הזמנת לקים מחו"ל

iefrat

New member
../images/Emo101.gifהזמנת לקים מחו"ל

הי, חברה מגיעה באוגוסט ותשמח להביא לי לקים שאזמין ברשת אליה הביתה. PLEASE טיפים - 1. הדרך הנוחה/קלה/ברורהביותר להזמין צ'יינה גלייז באיביי לא הבנתי איך יודעים איזה גוון וכו... 2. מחפשת גוונים מיוחדים של OPI ו ESSIE איפה כדאי להזמין?אפשר גם מרשתות שיווק? וכמובן עלויות משלוח לא רצחניות... תודה אפרת

miriti83

New member
מנצלש"ת- לק של דבורה ליפמן

אני לא יודעת מי ומה היא, אבל אני חייבת להשיג את הלק הזה! יש למישהי מושג מאיפה ואיך? תודה

אין לי מושג איך..אבל..

סתם לידע כללי..דבורה ליפמן זאת קוסמטיקאית ממש נחשבת של מלא מלא סלבס,שבאיזשהו שלב התחילה ליצר ולשווק מוצרים שלה. גם אני ראיתי באינטרנט לק שלה שאני מאוד רוצה. אם את מוצאת דרך להשיג שתפי אותי :)

JAP Noa

New member
אפשר להזמין מהאתר שלה..

עולה בין 16-20$ לבקבוק, תלוי בגוון. אני לא יודעת אם יש משלוחים לארץ, אם לא יש את הטריקים האלה שאת שולחת לתיבת דואר בארה"ב והם שולחים את זה לארץ. בכל מקרה, זה יוצא בערך 100 שקל ללק.
הוא עד כדי כך יפה בעינייך?

iefrat

New member
אתר להזמנת לקים שקל לנווט בו יש המלצה?

לכתובת פנימית בארה"ב. ויביאו לי לפה מתה כבר לצ'יינה גלייז אבל אני לא מזמינה באינטרנט.

miriti83

New member
האתר שלה לא שולח לארץ

זה הדבר הראשון שבדקתי
למען האמת, הוא עד כדי כך יפה בעיני, אבל חשבתי שאולי יש דרך יותר פשוטה לשלוח אותו לפה, בלי הבלאגן של החברות האלה עם תיבות הדואר בארה"ב...

iefrat

New member
Help Please איך מזמינה לק בחו"ל לכתובת בחו"ל

חברה מגיעה מארה"ב לארץ וחשבתי שמא כדאי להזמין בתוך ארה"ב רל כתובת מקומית שם והיא תביא אותם עבורי לפה. יש למישהי טיפים מידע: מאוד רוצה סוף סוף ציינה גלייז אבל אתר שקל לנווט בו ולזהות גוונים וכו' אולי גם אסי ואופי... תודה

למעלה