הודעה חשובה - עזרה

ש-ב-י

New member
../images/Emo101.gif הודעה חשובה - עזרה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלום לכל מי שקורא את ההודעה הזאת, ושלום גם לך סהר-תמיכה!!! שמי שבי, ויצא לי לכתוב פה לכמה אנשים... אני כותב את ההודעה הזאת על "וואללהwalla"!!! בתאריך ה-(20/04) "וואללה" השאירה הודעה "בא לי למות", והיא סיפרה שם את מה שהיא סיפרה (תקראו את זה), ועניתי לה, ואפילו "סהר-תמיכה" גם ענה לה, ומאז (עד היום) (כבר עברו: 13 יום), כבר שבועיים מאז היא לא ענתה לנו, לא כתבה יותר מה השתנה מאז, ולא שומעים ממנה יותר, והשארתי לה אפילו הודעה אישית בתיבת ההודעות, והיא לא חזרה אליי, וזה מתחיל קצת להדאיג אותי!!! זה לא ייתכן ששבועיים היא לא עונה לי, ואני קצת חושש לשלומה ו/או לחייה... אני חושש שאולי קרה לה משהו, שאולי היא פגעה בעצמה מרוב עצב, מרוב קושי, מרוב פחדים ומחשבות, אז אנשים.... אם מישהו יודע מה עם "וואללה"? אם מישהו בקשר איתה (באינטרנט או בטלפון, או באיי.סי.קיו) רק שיגיד לי איך אני יכול להשיכ אותה כדי לדעת שהיא בסדר גמור, ושהיא לא פגעה בעצמה? אם מישהו יודע עליה משהו מהזמן האחרון מוזמן לכתוב חופשי!!! חשוב לי מאוד לדעת ולהיות רגוע!!! בבקשה ממכם תעזרו לי לחפש אותה ולהשיג אותה.. אני אודה לכם מאוד!!! בתודה רבה רבה... : שבי.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ש-ב-י

זה מאד רגיל שאנשים מפרסמים הודעה בפורום -- וגם בפורומים שלנו -- ונעלמים... לא בגלל שקרה להם משהו, אלא שלא היתה להם מלכתחילה כוונה לחזור, או שאין להם תחושת שייכות לפורום מסויים... מה שאנחנו מנסים לומר הוא שזה שוואללה לא הגיבה לא מוכרח להוות סימן למשהו רע שקרה לה... היו כבר רבים מאד כאלו בפוורמים שלנו... בכל מקרה, גם אנחנו נשמח לשמוע ממנה...

ש-ב-י

New member
אהלן סהר...

טוב, אז תודה שענית לי, אבל בכל-זאת משהו פה לא נשמע כ"כ הגיוני... היא השאירה הודעה ב-20/04, ואז עניתי לה תשובה (הגבתי לה), וסיפרתי לה גם משהו עליי שדומה למה שהיא הרגישה, ובמצב כזה כל אחד יכול להגיב לפחות שהיא קראה את ההודעה, לא יודע, לפחות לשלוח לי הודעה בחזרה (כי שלחתי לה הודעה אישית בתיבת ההודעות), אז שתענה לי על זה, שתראה לפחות שהיא קיימת, גם אני מקווה שזה לא אמור להוות סימן למשהו רע, אבל אי-אפשר לדעת, ונשאר כרגע רק לחכות!!! אבל תודה רבה בכל אופן שענית... שבת שלום... שבי.

למעלה