אתם שואלים- המומחים עונים

../images/Emo101.gif אתם שואלים- המומחים עונים

ד"ר עופר תדמור, מומחה לסקירת מערכות יתארח הערב ב-18:00 בפורום הריון ולידה ויענה לשאלותיכם.
פרופ' ג'רי ריכשטיין, יו"ר ארגון "בקול" יתארח הערב ב-20:00 בפורום חירשים ולקויי שמיעה. אתם מוזמנים כבר עכשיו להשאיר לו שאלות בפורום.
הדיאטנית טובה קראוזה חוזרת לייעץ לגולשי תפוז- הפעם בפורום הרזיה לאחר לידה. טיפים והדרכה- הערב ב-21:00.

cwen

New member
טרמפ: לינה בכנס פנטסיקון

לנים ומלינים, זוהי קריאה אליכם! כל מי שמחפש מקום ללון בסביבות תל אביב לימי כנס פנטסיקון של האגודה הישראלית למד"ב ופנטסיה מוזמן לכתוב לאימייל המיוחד [email protected]. ניתן לכתוב בכל שפה שהיא! (אבל אני מבינה רק עברית או אנגלית, אז קחו בחשבון). נא לציין באימייל שם, גיל, תנאים מיוחדים (עישון כן/לא, אלרגיה לכלבים/חתולים/ציפורים/דרקונים, בעיות עם מדרגות, כשרות לפסח וכיוצא בזה), טלפון (רגיל וסלולרי), האם בא עם רכב ומספר לילות נדרש. אני אשתדל למצוא לכם מקום לינה מתאים. מלינים: אם אתם גרים באיזור המרכז, וחשקה נפשכם במצווה, ורחב לבבכם ויש מקום בביתכם, אנא פנו אלי לאותו אימייל, ציינו שם, גיל, טלפון, עיר מגורים, מספר מקומות לינה שיש אצלכם וכן תנאים מיוחדים (עישון כן/לא, חיות מחמד, מדרגות, כשרות לפסח, צריך שק שינה או לא) ומספר לילות שניתן ללון אצלכם, ואני אשלח אליכם אושפיזין - כמו שנאמר, כל דיכפין יתי ויאכל כל דיצריך יתי ויפסח. בתודה מראש. יעל, אחראית לינה. (הערה למלינים, אל תחששו לשלוח אימייל, זו תיבה חדשה עם עשרה MB רק בשבילכם, וזה כיף לארח אנשים לכנס, באמת, מניסיון אישי שלי...)

למעלה