בקשות לעזרה- מי יכולה לייעץ?

עוגיה 123

New member
שאלה לגבי מעגל אמהות בגבעתיים

האם יש מעגל אמהות או מפגשי אמהות ותינוקות באיזור קניון גבעתיים?

נמש11

New member
עזרה במחקר בנושא הרגלי שינה בקרב ילדים בגילאי

אמהות יקרות, שמי קרן וינברג, אמא ל-2 ילדים בני 3 ו-6. בימים אלה אני עורכת את עבודת הסמינריון שלי במסגרת קורס "שינה והפרעות שינה" באוניברסיטה הפתוחה. נושא המחקר הוא הרגלי שינה בקרב ילדים בגילאי 2-6. מצ"ב לינק לשאלון המחקר (אם לא נפתח פשוט להעתיקו לשורת הכתובת בדפדפן): https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dC1EZjYwX29JTlhUMDZwZnNtZWJfUkE6MQ הנחיות והסברים מפורטים נמצאים בגוף השאלון. אודה אם תוכלו להקדיש כ-5 דקות מזמנכן ולמלא את השאלון. אין צורך להדפיסו – השאלון בנוי אינטרנטי ויש רק לסמן את התשובה המתאימה וללחוץ בסופו על כפתור "שלח". התוצאות נשלחות באופן אנונימי לחלוטין למערכת המרכזת אותן. תודה מראש על שיתוף הפעולה, קרן. נ.ב. אשמח לפרסם בפורום את תוצאות המחקר לאחר סיום הפרוייקט.

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifשאלה חשובה ....

שמעתם או נחשפתם על בעיה ש נזלת אצל ילדים בני 7 ? בנה של אחותי סובל מאז שנולד מבעיית נזלת... עבר ניתוח פוליפים .. עשה בדיקות ..גם בדיקה לשלול אלרגיות למינהם והכל בסדר ..הילד ממש ממש סובל.. הוא כזה חתיך ויפה .תלמיד מצטיין ומאוד חברותי אבל הילדים אכזריים והמציאו לו כינוי " ילד נזלת " מסכן שלי. כמה ביטחון יש לילד הזה כפרעליו . אך אני בטוחה שמציק לו ..והוא פגוע. אמרתי לאחותי שהיא ועד הכיתה שתשלח במייל מכתב להורים שבו היא מבקשת את עזרתם שישוחחו עם הילדים... היא חוששת שזה יתפס כחולשה של בנה למול הילדים והמצב יהיה גרועיותר. אשמח לקבל רעיונות ..או יעוץ במידה ונחשפתם לבעיה זו . תודה ..יום נעים...

בובצי

New member
שאלה לגבי מעגל נשים במודיעין (לא עסקי, חברתי)

שלום, הצטרפתי אתמול דרך האתר למעגל נשים פתוח במודיעין. איך זה עובד מכאן? איך אני יודעת לגבי מועדי הפגישות? תודה

רנה 18

New member
אמהות ללא אם

שלום רב ותודה על הזמן שאתן מקדישות לי. אני, תלמידת תואר שני שכותבת תזה בהנחיתם של ד"ר חנה צור וד"ר אשר בן אריה ומבקשת את עזרתכן במחקר העוסק באימהוֹת ללא אם. המחקר בודק את חוויות אימהוּת מול חווית ילדות בקרב אימהוֹת שהתייתמו מאמן בילדותן ומטרתו לשמוע את קולן ואת סיפורן האישי כאמא ללא אם לילדים צעירים ובכך לאפשר ביטוי חווית האימהות הסובייקטיבית שלהן, תוך התייחסות לחוויית התייתמות מאם בילדותן. הדרכים ליצירת קשר: נייד: 054-6881228 [email protected] [email protected]

רנה 18

New member
אמהות ללא אם יקרות,

אמהות ללא אם יקרות. אנא עזרו לי!!! אני מזמינה אותכן להשתתף במחקר ואודה לכן מאד באם תסכימו לכך. המחקר נערך במסגרת העבודה לתואר שני באוניברסיטה העברית ירושלים. המחקר בודק את חוויות אימהוּת מול חווית ילדות בקרב אימהוֹת שהתייתמו מאמן בילדותן ומטרתו לשמוע את קולכן ואת סיפורכן האישי כאמא ללא אם לילדים צעירים ובכך לאפשר ביטוי חווית האימהות הסובייקטיבית שלכן, תוך התייחסות לחוויית התייתמות מאם בילדותכן. תודה מראש. הדרכים ליצירת קשר: נייד: 054-6881228 [email protected] [email protected]

edi43

New member
עצה קטנה ואימהית

רציתי לדעת לאיזה הצגות שווה לקחת את ילדי הקטנים, קיבלנו כרטיסים ממזרחי בהנחה דרך האשראי וחבל לי לבזבז אותם. זהבה ושלושת הדובים או תיבת הנגינה? מישהי לקחה את ילדיה והתרשמה מאחת מהן? אני אשמח להמלצה טובה, תודה

פותחת קבוצה בחודש הבא בת"א

מוזמנת להצטרף, בדרך כלל מגיעות נשים גם מחוץ לת"א (ר"ג, גבעתיים)

הייתי מפרידה לשתי בעיות בהן יש לטפל

האחת- נושא הנזלת: ממש מוזר שאין לו אלרגיה, אולי למוצרי חלב? כדאי לברר בפורומים מקצועיים ולבקש כמה דעות רופאים- גשו לבדיקות חוזרות השנייה- התנהלות מול ילדי הכתה- לדעתי, דבר ראשון לבחור- או לשוחח עם הילד, לבדוק איתו ב-4 עיניים ברוגע, אם מפריע לו ובכל מקרה לזק אותו. ולפנות למורה שלו (אמרתי לבחור, כי לעיתים הילדים לא רוצים שנתערב) ולא במיילים להורים. יש מורה, יש מנהלת- להפעיל את סמכות המערכת בתור התחלה. במערכת החינוך יוצאים בסיסמאות והילדים יודעים לדקלם "לא לאלימות". הטרדה וכינויים כאלו- זו אלימות מילולית ונראה כעת האם המערכת יודעת גם ליישם ולא רק לדקלם... בשלב הבא- לערב את ועד ההורים ושאר ההורים.. בהצלחה

ומה לגבי השינה של האמהות?../images/Emo8.gif

צר לי שאין לי כבר ילדים בגיל הזה, הקטנה שלי בת 6... בהצלחה

אילהT

New member
שינה של אמהות? זה כאן!!

'סודות השינה הערבה' להתמודדות ומניעה של נדודי שינה. נכון, אני בהחלט יכולה לבוא אלייך ולהגיש לך כוס חלב חם וגם לשיר לך שיר ערש על מנת לעזור לך להרדם בלילה, אבל, האם זה נשמע כמו הפיתרון המתאים ?? אז מה אני מבקשת ממך ?? שלוש שעות!! על מנת ללמד אותך איך להיפטר מנדודי השינה שלך!!! סדנת 'סודות השינה הערבה' היא סדנה חד-פעמית, בת שלוש שעות, במהלכה אלמד תרגילים ותנועות עדינות ומסונכרנות ואסתרטגיית נשימה שיביאו רגיעה ושלווה לגוף, ירגיעו את הנפש ויסייעו להרדמות קלה. ה"כלים"= התרגילים שיועברו בסדנה יאפשרו לך וליתר המשתתפים להתגבר על בעיית נדודי השינה.

אפשר לעזור לנזלת כרונית בהומאופתיה

שלום לך. אני לא יודעת איזה טיפולים בן אחותך עבר אבל יכולה להעיד מניסיון שאפשר לטפל בעזרת הומאופתיה לנזלת כרונית גם אם מדובר בבעיה של אלרגיה. טיפלתי כבר בהצלחה בהרבה ילדים עם בעיה דומה.טיפול הומאופתי מחזק את מערכת החיסונית ופותר את הבעיה מהשורש . את יכולה להיכנס לאתר שלי ולקרוא על הומאופתיה וטיפול הומאופתי . אם תרצי תוכלי להתקשר אלי ואמליץ לך על הומאופת מוסמך ומומלץ באזור מגורי אחותך. בהצלחה

בשמחה

פרטים מצורפים בגלויה. המעגל הבא יפתח ב-28.4, ברח' אבן גבירול, ת"א (צפון ישן), בין השעות 13:00-15:00. מיועד לאמהות לתינוקות מגיל אפס ועד גיל שנה. מוזמנת ליצור איתי קשר או לשלוח טלפון במסר.

למעלה