Chasing Lights-פרק 45

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifChasing Lights-פרק 45../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

וואו יום רביעי הגיע מהר.. בכל מקרה, מישהי יודעת איפה לעזאזל אלכס ?! Oם מתגעגעת אליך מותק, אנא חזרי
השורות האחרונות: "אם אתן לעצמי להיסחף, אם אהיה עם הארי, זה יהיה להשאיר את דאגי מאחור. זה לשכוח את כל הסיפור שלנו, את האהבה הגדולה שיש בי אליו" בכיתי, נחרדת מהמחשבה. "את לא צריכה לשכוח את דאגי ואת לעולם לא תשכחי אותו! הארי פשוט יעזור לך לחייך קצת יותר, לצחוק.. דברים שאת לא עושה הרבה מאז שדאגי נפטר. הוא יעזור לך להתמודד עם הכאב, כי הארי אוהב אותך הולי. זה ברור" קלייר מחתה את הדמעות מלחיי. היא גרמה לי להרגיש יותר טוב. עדיין הייתי מבולבלת, אבל המועקה הוסרה מעט מעל לבי. "אני כל כך מצטערת" נפלתי עליה בחיבוק. "תשכחי מכל מה שקרה ובואי נתרכז בך!" קראתי, נעמדת מיד, מעלה חיוך מאולץ על פניי. "כן! היום את מתחתנת!" ונסה חיבקה ביד אחת אותי וביד השנייה את קלייר. הבטנו שלושתנו זו בזו, רק חושבות על הרגע בו יכריזו שקלייר וטום הם בעל ואישה. הצטמררנו מאושר. פרק 45 שעת החתונה הגיעה. עמדתי במקומי, לבוש בחליפת טוקסידו שעלתה לי הון תועפות, מביט לחוץ אל המקום ממנו קלייר אמורה להגיע. אני לא יודע למה, אבל זמזמתי בראש את All About You. דני והארי, השושבינים שלי, עמדו לצדי. לעזאזל, הלוואי וגם דאגי היה שם. לבי התכווץ בכאב, שמיד התחלף באושר כאשר הפסנתר התחיל לנגן וראיתי את קלייר ואת אבא שלה, מתקדמים לעברי. ג'ני הקטנה פסעה מאחוריהם, מפזרת חיוכים ועלי כותרת ורודים. קלייר הייתה לבושה שמלה לבנה, יפיפייה מתמיד. עיניה הירוקות בהקו באור השמש, והיא חייכה חיוך מתוק. כשהגיעה אלי, אחזתי בידה, הבטתי בה בחום. היא פשוט מדהימה. התפעמתי. לצדה עמדו השושבינות שלה, הולי, ונסה וחברתה הטובה של קלייר, מרי. מולנו, ניצב הכומר. הוא ערך את הטקס, טקס ארוך במיוחד אני חייב לציין. התחלתי להזיע ולהתחרט על שעשינו את החתונה בגן בצהרי היום. עופפתי, לא הייתי מרוכז, רק בהיתי בעיניה של קלייר ונזכרתי בפעם הראשונה שמבטינו הצטלבו. "אני מכריז עליכם, בעל ואישה" הכומר סוף סוף הגיע למשפט המיוחל. נישקתי את קלייר, נשיקה מהסרטים. לחשתי לה כמה אני אוהב אותה. היא השיבה תשובה זהה. מיד התנפלו עלי בחיבוקים. ההורים, אחותי, ושאר המשפחה המורחבת. הולי, וונסה, ודני והארי. היה חיבוק אחד שחסר לי, חסר לי כל כך. הרגשתי מדגדג כזה בגרון, הרגשה שלפני הבכי, כשחשבתי על דאגי. אני מתגעגע אליו נואשות. שנייה לפני שפרצו הדמעות, קלייר הצילה אותה. נישקה וחיבקה אותי. מחשבותיי מיד זרמו לכיוון אחר. אליה, אל אשתי. ... טום וקלייר ישבו בשולחן גדול עם המשפחות שלהם. אני ודני ישבנו בשולחן עם המשפחות של שנינו, עם ונסה, עם הולי ועם המשפחה של דאגי. "הארי, אני לא יכול יותר" דני לחש לי ולקח אותי הצידה. "מה יש?" שאלתי כשהתרחקנו. "אני מסתכל על אמא של דאגי, על אחותו. אני כל הזמן חושב עליו, הדמעות עומדות לי בגרון!" דני כמעט ובכה. התאפקתי לא לבכות גם אני, אבל אני חושב שכבר יבשו לי כל הדמעות. "זה קשה, אני לא מכחיש. גם לי דן, אתה לא מבין כמה" הנחתי יד על כתפו, מבין את הכאב שלו יותר מכל אחד אחר. "אבל תתרכז בטום. זה היום הגדול שלו. תשמח בשבילו. שנינו נשתדל בלי מחשבות עצובות היום, מוסכם?" חייכתי חיוך קטן. דני השיב חיוך והנהון וחיבק אותי. שבנו לשולחן. הולי ישבה בדיוק מולי, מדברת עם סאם, אמא של דאגי, ואחותו ג'סמין. היא חייכה כשדיברה איתן. ראיתי שזה עשה לה טוב, זה הזכיר לה אותו, זה קשר אותה אליו שוב. "אולי תלך לדבר איתה כבר?" דני לחש לי. קפצתי מבהלה. "דני אתה חייב להפסיק ללחוש לי באוזן! זה מלחיץ!" לחשתי לו בחזרה. הוא צחק. דני ידע על כל מה שקרה ביני ובין הולי. סיפרתי לו הכל. גם לטום. בהתחלה היה להם קצת קשה להבין אותי, בגלל מה שקרה עם דאגי והכל. גם בשבילי זה לא היה פשוט בכלל, להרגיש את מה שאני מרגיש כל כך חזק, ויחד עם זאת להרגיש שאני בוגד בחבר הכי טוב שלי. אבל הגעתי לנקודה שאני לא יכול להתעלם יותר, וחייב להתמודד, אפילו כשזה קשה וכואב. יותר מאוחר הם תמכו בי, כמו עכשיו, כשדני מעודד אותי לדבר איתה, אפילו שרועדות לי הרגליים, שהפה שלי יבש. מה אם היא שוב תסרב לי? אני לא יכול לעמוד בזה יותר. לא עוד פעם. "אתה חייב לנסות שוב! קדימה גבר, אתה יכול!" דני דחף אותי מהכיסא. נעמדתי בחוסר רצון והסתכלתי עליו בכעס. הוא חייך חיוך דבילי כרגיל, נראה כמו קוף אנושי. כל המבטים של סובבי השולחן ננעצו בי. כולל מבטה של הולי. "הול'ס" השתנקתי. "את יכולה לבוא לרגע?" היא הביטה בסאם כמבקשת אישור בגלל שהן היו באמצע שיחה. סאם חייכה וסימנה בראשה שתלך. הולי קמה והצטרפה אלי. צעדנו יחד בדממה אל מקום דיי מרוחק. אף אחד לא ראה אותנו שם. הולי נעמדה מולי. מבטינו הצטלבו ואז היא השפילה את ראשה. לקחתי את ידה הרכה בידי. היא מיד החזירה אלי מבט מופתע. חייכתי חיוך קטן. "חשבת על מה שדיברנו? לפני הרבה זמן.." שאלתי בשקט. היא רק הסתכלה עלי, בטח חושבת מה לענות. "על מה שדיברנו?" הולי חזרה על דבריי. "אני רוצה לדעת אם את מוכנה לפתוח דף חדש. איתי" בהיתי בעיניה שמפילות אותי לרגליה כל פעם מחדש. היא הרחיקה את ידה מידי ודבש עיניה נעלם לי. היא הסתכלה לרצפה עכשיו. "הארי" הולי הגתה את שמי, לבי החל לפעום כמו של ילד קטן. "לא שכחתי את דאגי, ולא התגברתי על מה שקרה" עכשיו הלב התרסק. אבל לא התכוונתי לוותר. צעדתי צעד אחד קדימה, עומד עכשיו כל כך קרוב לפניה. היא הייתה נמוכה ממני, הסתכלה עלי מלמטה. את כפות ידיי העברתי מכפות ידיה, במעלה זרועותיה החשופות, אל צווארה. עתה רק אגודליי נגעו בקצות פנייה. סומק ורוד עלה על הלחיים שלה. אני נשקתי ללחי אחת. הולי עצמה את עיניה. נשקתי ללחי השנייה והיא עדיין לא הרחיקה אותי. חיכיתי, חיכיתי שתפקח את העיניים ותראה אותי כל כך קרוב. היא פקחה אותן, ואז נישקתי את שפתיה. הולי לא התנגדה, היא נישקה אותי בחזרה, ולבי התאחה באחת, נסק לשמיים. "תני לי לעזור לך להתגבר" לחשתי לה. "אפשר לנסות" הולי השיבה לי בשקט. הבחנתי בדמעה סוררת על לחיה. "אז למה את בוכה?" ניגבתי את אותה דמעה. "אני חושבת על דאגי" היא השיבה בכנות, על אף שיכולתי לנחש את התשובה. למען האמת, גם אני חשבתי עליו, בכל שנייה במהלך היום. אבל דאגי הוא החבר הכי טוב שלי, אח שלי. הוא אוהב אותי, וגם את הולי. הוא מבין שככה זה צריך להיות. שעכשיו כשהוא איננו, אני זה שלקח את התפקיד לעשות אותה מאושרת, ואני אמלא את תפקידו הכי טוב שרק אוכל, אם היא תיתן לי. למענו. ללא שום מילה נישקתי שוב את שפתיה של הולי, נשיקה קצרה. אחר כך, היא פשוט התמקמה בין זרועותיי, בחיבוק אוהב שהענקתי לה. עמדנו כך דקות ארוכות, המוח שלי מוצף במחשבות, והלב, מאושר. פרק 46 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 46../images/Emo63.gif

פרק 46 "דני! דני בוא מהר!" שמעתי את ונסה צורחת. רצתי אליה כמטורף. "נס מה קרה ?!" שאלתי בבהלה כשהגעתי לסלון ומצאת את ונסה עומדת על הספה ומביטה מבועתת על הרצפה. לא עוד פעם ג'וק.. "זה ג'וק! ענקי!" היא צעקה והצביעה למטה. אני נאנחתי והסתכלתי גם אני. לא היה שם שום דבר. "ונסה, אין כאן שום ג'וק" התקרבתי אליה והרמתי אותה בזרועותיי. היא כרכה את זרועותיה סביב צווארי וחייכה אלי. "אני יודעת" נשקה לאפי. "מה?" שאלתי מבולבל. היא קראה לי לכאן לחינם?! "רק רציתי שתבוא. אני צריכה קצת תשומת לב אתה יודע" ונסה החלה לנשק את צווארי, או אוזני. היא יודעת שאני לא יכול לעמוד בזה! נשקתי לשפתיה שהכרתי כל כך טוב. הורדתי אותה מזרועותיי, עדיין תוך כדי נשיקה. חיבקתי את מותניה הצרות, מצמיד את גופה הקטנטן אלי. אהבתי שהיא כזאת קטנה, ככה אני יכול לחבק אותה חיבוק גדול, להרגיש שהיא ממש איתי, שהיא שלי. מסתבר שהיא לא קראה לי לחינם.. ... "אוף טום אני לא רוצה לחזור" קלייר התבכיינה על כתפי כשעמדנו בתור העלייה למטוס. למטוס חזרה ללונדון. אנחנו עכשיו בפריז, טסנו לבקר את המשפחה של קלייר. היא צרפתייה במקור. זה יום הנישואים הראשון שלנו. עברה שנה מאז החתונה, וההורים של קלייר רצו שנבלה איתם. זרמתי עם הרעיון, מי אני שאסרב לפריז? לעיר הכי רומנטית בעולם? ועוד עם אשתי היפיפייה? עדיין מוזר להגיד 'אשתי'. אבל מוזר בדרך מתוקה שכזאת. "גם אני לא, הייתי נשאר כאן לנצח" נשקתי לה והיא חייכה. אחזנו ידיים ועלינו למטוס. עוד זמן קצר נחזור לחיים האמיתיים שלנו בלונדון. אני אחזור, לחיי הכה ריקים. בלי דאגי, ובלי מקפליי. ... הסתכלתי על הולי ישנה, ולא יכולתי להאמין שהיא באמת איתי. כבר שנה שלמה. לפעמים היא הייתה נראית לי כמו חלום רחוק. אבל אני מאמין בחלומות שמתגשמים, ולא ויתרתי, עבדתי קשה. עכשיו אנחנו יחד, ואפילו מאושרים. היא שכבה לצדי, שלווה, החיוך מתעקל בזווית שפתיה העבות. לא הצלחתי להתאפק ונשקתי להן ברפרוף. הולי לא התעוררה. "אבא!" ג'ני נכנסה לחדר בקריאות. "ששששש!" היסיתי אותה והצבעתי על הולי הישנה. ג'ני חייכה והתקרבה אלי על קצות אצבעותיה. "רק רציתי להראות לך את הציור שלי" היא לחשה והוציאה דף מאחורי גבה. את הדף עם הציור היא הניחה על ברכיי ורצה מחוץ לחדר. הבטתי בנייר. הייתה שם שמש מחייכת, דשא ירוק, ובית עם גג אדום. מחוץ לבית עמדו כמה אנשים. חלקם בנים וחלקם בנות. מזל שהיא כתבה, בשגיאות כתיב אומנם, את שמות האנשים אחרת לא הייתי מזהה. מימין לשמאל עמדו טום וקלייר, לידם דני וונסה. ליד ונסה הייתה ג'ני, נמוכה בצורה מטרידה. לצדה הייתי אני ואחזתי בידה של הולי. את ידה השנייה של הולי אחז עוד מישהו. שיערו היה צהוב, ועיניו תכולות. מעל ראשו נכתב שמו בשגיאות כתיב – Dagi. התרגשתי עד דמעות. עד דמעה האמת. אותה דמעה יחידה זלגה במורד לחיי ועל הנייר, ישר על שמו של דאגי. הצבע דהה מעט בגלל המים. נלחצתי מהסימבוליות, ונלחצתי כי הרסתי לבת הקטנה שלי את הציור. התחלתי לנשוף על הציור, לנופף איתו באוויר. זהו, הצלחתי להציל אותו. הכנסתי את הציור למגירה, שוכח לנגב את הדמעות. לפתע הרגשתי את זרועותיה של הולי מסביבי, באות מאחוריי. חייכתי והסתובבתי אליה. "הארי? למה אתה בוכה?" היא הביטה בי מופתעת. אוי שיט. ניגבתי את הדמעות בזריזות כשנזכרתי. "זה שום דבר, רק נכנס לי משהו קטן לעין, אני אלך להכין ארוחת בוקר" נשקתי קלות לשפתיה וברחתי מהחדר, לפני שתמשיך לשאול שאלות. ... ... נשכבתי שוב על הגב. לא האמנתי להארי. אני יודעת לזהות גבר בוכה. אבל העדפתי לא להמשיך ולתחקר אותו. הוא יותר מדי מאצ'ו בשביל לספר מה מציק לו. עצמתי את העיניים, ולאט לאט, שוב שקעתי בשינה. ---------------------------------------------------------- אגב, ביום ראשון שוב יהיה רק פרק אחד. מקווה שאהבתן ומחכה לתגובות, תהנו

/tapuzforum/images/Emo204.gifזו שוב אני מהפלאפון. /tapuzforum/images/Emo3.gif

אווווה, הלב שלי עלה על גדותיו! זה כלכך כיף לקרוא את זה. הם כלכך חמודים, כולם, בייחוד ג`ני והציור. /tapuzforum/images/Emo9.gif אגב, זה לא `התפעמתי`, אלא `נפעמתי`. זהו. ^^`` קבלי ח``ח, שירה. /tapuzforum/images/Emo140.gif

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחח../images/Emo8.gif

יאייייייי שמחה כ"כ שאהבת ואת נהנית, כולם אכן חמודים עד מאוד DD: הו תודה על ההערה
חח ותודה רבה על התגובה

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo187.gif נאי כבר מריחה את הסוף..

וואו יש פה הפרשי זמן עצומים חחח בפרק אחד כבר עברה שנה. וואו הקטע עם הציור וג'ני ממש ממש יפה
למרות שהם קוראים לו dogi עם המבטא הבריטי ולא dagi חח XD אוף למה הרגת לי את הדאגלס?!
הוא כל כך חסר!!!
דני וונסה החמודים
אעאע וגם טום וקלייר
אוישששש שמנים
מחכה להמשך

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהסוף אכן מתקרב

כן יש הפרשי זמן דיי גדולים, אני פשוט שונאת למרוח דברים
והאמת היא, שאם כבר דני הוא זה שקורא לו dogi.. אפילו לא ! הוא קורא לו dugi, רק בגלל המבטא הבולטוני החזק שלו. כל השאר קוראים לו דאגי
תודה רבה על התגובה

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif קוראת סומיה ../images/Emo152.gif

אני מאוד מאוד מאוד אוהבת את הפיקים שלך, אבל עצלנית מידי כדי להגיב
ואני חייבת לומר לך ש-ש-תפסיקי! כל פעם שאני קוראת את הפיק מאז שדאגי מת רע לי בלב.;;;;; רק המחשבה של בלי-דאגי זה זה...;; את חייבת להקים לתחייה את דאגי.
כןכן!!! שיקום מהקבר,ילך להארי,יהרוג אותו (הו לא,אבל אז לא יהיה הארי OOOOO: ) ויחזור להיות עם הולי.אהא.לא.רעיון גרוע.אבל משהו, שיופיע לה בחלום ויגיד שהוא אוהב אותה ושהוא שמח שהיא עם הארי, אני יודעת?.;; זה כזה עצוב%$^#$^ אבל אהבתי כמו תמיד.D:

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gif../images/Emo45.gifלפחות שהוא יחזור..

טוב ואין לי כל כך כוח להגיב לך על הפיק
אז רק רציתי להגיד שהיו פרקים ממש יפים

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהוווו

תמיד נחמד להכיר קוראות סמויות
ואת צודקת, גם לי יש הרגשה רעה רק מלחשוב על דאגי.. מת.. ואני כתבתי את זה ! אני מצטערת, אבל הייתי חייבת, בשביל הפיק XD שמחה שאהבת למרות הכל, תודה רבה

m o r 1 0 2

New member
האיחוד המושלם?:p../images/Emo168.gif

פרק45 בראש את All About Youתודה רבה שוב שהזכרת את דאגי
שנייה לפני שפרצו הדמעות, קלייר הצילה אותה. נישקה וחיבקה אותיאהבתי אתזה! אני רוצה לדעת אם את מוכנה לפתוח דף חדש. איתי וואו,טוב פה אינלי שמץ מה היא תחליט.... "אפשר לנסות" הולי השיבה לי בשקטיאאאא,איזה כיף שהם מוכנים לנסות!!! לדעתי,זה יותר מדי מהר אבל באיזה שלב כלשהו זה הי צריך לקרות.... פרק 46 "זה ג'וק! ענקי!" חחחחחחחחחחחח פוייי,סופסוף השתחררנו מתחושה העצוה שאופפה אותנו!! חיכיתי לקומדיהה שלך
אבל אני מאמין בחלומות שמתגשמים, ולא ויתרתי, עבדתי קשהחחח קשה הוא לא עבד,הכול בזכות דני
אבל זה ממש כיף שהם ביחדד
מעל ראשו נכתב שמו בשגיאות כתיב –DAGI חחחח אומיגת,חחח ס'חמודה היא
ממש אהבתי את הקטע הזהDD:
דעה סופית
החתונה הייתה קצרה,לא תיארת אותה מספיק,היה חסר לי קצת:p מגניב שהולי והארי חזרו את לשניה,עכשיו להולי תהיה גם ילדה,נייס^^ דאגי עדיין עוטף את כולם ולא נשכח ולא יישכח,אבל עכשו עברו שנתיים ולדעתי הוא צריך להיות זיכרון מתוק ורחוק....החיים ממשיכים לטובתנו או רעתינו......בלעדיו...... אחלה פרקים,שילבת גם עצב ושמחה יחד ואהבתי אתזה
תוסיפי יותר קומדיה,אני אוהבת אתזה! ומחכה לזהD: מתגעגעת אלייך שאת לא מבינה כמה!@#$%^&*)
בבקשה שייצא לך דברי איתי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifמורוש../images/Emo24.gif

האמת היא ש "האיחוד" של הולי והארי הוא בעצם יותר משנה אחרי המוות של דאגי, ככה שאני חושבת שעבר בערך מספיק זמן.. (?) חחחח אני יודעת שאת אוהבת אות הקומדיה שלי, אבל קצת קשה לשלב את זה עכשיו עם כל העצב באוויר
בטח שהוא עבד קשה !!! טוב שלא לקח לו איזה שנתיים שלוש עד שהם סופסוף ביחד! נכון שדני נתן את הפוש האחרון, אבל בכל זאת, הארי לא ויתר למרות הכל XD וממש כיף לדעת שאת שמחה שהם יחד! פחדתי שממש תשנאו את זה חח את צודקת, באמת לא היו מספיק תיאורי חתונה.. אופסי
וגם אני כל כךךךךךךךךךךךךך מתגעגעת אליך אהובתי !!! אנחנו חייבות לדבר ולהתעדכן כבר
אוהבת ותודה ענקית

למעלה