או שלום שלום וברוך הבא../images/Emo140.gif
אין יותר מדי קשר בין זה לבין אופרות הסבון שחובבי מד"ב כ"כ אוהבים לאזכר (לא, אני לא מדברת מניסיון צפייה, תודה לאל) מה פתאום, הרי המפיקים של סטאר טרק כ"כ אינטקטואלים, כמו גם רוב תעשיית הטלוויזיה והקולנוע האמריקאית , שכמובן לא תיצור זבל כזה אלא דברים אינטקטואליים שיהוו אקספציות לאדם החושב והנעלה שלהם , מסורת המיוזיקלס והקומדיות/דרמות רומנטיות שעליהם אומרים ג´וליה רוברטס ובראד פיט תודה בבוקר. הטלוויזיה והקולונוע האמריקאיים מפוצצים בסרטים "מתוקים" מסוג המתיקות שגורמת לך(או.קי. לי) להקיא. לכן אני חושבת שצריך להשאיר את ססטאר טרק נקייה מהדברים האלו, במיוחד DS9 , שהיא הסדרה הכי פחות אמריקאית.למעשה, הפרק הזה הוא אחד מהדברים היותר אמריקאיים שנראו אי פעם. קודם כל, כל עניין ויק פונטיין איש מסורת הסווינג שהמשיך ואימלל את הסדרה גם אחר כך, מקורו,תקנו אותי אם אני טועה, במותו של פרנק סינטרה כחודש בערך פני שידור הפרק(חודש, מה? לפני התסריט והדיאולוגים המפוארים נניתן היה לחשוב בקלות שהוא נכתב בחמש דקות במקרה הטוב) , סמל ומגן אמריקאי בלתי-ממעורער. בפרק הזה - קשה לי לנסח את זה- אפשר לראות את העליונות שמרגישים האמריקאים בקשר לתרבותם. סווינג ומיוזיקלס מאחדים בין שני "חייזרים" במרחק עצום לחלוטין מכדור הארץ. בניגוד להשקעה בתרבויות הזרות שמאפיינת את סטאר טרק ומייחדת במיוחד את DS9 ( סידרה שקמה על עימות בין גזעים, שאף אחד מהם הוא לא אנושי- פדרציה, ואפילו מישהי מעורבת משני גזעים חייזרים ראינו בה)באופן משעשע,אם תרשו לי לסטות מעט לסטות מהפרק,זה גם ההבדל בין אודו לבני הזוג הקודמים של קירה, שהכניסו לסידרה פוליטיקה ב´גורית, בעוד שאודו בעיקר מכנס לעצמו עוד כמה דקות מסך משמימות. אז תקחו את כל אלה ותוסיפו להם- אם זה לא ברור או נאמר עוד מהדברים הקודמים- תסריט רע, דיאולוגים מביישים , קו עלילה מופרך וערימות של צמר גפן, ותקבלו את הפרק הגרוע ביותר בתולדות הטרק, His WAy, שנקרא על שם שיר של פרנק סינטרה שהוא השיר האהוב ביותר על סלובודן מילושביץ, ואם זה נשמע לכם מופרך(כשאמרתי למישהי שמילושביץ מרבה לשמוע אותו בתאו,היא חשבה שזה אקט עינוי של בית המשפט) לי נשמע יותר מופרך שמישהי תסרב לדוקאט ותענה לאודו. אפילו לטירוף של קירה יש גבול.