אחותי הצולעת

../images/Emo101.gifאחותי הצולעת../images/Emo101.gif

אוף אוף אוףףףףף איך לא בא לי עכשיוווו!!!! יש לי דלקת גידים או משו כזה.... ואני צולעת וכאוב לי!!
זה כואב אפילו כשלא הולכיםםםם ועוד איזה שעה אני הולכת לרופא שיגיד לי בדיוק את מה שאני יודעת וזה גם מעצבן אותי המחשבה שאני אצלע עד שם בשביל זה וכואב לי ורע לי וזה בא גלים גלים חחחחח
קיצר... לא מתלוננת
כיף חיים

חחחחחחחח אני מצטערת שאני צוחקת

ואת צולעת...אבל גידים זה מזכיר לי את הארוחה בראש השנה אצלנו ... דודים שלי אכלו גידים וברכיים של פרות... וגם את הלשון והמוח והנחיירים....שדוד שלי לא הפסיק לגלגל את העניים של הדג בצלחת... חח אפקט הפחד מה שהלך שם
--- תרגישי טוב

../images/Emo121.gifבעעעעעעעע

חחח עניי דגים זה כמו ביצי שור, איך אפשר לאכול את זה?

COW COW

New member
אני שנה שעברה הייתי אצל..........

בני דודים שלי והם מאוד דתיים אז הייתיחייב לאכול מוח של כבש אז אכלתי את זה ויש לזה טעם של מסטיקיא

קריזיונריתתתתתתתתתתת

תרגישי טוב מותק.../= מאיפה הבאת את המחלת זקנים הזו עכשיו?? הקיצר אם לא תבריאי עד בראשית (טפו טפו טפו..רצה למצוא עץ לדפוק עליו) אז קודם כל אני אסתלבט על הצליעה שלך (נו זה דורש) ואני אעשה לך שק קמח אז לא יהיה לך תירוץ לא לבואאאא נסעד אותך (=

../images/Emo121.gifאם זה בכתפיים או ברגליים

תנסי לאכול תפוחי אדמה, זה נותן ויטמין C שתורם להתפתחות של התאים הלבנים ולתאים הצנטרפוגליים ובכך מונע מהחומצה הפולית להצטבר בלבלב ואז הרריות לא משחררות נוזלים והדלקת תעלם, בהצלחה. נ.ב. תשכחי את מה שאמרתי אני סתם מקשקש...

sHotZy M

New member
את משו משו!!!

משו משו!! לא ייאמן הדברים שקורים לך כפרה עלייך!! אין דבר חפיף.... לא נורא חבר ישנן צרות גדולות יותר
שiצי

ראשית, תודה רבה לכולכם../images/Emo9.gif

ובארשית- נקווה שיסתדר ואנ'לא יודעת מה המצב רוח חרוזי הזה פתאום... אבל יש לכם מזל שאסור היה לי לעלות במדרגות היום ולא כתבתי פה כשהייתי עצבנית כל אחה"צ (כי בדרך כלל אני לא... טחחח
) קיצר מה שאני מנסה להגיד זהההההההההההההההה שדי מצחיק אותי העיניין... אבל באמת איבחנתי נכון
יש לי דלקת בגיד והרופא רשם לי 4 משככי כאבים ביום (אוי זה חושרמוט כיף.... סטלה מטורפת אהה אולי זה כי לקחתי איזה 7
קטנה)) ואיזה משחה שמורחים 3 פעמים ביום וגם אני על קביים
וכל זה בשביל שזה יעבור הכי מהר שאפשר ואני אוכל ללכת כמו בנאדם בבאר
כי אין מצבבבבב שאני באה ככה...
וזהו מקסימים!!!
אני לא יכולה לעלות למחשב הרבה אז אני אכתוב כל יום רק לפני שאני הולכת לישון כי אני כבר בקומה
מתה על כולכם אנשים נפלאים שלי
שיהיה צום קל למי שצם
וגמר חתימה טובה לכולנו
מי ייתן והשנה החדשה שכבר החלה תהיה שופעת במעשים טובים ובאושר
אאאאמן. ותודה שוב
אני אהיה בסדר פה
ניצן
תהיו חופשיים

sHotZy M

New member
אוי! אני מתע על הילדה הזאת!!!!!!!!!

שרק תהיי בריאה אמןןןןןןןן!!!!!!