בילוי עם חברים למאורע מיוחד

../images/Emo101.gif בילוי עם חברים למאורע מיוחד

שלום לכל החברים הנפלאים שכאן
השנה, חצינו כל החבר'ה את קו ה - 30, והחלטנו שבמקום לקנות מתנות זה לזה - נצא כולנו יחדיו לנופש. אני מנסה להצעי לחבר'ה מקום חלופי למלון באילת, ובגלל זה אני כאן... אנחנו ששה אנשים (מתוכם שני זוגות) ותינוק, ואני מדבר על בילוי שקט בצפון. חשבתי על רשימת קריטריונים, על פיהם אפשר לבקש המלצות, והגעתי לרשימה הזו:
התקופה: אמצע ספטמבר.
סביבה: לא מאוד חשובות האטרקציות בסביבה, כיוון שאנחנו רוצים בעיקר לנוח.
מחיר: המאורע המיוחד מצדיק מחיר יקר...
רומנטיקה: כיוון שחלק מהעניין הוא בילוי של כולנו יחדיו, וכיוון שלא כולנו זוגות, לא חייב להיות דגש על בקתות רומנטיות.
איכות: צריכה להיות גבוהה, כזו שהחבר'ה יעדיפו אותה על מלון טוב באילת... |*שקט: מוצר הכרחי. הרבה שקט, הרבה ירוק, הרבה מרחבים. |*כמות יחידות: אם יש מקום אשר בו רק 3 יחידות, הדבר נראה לי אופטימלי עבורנו, כך נוכל לשכור אותו רק בשבילנו...
כמה צפון
ממש לא משנה. בשביל מקום טוב שווה לנסוע "רחוק"... אם יש עוד נקודות למחשבה - אשמח להתייחס אליהן... המון המון
מראש, ארנון

ענתר

New member
מציעה לך כמובן את אבירים

אם תרצי פרטים אתה יודע היכן להשיג אותי

ההמלצה שלי

אבירים - אצל משפחת שמיר - טובלים בחורש, יש פינות פרטיות, כל הצימרים מאובזרים היטב והשירות לתפארת. (נדמה לי שיש לו רק 3 יחידות (זה מה שאני ראיתי). פרח בבצת - אם תבקש את הצימרים הנמצאים בתוך הבננות- זכית. אך קחו בחשבון שיש שם עוד כמה יחידות.

ענתר

New member
יש ליד שמיר

ממש קרוב עוד משפחה עם שתי ביקתות לא מרגישים ביקה אחת את השניה, וזה ממש משאיר מקום לרומנטיות, אבל זה ממש קרוב כדי להפגש היתרון באבירים שבדרך כלל הביקתות מוסתרות אחת מהשניה

דגנית65

New member
ארנון שלום

שוב גם לך אני מציעה את נוף התכלת במושב אליפלט יש להם 3 ביקתות וגם ציוד לתינוק שזה חשוב יש בריכה שחיה ארוחות בוקר מ ד ה י מ ו ת

דגנית65

New member
שכחתי הינה קישור לאתר שלהם

תתרשמו בעצמכם. רק אוסיף ואומר שהיחידות מאד מרווחות

drtrip

New member
בבקשה....

בקתות וקסלר-יסוד המעלה- 3 צימרים מעץ יפיפיים, וילה ויטראז- בית הלל, במקום שבעה צימרים עם פרטיות מירבית חצר גדולה, גקוזי ספא, ארוחות בוקר ועוד.צימרים אליאס-יסוד המעלה- 3 צימרים בנויים ברמה מאוד גבוהה עם סלון משותף בחלל הכניסה. בריזב בכפר- רמות יש שם שני אתרים אולי עדיף בריזה בנוף... אף על פי שאני יותר אוהבת את בריזה בכפר וזאת שאלה של טעם. בהצלחה!

למעלה