החלמה מהירה לשחר של אנג'לה

פרלמנים

New member
../images/Emo101.gifהחלמה מהירה לשחר של אנג'לה../images/Emo101.gif

שמעתי שמועה ששחר המתוק
חולה ואמא שלו לא ישנה בלילות
אנג'לה, שולחת לך בשם כולנו חיזוקים וחיבוקים
ואיחולי החלמה מהירה לבונבון
נשיקות
ג'סיקה

אנגלה3

New member
ג'סיקה תודה, תודה, תודה

אוווווווף, סופסופ הצלחנו (אבא שלי ואני) להרדים את שחר לישון - "וגנבתי" כמה דקות למחשב. האמת היא שאני לא זוכרת שעברתי תקופה כזו עם אלמוג. שחר כבר 4 ימים עם חום גבוה, הכי נמוך שירד היה 38.5, היום בבוקר אחרי לילה של בכי, החום ירד ל-36.7 ושוב פעם עלה עכשיו...
. כמובן שעל אוכל אין מה לדבר, כל מה שהוא אוכל הוא מקיא
. מה לא ניסיתי, אמבטיה עם נענע (בהמלצת דבורית היקרה - תודה), למרוח אותו בחומץ, קומפרסים....הכל, החום נשבר רק עם ניבומול (של טיפטיפות), ושוב פעם מטפס למעלה, בעיקר בלילות... וכמובן, נחשו מה אמרה לי הרופאה (שאגב, היא מקסימה ותמיד קולעת בול).....נכון, וירוס
, דלקת גרון ויראלית ואין מה לעשות, הרבה מים, ניבומול להוריד את החום (הוא מקיא את האקמולי ואת הניבומול לא)ואמבטיות. אה, כן ולתת לו לשתות לימון סחוט לא יזיק - זה יכול מאוד לעזור לנקות את הגרון, והגיבור שלי שותה את המיץ כמו גדול, כאילו שהוא מבין שזה עוזר לו.... זהו, מצטערת שיצא ארוך... אז מצטערת גם שפיספסתי קצת התרחשויות בפורום - מזל טוב לכל הביקורות הטובות - סיגי, דבורית, חדוה, סליחה אם פספסתי מישהי. מזל טוב , בשעה טובה ובהצלחה לג'סיקה לגמילה של דניאל המקסים. מקווה שנעבור את הלילה רגוע
. אנצל את הזמן הזה שהוא ישן - ואצלול לי למיטה גם כן

אנגלה3

New member
אופס, מרוב עייפות שלחתי את ההודעה לפני

שסיימתי. אז נשיקות לכולם אנג'לה.

סבתא53

New member
הי אנגלה

זה ממש לא קל לראות את הקטנים האלה חסרי אונים עם חום גבוה כבר 4 ימים... ובנוסף לכל גם העיפות מצטברת...כל מה שהרופאים לא יודעים הם קוראים לזה וירוס... תחזיקי מעמד ואני מאד מקווה שהיום הוא ירגיש יותר טוב והחום יתחיל לרדת. החלמה מהירה למתוק הקטן סבתא

אנגלה3

New member
תודה לכולכן על הכל../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

מקווה שהמצב ישתפר מחר אין לי כבר כוח - הוא לא רוצה לישון........הוא לא רוצה אבא.......לא רוצה סבא............... רק אצל אמא על הידיים (הוא עכשיו משחק אצלי על הידיים תו כדי זה שאני מתעדכנת בפורום
)
. מקווה לטוב...
. לילה שקט לכולם
אנג'לה

sigis7

New member
רק עכשו פתחתי את המחשב ...

אני כ"כ עסוקה...ב"ה שזה לדברים טובים! ולכן רק עכשו קראתי ששחר חולה, שני מסכנים אתם, כל בנ"א שפוי יכול במצב כזה להתחרפן! אני מקוה שהלילה עבר כבר בצורה רגועה יותר, וששחר מרגיש כבר יותר טוב! תגידי אנג'לה, ניסית למרוח לו טיג'ל, אצלינו כל מחלה וירלית שחווינו (ממש חויה),היתה קשורה לשינים בדרך כלשהי, והטיג'ל קצת הציל! תמיד שווה לנסות! החלמה מהירה!

אנגלה3

New member
היי סיגי, תודה ../images/Emo23.gif

היום ברוך השם, שחר התעורר בלי חום, עדיין מעוך ומרוח אבל השלב הקשה מאחורינו (טפו,טפו). ניסיתי למרוח לו בייבי ג'ל, כי ראיתי שהוא לא מוציא את הידיים מהפה - אבל זה לא עזר, הבכי המשיך... מקווה שבערב לא יעלה שוב החום ושנעבור לילה רגוע יותר. תודה על הכל
נשיקות
אנג'לה

למעלה