Chasing Lights-פרק 48

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifChasing Lights-פרק 48../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

** שימו
! את הפרק הבא, הפרק האחרון לפיק, אני אפרסם ביום שני הבא, לא יום ראשון !! ** תפעילו את השיר הבא כשמופיע הסימן
http://www.youtube.com/watch?v=OuObQXyiaX0 השורות האחרונות: "דאגי" מלמלתי את שמו ופקחתי עיניים. הייתי בחדר שלי ושל הארי, במיטה שלנו. הבטתי סביבי, החדר היה ריק. התרוממתי תוך כדי אנחה כבדה. נגעתי בפניי, הן היו לחות. ספק מזיעה ספק מדמעות. היה טוב לראות אותו, לשמוע את קולו. אפילו אם זה רק בחלום. נזכרתי בדברים שאמר לי שם, בחלום. הוא צודק. דאגי אוהב אותי, ואני לנצח אוהב אותו. אבל הוא לא כאן יותר, אז יש מישהו אחר שיאהב אותי, שיעשה אותי מאושרת. ואני גם אוהב אותו, ואעשה אותו מאושר. הארי שלי. פרק 48 מנקודת המבט של הארי. הפרק השני של היום (פרק 49) מתרחש שבוע אחרי ההתרחשות בפרק 48, נא להיות ערניות ולשים לב ! טום וקלייר חזרו מצרפת. בילינו ערב שלם בלשמוע את החוויות שלהם, בלראות את אלפי התמונות ולקבל את המתנות שלנו- החלק הטוב ביותר בערב. הולי וונסה קיבלו בגדים, איפור וכאלה שטויות של בנות. אני ודני קיבלנו דיסקים, כובעי גרב וכמה גאדג'טים נחמדים. ג'ני קיבלה בובות ומדבקות. היא הייתה מאושרת, כמו כולנו. "לא קניתם שום דבר לעצמכם?" דני שאל בתמימותו. "נראה לך?! קלייר קנתה את כל הבגדים בפריז!" טום קרא. "וטום קנה את כל השוקולדים בפריז!" היא החזירה לו באותו המטבע ואף אחד מאיתנו לא יכל לעצור את הצחוק. טום וקלייר הם בהחלט הדוגמה לזוג נשוי למופת. הם משלימים אחד את השנייה, דואגים זה לזו, אוהבים, כל כך. אני ודני התערבנו על כמה זמן יעבור עד שקלייר תיכנס להריון. הוא אמר חודש, אני חודשיים. אם כבר דני, הבחור הצליח להפתיע את כולנו. מרודף שמלות חסר מעצורים, שבילה כל לילה בשבוע עם מישהי אחרת, שהכניס למיטה אלפי בנות, הוא הפך לגבר של אישה אחת, של ונסה. היא שינתה אותו מהקצה אל הקצה. קלייר מספרת שראתה את הניצוץ בעיניו עוד בערב שהפגישה ביניהם, היא ידעה כבר אז שזה יהיה זיווג מוצלח, ולא טעתה. דני באמת מאוהב בה, הוא הודה בפניי, בפעם הראשונה בחייו. דני מעולם לא הרגיש ככה כלפי מישהי, לפחות לא במהלך כל השנים הארוכות שאנחנו מכירים. זה מוזר לראות אותו ככה, כל כך שונה. הוא הפך פתאום לג'נטלמן רומנטיקן שכזה. אבל, מוזר בצורה הטובה, כי אני שמח שהוא סוף סוף מצא את האישה בשבילו, האישה שתהפוך אותו לגבר שיודע מחויבויות מהן, ולא מפחד ובורח מהן, כמו שעשה כל חייו.
בקשר למקפליי, טוב, היא התפרקה כבר מזמן. אף פעם לא ממש דיברנו על זה, אבל הנושא היה ברור לכולנו אחרי שדאגי נפטר. אין להקה בלעדיו. היא חסרה לנו מאוד, זאת בכלל לא שאלה. אני מרגיש ריקנות שכזאת, ולא יודע מה אעשה עם עצמי עכשיו. למרות שיש לי מספיק כסף מכל השנים עם מקפליי, ואני לא באמת חייב לעבוד, חיי יהיו שטחיים ללא עשייה. ובלי הלהקה, אני מרגיש אבוד. כולנו מרגישים כך. לפני כמה ימים שלושתנו נכנסנו לבית של דאגי. אני, טום ודני. עברה בי צמרמורת כשהיינו שם, כי כל דבר קטן הריח כמוהו, כל דבר קטן הזכיר אותו וגרם לנו נואשות לצריבה בגרון ודמעות בעיניים. אני לא יודע מה בדיוק באנו לעשות שם, אבל פשוט התחלנו להסתכל ולגעת בדברים שהיו שלו. העיניים של אף אחד מאיתנו לא נשארו יבשות, והתהלכנו בבית בדממה, בוכים חרש. "היי הארי, דן, בואי מהר!" שמענו את טום קורא לנו מהקומה השנייה. הבטנו זה בזה ורצנו במעלה המדרגות, מוחים את הדמעות בדרך. "מה יש?" שאלנו כשנכנסו לחדרו של דאגי. בשנייה שדרכתי בו הכה בי גל של געגועים וזיכרונות. כל כך קשה בלעדיו. "תראו מה מצאתי" טום ישב על מיטתו של דאגי והחזיק בידו קובץ של דפים. על הדפים היה כתב ידו המבולגן של דאג. "אני חושב שאלה שירים שהוא כתב, ולא הראה לנו אף פעם" טום ניגב דמעה אחת שכמעט נגעה בשפתו. הוא הביא חלק מהשירים לי, חלק מהם לדני וחלק השאיר אצלו. קראנו את הכתוב בדפים בדממה, משתדלים לא להכתים אותם בדמעות. חלק מהשירים היו מוזרים יותר, חלקם היו מוזרים פחות. אבל אחרי הכל, זה דאגי שכולנו מכירים ואוהבים. למרות זאת, אין מה להגיד, הבחור יודע לכתוב שירים קליטים, ואפילו כמה דיי טובים. הבטנו זה בזה וידענו מה עלינו לעשות. כבר למחרת נכנסנו שלושתנו לסטודיו הישן, כל אחד בעמדתו. אני מאחורי התופים, דני במרכז וטום מצד ימין שלו. בצדו השמאלי של החדר, היה חלל ריק, חלל שאף פעם לא יתמלא, כי מי שאמור לאייש את אותו המקום, כבר לא ידרוך בו עוד לעולם. התאמצנו להשאיר את הדמעות בפנים וקראנו שוב את השירים שדאגי השאיר אחריו. התחלנו לעבד אותם. להמציא לחן, וקצב. במילים לא נגענו. השארנו אותן כמו שהן, רצינו שזה יהיה דאגי נטו. כשניגנו אותם, חוסר הבס בהחלט היה מורגש, אבל העדפנו את זה ככה. ... עברה שנה מאז אותו היום שמצאנו את השירים של דאגי, והיום אנחנו מוציאים דיסק. הדיסק הוא לא תחת הכותרת מקפליי, כי אנחנו כבר לא. הוא נקרא 'דאגי פוינטר', וזאת מעין מתנת הפרידה שלנו ממנו, סגירת מעגל. פרק 49 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 49../images/Emo63.gif

אממ התחרטתי. היום יהיה רק פרק אחד. את שני הפרקים האחרונים תקבלו ביום שני

/tapuzforum/images/Emo204.gif כאפות. /tapuzforum/images/Emo11.gif

פרק 48 היה כזה יפה! *___* (תשובה שפויה יותר כשיהיה לי אינטרנט נורמלי.) וכאפות! מה זה פרק הבא שבוע הבא? >< ואני כבר ציפיתי. /tapuzforum/images/Emo10.gif

חח XDD

לא נורא נסלח לך! אני לא מאמינה ששבוע הבא זה שני הפרקים האחרונים
מה אני אעשה בלי הפיק?!?!? טוב אני דורשת עונה שנייה! מי איתי
קיצר אני ממש מחכה כבר ליום שני

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאממ

לא תהיה עונה שנייה, מהסיבה הפשוטה שאני פשוט לא יכולה להמשיך עוד עונה בלי דאג
אבל תודה, זאת מחמאה גדולה

../images/Emo73.gif יופי שירה XD

ואני כבר ציפיתי לעוד פרק
יואו שירה תפסיקי כבר
מאז דאגי מת, אני לא מפסיקה לבכות בכל פעם שאת מזכירה אותו.. ועכשיו זה היה כ"כ יפה ו.. ו.. אוף. אני עצובה! דאגייייייייייייייייי
אני ממש מחכה לפרקים האחרונים
ואת מתכוונת לעשות עוד עונה? כי אם כן, מה עם דאגי!? את לא יכולה לעשות עונה שלמה בלי דאגי!יגמרו לי הדמעות! אוחחחחחחחחחחח ושוב אני חושבת על דאגי ושהוא לא יחזור וזה מרגיש כ"כ רע
ואני הולכת להמשיך לבכות
ד"א השיר הזה ממש יפה אני מכירה אותו :]

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאוי שירה נו ציפיתי לעוד פרק../images/Emo6.gif

חחחח אבל אני מעדיפה לקרוא עכשיו אחד מאשר שבוע הבא אחד XD פרק ממש טוב DD: והשירים שהוא כתב והכל . אני כבר מדמיינת , הכתיבה ממש טובה , אהבתי 3333> לא מאמינה ששבוע הבא פרקים אחרונים

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo187.gif יא מבאסת XD

או פרק יפהה
זירו, השיר הכי מושלם בעולם
וזה בדיוק על חבר שלו שמת... אוף דאגיגוןן!!! בטח הוא כתב שיר על זוקי
מקפליי התאחדו?
When I hear your name, it's not the same. No matter what they say, I'm not okay. And we started at zero, and went different ways. Now we're all out here wasting away. And if we started at zero, then how did things change? It seems like just yesterday we were the same.

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifכל הכבוד שירה!../images/Emo69.gif

את מרוצה אני בוכה כבר איזה 5 פרקים ברציפות! אוףף אני גם רוצה לשמוע את השירים האלה! טוב בעצם לא כי הם של דאגי ואני לא אוהבת את השירים שלו
הייתי קוראת לזה בשם אחר אבל [לדיסק] אולי 'הבמה של דאגי' ובקטן כזה We Miss You
אני לא חושבת שאפשר לעשות עונה שניה כמו שחלק מין הבנות אמרו כי עונה שניה בלי דאגי?! באמת זה לא אפשרי אני יתגעגע יותר מידי ללפרקון המוזר הזה
אנחנו בקושי מסתדרות בלעדיו 5 פרקים! אוו פרק יפה But i miss my dougi very very

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחח../images/Emo98.gif

האמת אני דיי מרוצה, כי זה אומר שהכתיבה מרגשת XD מה ?! איך אפשר לא לאהוב את השירים של דאג ?! את לא אוהבת את טרנסילבניה ???
והאמת, אני מעדיפה את זה ככה, 'דאגי פוינטר' , כי זה פשוט ווקצר, אבל אומר המון. את צודקת, זאת בדיוק הסיבה שלא תהיה עונה שנייה, כי אי אפשר בלי דאגי
תודה רבה

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifחח לא יודעת השיר דיי משעמם אותי

והקליפ מפחיד אותי כזה
ובאיגנורנס אני אוהבת רק את החלק של דני את כל השאר אני מעבירה ישר..

m o r 1 0 2

New member
דאגיי../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

פרק48 "וטום קנה את כל השוקולדים בפריז!" חחחחחח כפרעליהםDDDD: "תראו מה מצאתי" טום ישב על מיטתו של דאגי והחזיק בידו קובץ של דפיםאווווו,איזה חמודיםהם!! איזה חברים טובים הם,באמת כאלה מדהימים אחד כלפי השני
כשניגנו אותם, חוסר הבס בהחלט היה מורגש, אבל העדפנו את זה ככה אחחחח,קשה בלעדיו,החיים מאוד עצובים וכואבים אבל צריך להמשיך,גם בלי האנשים שאנחנו אוהבים
שירו'שקה,פרק ממש יפהD: אהבתי את הקטע בבית שלו^^ חחחח וואו,זה לא קרה לך,החרטה של פרסום פרק נוסףXD ניחה,נוותר לך,נקרה בשבוע הבא 2 פרקים,בבקשה תפרסי ביום שלישי!!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחח התגעגעת לירידות על טומי הא?../images/Emo6.gif

שמחה שאהבת, והקטע בבית של דאגי באמת יצא טוב
באמת לא קרה לי, אבל לכל דבר יש פעם ראשונה XD סורי נש, אני לא יכולה לפרסם בשלישי, אז הפרק יהיה בשני, לא חשוב, תגיבי מתי שאת יכולה, אוהבת אותך ותודה

butbut

New member
../images/Emo126.gifוואו אז אני לא היחידה שהרגה חבר להקה

בפיק :]

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח..בגלל הסיבה הפשוטה שהמאומץ שלי היה

משומש בעיקר כשהייתי בפורום פעם-וזה היה לפני שנתיים או שנה וחצי[גשרק החלטתי ללכת על מאומץ אחד שאפיין את הפיק שלי מאוד] חח ^^

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifרגע רגע רגע!

את זאתי שכתבה את יא בייבי?!

למעלה