The Best Look- משחק

thinkimpretty

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo88.gif The Best Look- משחק

אוקי שיעמם לי אז החלטתי לארגן משחק. פה יופיעו 7 תמונות של אשלי לבושה כל פעם בסגנון אחר. אתם מדרגים את התלבושות מ- 1 עד 7, כש-1 הוא האהוב ביותר. אחרי שיהיו מספיק אנשים אני אפרסם את התוצאות אממ וזייהו
בבקשה חכו עד שאני אפרסם את כל ה-7 ורק אחר כך תשלחו
אני מקווה שזה יעבור בסדר ושיהיה נחמד
הנה טופס להצבעה לאלו שמתעצלים
: 1. האהוב ביותר: 2. 3. 4. 5. 6. 7. הכי פחות אהוב: בהצלחה

thinkimpretty

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo88.gif לוק מספר 1

אני קוראת לזה: "עירבבתי ויצא מגניב" -חולצה מיוחדת בצבע לבן -מכנס שחור 3/4 -נעלי עקב כחולות -צמידים שחורים+ צמיד "זברה" +צמיד בורוד זוהר -שיער שחור ארוך פזור

thinkimpretty

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo88.gif לוק מספר 2

לוק מספר 2: אני קוראת לזה: "הלוק האלגנטי" -שמלה שחורה קצרה - נעלי עקב אדום\דברה -כמה צמידים -שיער בלונדיני עם פן

thinkimpretty

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo88.gif לוק מספר 3

אני קוראת לזה: "שאנטי באנטי" -חולצת סטן לבנה עם קצת תחרה -ג'ינס ארוך -נעלי עקב מעץ -שרשרת חרוזים טורקיז -כרה (ככה כותבים?!) בצבע חום כהה עם בהיר

thinkimpretty

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo88.gif לוק מספר 4

אני קוראת לזה: "הלכתי על השטיח האדום!" -שמלה שחורה עם מחשוף -נעלי עקב לבנות - טבעת לבנה+ צמידים +שרשרת עם תליון טורקיז -שיער שחור, פזור ורגיל.

thinkimpretty

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo88.gif לוק מספר 5

אני קוראת לזה: "The Girl Can Rock~!" -חולצה שחורה עם כיתוב לבן ("New York Doll") -מכנס 4\3 בסגנון צבאי. -נעלי עקב שחורות -חגורה שחורה + הרבה צמידים ולק שחור. -שיער שחורה ארוך פזור.

thinkimpretty

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo88.gif לוק מספר 6

אני קוראת לזה: "I'm a Sexy Girl in this Crazy World" -שמלה ורודה חשופה מאוד. - נעלי עקב ורודות. -שעון תכלת+ צמידי כסף עדינים. -שיער שחור ארוך ופזור

thinkimpretty

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo88.gif לוק מספר 7 - ואחרון

אני קוראת לזה: "I'm a Teen Queen" -גופיה שחורה רגילה -חצאית ורודה עם סרט. -נעלי עקב בדוגמאת ריבועי שחמט. -שיער שחור ארוך (עם פן).

MeItOsH

New member
שלי..../images/Emo9.gif../images/Emo118.gif

1. האהוב ביותר:לוק מספר 7 2.לוק מספר 5 3.לוק מספר 6 4.לוק מספר 3 5.לוק מספר 1 6.לוק מספר 2. 7. הכי פחות אהוב:לוק מספר 4

•silly•

New member
שלי../images/Emo3.gif

1. תמונה מס' 5
2. תמונה מס' 6 3. תמונה מס' 7 4. תמונה מס' 3 (אוהבת את הבגדים, שונאאת את השיער) 5. תמונה מס' 1 6. תמונה מס' 2 7. תמונה מס' 4

tuty20

New member
עונה

1. תמונה מס' 5 2. תמונה מס' 7 3. תמונה מס' 6 4. תמונה מס' 3 (אוהבת את הבגדים, שונאאת את השיער) 5. תמונה מס' 1 6. תמונה מס' 4 7. תמונה מס' 2

Damaged1

New member
שלי :)

1- לוק מספר 7 2- לוק מספר 5 3- לוק מספר 2 4- לוק מספר 6 5- לוק מספר 4 6- לוק מספר 3 7- לוק מספר 1

thinkimpretty

New member
../images/Emo90.gif אני רוצה לתת צ'אנס

לעוד אנשים לבחור אז כנראה שמחר בערב יהיו תוצאות. בנתיים .. תצביעו [-:

למעלה