הילד לא משתין

Vicky H

New member
../images/Emo101.gif הילד לא משתין

יובל שלי (בן חצי שנה, יונק מלא, עד עכשיו העלה יפה במשקל) בקושי עשה פיפי מאז יום חמישי בלילה. בד"כ הוא מפיק חיתול רטוב וכבד מאוד בערך בכל 5 שעות. מאז יום חמישי, החיתולים בקושי רטובים. יובל יונק כרגיל, אני שומעת אותו בולע. ניסיתי לתת לו תה קמומיל, הוא לא הסכים לשתות כי זה היה מבקבוק והוא לא רגיל. נתתי לו דייסת אורז די דלילה, והא אכל בערך 50CC. יובל מפיק רוק כרגיל (שזה המון), ועשה היום קקי (שנראה רגיל, לא קשה). האם יש צורך לקחת אותו למוקד (קופ"ח מכבי), או מיון? האם לחכות עד יום ראשון? יובל עם מצב רוח טוב, לא עושה רושם שזה מפריע לו. אני זו שמתחילה כבר לדאוג.

טלאפ

New member
לאחרונה היו ימים מאוד חמים

עובדה שמשפיעה על כמות הנוזלים בגוף. אני הייתי מנסה לחבר אותו לעוד קצת הנקות או מנסה לתת מיים בבקבוק, גיל חצי שנה זה גיל יפה לנסות וללמד ילד לשתות מבקבוק אם לא פורמולה אז מיים. לקראת הקייץ. בכל מקרה תמשיכי לעקוב אחריו אין מה להלחץ אבל גם לא כדאי להשאר שאננים.

שוגי13

New member
../images/Emo45.gif

לילד מיובש
יש ריח מוזר מהפה, משהו כמו אצטון, אי אפשר לטעות. וכמו שטל אמרה, תחברי אותו הרבה לציצי, הוא בטח לא יתנגד

מתרגשת

New member
נכון../images/Emo70.gif צריך לתת לו יותר שתיה

יותר ציצי זה מצויין ואם לא אז מים זה פיתרון מצויין, הוא פשוט צריך יותר נוזלים מבעבר

שולה1234

New member
ויקי, בוקר טוב

אני מציעה שתתקשרי למכבי 24 ותדברי עם אחות 1-700-50-5353

osnatyD

New member
אני היית דואגת קצת ולוקחת אותו למוק

למוקד. שתן הוא מדד שכל המערכות בגוף בסדר. אם לא נותנים שתן בכלל אז יש צורך לדאוג. אם הוא נותן שתן אבל פחות אז יכול להיות שהוא קצת התייבש ואולי צריך לתת לו נוזלים. בקיצור, מה אכפת לך שמוע דעה של רופא. אסנת

כמיסה

New member
גם אני ממליצה על דעה מקצועית

מקסימום הם יגידו לך שזה שום דבר ובמקביל ציציציציציציצי והרבה ליתר ביטחון
בכל מקרה לא להלחץ, כי זה משפיע על החלב ועל יובלי ותעדכני אם את צריכה עזרה אני בבית תחייגי

היי ויקי, לי הייתה בימים האחרונים

שמיכאל אינו משתין כתמול שלשום. ייחסתי זאת לחום. ביקשתי מאבא שלו שכשהוא מחליף לו יעקב אחר החיתולים, אך הוא לא הבחין בשינוי. הקפדתי להניק את מיכאל הנקות יזומות ולא חיכיתי שהוא יבקש. אני עדיין עוקבת. החיתולים של הבוקר מלאים בשתן כמו תמיד. אני גם חושבת שאת כבר יכולה להרגיל אותו לבקבוק מים. ככה גם תהיה שקטה בקיץ הבא עלינו לטובה.

Vicky H

New member
בנות, תודה על התגובות

אני מנסה להרגיל את יובל לשתות מים מבקבוק, אבל כל מה שהוא עושה איתו זה לנשוך לו את הפטמה ולשחק איתו. אמנם זה הרוב משחק, אבל גם טיפונת מים מצליחה לצאת מהבקבוק ולהגיע לפה של יובל. אני מקווה שיום אחד הוא יבין יותר מה עושים עם הדבר המוזר הזה, ויתחיל לשתות. בינתיים הוא רואה אותנו שותים ומנסה לחקות אותנו, אז אני נותנת לו לשתות מ"כוס" מאולתרת: מהפקק של הבקבוק. התקשרתי למכבי ללא הפסקה, והם יעצו לי (מה שהיה ברור מאליו) ללכת למוקד. עכשיו יש קצת שיפור בכמות הפיפי, ויובל מנמנם לו קצת. אני אמשיך לעקוב אחריו, ומקסימום נלך למוקד אחה"צ.

אולי תנסי לתת לו לשתות מכוס

כמו הגדולים. יש תינוקות שלא מתחברים לבקבוק, אבל לכוס כן.

ammy

New member
היי ויקי .מה שלומך ?אני רואה שיש

לכם אותה בעיה עם מים כמו אצלינו .אני גם לא מצליחה לדחוף למאיה מים .היא רק טועמת וזהו.אין לי המלצות איך ללמד אותם לשתות מים .אבל אם את מחליטה ללכת למוקד אני ממליצה לך לאסוף שתן עוד בבית (את יכולה לקחת ממני שקיות לאיסוף).כי לשבת במוקד ולחכות עד שהילד יעשה פיפי זה ממש סיוט ,מניסיון.אבל היום לא כל-כך חם ואם הוא יונק טוב אז נראה לי שהכל יסתדר.נשיקות ליובל המתוק ושירגיש טוב !

למעלה