בקשה לקבלת עזרה - עבור

../images/Emo101.gif בקשה לקבלת עזרה - עבור

אם חד הורית מתל-אביב (אור-כוכב הצפון). האשה בשמירת הריון, ולה ילד בן 3.5. הדברים המבוקשים בינתיים: סלקל עגלה לתינוק בוסטר עם משענת לילד טיטולים - יש לה מידה 4 חבילות סגורות, מבקשת להחליף למידות קטנות בין 1-3. כמו כן, אם יש מישהו שיכול לגשת לביתה של אור כוכב הצפון פעם בשבוע למשך שעתיים, כדי להיות עם הילד, זה יהיה מצוין. הילד (עם בעיות בריאותיות) זקוק לדמות אב. וכמובן - המון תודה

עדכון: לגבי הטיטולים - דיברתי

עם בעל חנות שכונתי, והוא הסכים לקבל חבילות סגורות ולהחליפן במידה הרצויה. לפחות בעיה אחת הסתיימה.

jole

New member
מכלי את נהדרת, אני כל כך שמחה

לשמוע כי פניתי לחברה עצמה ולא נעניתי בחיוב, אטימות מכעיסה כל כך .

תודה../images/Emo9.gif אני מתכננת לנסוע אליה

היום, מקוה שיהיה לי באמת זמן. לגבי בוסטר, יש לי אחד למסירה, אבל הוא ללא משענת וללא ריפוד (הריפוד התקלף מהשמש), אבל הוא במצב טוב. אני אברר איתה. הבן אדם שמוכר אצלנו בשכונה, הוא מקסים ומאוד מתחשב. אתמול פגשתי אותו, ויש הוא אמר "אין בעיה, העיקר שמדובר בחבילות סגורות".

דיברתי איתה, היא מבקשת עגלה

לתינוק שנולד, ולא טיולון (יש לה טיולון). נראה לי שאיציק78 חיפש טיולון, כדאי לשלוח לו מסר. בכל מקרה, תודה רבה.

אני אבדוק איתה, בינתיים היא

עדין לא ילדה, היא בחודש שמיני. אחזור אליך עם תשובה. המון תודה.

אשמח אם תוכלי להעביר אלי

בגדי תינוקות, יש מישהו שתוכלי להעביר דרכו למרכז? (אני מבינה שאת מירושלים)

sarav55

New member
אוקי האם יש אנשים שמגיעים לת"א

מירושלים אשמח ליצור קשר איתם

שרה אני בסופ"ש הזה בת"א אבל לא

"מסתובבת" שכן חוגגת עם שמקה יום הולדת מאוחרת ורוצה רק להיות איתו ואולם אם יש מי שרוצה להעביר משהו אלי אני אהיה כל השבת החל ממחר בבוקר במלון דן פנורמה בת"א ואשתדל להיות זמינה בנייד למעט בשעות שבהן אבחר לישון אהיה זמינה פנינה

נירה63

New member
sarav 55 בבקשה כתבי ושאלי את אולי ו

או כתבי לניגונים. החבילה עבורך ניתנה לאולי ואולי לפני כשבועיים כנראה נמצאת בדרך או אצלה ברכב או אצל ניגונים. שלחתי לך כפי שביקשת, מצעים מגבות וחלוקים עבור שני ילדים קטנים. אשמח לעזור תמיד.

berry23

New member
יש לי סלקל

אם היא עדיין צריכה אני גרה בנס ציונה, אבל אין לי רכב... לאן היא צריכה את הסלקל? ואם לא אצליח לארגן רכב לשנע לה יש מישהו שאוכל להעביר לה?

כן, בשמחה רבה ובתודה

אני מנסה לחשוב על רעיון, איך להעביר. תוכלי לשלוח מסר ל- NYPX, ולשאול אותו אם הוא יוכל לקחת? אתמול במקרה הוא היה בסביבה. אנסה לחשוב על עוד משהו. המון תודה לך.

Tal Tal4

New member
העברה מנס ציונה

אני עובדת בנס ציונה וגרה ברמת גן. אוכל לקחת מנס ציונה . האם זה עוזר?

בשמחה רבה, עוזר מאוד, שלחי

בבקשה מסר לניגונים, הוא מאזור רמת-גן, כשהסלקל יהיה אצלך הוא יאסוף ממך ישירות לנזקקת. המון המון תודה על העזרה.

למעלה