Chasing Lights-פרק 47

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifChasing Lights-פרק 47../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

שתי שאלות יש לי אליכן: 1. מה קורה עם מספר התגובות ??
חח בנות אכזבתן, זה כבר כמעט הסוף, קדימה, מאמץ אחרון. 2. איפה אלכססססססס !?!??! ** תסתכלו שנייה בסוף של פרק 46 משבוע שעבר. אף אחת לא הבינה למה היה רווח כזה בין המחשבות של הארי למחשבות של הולי? זה לא בטעות, אז הנה לכן נקודה למחשבה
** היום יש רק פרק אחד. תפעילו את השיר הזה http://www.youtube.com/watch?v=IMa8_iCXZz8 כשאתן מתחילות לקרוא. השורות האחרונות: נשכבתי שוב על הגב. לא האמנתי להארי. אני יודעת לזהות גבר בוכה. אבל העדפתי לא להמשיך ולתחקר אותו. הוא יותר מדי מאצ'ו בשביל לספר מה מציק לו. עצמתי את העיניים, ולאט לאט, שוב שקעתי בשינה. פרק 47
יצאתי מהבית, האוויר היה קריר, כרגיל. על המדרכה, שלוליות. ניסיתי לא להתפתות ולדרוך בהן. עשיתי את דרכי אל הבית של אד. הייתה בי מעין הרגשה מוזרה, כאילו עוקבים אחרי. כאילו יש עיניים שנעוצות בגבי. הסתובבתי אחורה. לא היה שם אף אחד. המשכתי ללכת, לא שקטה. "הולי?" שמעתי קול מתוק קורא לי. קול מוכר כל כך, קול רחוק ומעומעם, קול המלווה בגעגוע עמוק. קול שהעלה בי דמעות. הסתובבתי בחדות ושם הוא עמד. מבטו תכול משאי פעם ראיתיו, ידיו היו בכיסים ועל פניו חיוך רחב. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות. לא האמנתי שזה הוא. זה לא יכול להיות! "דאגי?" מלמלתי כשהדמעות חונקות את גרוני. הוא רק הנהן לי בשקט, החיוך האין סופי עדיין על פניו. הוא פרש את זרועותיו, מסמן לי לבוא, להעניק לו חיבוק שכל כך השתוקקתי להעניק לו. הרבה זמן. רצתי אליו, הכי מהר שיכולתי. הוא המשיך לחייך אלי. לא חשבתי על היגיון, לא חשבתי על כלום. רק הייתי שמחה שהוא חזר, שהוא פה. שדאגי שוב איתי. הגעתי אליו ומיד כרכתי את זרועותיי סביב צווארו. הוא הידק את ידיו שלו סביב מותניי. ואז הכל השתחרר. בכיתי כמטורפת, מרטיבה את כל חולצתו. חולצה תכלת של הארלי, אותה חולצה שלבש ביום התאונה. "אני לא מאמינה שאתה פה, כל כך התגעגעתי" לחשתי לו באוזן, ליטפתי את שיערו. "גם אני התגעגעתי אליך הולי" הוא דיבר אלי, ואני נמסתי. כמה טוב לשמוע שוב את שמי על שפתיו. "את מאושרת הולי?" הוא שאל, עדיין היינו מחובקים. "עד כמה שאפשר" השבתי לו, מסרבת להרפות. הרחתי את ריחו המוכר, שאפתי עמוק לריאות, כמו סם. "טוב לך עם הארי. הוא אוהב אותך, הוא דואג לך. יהיו לכם חיים נפלאים יחד" דאגי עתה הרחיק אותי מעט ממנו. הוא אחז את פניי הדומעות בכפות ידיו. "כן, טוב לי איתו. ואני אוהבת אותו גם. אבל חיים נפלאים? תמיד חשבתי שיהיו לי חיים נפלאים איתך דאגי" המשכתי לבכות, הייתי כל כך מבולבלת. "איתי כבר לא יוכלו להיות לך חיים, אבל עם הארי לעומת זאת.." דאגי נשק ללחיי. עצמתי את עיני, נוצרת בלבי את הרגע. "אבל אתה חי עכשיו" לחשתי. דאגי הביט עמוק אל תוך עיני. כמה טוב לשוב ולהביט בעיניים המדהימות שלו. "לא בדיוק הולי. רק באתי לאחל לך בהצלחה בחייך עם הארי. אל תוותרי על האהבה שלכם, היא תעשה אותך מאושרת גם כשאני לא כאן" דאגי חיבק אותי שוב ואני לא יכולתי להפסיק לבכות. למה הוא אומר לי את הדברים האלה עכשיו? הוא חי? הוא מת? מה קורה כאן? "אבל דאגי.." ניסיתי להבין. הוא קטע אותי. "את אוהבת את הארי, והוא אוהב אותך" דאגי נשק ללחיי השנייה. גשם התחיל לרדת, גשם שתוך שניות הפך למבול, שוטף את שנינו. "ומה איתך?" בכיתי, דמעותיי מתמזגות בטיפות. "אני אוהב אותך הולי. תמיד אהבתי ותמיד אוהב" הוא נשק לשפתיי, נשיקה ארוכה שהייתה נחוצה לי כל כך. נשיקה מלאת אהבה ותשוקה. מלאת געגוע. "אבל אני לא כאן יותר. ויש מישהו אחר שימלא את מקומי" הוא עצר ואמר לי. "הארי" הנהנתי בראשי וחייכתי חיוך קטן. "להתראות הולי" דאגי התרחק לפתע שני צעדים אחורה ונופף בידו. "מה? לאן אתה הולך?" נבהלתי. לבי החל לפעום בחוזקה. דאגי לא השיב. הוא עמד שם, עם חיוך רחב, מנופף אלי. "דאגי! אל תלך! אל תשאיר אותי לבד!" הושטתי את ידיי, אבל דמותו התערפלה, הוא החל להיעלם. "דאגי!" נפלתי על ברכיי ובכיתי בגשם כשהוא כבר לא היה שם. כשהוא הלך לי.. שוב. "דאגי" מלמלתי את שמו ופקחתי עיניים. הייתי בחדר שלי ושל הארי, במיטה שלנו. הבטתי סביבי, החדר היה ריק. התרוממתי תוך כדי אנחה כבדה. נגעתי בפניי, הן היו לחות. ספק מזיעה ספק מדמעות. היה טוב לראות אותו, לשמוע את קולו. אפילו אם זה רק בחלום. נזכרתי בדברים שאמר לי שם, בחלום. הוא צודק. דאגי אוהב אותי, ואני לנצח אוהב אותו. אבל הוא לא כאן יותר, אז יש מישהו אחר שיאהב אותי, שיעשה אותי מאושרת. ואני גם אוהב אותו, ואעשה אותו מאושר. הארי. ------------------------------------ לכל מי שהתגעגעה לדאגי
תהנו, מחכה ל(הרבה) תגובות חח

../images/Emo204.gifאווווווווווווו.

אני. אוהבת. את. דאגי. נקודה.
ועכשיו גרמת לי ל
. ;; הוא כזה-- כזה--- אוף, אני ממש צריכה להתגבר עליו, למען השם. אני בגילו! ><'' פרק מקסים - וקצר, לצערי, אבל ככה זה. מה, עוד 5 פרקים נגמר?! בלתי יאומן. D: אחכה בקוצרוח ליום רביעי (?) ואקרא לי מהפלא. אני לא אגיב - כסף, את יודעת
חשבון הפלאפון שלי מרקיע שחקים, רק שתדעי שאני פה.

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחח

וואי את באמת בגילו
אבל אל תדאגי בגלל זה, אני חושבת שאפילו אישה בת 100 הייתה מתאהבת בדאגלס !! האמ האמת היא שעוד 3 פרקים נגמר.. ואין בעיה שלא תגיבי, העיקר שאת קוראת
תודה רבה, שמחה שאהבת

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo187.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo69.gif

אוף ללא רוצהההההההה
עד שהפסקתי לחשוב על דאגי בתור מישהו מת, עכשיו שוב את עושה לי את זה?! אוף דאגיגון שלי
די, זה פרק כזה חמוד, ועצוב. שמתי לב, תמיד שיש פקרים עצובים, את מפרסמת רק פרק אחד. זה נכון? או סתם במקרה. חח אני לא עליתי למה הרווח הגדול. אני טיפשה
הפיק לא יכול להסתיים עוד 5 פרקים! הארי צריך למות ודאגי צריך לקום לחיים!!!!
טוב נו, הארי יכול להישאר חי, אבל דאגלס - שיחיה פור גאד סייק
מחכה להמשך

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo4.gif

האמ האמת היא שיש שני יתרונות לפרסום של פרקים מסוימים כפרקים יחידים: האחד הוא שככה זה יותר עוצמתי. לרוב, בפרק הנוסף הדברים איכשהו מתחילים להסתדר, ואני רוצה להשאיר אתכן בתחושת עצבות/ כעס/ מתח לכמה ימים
השני הוא שבפרק הראשון שאני מצרפת מצורף שיר. אם תמשיכו לקרוא עוד פרק, השיר יגלוש גם אליו ויהרוס הכל. לא בטוחה שהבנת את ההסבר השני אבל זה לא כ"כ משנה כי זה סתם שטויות והחלטות שלי
הפיק מסתיים עוד 3 פרקים, איך הגעתן למסקנה שנשארו עוד חמישה ? חח ודאגי לא יקום לתחיה, את יכולה לשכוח מהרעיון הזה XD תודה רבה

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo187.gif כן אני הבנתי ../images/Emo9.gif

בקשר להסבר הנכון זה גם מה שאני חשבתי והתכוונתי. בקשר להסבר השני, הבנתי
3?! עוד יותר גרועעע! זה, זה זה... לא!
לפחות תגידי למה הרווח הענק?

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifעוד לא השלמתי עםמותו של דאגיגון../images/Emo10.gif

סורי שלא הגבתי פעמיים \: לא היה לי זמן ! D: אבל קראתי 33333333> פרק יפה מאד . <: למרות שאני לא אשקר ציפיתי לסוף יותר טוב , וזה קצת יותר עצוב אולי אפילו קצת מאכזב . D: אבל אני מצפה לפיק חדש(ההאממממממממממממ
) שתכתבי בלי שומקשר <: דאגי הזה
אה . ועוד לא הששלמתי עם המוות שלו
די . את חייבת להחיות אותו >:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifזה בסדר../images/Emo9.gif

אבל היית חסרה
בכל מקרה, חבל לי שהתאכזבת, אבל נו, מה אני יכולה לעשות חח דאגי לא יחיה לצערי, זה כבר יהפוך את הפיק לבדיוני מדי!
האמ אני חושבת שיקח לפיק החדש הזה קצת יותר זמן להיכתב משחשבתי.. אני דיי בבלוק כתיבה שכזה, וגם הזמן לא בדיוק מאפשר לי. תודה על התגובה מותק

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif:(

מה את רוצה? להרוג את דאגי ולקבל תגובות?
~אני מפסיקה את החרם D:~ איזה חמוד דאגי, למה זה רק חלום? :( פרק יפה
, ומדכא, כרגיל. או לפחות כמו כל הפרקים האחרונים שלך
תחזירי אותו כבר לחיים!
הארייייי
אני לאדעת מה הקשר שלו עכשיו, אבל הוא התחליף של דאגי, סו D:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחחחחחחחחחחח

קרןןןןןןן אין עליך בעולםםםםםם !!! "מה את רוצה? להרוג את דאגי ולקבל תגובות?" XDDDDDDDDD את הורגת אותי
ושמחה שהפסקת את החרם סוף סוף !!
את צודקת, הפרקים האחרונים באמת היו קצת מדכאים, אבל זה רק כי אני לא יכולה להתעלם מהמוות של דאג. מסכימה איתך ב- האריייי
XD שמחה שחזרת להגיב לי

../images/Emo73.gifזה כל כך עצוב! ../images/Emo7.gif

יואו שירה!
אני עוד לא השלמתי עם הועדה שהוא מת! זה קשה לי לדמיין את זה
אני ישר מתמלאת דמעות
ואיי שירה את חייבת לעשות פה תחיית מתים! בלי זה אני פשוט ימשיך לבכות כל פרק כשתזכירי אותו
פרק יפה מאוד , למרות שרציתי שזה יהיה אמיתי.. שהוא יחזור =\ למרות זאת אהבתי הוא היה יפה אבל מדכא בצורה מסויימת =\
מחכה לפרקים הבאים :]

m o r 1 0 2

New member
עצבב גדול../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

רצתי אליו, הכי מהר שיכולתי. הוא המשיך לחייך אלי. אויי,המוסיקה כזאת מתאימה,וזה כזה עצוב
תמיד חשבתי שיהיו לי חיים נפלאים איתך דאגי" אוווווו
דאגי!" נפלתי על ברכיי ובכיתי בגשם כשהוא כבר לא היה שם. כשהוא הלך לי.. שובאחח,אילו קטעים קשים
באמת,זה כ"כ כבד לי,אני עוד יתחיל לבכות.... איזה פרק מדהים,באמת
מאוד אהבתי,היה בו כ"כ הרבה רגשות מעורבבים! אהבה,עצב,כאב,פרידה,חברות, אחח קשה לי לכתוב,אני עדיין מנסה לעכל! וואי,ניראלי זה הפרק שהכי השפיע עלי מבחינת נפשית כמובן:p מאוד אהבתי,באמת ה-כ-ו-ל-
התיאורים,והמשפטים של דאגי,הוא היה מדהים ותמיד ימשיך להיות
מחכה לסוף טוב!!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo24.gif

מפתיע שלא בכית עד עכשיו, לא הצלחתי לשבור אותך אה?
אני שמחה לשמוע שאהבת את הפרק. הוא אחד הפרקים האהובים עלי, מכל מה שאי פעם כתבתי ! וואו השפיע עליך ! מגניב! חח אוהבת אותך מותק, תודה רבה

למעלה