סיכום שלב הבתים - מכבי.

Thierry Henry

New member
מעל כולם (או מתחת) , וויל ביינום.

אני חייב להודות שההתלבטות בינו לבין קאמינגס הייתה אדירה, אבל כשאני מסתכל על כל המשחקים של מכבי מתחילת העונה, אז הכל משתנה לדעתי. ביינום נתן 2-3 משחקים באמת יפים, אבל שאר המשחקים שלו העונה פשוט כלום ושום דבר. הוא עדיין מאבד המון, האחוזים שלו לא משתפרים ומעל הכל פרשת המעצר שפשוט מובילה אותו ,כנראה, לעונתו האחרונה כשחקן מכבי עלית ת"א. לפני שבוע סיפרו שמכבי מחפשת חיזוק לעמדה 3, אין ספק שאחריי אתמול הסברה שחיזוק בעמדה הזו מתבקש גודלת, משום מה יש לי את אותה ההרגשה מתחילת העונה שאם יבוא שחקן זר למכבי לעמדה 3, ביינום יהיה זה שילך הביתה.

TheRasmus

New member
מה מאכזב בביינום?

כבר ראינו מה היכולות שלו בעונה שעברה. קאמינגס ללא ספק. הגיע למכבי בתרועות של "מקדונלדס" הבא. בסופו של דבר קיבלנו גירסה אמריקאית לירטין.

יו45

New member
קאמינגס

מביינום לא ציפיתי לכולם, ככה שהוא אפילו הפתיע לטובה במובן(מאוד!) מסוים. קאמינגס הובא לפה כמחליף של מקדונלד בינתיים התרומה שלו מתבטאת בכלום ושום דבר. אחוזים מחפירים מכל הטווחים, אפס ניהול משחק, אפס אחריות, פשוט כלום.

קאמינגס

מנהל משחק בינוני אך אחוזי הקליעה שלו מחרידים! שחקן שחשבתי שייצב את הקו האחורי עושה לעיתים טעויות טיפשיות וקליעה מבחוץ איומה!

Maccabi1189

New member
אני דווקא מאוכזב מבלותנטאל.

זה שחקן שצריך להפוך משחקים , לקחת משחק ולשנות אותו. עד היום הוא לא עשה את זה ולו פעם אחת.ההגנה שלו רכה מידי, הוא בעצמו לא נראה הכי מפוקס. האוטומט שוטר שלו מרגיז וזה שחקן שלצערי כשהוא מצטיין זה רק מזיק במשחק אח"כ, כי כן, ניצחת את המשחק בגלל 5 שלשות שלו אבל משחק אחריי זה אם לא זורק לפחות 5 זריקות טיפשיות אחריי 7 שניות התקפה הוא לא יכול לחיות עם עצמו. לא יודע, נראה לי כספי עדיף עליו.

אידי32

New member
קאמינגס ללא ספק...

הוא היה הגארד שכולם חשבו שיתן איזון לקו האחורי. אבל הבן אדם פשוט לא מצליח לחבר שני פעולות טובות..

Thierry Henry

New member
השחקן המצטיין מבחינתי , טרנס מוריס ../images/Emo47.gif

גם לפי מספר הדקות הרב, אך בעיקר בגלל התרומה הנדירה. ההגנה הפשוט מדהימה שלו, הנוכחות מתחת לסלים ששוברת כל שחקן שרוצה לחדור וגם התרומה ההתקפית שלו. התחבר נהדר עם פייזר ומשחק הגבוהים שלו הוא פשוט א-ב של כדורסל. החסימות שלו זה משהו נדיר ובגדול, איש חביב כזה. ולחשוב שבלי אחוזי העונשין הגרועים שלו מכבי לא הייתה זוכה באליפות עונה שעברה

יו45

New member
הלפרין

מוריס עושה עבודה גדולה בהגנה, ונותן עונה יוצאת מן הכלל. אבל הוא משתלב בתוך קו קידמי מהטובים ביבשת. הלפרין מחזיק לבד את הקו האחורי של מכבי כשהוא מספק קליעה, הגנה וניהול משחק ברמה גבוהה. ומעבר לפן המקצועי במוריס כולם יבחרו, צריך גם מישהו שיבחר בהלפרין.

Maccabi1189

New member
חלוק בין מוריס והלפרין.

מסכים עם מה שנאמר מעליי.נראה לי שלשניהם מגיע התואר הזה של השחקן המצטיין

אידי32

New member
אני מסתפק אין מוריס להלפרין...

מוריס באמת עושה עבודת הגנה מדהימה וגם בהתקפה הוא לא רע. אבל הלפרין הוא הגארד הכי טוב של מכבי העונה. גם פייזר היה מצוין. אבל זה היה רק בחצי השני של שלב הבתים. בקיצור בסוף הבחירה היא מוריס...

TheRasmus

New member
טרנס מוריס.

בלעדיו מכבי היתה מפספסת אפילו את הדרג השני.

Thierry Henry

New member
דיוויד בלותנטאל ללא ספק.

מסוג השחקנים האלו שיכולים להכריע עונה, לכאן או לכאן. דווקא שמכבי חלשה יכול להפציץ שלשה שתשנה מומנטום אבל כשמכבי רוצה לברוח, יכול להיות זה שיחסל 5 התקפות עם זריקות סתמיות שמחזירות קבוצה. השחקן הכי לא יציב מבחינת כמו הנקודות בין משחק למשחק. כמו עמדה 3, הבחור סנדוויץ'. בינוני לחלוטין.

למעלה