Chasing Lights-פרק 7

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifChasing Lights-פרק 7../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

היי בנות, מצטערת שאני לא מגיבה לכולכן פשוט יש לי ממש לחץ
אבל רק שתדעו שאני קוראת את כל התגובות ומעריכה את זה כל כך! תודה ענקית, אוהבת אותכן
---------------------------------- שורות אחרונות: "פגישת נימוסים או דייט, למה שלא תספר לנו מי זאת? אנחנו מכירים אותה?" טום המשיך לתחקר, חיוך ממזרי בזווית פיו, חושף את גומתו העמוקה. "אני חושב שאתם מכירים אותה" הארי הרהר לרגע. שלושת הבנים עתה הביטו בו בציפייה. "זאת הולי, מהפארק" הארי אמר לבסוף. "הולי?!" דני וטום צעקו שניהם יחד, מעבירים את מבטיהם המבועתים מאחד לשני, אל דאגי ואז אל הארי. רק שלא יהיו שם מכות! דאגי לעומת זאת, עמד שקט, מופנם כרגיל. יכול להיות שהוא שמע הרגע את השם הולי? שחברו הטוב ביותר יוצא עם הבחורה שהוא עצמו רוצה? פרק 7 "כן, הולי, מה הביג דיל?" הארי הביט בשלושה מבולבל. הם החליפו מבטים. "שום ביג דיל" דאגי נעמד בחיוך. "מזל טוב גבר" הוא טפח על כתפו של הארי. הוא יוותר על בחורה בשביל כל אחד משלושת חבריו הטובים, ולהארי מגיע אותה. אחרי כל מה שעבר.. "מזל טוב על מה?" הארי גיחך. "רק אכלנו צהריים יחד". "אתה מתקדם הלאה. הגיע הזמן שתשאיר את ג'וליה מאחור" דאגי חייך אליו בעדינות, יודע שהנושא עדיין כואב להארי. הוא לא טעה. האור בעיניו של הארי כבה לרגע, חיוכו התעגל מטה ומטה. "אני לא רוצה להשאיר את ג'וליה מאחור, ואני לא מתקדם הלאה" הארי נעמד, מעט בכעס. "היא תמיד תהיה בלב שלי!" הוא קרא ועזב את החדר בטריקת דלת. "יופי דאגי" טום נאנח ונפל על הספה שמאחוריו. "אוף נו.. לא התכוונתי שזה יצא ככה.. חשבתי שהוא באמת ממשיך הלאה" דאגי הרגיש רע עם עצמו. הוא לא היה צריך להיות כל כך ישיר. "זה בסדר, הוא כבר ילד גדול, זה יעבור לו" דני ניסה לעודד אותו. ... הארי ישב על הספסל בחוץ. רוח קרירה נשבה על פניו, מעיפה את העלים שסביבו. עיניו היו מרוחקות, מביטות לרצפה, ואז לאופק, ואז שוב לרצפה. הוא חיפש אותה במבטו, רצה לקבל ממנה סימן, אפילו אחד קטן. משהו שיזכיר לו אותה, הוא לא רצה לשכוח. כשנישאו, הבטיח לאהוב אותה לנצח, עד שהמוות יפריד ביניהם. לפני שנתיים הוא הפריד. אבל הארי עדיין אוהב אותה. אומרים שהזמן ירפא הכל, אך ככל שהזמן עובר, הוא רק יותר מתגעגע. ביום שגילה שהיא מתה, בתאונת הדרכים הנוראה הזאת, חשב שימות גם הוא. איך יוכל לחיות בלעדיה? הוא לא יכול להמשיך. אבל אז נזכר בג'ני הקטנה, התקווה היחידה שנשארה לו, מה שמשאיר אותו חי עד היום. כל יום כשהוא מתעורר בבוקר, הדבר הראשון שהוא רואה לנגד עיניו הוא פניה המתוקות של ג'וליה, חיוכה השובה שכבש אותו מהרגע הראשון שראה אותה. היא עדיין חיה ונושמת בזיכרונו, ולבה יפעם בשלו לנצח. אבל אולי הבנים צודקים? אולי באמת הגיע הזמן להמשיך הלאה? עברו כבר שנתיים, והנה הגיעה בחורה מקסימה, הולי, שאולי תעזור לו להתגבר על הכאב.. לא. הוא לא יכול. הוא לא יכול לעשות את זה לג'וליה. ... "הולי? הולי? הולי את שומעת אותי?" אד נופף בידו מול פניה החולמניות של חברתו. "מה? כן, כן אני שומעת" הולי התעוררה מחלומה בהקיץ. "על מה חשבת? או יותר נכון, על מי?" אד קרץ לה והתיישב בכיסא שמולה. המשמרת שלו הסתיימה כבר לפני שעה ובית הקפה עומד לסגור, אך הולי ואד נשארו לפטפט, כרגיל. "על הארי.. הוא לא יוצא לי מהראש.." הולי חייכה בחולמניות. "אז אולי תתקשרי אליו?" אד הציע בהתלהבות. "מה? להתקשר? השתגעת??" הולי הביטה בו כאילו נפל מהחלל. "מה הבעיה? אל תהיי כזאת מיושנת ותחכי שהוא יתקשר אליך. את בחורה שלא אכפת לה מה חושבים, שעושה מה שהיא רוצה, ואם את רוצה להתקשר אליו- את צריכה לעשות את זה!" אד התעקש ודפק בידו על השולחן. "אוקי אדי, רק אל תתרגז" הולי צחקה. "אתה מזכיר לי את עצמי כשאני במחזור". "זה ידוע שהומואים מתחברים לצד הנשי שלהם" אד חייך והגיש להולי את הטלפון. "אוחח אני מתקשרת" הולי חטפה את הסלולארי מידו וחייגה את המספר. ... צלצול הטלפון קטע את מחשבותיו של הארי. הוא הוציא אותו מכיסו והביט בצג. זאת הולי. לענות? לא לענות? הוא הביט בצג עוד שניות שנראו כנצח, לבסוף הטלפון הפסיק לצלצל. הארי נשם לרווחה. ... "הוא לא עונה" הולי הניחה את הטלפון על השולחן, מבט עצוב בעיניה. "הוא בטח עסוק, את יודעת איך זה" אד הניח את כף ידו על שלה, מנסה לעודד אותה. "אני מניחה שזה פשוט לא בשבילי" הולי נעמדה בהחלטיות והחלה אוספת את דבריה לתוך התיק. "מה לא בשבילך?" אד נעמד גם הוא. "לצאת עם מפורסם" הולי פלטה ויצאה מבית הקפה. פרק 8 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 8../images/Emo63.gif

פרק 8 סיימנו את החזרה קצת מוקדם מהרגיל כי ראינו שהארי לא מתכוון לחזור. טום ודני החליטו להישאר עוד קצת, לעבוד על איזה שיר שהם כותבים יחד. פניתי ללכת הביתה. הלכתי ברחוב השקט, מהורהר, הידיים בכיסים, ושוב אותה בחורה מופיעה במחשבותיי. הולי. השם הזה מצלצל כל כך יפה. "היי תסתכל לאן אתה הולך" מישהי פתאום נתקעה בי. רגע, אני מזהה את הקול. "אני מצטער" הרמתי אליה את מבטי, מקווה שזאת אכן היא. "היי" חייכתי אליה. לא טעיתי, זאת הולי. מלאך משמיים! מישהו שמע את תפילותיי! "היי, אתה מוכר לי" היא כיווצה את עיניה, כמנסה להיזכר. "אני בן 23.. רציתי לעלות על המתקן המתנפח.. את לא נתת לי.." אני חושב שהסמקתי קצת. "כן, דאגי" היא נזכרה וגלגלה את עיניה. וואו. זה כאב. "אני יודע שהרגזתי אותך אבל לא צריך לגלגל עיניים.." מלמלתי והשפלתי את ראשי. "רגע, איך את יודעת שקוראים לי דאגי?" הרמתי שוב את מבטי אליה, עם תקווה מחודשת. "אני.. בדיוק.. אמ.." הולי החלה לגמגם. "מעריצה?" ניסיתי לנחש. זה הדבר הראשון שעלה למוחי. ידעתי שהיא לא, זה כל כך ברור. היא יותר הטיפוס שיקשקש שפם על הפרצוף שלי במגזין מאשר הבחורות שצורחות את שמי. אני אוהב את זה, את האדישות הזאת. "ממש לא" הולי נאנחה והסתובבה ללכת משם, בכך מרסקת מעט את לבי. "חכי" עצרתי אותה בפזיזות, אוחז בידה. אני לא יודע למה עשיתי את זה, זה פשוט הרגיש נכון. הייתי חייב שתישאר, שאשמע רק לעוד רגע את קולה המתוק, שאטבע בעיניה הגדולות. היא הביטה בי מבולבלת. מבטינו הצטלבו, הרגשתי מוזר. "כן?" הולי שאלה בשקט. "לא אמרת לי איך קוראים לך" חילצתי משפט בקושי. כמובן שידעתי את שמה, אבל היא לא ידעה זאת. "הולי" השיבה. השם נשמע אפילו יותר יפה כשהיא אומרת אותו, מבין שפתיים אדומות. "שם יפה" חייכתי כנה, קצת כועס על עצמי שלא מצאתי משהו פחות נדוש להגיד. הולי חייכה חיוך קטן גם היא, חיוך יפה. "אז.. נתראה.. מתישהו.." מלמלתי מבויש. מעולם לא הייתי מוצלח עם בחורות, במיוחד עם כאלו שמוצאות חן בעיניי, ועל אחת כמה וכמה עם כאלה שמוצאות חן בעיני החבר הכי טוב שלי. אוף אני יודע שאסור לי, אני יודע שהיא טכנית שלו, שאני צריך להתרחק. אבל אני לא יכול, היא כזאת מקסימה. "כן, נתראה" הולי השיבה בפשטות שאפיינה אותה, ואז הלכה משם. אני נתתי בה עוד מבט אחד, אחד קטן, ממש חטוף, והלכתי בכיוון השני. ... עברו יומיים והולי לא קיבלה שיחה אחת מהארי. היא הבינה והפנימה שזה מעולם לא נועד לקרות. הוא חתיך הורס, מפורסם, למה הוא צריך אותה? ביום שני בבוקר הולי חזרה לעבודתה הקבועה בפארק, לעוד יום מתיש, יום רגיל. אבל באמצע היום הרגיל הזה, הולי הבחינה במשהו שגרם לה לחייך מעט, החזיר את הניצוץ לעיניה. "ג'ני!" הולי קראה כשראתה את בתו הקטנה של הארי מדלגת בשמחה לכיוונה. "היי הולי" ג'ני התקרבה, מחייכת כרגיל. הולי עזרה לה לעלות על הטרמפולינה וחיפשה במבטה את הארי, או לפחות את אחד מחבריו. אולי דאגי. "היי" הארי עמד מולה, בחיוכו השרמנטי וחולצת טי שירט שהייתה מונחת עליו כל כך טוב, הוא גרם להולי לתחושות מוזרות בבטן, פרפרים. "הארי" הולי ניסתה להישאר אדישה, אך היה לה קשה להסתיר את החיוך שהחל להתגנב אט אל שפתיה. "אנחנו יכולים לדבר?" הארי הניח על ראשו את משקפיי השמש שקודם לכן נחו על אפו. עתה הוא הביט בה במלוא תכלת עיניו, מעביר בה צמרמורת נעימה. "אה.. אני עובדת" הולי העבירה יד בשיערה והביטה אחורה על הטרמפולינה המלאה בילדים. "אני יודע, התכוונתי, אחר כך, כשתסיימי לעבוד. כי אני פה עם ג'ני.. את יודעת.." הארי החל לגמגם. הוא נראה לא בטוח בעצמו, בדבריו, במעשיו. זה לא תאם את התדמית שהולי שייכה לו. הארי היה נראה לה גבר חזק, שיודע מה הוא רוצה, ומשיג אותו. למה הוא מהסס כל כך פתאום? "כן בטח" היא השיבה, מנסה לא לחשוף את רגשותיה יותר מדי. "יופי" הארי חייך אליה. "אז אני אבוא לאסוף אותך כשתסיימי לעבוד" אמר והסתובב ללכת משם, משאיר את הולי מאחוריו, בוהה בגבו המתרחק. היא הבחינה שהוא מתיישב על ספסל מרוחק, הפעם לבדו, בלי שלושת חבריו. היא נאנחה עמוקות והסתובבה בחזרה אל הטרמפולינה, משגיחה שאף אחד לא ייפול, במיוחד לא ג'ני. ... עברו הרבה שעות, הולי בדיוק סיימה להוציא את האוויר מהטרמפולינה. כל הילדים כבר מזמן הלכו הביתה, גם ג'ני, וגם הארי. "אני רואה שסיימת לעבוד" שמעה לפתע קול מוכר. היא הרימה את מבטה ונתקלה בשתי עיניים תכולות ונוצצות. הולי רק הנהנה אליו בחיוך אווילי, מוקסמת כל כך עד שהיא לא מצליחה להוציא מילה מהפה. "אז מה דעתך לשבת לקפה איפה שהוא?" הארי הציע, ידיו מונחות בכיסיו האחוריים. "אני אשמח" הולי השיבה במתיקות והם החלו ללכת משם. הארי לקח את שניהם במכוניתו לאיזה בית קפה שהולי לא הכירה. דיי מרוחק מהפארק בו עבדה. "אז על מה רצית לדבר?" הולי שאלה אחרי שהמלצר כבר לקח מהם הזמנות. "אני רוצה לספר לך משהו. משהו אישי, שאני לא נוהג לדבר עליו עם אנשים שהכרתי לפני כמה ימים" הארי פתח בדבריו והולי השפילה את מבטה. "אבל" הוא הרים אליו את ראשה בשתי אצבעות "אני מרגיש כאילו אני מכיר אותך שנים, ורוצה לספר לך" הארי חייך אליה את חיוכו הכובש. הפרפרים שוב החלו מתעופפים בבטנה. "אני מקשיבה" הולי הניחה את סנטרה על כף ידה, מחכה שהארי ידבר, שיעלים את הסקרנות אשר מציפה אותה עכשיו. ----------------------------- זהו להיום. הפרקים הבאים ביום שבת. תהנו, אני מחכה לתגובות שלכן

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifמדהים../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

כשנישאו, הבטיח לאהוב אותה לנצח, עד שהמוות יפריד ביניהם. לפני שנתיים הוא הפריד. אבל הארי עדיין אוהב אותה. אומרים שהזמן ירפא הכל, אך ככל שהזמן עובר, הוא רק יותר מתגעגע. מסכן הארי...איזה חמוד הוא... =/ "אוקי אדי, רק אל תתרגז" הולי צחקה. "אתה מזכיר לי את עצמי כשאני במחזור". XDDDD הרגת אותי!! "מעריצה?" ניסיתי לנחש. זה הדבר הראשון שעלה למוחי. ידעתי שהיא לא, זה כל כך ברור. היא יותר הטיפוס שיקשקש שפם על הפרצוף שלי במגזין מאשר הבחורות שצורחות את שמי. אני אוהב את זה, את האדישות הזאת. אוייי כ"כ אהבתי את הקטע הזה
"אני מקשיבה" הולי הניחה את סנטרה על כף ידה, מחכה שהארי ידבר, שיעלים את הסקרנות אשר מציפה אותה עכשיו. חחח איזו חמודה הולי, מעניין איך היא תגיב כשהוא יספר לה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שירה את כותבת כ"כ מדהים
(אני הפעם לא אפספס שום פרק, וגם אם לא יהיה לי תמיד זמן להגיב תדעי שאני קוראת
חחחח) אוייי אני מקווה שהכול יסתדר בין הארי, דאגי והולי!! זה נשמע כמו שלשה מסובכת...במיוחד בגלל שג'וליה נהרגה וזה... אני כ"כ מחכה לפרקים הבאים, ותדעי שאת ממש מוכשרת

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאוווו תודה רבה!

כן.. הארי ממש מסכן בקטע הזה
יאיי שמחה שאהבת, גם לפי דעתי השורות האלה יצאו חמודות ויפות :) תודה ענקית ענקית, איזה כיף לשמוע
ורק רציתי להגיד לך שכשהתחלת להעלות את הפיק שלך אז קראתי כמה מהפרקים הראשונים אבל אז היה מלא זמן שכמעט ולא הייתי בבית ובכלל לא נכנסתי לפורום אז פספסתי מלא.. אבל ממה שקראתי הוא היה ממש יפה וחמוד. הכתיבה שלך השתפרה, ואהבתי את כל הבלגן עם דני-ג'יין-דאגי. אני לא יודעת מה קורה שם עכשיו אבל אני משערת שהכל השתנה לגמרי. אני טועה?
תודה

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif מהממממממם! ../images/Emo23.gif

את כותבת כלכך יפההה! מחכה לפרקים הבאים בקוצר רוח

../images/Emo109.gifחמוד, אהבתי! :)

אבל הרג אותי המשפט: "היא תמיד תהיה בלב שלי!" הוא קרא ועזב את החדר בטריקת דלת. חחחחחחח זה כזה דרמטי ו.....לא-הארי
לא משנה, זה סתם הצחיק אותי XD אבל היה חמוד מאוד, דאגי *-*

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחחחחחחחחחחחחח

יאיי שמת לב ! חח תהיתי אם מישהי תשים לב לזה! פשוט הקטע עצמו יצא כל כך דרמטי.. הייתי חייבת לשבור אותו איכשהו. אבל אם הייתי מביאה פתאום איזה קטע מצחיק זה היה הורס, אז תקעתי את המשפט הזה, וזה כאילו משתלב, אבל לחדות הבחנה כמוך (וכמוני) זה הדבר הכי לא קשור בעולם! XD מצטערת בנות, על שהוצאתי את הארי כזה דרמה קווין, ולמי שלא הבינה את הקטע של המשפט הזה, סתם בשביל הצחוקים
מקווה שהסברתי את עצמי, ותודה רבה

polly88

New member
../images/Emo181.gif....

כרגע קראתי את כל הפרקים וישלי שתי מילים להגיד לך!!!!!!וואו!!!ומושלם!!!!!! אני מתה עלזה!!! המשך המשך המשך!!!!XD

../images/Emo73.gifמדהים! *-*

כשנישאו, הבטיח לאהוב אותה לנצח, עד שהמוות יפריד ביניהם. לפני שנתיים הוא הפריד. אבל הארי עדיין אוהב אותה. אומרים שהזמן ירפא הכל, אך ככל שהזמן עובר, הוא רק יותר מתגעגע. אומייגאדד איזה מסכן הארי! =\ "אוקי אדי, רק אל תתרגז" הולי צחקה. "אתה מזכיר לי את עצמי כשאני במחזור". "זה ידוע שהומואים מתחברים לצד הנשי שלהם" אד חייך והגיש להולי את הטלפון. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואייייי איזה חמודדד אדד!!! בא לי חבר הומו!
אבל הומו חמודדד לא הומו חופר כזה אהמאבישיאהמ >< "אני מקשיבה" הולי הניחה את סנטרה על כף ידה, מחכה שהארי ידבר, שיעלים את הסקרנות אשר מציפה אותה עכשיו. איייזהה חמודה הוליייייי! ------------------------------------------ מדהים מדהים מדהים
ואיי אני מזה מקווה שכל המשולש הזה של הארי הולי ודאגי יפתר =\ ואיייי הארי כל כך מסכן! :( יאאא שירה את כותבת פשוט מדהים! אני ממש ממש אוהבת את הפיק הזה! שתדעי לך שאת ממש מוכשרת! בקיצור ממש אהבתי את הפרקים ואני ממש מחכה כבר לפרקים הבאים!

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif אדיר אדיר אדיר ../images/Emo70.gif

מיותר להגיד שזה מהמם יפה והכל
ממ . מוזר לי לראות את הולי מאוהבת כי בהתחלה הצגת אותה כקשוחה עם דאגי והטרמפולינה חחח אבל זה נחמד אני לא יכולה להתעלם מAAY זה מבלבל אותי נורא חחח
שדאגי אמר 'ג'וליה' ואני כזה אומרת : " הוא לא היה עם אייזי ? " חחח ואז אני נזכרת שזה פיק אחר .
שירה את הילדה הכיייייייייי מוכשרת שיש ! DD: אני ממש נהנת לקרוא את הפיקים שלך ^-^ ואם היה ספר שלך הייתי קונה אותו ללא ספק
( ואו איזה רחוק הלכתי .. ) חחח .:) אוהבת הרבה
מחכה לפרקים הבאים

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאני חייבת להגיד,

שגם אני לפעמים מתבלבלת ! את יודעת כמה פעמים רציתי לכתוב הולי וכתבתי אלי ??
אבל כן, חשוב לזכור שזה אכן פיק אחר DD: ממ לא נראה לי שאני אוציא ספר בקרוב אבל אולי כשאני אהיה גדולה
תודה ענקית שני, אוהבת אותך!

../images/Emo146.gifסמויה|גבות|

חח ואי היה לי שבוע לחוץ אז לא ממש הספקתי להגיב אבל קראתי הכל, פשוט מדהים כמו תמיד :) הכתיבה, העלילה, ההתרחשויות.. מושלם :) פרקים מדהימים !

McLife135

New member
../images/Emo55.gifמדהייםםם *-*

"אני לא רוצה להשאיר את ג'וליה מאחור, ואני לא מתקדם הלאה" הארי נעמד, מעט בכעס. "היא תמיד תהיה בלב שלי!" הוא קרא ועזב את החדר בטריקת דלת. הווו
איזה חמווד למרות שהוא הזכיר לי פה טיפה ילדה קטנה XDDD אבל הוא עדיין חמוד!
"ממש לא" הולי נאנחה והסתובבה ללכת משם, בכך מרסקת מעט את לבי.
how dare she?! חחחח מקווה שרשמתי אתזה נכון
קיצר .. איך היא מעיזה לרסק את ליבו של דאגי?! חחחחחחXD ואוי אני מתה לראות את התגובה של הולי למה שהארי יספר לה O: פרקים מהממים as always חיחיחי מקווה שהאינטרנט שלי ישרוד עד יום שבת חחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif נייס../images/Emo9.gif

רק משהו ששמתי לב אליו.. למה הולי הוציאה הפעם את האוויר מהטרמפולינה לבדה? חחחח
כןכן אני שמה לב לשטויות, פעם קודמת זה היה הבוס שלה שעשה את העבודה, לא? אניווי, פרקים מעולים כמובן. העבר של הארי ממש עצוב והפאתטיות של דאג נשמעת משכנעת במיוחד חחח יהיה קשה לחכות עכשיו עד יום שבת..

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif וואו איזה הבחנה XD

חח הפתאטיות של דאגי משכנעת XD

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאממ..

היא והבוס שלה (דייב) עושים משמרות. או שהוא היה חולה. את תחליטי
זה לא נראה לי משהו חשוב במיוחד להתמקד בו, אבל סחטיין על ההבחנה חח כ"כ מסכימה איתך בפאתטיות של דאגי! XD אבל אני חייבת להגיד שזה דיי כיף לכתוב אותו ככה, דיי שונה ממי שהוא במציאות וממי שהוא היה בפיק הקודם.

m o r 1 0 2

New member
אוו,מתחמם../images/Emo238.gifXDD../images/Emo168.gif

פרק 7 הגיע הזמן שתשאיר את ג'וליה מאחור"למה ישר ניזכרתי באיזי?חחח זה הזכיר לי חלק מהפיק ABY שאגב אני מתגעגעת אליו מאוד
!@#$% וואו,איזה מטען כבד הכנסת לפה,הארי אכן מסכן....
הארי נשם לרווחה הופה!הוא מתחמק או מה?? משהו פה פישי פישיXDDD(אני נשמעת כמו שרלוק הולמס
) "הוא לא עונה"הוא מסנן,מתוקהXDD פרק 8 זאת הולי. מלאך משמיים!אומג!!! הולי ודאגי,נשמע מושלם,הלוואי שהם יתחילו לצאת!! לא ידעתי שזה מנקודת המבט של דאג....רגע ככה כל הסיפור? כי זה ממש מגניבDD: מסכן דאג,חבל לי עליו,באמת קשה לראות אותו עצוב ובודד
אוקי,אני עדיין במחשבה של דאגי והולי,למרות שהארי הקדים אותו,מקווה שיקרה איזה נס
סחטיין על הארי,מוציא את הרגשות שלו לבחורה שמכיר רק יומיים וחציD: שהבחור הכי טוב יזכה בהולי,לאטס גו!!!
שירו'שש,ממש נהניתיD:

למעלה