יומולדת לספיר!!...
|

dougie10

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo79.gifיומולדת לספיר!!...../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif|

האהאהאהאהאההה.......אז היום יש יומולדת לספיר!!!!!!!!!... (יווואווו איזה תאריך שולט....>>> 1.1 ) אז המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון %^$%^&#$%מזל טוב..!$@#$#$%#^.
שיהייה לך מתוק בכל חייך!! (כמו העוגה הזאת >>
) ושתמשיכי להיות מעריצה מושלמת של מקפליי....(גאאד כמה שאני גרועה באיחולים) ותזכרי שתמיד שבא לך לשפוך משהו את יכולה לבוא עלינו (לפורום >> גאווה >>>
)
יאללה בנות תשרשרו ברכות!!!..

hadar369

New member
Happy BDay../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

ספירוששששששששש
המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן המון המון המון מזל טוב בריאות אושר ועושר אהבה ובצלחה בחיים
|שוקולד
|שוקולד
|שוקולד
|שוקולד
|שוקולד
|שוקולד
|שוקולד
|שוקולד
|שוקולד
|שוקולד
|שוקולד
|שוקולד
|שוקולד
|שוקולד
|שוקולד
|שוקולד
|שוקולד
|שוקולד
|שוקולד
<im

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifהמון המון המון המון מזל טוב../images/Emo70.gif

אמן ותקבלי כל מה שרצית ותמיד תיהיי שמחה ומאושרת

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifספיררררר !! ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

מזל"ט !! עד 120 !!
שכל חלומתייך התגשמו ! שיהיה לך את היומולדת הכי שמח בעולם !! 3> שתקבלי כל מה שבאלך
וכמובן , שתפגשי את מק' !
אוהבת אותך
והייתי כותבת הרבה יותר , אבל אני גרועה בברכות , הסתלחי לי ?
מזל-טוב

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo23.gif תנקסס ../images/Emo24.gif

חח את ממש לא גרועה
תאמיני לי שאני יותר
LOVE YOU

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!@#$%^&*D:

גם לאחותי יש היום יומולדת<:

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo23.gifתודה D: ../images/Emo24.gif מזל"ט לאחותך ../images/Emo9.gif

McFly My Life

New member
../images/Emo188.gifמזל טוב../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gif../images/Emo65.gifיומולדת שמח../images/Emo9.gif../images/Emo212.gif

קצת באיחור
שיהיה לך המון המון מזל טוב
אושר ועושר
בריאות, הצלחה
ושכל משאלותייך יתגשמו
ואני מאחלת לך שתפגשי גם את מק' וגם את עפר ! חח

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif תודהה ../images/Emo24.gif

גם אני מקווה
את מקפליי אני בספק שאני אפגוש [אולי רק בהופעה מרחוק ..] אבל את עפפר ]: אני מקווה שזה יקרה מהר :] תודהה

מזל טווווב ../images/Emo13.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo102.gif

למעלה