בעיית הנעה- ארר!

MrKashtan

New member
../images/Emo101.gifבעיית הנעה- ארר!

שלום לכולם! הקטנוע: פיז'ו ויוהסיטי השנה: 2000 הטיפול האחרון: מלא, לפני כ-3 חודשים הבעייה: לאחר חנייה של יותר מיממה (פלוס מינוס), ההנעה באמצעות סטארטר חשמלי ו/או רגלי, לוקחת יותר מ-2 דקות תמימות על הבוקר, זאת לאחר שהבחור משתנק ומשתעל. לבסוף הוא מניע, אבל זה עניין לא נעים ולא פשוט. למישהו/י יש רעיון פרקטי ו/או תיאורטי בנוגע למקור הבעייה? אם כן, מה ניתן לעשות ללא ריצה למוסך והפקדת מאות שקלים חדשים בחשבון הבנק של הבעלים? תודה מראש!!

dptnl

New member
אם יש לך מעט ידע טכני

ניתן לבדוק את הבעיה במספר מקומות בקטנוע. בכל מיקרה, לאחרונה התחיל להיות שינוי במזג אויר, שנעשה קר יותר ולכן לפני הכל תנסה את סעיף 1 1.יתכן ואתה צריך קצת להעלות את הטורים, לא בהרבה בכחצי סיבוב,אם אתה לא יודע איך, שלח לי מסר, או תשאל מישהו.בעיקרון,זה בורג בקרבורטור שצריך לסובב אותו קצת ימינה בשביל להעלות את הטורים. אם סעיף 1 לא עוזר לך אז ... 2.יתכן ופילטר אוויר דורש ניקוי דחוף,יכול להיות שהרבה זמן לא ניקו אותו תפרק אותו ,ושטוף טוב עם מים וסבון את הספוג,ותן לו להתייבש. 3.במקרה הקצת יותר גרוע, יתכן והקרבורטור קצת סתום, אין בעיה,ניתן לפתור את הבעיה בקניית ספריי קרבורטורים,ב20 ש"ח. אם אתה עצלן,מספיק ריסוס מסיבי לתוך כניסת האוויר בקרבורטור,והבעיה תיפתר.(כמובן שעדיף לפרק את כל הקרבורטור לשם ניקוי) 4.יתכן והבעיה היא חשמל>פלאג שכבר עשה את שלו ואין "ניצוץ" מספיק טוב בהתנעה אני רשמתי עצות אלה ,בהנחה שיש לך מינימום ידע טכני. אם אתה לא יודע משהו, תשאל ובכיף אני יענה לך. אם הכל נראה לך סינית, לך למוסך.

למעלה