Chasing Lights-פרק 9

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifChasing Lights-פרק 9../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

סופשבוע נעים לכולן
בבקשה תפעילו את השיר הבא http://www.youtube.com/watch?v=y0ziuMP2m7w&feature=related כשמופיע הסימן
, כלומר, בתחילת הפרק. תהנו שורות אחרונות: "אז על מה רצית לדבר?" הולי שאלה אחרי שהמלצר כבר לקח מהם הזמנות. "אני רוצה לספר לך משהו. משהו אישי, שאני לא נוהג לדבר עליו עם אנשים שהכרתי לפני כמה ימים" הארי פתח בדבריו והולי השפילה את מבטה. "אבל" הוא הרים אליו את ראשה בשתי אצבעות "אני מרגיש כאילו אני מכיר אותך שנים, ורוצה לספר לך" הארי חייך אליה את חיוכו הכובש. הפרפרים שוב החלו מתעופפים בבטנה. "אני מקשיבה" הולי הניחה את סנטרה על כף ידה, מחכה שהארי ידבר, שיעלים את הסקרנות אשר מציפה אותה עכשיו. פרק 9
"בתיכון שבו למדתי, למדה הנערה הכי יפה בעולם. הכי מתוקה, וחכמה, והכי פופולארית. קראו לה ג'וליה." הארי פתח בדבריו, נשמע כמו התחלה של סרט אמריקאי טיפוסי. "כולם היו מאוהבים בה. גם אני הייתי. לא חשבתי שיש לי סיכוי.. אבל יום אחד אזרתי אומץ לדבר איתה. לא סתם לדבר איתה, הבאתי לה ורד, ממש רומנטיקן, וביקשתי שתיפגש איתי בערב. נלך לסרט, אולי לפארק. היא לקחה את הורד וחייכה אלי. בערב יצאנו, וחלקנו את הנשיקה הראשונה שלנו יחד. מאז היינו בלתי נפרדים, כל כך מאוהבים. היא הייתה הכל בשבילי, הייתי מוכן למות למענה. מעולם לא חשבתי שאפשר להתאהב ככה בבחורה, ושהיא תאהב אותי ככה בחזרה. היינו מאושרים" הארי סיפר, מבט מרוחק בעיניו. הוא לא הסתכל על הולי, אלא לתקרה, נזכר בעבר הרחוק. הולי הקשיבה לו בדממה. "כשסיימנו את התיכון כבר הבנתי שהיא האישה בשבילי, שאיתה אני רוצה לבלות את המשך חיי, להקים איתה משפחה." הארי החזיר את מבטו להולי והחיוך שהיה מרוח על פניו מקודם, נעלם כלא היה. "הצעתי לה להתחתן והיא הסכימה בלי להסס. יום אחרי החתונה ג'וליה סיפרה לי שהיא בהריון. היינו מאושרים. תשעה חודשים מאוחר יותר נולדה ג'ני. ג'ני בקושי הכירה את ג'וליה, את אמא שלה" הולי הבחינה בדמעות שנקוות בעיניו של הארי. הגרון שלה התחיל לדגדג, היא ידעה שעוד רגע תפרוץ בבכי. "ג'וליה נהרגה לפני שנתיים, בתאונת דרכים נוראית." דמעה זלגה על לחיו של הארי כשסיפר זאת. הוא ניגב אותה בזריזות והביט עמוק אל תוך עיניה של הולי. "ג'וליה הייתה אהבת חיי, אשתי, האמא של בתי. אפילו שעברו שנתיים קשה לי לשכוח אותה, קשה לי להתכחש לעובדה שאני עדיין רואה את פניה כל בוקר כשאני קם וכל לילה לפני שאני הולך לישון. לעובדה שכל דבר שאני עושה מזכיר לי אותה, לעובדה שיש לנו בת משותפת שכבר מתחילה לשאול על אמא שלה, ואיפה היא" עוד דמעה זלגה על לחיו, וכך גם על זו של הולי. הארי ניגב את הדמעות ואחז בחוזקה את כפות ידיה של הולי. "באמת שאת בחורה מתוקה ומקסימה, והלוואי שהייתי יכול לעשות משהו עם הקשר שהחל להיות בינינו, אבל אני לא יכול. וחבל לי סתם לאכזב אותך. אני מעדיף לעצור את זה כאן מאשר לפגוע בך מאוחר יותר" הארי היה נראה כל כך רציני, כל כך מתחשב, ומצטער. הולי יכלה לראות כמה שהוא מצטער. וגם היא, הצטערה כל כך. על הסיפור שהארי עכשיו חלק איתה, על מה שיכל להיות ביניהם אבל לא יכול להיות. ועל כל שהשלתה את עצמה לחינם, שהחלה לפתח אליו רגשות שלעולם לא יוכלו להתממש. "זה בסדר, אני מבינה" הולי חילצה חיוך קטן מבין הדמעות שזלגו על לחייה. הארי הרים את ידו וניגב את הדמעות באצבעותיו הרכות. "בבקשה אל תבכי" הוא לחש לה. "אני אהיה בסדר, אבל הכי חשוב לי שאתה תהיה" היא הניחה יד על כתפו, מביטה אל תוך עיניו. "אני משתדל להיות" הוא חייך בקושי. "נוכל להישאר ידידים?" הולי שאלה. היא רצתה להמשיך לשמור איתו על קשר. "זה בדיוק מה שרציתי להציע!" הארי קרא בשמחה כשהאוכל הגיע. הם שתקו לרגע בזמן שהמלצר הניח את האוכל על השולחן. כשהלך הארי שוב תפס בידיה של הולי. "את באמת מקסימה, ואני רוצה לשמור אותך קרוב אלי" קרץ לה. הולי הרגישה מעין תחושה חדה בבטן. היא לא ידעה אם זה בגלל דבריו היפים, העובדה שהוא מחזיק את ידיה וקורץ לה, או שהרגע הבינה כי לא תוכל להיות עם הארי, אף פעם. ... עברו חודשיים מאז שיחתם של הארי והולי. היא המשיכה בחייה כרגיל, מתמרנת בין עבודות, מתקשה לשלם שכר דירה. הוא עושה מוזיקה עם חברים, מטפל בבתו הקטנה, ומתייסר במחשבות על הולי. על מה שהיה יכול להיות, אבל לא קרה, באשמתו, כי הוא לא יכול להוציא מתה מהראש. הם היו נפגשים מדי פעם בפארק וכשדיברו הארי המשיך להתבלבל במילים, המשיך להתמלא ברצון עז לאחוז אותה אליו. אבל לא עשה זאת, בגלל שהוא המשיך לחשוב כי ג'וליה אצלו בלב. מי שהמשיך לבקר הרבה יותר את הולי, היה דווקא דאגי. והולי כל כך שמחה על כך. הם היו מדברים שעות, הוא היה מקשיב לה, מתעניין במה שיש לה לומר. מדי פעם היה זורק בדיחה טיפשית שגרמה להולי לצחוק, או מחמאה כבדרך אגב שגרמה לה להסמיק. פעם אחת הארי הביא איתו לפארק גם דני וטום בטענה שהם רוצים לפגוש סוף סוף את "הולי המפורסמת". הם היו נחמדים והמשיכו לבקר את הולי גם בימים הבאים. לפעמים באו יחד עם הארי, לפעמים גם עם דאגי, ולפעמים כל אחד לבד. זה היה מוזר להולי, כל החברויות החדשות האלו, אבל היא שמחה שלמרות שבינה ובין הארי זה נגמר, מה שבקושי התחיל, הם עדיין ידידים טובים. ועוד יותר שמחה, על הזכות שניתנה לה לפגוש אנשים מדהימים ובעיקר מצחיקים כמו דני, טום.. ודאגי. כן, אפילו את דאגי היא חיבבה. אפילו, קצת יותר מחיבבה. ... "הארי, אנחנו יכולים לדבר רגע?" שמעתי דפיקה בדלת וקמתי לפתוח. זה היה דאגי, והוא היה נראה רציני. דאגתי. "בטח תיכנס" פתחתי את הדלת לרווחה והוא התיישב על הספה. התיישבתי על שולחן הסלון שמולו. "על מה אתה רוצה לדבר?" שאלתי. על הולי" הוא אמר והרגשתי את הבטן שלי מתכווצת. "מה יש לדבר עליה?" הבטתי בו, מעט מבולבל. "אני יודע שאתם לא מתראים הרבה, ואתה בעצמך סיפרת לי שלא תוכלו להיות יחד בגלל ג'וליה, אז חשבתי.." דאגי נעצר והשפיל את מבטו. ניסיתי לעכל את מה שהוא עכשיו אמר, והבנתי בדיוק למה הוא בא לכאן. "אתה רוצה את הולי נכון?" שאלתי בחדות. רציתי להקיא. דאגי הנהן בשקט. "אני פשוט מרגיש שבאמת יכול להיות בינינו משהו רציני. יש לי רגשות חזקים אליה אחי, ואני אפילו לא מכיר אותה כל כך טוב" ראיתי בעיניו של דאגי את הניצוץ המיוחד הזה, כשהוא מדבר על בחורה שבאמת מוצאת חן בעיניו, וזה לא קורה הרבה. משהו בתוכי רצה לסרב. לא ידעתי מה לעשות.. פרק 10 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 10../images/Emo63.gif

פרק 10 "בטח גבר, לך על זה" חייכתי וטפחתי על ברכו. "באמת?" דאגי נראה מופתע. "כן, ביני ובין הולי כבר לא יכול להיות כלום. היא בטח לא רוצה לשמוע ממני עכשיו" צחקתי מעט, צחוק מזויף ברור. "וואו תודה הארי! באמת תודה!" דאגי חייך וחיבק אותי. השבתי לו חיבוק, קצת רועד. דאגי נעמד ופנה אל הדלת. "הולך לפארק?" שאלתי אותו, כמעט בטוח. "אני מקווה שהיא תהיה שם" הוא חייך. הבטתי בשעון, השעה הייתה שלוש וחצי. "היה תהיה" אישרתי. "בהצלחה" איחלתי לו כשיצא מהדלת, מפריח לי נשיקה באוויר. ... בדיוק הגיע הזמן להפסקת הצהריים שלי. הוצאתי את כל הילדים מהטרמפולינה ושמתי שלט 'סגור' כדי שאוכל לנוח קצת ולאכול משהו. התחלתי ללכת בשביל אל מחוץ לפארק, הידיים בכיסים, מחשבותיי למרבית הפלא, כבר לא נתונות להארי. החלטתי להתקשר לאד. הוצאתי את הפלאפון מהכיס וכרגיל, הוא היה חייב ליפול על הרצפה. נאנחתי והתכופפתי להרים אותו. כשידי אחזה בפלאפון, נעלי DC עצרו ממש לידי. עדיין מכופפת, הרמתי את מבטי למעלה. "דאגי?" חיוך קטן הופיע על שפתיי. התרוממתי במהירות ויישרתי את הבגדים. אני באמת לא יודעת למה, אבל דיי שמחתי לראות אותו. "היי הולי" הוא אמר במתיקות. היה נדמה לי שהוא מסמיק. "מה אתה עושה כאן?" שאלתי. "אממ.. אני.. אממ.." דאגי גמגם מעט. המשכתי לחכות לתשובה. "הכלב שלי.. הוא ברח" דאגי סיים את המשפט. "הו באמת? אני אעזור לך לחפש אותו!" הצעתי מיד. אני חולת כלבים. "אהה יופי" דאגי חייך בהיסוס. התחלנו ללכת. "איך הוא נראה?" שאלתי. "יחסית גדול, וחום כזה" דאגי תיאר. "אני לא רוצה להפריע לך, את לא עובדת או משהו?" הוא נעצר ושאל אותי. "זאת בדיוק הפסקת הצהריים שלי" הסברתי. "לא לא, אני לא אגזול ממך את ההפסקה" דאגי לקח צעד קטן אחורה. למה הוא מפוחד כל כך? "זה בסדר דאגי, אני רוצה לעזור לך" הנחתי יד על כתפו. הוא נראה לפתע נינוח יותר. "האמת היא.. שלא איבדתי את הכלב. הוא ישן בבית השמן הזה" דאגי גיחך. צחקתי מעט. "אז למה באת?" שאלתי שוב. "תיארתי לעצמי שתהיי כאן ו.. חשבתי, למה לא לקפוץ לבקר" הוא חייך. "הו זה נחמד מצידך" הבטתי בו, מעט מופתעת. "אני כל הזמן רוצה לראות אותך" דאגי אמר לפתע, מבטו התכול חדר עמוק לתוך עיני. השתתקתי לרגע. "מצטער, נפלט לי. זה לא היה במקום" הוא השפיל את מבטו והעביר יד בשערותיו. שרוולו נמשך למעלה ומתוך חולצתו בצבץ קעקוע לא ברור. "אני חושבת שזה לא במקום" צחקתי ממבוכה והצבעתי על הקעקוע שלו. "המקום של זה הוא בחוברת קומיקס". דאגי צחק והפשיל את שרוולו למעלה. "על מה את מדברת? זאת ממש יצירת אומנות!" הוא קרא והתחיל להסביר לי על הבלגן שעל זרועו. המשכנו ללכת בשביל היציאה מהפארק, תחילה מדברים על הקעקוע, ואז על עוד כל מיני דברים. השיחה כל כך זרמה. לבסוף מצאתי את עצמי יושבת איתו בבית קפה. מאוחר יותר הלכנו גם לסרט. דאגי רצה להיכנס למשהו שהיה נשמע כמו סרט אימה אך הוא שכנע אותי שזה לא. כמובן שזה כן. בסופו של דבר כל הסרט התחבאתי בין זרועותיו של דאגי. הרגשתי כל כך טוב איתו, מוגנת, אפילו שידעתי שגם הוא מפחד. ... "אני לא מאמינה שהכרחת אותי להיכנס איתך לסרט הזה!" צעקתי עליו כשיצאנו מאולם הקולנוע. "מי ידע ש"דם בלילה" יהיה סרט אימה?" דאגי גיחך. צחקתי. למרות שהוא לקח אותי לסרט אימה, ולמרות שהוא שיגע אותי בעבודה.. נהניתי איתו. "העבודה!" קראתי לפתע. ידעתי ששכחתי משהו! "מה קרה?" דאגי הביט בי בבלבול. "אני לא מאמינה! שכחתי לחזור לעבודה!" תפסתי את ראשי בכפות ידיי, מריצה במוחי תסריטים שהושפעו קשות מסרט האימה שעכשיו ראינו ובהם דייב, הבוס שלי, רוצח אותי עם הרבה דם בלילה. "לא נורא, אלה רק כמה שעות" דאגי הניח את ידו על כתפי ואיכשהו ניסה לעודד אותי. הסתכלתי עליו, מעט מיואשת. "רוצה שאני אבוא איתך מחר לבוס שלך כדי להתנצל?" הוא הציע, כל כך מקסים. "זה יהיה נחמד" חייכתי. אני לא מאמינה שהייתי כזאת כלבה אליו פעם. "דאגי" התיישבתי על ספסל שראיתי ברחוב. הוא מיד התיישב לצדי. "אני מצטערת שהייתי מגעילה אליך פעם. פשוט, זאת לא הייתה התקופה הכי טובה שלי.." "אני מבין, זה בסדר. אני מניח שהיינו פשוט צריכים להכיר יותר טוב" הוא שוב חייך, חיוך כובש. "איך זה שאתה כל הזמן מחייך?" צחקתי. "זה בזכותך" הוא הסמיק מעט, ממש כמו ילד קטן שמציע חברות לאהובתו. אני באמת שלא יודעת איך קרה מה שקרה הלאה אבל תוך שניות מצאנו את עצמנו, אני ודאגי, בנשיקה. על ספסל באמצע הרחוב, לאור ירח, שלמרבית הקיטש, היה מלא ולבן. --------------------------- מגניב, עברו כבר 10 פרקים :) מחכה לתגובות שלכן, תהנו

אוףף תפוזבל><"

אני רשמתי משהו מזה מושקע והוא מחק לי הכל
קיצר זה היה מושלם מושלם מושלם!! מחכה ליום שלישי

polly88

New member
../images/Emo181.gifמדהים!!!!

וואי זה מזה מרגש!!! את כותבת מדהים!!!!! דאגי והולי ביחד D:!!! מחכה להמשך!!!

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifוואוו פרקים מדהימים!!!! מתי את מתחילה

כבר את AAY???

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה, ו..

בינתיים כתבתי רק פרק אחד מהעונה השלישית של AAY, ככה שיש עוד זמן עד שאני אתחיל להעלות אותה, וגם קודם צריך לסיים את הפיק הזה

m o r 1 0 2

New member
love is in the air../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

פרק9 וואי,הקטע עם הוידוי של הארי היה ממש ממש ממש מרגש
באמת שהרגשתי,וזה היה דרמתי ביותר,בדיוק כמו שאני אוהב
מסכן הארי,וגם הולי חח אבל אני ידעתי שהם בסוף לא יהיו יחד
איזו רעה אני
ודאגי ממש מתחשב בכך שהוא בא לשאול את הארי,כך נוהגים חברים
פרק 10 נעלי DC עצרו ממש לידי. חח,אוי איזה קטע מהסרטים הזה
רומנטי
שהם כאילו מחזיקים את אותו החפץ
הוא ישן בבית השמן הזה" חחחחחח
הרגשתי כל כך טוב איתו, מוגנתאת גורמת לי לקנא או משהו?חחח,כי את עשה עבודה מאוד טובה!!
יאאא,איזה סיום מתוק,חח כ"כ מתאים לאלי ודאגיXDDD חח אל תרביצי לי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo9.gif

שמחה שהתרגשת ושזה היה דרמתי. זאת כל המטרה שלי :) ממממממ על האמירה הזאת שלך, לגבי הולי והארי, אני מנועה מלהגיב
אוחח תשכחי בינתיים מאלי ודאגי, תתרכזי בהולי! חח מבטיחה שגם תורה של אלי יגיע בסוף

../images/Emo146.gifהאעהאאעהא

כמו תמיד, הפרקים פשוט מושלמים, גרמת לי להתרגש כמו תמיד D:, הכתיבה והתיאורים פשוט מדהימיים
, אהבתי את הכל מתה לדעת תהמשך :]

../images/Emo73.gifמילה אחת: ואו../images/Emo70.gif

שירההה זה מדהים! התיאור של הארי עם השיר היה כל כך מרגש! אני בכיתי!! את פשוט כותבת מושלם והתיאורים שלך מדהימים! איזה מסכן הארי
דאגי והולי ממש חמודים ביחד כזה :] בקיצור זה היה כל כך יפהה!!!
ואני כבר מחכה לפרקים הבאים
:]

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאווווווווו

בכית? באמת? יאיי בכי ראשון לפיק!
תודה רבה, כל כך כיף לשמוע את המחמאות האלה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הארי ../images/Emo10.gif

איך הקטע של ההתאהבות בתיכון מסתדרת עם הגיל שלו? הוא אמור להיות פה בן 24, לא? משהו כזה.. מסכני אני ממש מרחמת עליו עם השתלשלותל האירועים לא הייתי מאחלת דבר כזה לאף אחד. לאבד מישהו כ"כ יקר. אבל הכל עבר ממש מהר מדבר לדבר לא ציפיתי שבכזאת מהירות דאג&הולי ימצאו את עצמם בקיטשיות הזאת חחח חשבתי שזה ימרח לעוד קצת פרקים, אבל אני בטוחה שיהיו לך דרכים שונות למלא את הפרקים הבאים.. עם משולש אהבה אולי..?

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאוקי,הסבר בקשר לגיל של הארי

בפיק הוא בן 24. ג'ני נולדה לפני 4 שנים, כשהארי היה בן 20. לא ציינתי את זה, אבל הארי וג'וליה התחתנו שנה אחרי התיכון, כשהם היו בערך בני 19, עכשיו הכל ברור?
את מכירה אותי, ותאמיני לי שלא ישעמם לכן בפרקים הבאים. תסמכי עלי (;

למעלה