה עשה לי להרגיש טוב בשיעור המשעמם הזה. /tapuzforum/images/Emo9.gif אר, יש לי קצת הערות קטנות: אין דבר כזה `עיניים נפולות`, יש `פנים נפולות`. אומרים `בעיני רוחי`, אני חושבת. בהקשר שלך, בכל מקרה. ו, אמ, את עוברת ממשלב לשוני גבוה למאד נמוך (אהבלות, למרות שזה שעשע אותי /tapuzforum/images/Emo3.gif). חוצמזה, קבלי ח``ח! אהבתי. /tapuzforum/images/Emo140.gif ואגב- אמרתי לך! XDDD

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifמהפלאפון? נייס../images/Emo6.gif

הו כן, מצטערת על העיניים הנפולות, פנים נפולות זה מה שהתכוונתי XD והאהבלות, זה פשוט מה שטום חשב עליהן חח תודה רבה על ההערות
שמחה שאהבת

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo187.gif אין לי מה להגיד חוץ מ

זה שאני מחכה לסוף האידיאלי שלי XD אוף נו
לפחות טומקי מתחתן
חחח שמן שלי
מחכה להמשך

m o r 1 0 2

New member
החתונה העצובה../images/Emo10.gif../images/Emo168.gif

פרק 43 הלהקה התפרקה כמובן, לתמיד. אין מקפליי בלי דאגי אומיגגד!! אני לא מאמינהשכתבת אתזה,אפילו לראות אתזה קשה וזה לא מציאותי כלל!!!
ווואו לא תנחשי מה אני שומעת!! Daughtry - What About Now-וואו,זה כזהה מתאים ועצוב בו זמנית!! חבל שלא שמת אתזה בתור שיר לפרק:p שדאגי יחזור כל רגע ויספר שעבד על כולנו
"ברור שכן!" היא קראה לבסוף, הופכת אותי לגבר המאושר בעולםוואוו,איזה שינוי משמעותי,באמת לזה לא צפיתי חחחח מזלט להםDDDD:
אבל עדיין תחושת עצב שוררת באוויר..... אהבתי את הקטע הסופי עלדאגי
פרק 44 נאום! נאום!" הולי וונסה ישבו על הרצפהחחח זה נשמע כ"כ מגעיל בעברית,אנגלית זה הרבה יותר טוב,ספיצ ספיצ ספיצ חחח:p חחח הקטע עם הבנות מזכיר ל את הקטעים עם אליי?יאאא,איזה דורש לחזור לקרוא אתזה
אולי כי היה לי חלום פעם, להתחתן איתו, להקים משפחה עם ילדים יפים כמוהו אחח,זה קשה,מאוד:( דעהאישית: עדיי קשה לי ובטח לכל הקראות להשתחרר מתחושת העצבות, זה ממש קשה, למרות שטום בישר על החתונה וזה דבר הכי שמח בעולם, זה קשה בלי דאגי וגם אם זה היה כל דמות אחרת!! דאגי מת,הלהקה מתפרקת,הולי לא מפסיקה לבכות וגם האחרים אחח,אווירה קשהה ועצובה מאוד
נקווה לתחונה שמחה ומגניבהDDD: שינוי באווירה,יהיה מאוד טוב^

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאכן עצובה../images/Emo7.gif

תאמיני לי, כמו שלך היה קשה לקרוא, לי היה קשה לכתוב !!! לא האמנתי שאני כותבת את זה, אבל מה לעשות, בלי דאגי, אי אפשר להמשיך
חחחח תמיד את שומעת שירים מתאימים! את חייבת לגלות לי איך את עושה את זה XD שמחה שאהבת את הקטע הסופי על דאגי, אני באמת משתדלת להשאיר אותו במחשבות של כולם, שלא יעזו לשכוח ממנו !!!
חחחחחחחחח צודקת, speech נשמע הרבה יותר טוב ! את לא טועה, זה באמת מזכיר את הקטעים עם אלי, קייטי, ג'יו ואייזי. הן היו חבורה נחמדה מאוד של בנות, אהבתי אותן
תודה רבה על התגובה מותק
(עוברת להגיד על התגובה הבאה שלך)

למעלה