היתמכרות לאלכוהול!

jaermeister

New member
../images/Emo101.gifהיתמכרות לאלכוהול!

אני גבר כבן ה20 לחיו גר עם חברה מזה שנתיים במרכז הארץת והכל טוב ויפה רק יש לה בעיה יש לי מבחר לא קטן של משקאות בבית ואני נואג מדיי יום לשתות לגימה קטנה של משקה אני מדגיש לגימה קטנה אבל היא חוששת שמזה אני יהפוך לאלכואליסט אבל ממליצים לשתות טיפה ביום, השאלה שלי היא כזאת האם מזה אני יכול להפוך לאלכואליסט כמו שהיא אומרת או שאני ישאר כך (אבקש בבקשה תשובה רצינית בנושא מבן אדם מוסמכך)

shanhen

New member
לשתות לחיים ולהשאר בחיים

לשואל הנכבד, הרי לך תשובה רצינית מאדם מוסמך... לגימה קטנה של אלכוהול לא תהפוך אף אחד לאלכוהוליסט. 2 משתנים קיימים בהתמכרות. הראשון שיש החרפה של ההתנהגות, כלומר, אם פתאום אתה שותה 2 לגימות, וכעבור זמן אתה מוצא עצמך שותה 2-3 ביום וכך הלאה. זה סימן שהבעייה מתחילה להיות יותר רצינית. העניין השני של ההתמכרות הוא כאשר אתה עושה משהו שאתה יודע שהוא לא טוב לך ובכל זאת "נמשך" לעשותו, כאילו מעבר ליכולתך. האם זה מצבך? אני מניח שלא. לפיכך, תרגיע את חברתך שמלגימה לא יקרה שום דבר רציני. אלא אם אתה "ממעיט" בדווח על כמות השתיה ובלי משים שותה יותר, או שלחברתך יש רתיעה בלתי מובנת לאלכוהול. במקרה כזה, זה כבר לא שאלה של אלכוהול אלא של אהבה.מה אתה מוכן לעשות כדי שחברתך תהיה מאושרת? לבריאות, נחום

gavrik

New member
../images/Emo6.gif

אני בדיוק באותו מצב! רק שאצלי זה לא חברה אלא השותף בחדר... אני ממש לא מוסמך אבל עד כמה שהבנתי כל עוד הלגימה אכן קטנה ואתה לא עושה את זה כי "אתה חייב", זה לא אמור לדרדר אותך. וסתם מסקרנות, איזה משקאות אתה שותה?

shanhen

New member
לא תודה, לא שותה אלכוהול

אני לא מתנזר, סתם לא אוהב. אם כבר, אז רק משהו מתוק, לא חריף במיוחד. בקיצור ממש חנון... נחום

למעלה