ביקורת חנות

mayoula

New member
../images/Emo101.gifביקורת חנות../images/Emo101.gif

פתחתי את החנות ביולי, העליתי שני מוצרים והזנחתי אותה... חזרתי לפני כחודש בכל הכוח, הוספתי מוצרים, צילמתי מחדש, אני כל זמן מחדשת (7-10 פעמים ביום), וכמעט כלום. בקושי מכירות ובקושי לבבות.. יש עוד כל מיני דברים שאני יודעת שאני צריכה לשפר, אבל אני מתחילה לחשוב שיש משהו בסיסי שאני לא מצליחה לראות... בכל מקרה- זה לא עובד. אז יאללה, תשפכו ביקורות, ואל תהיו עדינים. תודה רבה!

chop007

New member
אני חושבת שיש לך תכשיטים מקסימים

החנות מוצגת יפה והצילומים גם... נראה לי שזאת תקופה כזאת אבל אל תתיאשי יש תחרות קשה בתכשיטים. יש מלא חנויות לתכשיטים וזה לא פשוט אבל תמשיכי לרענן. לא להתיאש - זה שם המשחק. כמובן שתוסיפי מדי פעם עוד תכשיטים אבל סה"כ לדעתי, החנות שלך יפה. בהצלחה.

mstika

New member
חנות יפה מאוד ../images/Emo140.gif

תכשיטים מיוחדים ויצירתיים. לצערי אין לי כ"כ הרבה לתרום מניסיוני באטסי, ולכן רק אעודד אותך להמשיך בדרכך, חידושים והעלאת מוצרים נוספים יכולים רק לתרום. בהצלחה!

mayoula

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

אני מקווה שזו רק תקופה, למרות שנראה לי שאלו שמוכרים טוב, מוכרים טוב גם עכשיו.... אני אשמח לעוד ביקורות ועצות.| צב|

artfields

New member
החנות מקסימה

וגם הצילומים. אני לא יודעת למה לא קונים. אבל אולאי לקרת החג יהיו מכירות. Here's hoping.

לב ו זהב

New member
אני מצטרפת לדעת כולם, הדברים מקסימים

רוב הצילומים ממש טובים. נסי לבדוק קצת תגיות. חוץ מזה, מי אמר שקל למכור באטסי?

anatbarshalom

New member
דברים מקסימים, צילומים מעולים, נסתרות דרכי הא

האל.... בתקווה שזה ישתנה לטובה...

babytogo

New member
יש לך חנות מאד מאד מאד מיוחדת לטעמי

אני מתה על הצילומים שלך ובניגוד לחנויות אחרות אני דווקא אוהבת שיש מס' צילומים ששונים אחד מהשני בסגנון. יש לך טעם טוב והחנות מקסימה. שולחת לך אנרגיות מכירה ונשיקות כרמית

tooli6

New member
התכשיטים יפים ומיוחדים

לדעתי זה עניין של זמן , אולי פרסום באטסי יכול לתת זינוק

כמה דברים שעולים לי לראש

1. צילומים. אני אישית לא כל כך אוהבת את הרקע שעליו צילמת. הגוון הכחלחל לא ממש מחמיא. אולי זה עניין של טעם וריח אבל כשלא הולך שווה לנסות משהו שונה. 2. חומרים - את כותבת ממה עשוי התכשיט בתוך התיאור. כשמעלים מוצר יש מקום ייעודי לכתיבת החומרים ואז זה מופיע בנפרד. אני אישית, במיוחד בתכשיטים מסתכלת קודם כל על החומר לראות אם בכלל מעניין אותי להמשיך לקרוא. אצלך זה לא מופיע שם ועשוי להרתיע. 3. סגנונות שונים - יש משהו מבלבל במגוון המוצרים שלך בחנות. מצד אחד עיצובים קלאסיים עדינים ומצד שני עיצובים יותר חדשניים עם הדפסים על מתכת וכו'. אולי שווה לפחות בהתחלה להתמקד בסגנון אחיד יותר שפונה לקהל יעד מגובש. מקווה שזה עוזר במשהו. כמובן שזו רק דעתי האישית ולא חייבים להסכים איתי.

mayoula

New member
תודה רבה!

זה מאוד עוזר, אני מאוד שמחה לשמוע ביקורת בונה ובגדול מסכימה איתך. לא כל כך הבנתי את הנקודה השניה שלך- אני תמיד ממלאת את השדה של החומרים (מתחת לתיאור) ותמיד מציינת בתיאור עצמו ממה התכשיט עשוי. בקשר לסגנונות השונים- אני מאוד מתלבטת בקשר לזה, אני מאוד אוהבת את ה"מוטנטים" שלי (היותר חדשניים), ובדוכנים הם גם מאוד נמכרים, ואני מודעת שהם לא הכי מתאימים, אבל מאוד קשה לי לוותר עליהם. אני בהחלט אשמח לעוד ביקורת בונה, כמו שאמרתי, אל תהיו עדינים איתי...

למעלה