הארכיון של הפורום אין אפשרות להיכנס לעמוד מס' 1 של הארכיון. מקבלים שם הודעת שגיעה, לידעתך יום נעים.
S smo New member 18/6/03 #1 ../images/Emo101.gifהארכיון של הפורום אין אפשרות להיכנס לעמוד מס' 1 של הארכיון. מקבלים שם הודעת שגיעה, לידעתך יום נעים.
../images/Emo101.gifהארכיון של הפורום אין אפשרות להיכנס לעמוד מס' 1 של הארכיון. מקבלים שם הודעת שגיעה, לידעתך יום נעים.
ע עמיקםרז New member 19/6/03 #2 ../images/Emo51.gif תודה על ההערה. אני מפנה אותה לגורמים המתאימים ב"תפוז" וזה בוודאי ייפתר בהקדם. יום נעים גם לך, עמיקם
../images/Emo51.gif תודה על ההערה. אני מפנה אותה לגורמים המתאימים ב"תפוז" וזה בוודאי ייפתר בהקדם. יום נעים גם לך, עמיקם
ע עמיקםרז New member 19/6/03 #3 הבעיה ידועה אך לא מצליחים לתקנה שלום רב, התשובה שלצערי קיבלתי מתפוז: "הבעיה ידועה אך לצערנו לא מצליחים עדיין לתקן אותה..." עמיקם
הבעיה ידועה אך לא מצליחים לתקנה שלום רב, התשובה שלצערי קיבלתי מתפוז: "הבעיה ידועה אך לצערנו לא מצליחים עדיין לתקן אותה..." עמיקם
ע עמיקםרז New member 18/7/03 #4 עמוד 1 בארכיון הפורום שלום רב, גיליתי שלאחר שמקבלים את הודעת השגיאה, ניתן להקיש Back/חזור, ואז מקבלים את עמוד מס' 1 של הארכיון. עמיקם
עמוד 1 בארכיון הפורום שלום רב, גיליתי שלאחר שמקבלים את הודעת השגיאה, ניתן להקיש Back/חזור, ואז מקבלים את עמוד מס' 1 של הארכיון. עמיקם
ע עמיקםרז New member 27/7/03 #5 הצלחתי הערב להכנס לעמוד 1 בארכיון שלום רב, הצלחתי הערב להיכנס לעמוד מס' 1 בארכיון ולא לקבל הודעת שגיאה. אני מקווה שזה לא חד-פעמי. שבוע טוב, עמיקם
הצלחתי הערב להכנס לעמוד 1 בארכיון שלום רב, הצלחתי הערב להיכנס לעמוד מס' 1 בארכיון ולא לקבל הודעת שגיאה. אני מקווה שזה לא חד-פעמי. שבוע טוב, עמיקם