Chasing Lights- פרק 49

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifChasing Lights- פרק 49../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

אז קודם כל, ולפני הכל, מזל טוב לדאגייייייי
ס'חמוד, כבר בן 22 ! זקן !!! ------------------------------------------------------- Anyway, היום שני הפרקים האחרונים !@#$%^&*! אז מקווה שתאהבו ותהנו
השורות האחרונות: התאמצנו להשאיר את הדמעות בפנים וקראנו שוב את השירים שדאגי השאיר אחריו. התחלנו לעבד אותם. להמציא לחן, וקצב. במילים לא נגענו. השארנו אותן כמו שהן, רצינו שזה יהיה דאגי נטו. כשניגנו אותם, חוסר הבס בהחלט היה מורגש, אבל העדפנו את זה ככה. ... עברה שנה מאז אותו היום שמצאנו את השירים של דאגי, והיום אנחנו מוציאים דיסק. הדיסק הוא לא תחת הכותרת מקפליי, כי אנחנו כבר לא. הוא נקרא 'דאגי פוינטר', וזאת מעין מתנת הפרידה שלנו ממנו, סגירת מעגל. פרק 49 אנחנו שבוע אחרי שחרור הדיסק האחרון בהחלט שנוציא שלושתנו אי פעם. כל התקופה הזאת, של עיבוד השירים, של קריאת הכתב הכמעט בלתי קריא של דאגי שוב ושוב, מילאה אותנו בזיכרונות וגעגועים אינסופיים. היו ימים שהגענו לאולפן ופשוט לא יכולנו להקליט או לעבוד, אז חזרנו הביתה. לעומת זאת, היו ימים שלא יכולנו להפסיק את הסיפורים המצחיקים עליו. סיפורים מהקלטות, מסיבובי הופעות, או מסתם בילויים משותפים. הסיפורים המצחיקים על דאגי, לעולם לא נגמרים. עכשיו הבנות הלכו לקניות או משהו. זה מה שהן עושות כל הזמן, מבזבזות את הכסף שלנו. אנחנו, אני, הארי וטום, יושבים בבית של טום, משועממים, רואים 'חברים'. שוב אותה בדיחה חוזרת ונשנית שמופיעה כמעט בכל פרק, כשכל החברים צוחקים על רוס על שהוא מציע נישואים לכל בחורה שנקרית בדרכו. "אז אני היחידי בחדר הזה שעוד לא הציע נישואים אה?" הבטתי בהארי וטום, מחייך וצוחק. "באסה לך. חיי נישואים זה נפלא" טום חייך אלי בחזרה. הארי גלגל עיניים. "אני אוהב את ונסה, אבל נישואים זה כבר יותר מדי בשבילי! טום, אתה הגבר היחידי בעולם שחושב ככה על נישואים, נכון הארי?" גיחכתי וטפחתי על כתפו של הארי שישב לצדי, מחפש הצדקה. "אממ למען האמת.." הארי חיכך את ידיו זו בזו והביט בשנינו, כאילו רוצה לספר משהו, אבל מחפש את המילים. "אוי לא, אל תגיד לי ש.." ידעתי מה הוא רוצה לספר לנו, זה כל כך ברור. הוא עומד לעשות את אותה הטעות, בדיוק כמו רוס ! "כן. אני מתכוון להציע להולי להתחתן איתי. שוב" הארי שחרר את המשפט במעין אנחה. "מזל טוב גבר! אני בטוח שהפעם היא תסכים!" טום מיד נעמד וחיבק אותו. הארי השיב אליו חיוך. אני היחידי שמבין שכל המצב הזה ממש לא בסדר ?! "הארי אתה שוב תיפגע! מה אם היא תסרב לך? אתה יודע שהיא לא ממש שכחה את דאגי!" נעמדתי וצעקתי. אולי נסחפתי קצת, אבל זה רק בגלל שאכפת לי ממנו. שאכפת לי משניהם. "אני יודע שהיא לעולם לא תהיה מאוהבת בי כמו שהייתה בדאגי" קולו של הארי נסדק. התחלתי להצטער על שהתפרצתי עליו ככה. "אבל עברו יותר משנתיים.. אני דיי בטוח שהיא אוהבת אותי, שהפעם זה יכול לעבוד. אני יודע שאוכל לעשות אותה מאושרת, אם רק תיתן לי הזדמנות" הוא הביט בי בעיניים גדולות. התרככתי. אחרי הכל, מגיע להארי להיות מאושר סוף סוף, אם רק הולי תבין כבר שהכי טוב לה איתו. אני מצטער גבר, תסלח לי, אתה צודק" חיבקתי אותו. איזה חבר רע אני! "חמודים" טום כרך את זרועותיו סביב שנינו. תקעתי בו מרפק. "טום חאלס עם הרגשנות הזאת כל פעם, לך תכין פשטידה או משהו" הארי צחק, משלב את הבדיחה הקבועה. טום עשה פרצוף. "על זה אתה לא מקבל מפשטידת הפטריות שהכנתי!" הוא רקע ברגלו. אני והארי צחקנו. כל פעם אותו הדבר. מאוחר יותר, כשסיימנו לראות את הפרק המאוס ולעוס של 'חברים', איחלנו להארי בהצלחה. הוא הולך לכרוע על ברך אחת עוד היום. אני באמת מקווה שהולי תסכים הפעם, כי זה פשוט ישבור לו את הלב, ואני לא בטוח שיצליח לאחות אותו פעם נוספת. ... חזרתי הביתה יחד עם קלייר וונסה ומיד נכנסתי לשירותים. אחרי כמה דקות, כשיצאתי, הן ישבו על הספה. "נו?" השתיים שאלו אותי יחד, מביטות בי בציפייה וסקרנות. לא ידעתי אם לבכות או לצחוק. אז נשארתי, והדמעות פשוט זרמו מעצמן. הנהנתי בראשי. קלייר וונסה כבר הבינו לבד. הן קמו מיד לחבק אותי, מעודדות ומוחות את דמעותיי. פרק 50 ואחרון בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 50 ואחרון !!../images/Emo63.gif

אז הנה זה הגיע, הפרק האחרון. עבר מהר לא?
כשיופיע הסימן
תפעילו את השיר הזה- http://www.youtube.com/watch?v=KeKtB2EhdaE אחד השירים היפים והאהובים עלי בעולם !!!
פרק 50- פרק אחרון
"היי הול'ס, אני צריך לדבר איתך ו.." הארי לפתע נכנס בדלת ולא סיים את המשפט שהתחיל כשמצא את שלושתנו מחובקות ובוכות. "מה קרה לכן?!" הוא שמט את המפתחות על הרצפה ורץ אלינו מבוהל. סימנתי לבנות שזה בסדר, והן הלכו, שותקות. הוא הסתובב והביט בהן הולכות, ואז החזיר את מבטו המבולבל אלי. "הולי הכל בסדר?" הוא התקרב אלי ואחז בי צמוד אליו. מחיתי את הדמעות. "עזוב את זה עכשיו. על מה רצית לדבר?" "לדבר?" הארי אימץ את זכרונו ואז נזכר. "הו כן!" "יופי, האמת שגם אני צריכה להגיד לך משהו" הודתי. "אוקי, את ראשונה" הארי נגע קלות בידי, מחייך חיוך מרפרף. "לא, אתה" סירבתי. "הולי" הוא הביט בי במבט המתחנן, מבט שבהחלט קשה לסרב לו. "הארי!" אני איימתי בקול הכועס שלי, קול שאי אפשר לסרב לו. הארי צחק והשיב "בסדר".
הוא לקח אותי בידי אל מרכז הסלון, ואז הביט עמוק לעיני כמה דקות, בדממה. "מה אתה מסתכל עלי ככה?" צחקתי בחוסר נעימות. פתאום הוא ירד על ברך אחת ולבי החל לפעום במהירות האור. הארי הוציא קופסה קטנה מכיסו, כחולה הפעם, פתח אותה ולפני נגלתה הטבעת היפה ביותר שראיתי. "הולי, אני באמת אוהב אותך ומוכן להפוך אותך למאושרת, אם רק תתני לי. התינשאי לי?" הוא שאל אותי במתיקות, ושוב דמעות עלו בעיניי. מתי הפכתי לכזאת בכיינית?! לנגד עיני רצו כל הרגעים שבהם הארי היה שם לצדי. הוא תמיד תמך בי, תמיד עודד אותי, תמיד דאג לי, לא משנה מה. הוא תמיד ידע להגיד את המילים הנכונות בזמן המתאים, ויותר מכל, תמיד אהב אותי. נזכרתי גם בחלום על דאגי, בו הוא אמר לי להיות עם הארי, כי אני אוהבת אותו והוא יעשה אותי מאושרת. לא עוד מעשים מטופשים הולי, תעשי את הדבר הנכון פעם אחת, תעשי מה שהלב אומר לך, לא הראש. תגידי כן, כי את יודעת שאת רוצה! נגעתי קלות בבטני התחתונה, הבטתי אל תוך תכלת עיניו של הארי וחייכתי אליו. הוא חייך אלי בחזרה, עדיין מחכה לתשובה. "אתה כבר עושה אותי מאושרת" חייכתי "וכן" השבתי קצרות, ללא שמץ של היסוס. הוא מיד התרומם והשחיל את הטבעת המדהימה על אצבעי. ואז, נשק לשפתיי, נשיקה ארוכה. "אני יודע שלא שכחת את דאגי, שלעולם לא תאהבי אותי כמו שאהבת אותו, אבל תודה שנתת לנו צ'אנס" הארי אחז את פניי בשתי ידיו החזקות. לבי עדיין פעם בקצב. "עכשיו זה רק אני ואתה הארי, לתמיד" נשקתי לשפתיו ולא התחרטתי על שום דבר. "אני פשוט בן אדם מאושר עכשיו הולי!" הארי חייך אלי חיוך שובה, חיוך שכבש אותי כבר מהרגע הראשון. "אני מקווה שאחרי מה שאספר לך עכשיו אתה עדיין תהיה" נזכרתי והשפלתי את מבטי. איך אספר לו את זה? "הו נכון, גם את רצית להגיד משהו. מה זה love?" הארי הרים אליו את ראשי בשתי אצבעות. אני יודעת שהארי מדהים, שהוא אוהב אותי, אבל עדיין פחדתי מהתגובה שלו. אם אני לא כל כך יודעת איך להתמודד, אז מה הוא יגיד? פתחתי את פי, ניסיתי לספר, אבל עצרתי. לא מצאתי את המילים. הנחתי את ידי על בטני, הבטתי בה. לקחתי את ידו של הארי והנחתי על שלי. הרמתי אליו את מבטי בעיניים נוצצות, חייכתי חיוך קטן. אני חושבת שהוא כבר הבין לבד. "את— הולי, זה-- זה מה שאני חושב שזה?" הוא החל לגמגם, ראיתי חיוך קטן מתעקל בקצות שפתיו. "כן הארי" דמעה זלגה על לחיי, דמעת אושר אני חושבת. "אני בהריון". הארי עמד המום, הוא קפא לרגע, תגובה דיי צפויה. הוא הביט בי, ואני לא ידעתי מה לחשוב. לפתע חיוכו התרחב באחת. הוא מחה את הדמעה מלחיי ונשק לשפתיי, מניף אותי ומסובב אותי באוויר בזרועותיו החזקות. "אז אתה שמח?" שאלתי כשהניח אותי שוב על הרצפה, רק כדי להיות בטוחה. "הולי" הארי לחש את שמי, הוא החזיק את פניי בין כפות ידיו, מבטו התכול שוב ממס אותי. "מתי כבר תביני שאני אוהב אותך בכל גופי, בכל נשמתי, בכל לבי? ילד ממך, הוא הדבר הטוב ביותר שיכול לקרות לי!" מילותיו המדהימות גרמו לי צמרמורות נעימות בגוף, ידעתי שאלה צמרמורות של אהבה, של אושר. "שיכול לקרות לנו" הדגשתי והארי מיד צחק. "אני אוהב אותך" הוא חיבק אותי קרוב אליו, דמעותיי מתמזגות בחולצתו. "אבל, אפשר בקשה אחת?" נזכרתי ומיד התרחקתי ממנו. "כל מה שתרצי" הארי חייך. "אם זה יהיה בן, נקרא לו דאגי" חייכתי בחזרה, הרגשתי צריבה בגרון כשהזכרתי את שמו. "זה בדיוק מה שרציתי להציע" הארי נשק לי, ואני הייתי בעננים. ... אתמול קלייר הודיעה שהיא בהריון. הארי ודני הפסידו שניהם בהתערבות, כי עברו תשעה חודשים. דני אגב, סתם דיבר שטויות כרגיל כשאמר שהוא לא בשל לנישואים. לפני חודש, הוא כרע על ברך אחת כמו גדול. ונסה כמובן הסכימה והם כבר מתכננים את החתונה שתהיה בקיץ. ואני, עכשיו שוכבת על מיטה בבית החולים. הארי היה ער כל הלילה, הוא ישן כמו מלאך על הכיסא לצדי. בזרועותיי, יש עוד מלאך קטן, הבן שלנו, דאגי. החיוך לא יורד משפתיי כבר שעות ארוכות. דאגי צדק, הארי באמת עושה אותי מאושרת. ועכשיו, כשדאגי פוינטר לא כאן, יש לי את דאגי ג'אד לאהוב בכל לבי. אותו, ואת הארי ג'אד, אהובי, בעלי. היום השלושים לנובמבר דרך אגב, רק שתדעו. -----------------------------------------------

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני לא קוראת את הפיק אבל

אני חייבת להגיד שהבחירה של השיר מעולה D: אין על Everything ובכלל על מייקל, מהמם שכמותו33>

../images/Emo73.gif מ-ד-ה-י-ם ../images/Emo70.gif

ואו שירה! ממש נהנתי לקרוא את הפיק שלך וכל פרק היו לי צמרמורות ובכיתי כל פעם מחדש ^__^ את כותבת פשוט מדהים, ממש מוכשרת
--------- ואו! איזה חמודים הארי והולי
ושעכשיו יש להן ילד , דאגי
זה כזה חמוד! ודני, שהוא הציע נישואים לוונסה, ס'חמוד הוא! בקיצור ממש נהנתי לקרוא את הפיק ועבר ממש מהר! טוב כשנהנים הזמן עובר מהר D:
אז.. את מתכננת לנו עוד כמה פיקים? ^.^

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo9.gif

אווווו איזה כיף לשמוע ! צמרמורות, בכי, ואני? מוכשרת? באמת תודה ענקית, איזה מחמאות !! DD: שמחה שאהבת ושעבר לך מהר, וכן, יש כמה דברים, אבל הם ממש בשלבים הראשונים אז ייקח עוד כמה זמן (ככל הנראה הרבה זמן
) תודה ענקית

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo187.gif מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אף למה נגמר? T^T כמה שזה אירוני, ביומולדת של דאגי את מפרסמת פרק על הולדת דאגי
אוף אני רוצה עוד
ואני דורשת המשך ל AAY
תעשי פרק איחוד XD

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחח זה היה הרעיון../images/Emo6.gif

בדיוק בגלל האירוניה פירסמתי את הפרק דווקא ביומולדת של דאגי. פרק איחוד ל-AAY? האממממממ זה דווקא יכול להיות נחמד. אני אחשוב על זה
תודה ענקית

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאוווווווווווווווווווווווווווווו

זה פשוט מקסים!
סוף טוב-הכול טוב:) וואי דאגי ג'אד נשמע כמו שילוב של דאגי והארי(לא רק מבחינה מילולית,גם פיזית)וזה יכול להיות מושלם
תכל'ס עבר מהר
והשיר מעולה:) ממש אהבתי את הסיפור שלך.האמת שגם קראתי את AAY כשפירסמת את הקובץ עם כל הפרקים,אבל לא סיימתי את העונה השניה לצערי... ולסיכום,אחלה סיפור,אחלה כותבת,ואחלה סוף!:)

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifדאגי ג'אד../images/Emo99.gif

הווו שילוב ביניהם באמת יכול להיות מושלם !!!
שמחה ממש לשמוע שאהבת, ומאחלת לך הנאה גם בקריאת AAY, אני מאוד אוהבת אותו
תודה ענקיייית

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifמדהיםמדהיםמדהים ../images/Emo23.gif

פרקים אחרווווווווווונים XD איזה מדהים ! אהבתימאד . וזה כזה מתאים לפרסם ביומולדת של דאגי ! חחחחחחחחח רוני הרגה אותי עם התגובה שלה גמאני זכרתי את התגובה ממש ונזכרתי בזה אבל האמת שחשבתי שתהרגי את הארי:O לא יודעת למה XDDDDDD חחחחחחחחח בקיצור אני ממש התרגשתי , בכיתי , שמחתי ואהבתי בכל פרק ופרק :) שירוש
תמשיכי לכתוב כזה מדהים כמו תמיד , תמשיכי לרגש אותנו כמו שרק את יודעת לרגש
אני מקווה שיהיו עוד פיקים ואני גם בטוחה שיהיו , ושמים לב שאת אוהבת לכתוב ! רואים את זה בתוצרים D: אז אם תצטרכי איזשהי דעה או משהו כזה , אני כאן ! 3> אוהבת אותךהכיייייייהכיכיכייייייייי שאן:)

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifצ'אאאאאאאני !!!!

כבר התרגלת לאיך שאני קוראת לך?
חחח באמת זכרת את התגובה של רוני? תותחית ! זוכרת גם תגובות ! אני יודעת למה חשבת שאני אהרוג את הארי, כי התרגלת מ-AAY שדאגי זוכה בבחורה, וכביכול הולי ודאגי היו ה-זוג ברוב הפיק, אז ההיגיון אומר להרוג את הארי כדי שדאגי והולי יהיו ביחד ! אבל לאאאאאאאאאאא כמו שאת מכירה אותי כבר, אני לא עובדת לפי ההיגיון, אלא ההפך
XDDDDD אני כ"כ כ"כ שמחה לשמוע שאהבת, שאני מרגשת אותך, שאת חושבת שאני כותבת מדהים, תודהההה ! יהיו יהיו, הסירי דאגה מלבך ! חח ואני בהחלט אפנה אליך לדעות :) אוהבת אותך מלא ותודה ענקית !!!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאעהעאאעהא../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif

איזה מדהים
למה זה נגמר כ"כ מהר?!
וואו, איזה סוף
דאגי ג'אד, אני אוהבת את איך שזה נשמע *ריר* פרקים מדהימים, סוף מושלם
אני כבר לא כועסת עלייך על זה שהרגת את דאגי O_O" אין ספק שמצאת דרך לסדר את זה
טוב אינלי מילים לתאר, פשוט מושלם
הייתי אומרת תעשי עוד עונה, אבל זה יהיה עצוב בלי דאגי :( אז תעשי עוד פיק, כי אני מכורה לפיקים שלך *______________________*" חיחי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifכי הזמן עובר מהר כשנהנים../images/Emo3.gif

חחחחחחחחח כולנו אוהבות את איך שזה נשמע, ונראה !
שמחה שאת כבר לא כועסת עלי, לא הצלחתי לישון בלילה XD חח סתם, באמת, טוב לדעת שאת חושבת שהכל הסתדר לטובה, ושאהבת, ושאת חושבת שהיה מושלם ! אני באמת לא אעשה עוד עונה, כי בלי דאגי זה ממש לא אותו הדבר ! אבל יהיו עוד פיקים, אל תדאגי
פשוט יקח קצת זמן.. תודה ענקית, אוהבת

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo65.gifסיום מדהים להפליא../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

אומג!!!!לא להאמין שהגענו לעוד סיום של פיק שלך
חתיכת מוכשרת מדהימה שלי
מזלט
פרק49
הוא נקרא 'דאגי פוינטר'זאת אחת המחוות הכי יפות שיש
איזה רעיון נפלאDD: משועממים, רואים 'חברים'הופה
לראות חברים,זה הבילוי הכי טובDDD: על רוס על שהוא מציע נישואים לכל בחורה שנקרית בדרכו איזה קטע,אפרופו בדיחות מחברים,קראתי היום כתבה על סיינפלד והבדיחות שלהם שכאילו אנשים שראו אתזה הרבה פעמים הם לא יחזרו לצחוק עלזה,משהו כזה:p (טוב,סתם ניזכרתי חח) אבל אהבתי את הדימוי לרוס
איזה חבר רע אני! חחח לא צריך להגזיםXDD לך תכין פשטידה או משהו" הארי צחק חחחח,יאיי גם פה הכנסת ירידה!! טנקס^^ הנהנתי בראשי. קלייר וונסה כבר הבינו לבדאווווו,איזה כיף!! מחכה לחתונה!@#$%^D:
פרק אחרון!!!
אוייי,אני מתרגשת
רגעע,עכשיו נפל לי האסימון,היא בהריון?חחח "הארי!" אני איימתי בקול הכועס שלי חחח ס'חמודיםXD היא-הריון,הוא-חתונהXD הטבעת היפה ביותר שראיתיאווווו,איזה מדהים הוא
התינשאי לי?" הוא שאל אותי במתיקותפה נמסתי..... את— הולי, זה-- זה מה שאני חושב שזה?" יאאאא ידעתי!!! נקרא לו דאגי"
הארי ודני הפסידו שניהם בהתערבותחחחח כאפות
יש עוד מלאך קטן, הבן שלנו, דאגי.אווווווווו!@#$%^&*) פה,באמת פה נמסתיי ושקעתי בים של מתיקות
דעה סופית אישית ואחרונה
שירה,ילדה מדהימה,כותבת מוכשרת שכמוך
זהו הפיק השני שלך והסיום השלישי שלך,ובאמת שאת יודעת שנהניתי מכל פרק ומכל רגע,היה מדהים,מצחיק,דרמטי,מרגש,מבאס,מצחיק ובאמת שהיה הכול מהכולXDDDD הרעיונות לא הפסיקו לבוא,ולגרום לנו להגיב בצורות שונות,מצחיקות וכמובן צפויות,במיוד אצליDDD: זה היה סוף כזה מתוק,שתדעי לך שאני ממש אוהבת כאלה סופים,שנגמרים ביומני היקר או בתאריכים,וגם מנקודת מבט אישית כללית,באמת שזה רעיון מדהים
אז לא רוצה לחפור מחשש שהכול לא ישלח ליXDD נהניתי מאוד,היה מדהים והייתה תקופה ממש טובהDD: באמת שתמשיכי לכתוב כמה שאת יכולה,וכמובן להיות הכי טובה^^ הפיקים שלך על מקפליי תמיד גורמים לי לחייך ולרצות להמשיך לקרוא יותר ויותר,אז מקווה לראות עוד עונה או עונה 3 חחח (תחשבי עלזהXD) אוהבת המונים

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifנשמתייייי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

וואו, אכן סיום של עוד פיק ! אני חושבת שזה השלישי בכמה? שנה? שנה וחצי? מתי פרסמתי את AAY? אני כבר לא זוכרת חח כן גם אני ממש אהבתי את הרעיון של הדיסק, הוא פתאום בא לי !
אין יותר טוב מפרינדס
חחחחחח ירידה במיוחד בשבילך, כי פשוט חייבים ירידה על טומי בפרקים האחרונים !! בוקר טוב, הבנת קצת מאוחר שהיא בהריון ! אבל נסלח לך כי בדר"כ את תמיד מגלה מה יקרה לפני שהוא קורה
נמסתי ושקעתי בים של מתיקות חחחח אהבתי ושמחה שזה מה שגרמתי לך, זאת בהחלט הייתה המטרה בחלק הזה :) מורצ'וק אהובתי !!! אני כ"כ כ"כ שמחה שלא נמאס לך ממני כבר ואת ממשיכה לקרוא את כל הפיקים, פרק אחר פרק, ולהמשיך עם התגובות המדהימות שלך ! XDD אני מאושרת שגרמתי לך לכל הרגשות האלה, בפרקים האלו ובשאר הפיק/ פיקים בכלל ! אז תודה רבה על כל המחמאות, את מדהימה
עוד עונה לפיק הזה לא תהיה, כי אי אפשר בלי דאגי, ועונה 3 נראית לי כרגע כמו משימה בלתי אפשרית אבל אם יש לך רעיונות אני אשמח! אני מתגעגעת לאלי
אוהבת אותך המוןהמוןהמון ותודה ענקית על הכל

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif @#$%^&*!#$%&@!^*

וואווו שירה זה מושלם, פשוט מושלם! איזה סוף יפה ומרגש. הכתיבה שלך גורמת לי לדמעות וצמרמורות כל פעם מחדש. אני עכשיו כולי מרוגשת עד דמעות
אני שמחה שהארי והולי מאושרים ביחד ועכשיו ישלהם ילד שקוראים לו דאגי ואהבתי שעשית את זה שהוא נולד היום והיום זה בעצם הימולדת שלו
וגם שדני הציע נישואים לונסה.. ושכולם חיים באושר ועושר. זה פשוט 100מם ואינלי יותר מילים לתאר כמה זה יפה
את כותבת מדהים ומרגש וזה כלכך חודר..שגורם לי להזיל דמעה ויותר כל פעם מחדש. זה פיק מושלם ואני מחכה לפיקים הבאים שלך

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהווווווו

איזה כיף לדעת שאת מתרגשת ! עד דמעות וצמרמורות, וואו, תודה רבה !!! אני שמחה שזה מה שהכתיבה שלי עושה לך
תודה ענקיייייייית

dougie10

New member
מדהים!!!!

אז ככה... אני קוראת את הפיק שלך כבר כמה זמן זאת אומרת מההתחלה והשואות האחרונות של הפרק האחרון היו מדהימות.... ממש ריגשת אותי.... בכללי נהנתי לקרוא את הפיק שלך.... את מוכשרת מאוד.....

למעלה