אני עצבני!!!

gaga28

New member
../images/Emo101.gifאני עצבני!!!

ערב טוב לכולם... חזרתי לפני 10 דקות ממופע סטאנד-אפ,שתיתי צחקתי כמו שצריך... אז למה אני עצבני,אתם שואלים? היתה שם ידידה שלי(שאני הזמנתי אותה דרך-אגב) והיא דאגה שאני פשוט אתבעס כל הערב,הפריע לבת אלף הזו שיש לה חברות שנראות יותר טוב ממנה וזה כנראה הפריע לה! מכירים את הנאחסית הקבועה בכל בילוי טוב.זאת שמפריע לה הכל טיפוס מריר כמו השוקולד הזה...שרואה שחברות שלה נהנות וצוחקות מהבדיחות שלך,וזה מגרד לה בגוף הבת אלף... והכי גרוע קורה כשהיא רואה שאתה סימנת מישהי שאתה רוצה להשכיב הערב...ואז...זהו...היא מעלה הילוך ומאותו רגע לא הולך לך... אתה מוצא את עצמך בעמדת הגנה אחרי שירדתה עליה,ואז אתה מנסה להסתדר איתה...אחרי הכל אתה רוצה להנות(וגם לזיין)במקרה הטוב!!! אז מה אני אגיד לכם...תבחרו טוב טוב את המוזמנים הלא קבועים שלכם,כי אולי זה יכול להרוס לכם את הלילה!!! כוס אימא שלה לילה טוב אנשים יפים

Hector M

New member
כמו שאומרים N E X T

נשמע די לא נעים,אבל אין מה לעשות גם זה קורה. לפעמים הכל הולך חלק ולפעמים כמו שאתה מתאר הערב נהרס. אני מבין אם כך שבילית ב-Zion Social Club שבימי שלישי נערכים שם ערבי סטנד אפ,אלא שבמקרה שלך נראה שזה היה יותר Sit Down Tragedy... יש לי איזה לינק לקטע מאוד מצחיק,

Hector M

New member
המשך

זה לא היה לינק אלא בדיחה על מתקן נגד גניבות Anti-Theft Device. מצטער אם זה קצת מזעזע.

gaga28

New member
כל לינק מתקבל בברכה

היי hectorm מה שלומך? אכן היתי אתמול ב-911 חבל שלא יצא כמו שרציתי... באמת יצא מזה ערב טראגי ולא קומי,חבל... אגב-הלינקים שלך מענינים,ושום דבר כבר לא מזעזע אותי ביי

gaga28

New member
שוב אני!

אגיד לכם לילה טוב להיום... אני מחוץ לעיר היום עד לשעות הקטנות... בערך ב02:30 אני בפורום...מי יהיה?

gaga28

New member
../images/Emo1.gifחזרתי אני בריא ושלם

אני קרוע מעייפות תודה על הדאגה hectorm לילה טוב לכולם

גאיה26

New member
היי gaga העצבני

קראתי את המכתב המריר שלך ולא הבנתי למה התעצבנת קודם כל שוקולד מריר זה השוקולד הכי טעים בעולם. ואם תחשוב בהיגיון תבין שהידידה שלך דלוקה עליך / מאוהבת בך חשבת על זה? וכשהיא ראתה שאתה מתחיל עם החברות שלה אז הקינאה התחילה להתעורר חמוד אני לא חושבת שאתה צריך להתעצבן אלה ללמוד להכיר טוב יותר את הבחורות. אז איפה היתה ההופעה של הסטנד אפ? ולמה לא הזמנת אותי? אולי אם הייתי שם היית נהנה (אולי גם מזיין) במקרה הטוב אז אולי תלמד אתה לבחור את החברות שלך??? שיהיה לך ערב מעולה חמוד

gaga28

New member
היי גאיה

מה ענינים איתך נתת הודעה אחת וזהו? אולי תצרפי תמונה,את נראת לי מצוין... ותקראי לי גיא

לגאגא שלא קיבל זי....

רק עכשיו ראיתי את הוידוי שלך, נחמד שאתה מספר למאזינים של רדיו ירושלים מה עובר עליך אבל מה זה השובינסטיות הזו? אתה קורא למי שיצאת איתה - בת אלף ואני לא אוסיף עוד דברים שכתבת אומנם הכתרנו אותך למלך הפורום אבל יש גם בנות פה שקוראות וזה לא יפה.

gaga28

New member
שלום ענבר

אין פה טיפה של שוביניזם לא יודע איך הבנת את זה פשוט אני מתעצבן על כך שאנשים יכולים להרוס ערב,ואפילו ערב סטנד-אפ מה קורה ככח?הכל טוב?

למעלה