זקוקה לאדריכל

• פותח הנושא nbirs
  • פורסם בתאריך

nbirs

New member
../images/Emo101.gif זקוקה לאדריכל

מחפשת אדריכל יצירתי ומקורי לתכנון מחדש של הבית במחירים סבירים

lili5

New member
שימי לב, יש לנו כאן בפורום אדריכלית

ושמה סיגל בן נון. היא נותת לנו כאן בפורום המון המון עצות יעילות ויצירתיות. אני ממליצה !!!

לבחור אדריכל, כמו לבחור רופא, עו"ד

כמו כל שרות אינטלקטואלי
, את צריכה לבדוק, מעבר למקצועניותו של האדריכל, את התאמה האישית...כמו, שתבחרי עו"ד לייצג אותך, או רופה מנתח...לא פשוט. מה שמעניין בפורום, מה זה המחיר "סביר"? מה את חושבת? את יכולה להגדיר את העבודה, שמצפה מאדריכל? על בסיס מה היית בונה מחיר? עמיתי, הנכבדים! לא נעים לדבר על כסף, אבל גם אנחנו צריכים להתפרנס מעבודתנו... מה דעתכם על מחיר "הסביר" ? אך אתם בונים מחיר של השרות שלכם? לדעתי יש כאן בעיה: אם, משהוא לוקח ברצינות את עבודת התכנון, ומשקיע בזה כל כוחו: מעבר לכשרון המקורי, הרבה ידע, נסיון.... אנחנו עובדים בגרושים!!! וכאילו, זה בסדר...וזה ממש לא בסדר! משהוא חולה, לא מחפש רופה, במחיר סביר, אלא, רופה טוב! אז, אך הגענו למאמד שכזה ?

BOLDER

New member
אווה הנכבדה

הגעתם למחיר בגלל האופי הישראלי הישראלי המצוי ישקיע 1000$ למ"ר בניה אבל לא אגורה שחוקה בתכנון חשמל מקצועי כך שיש סיכוי שיפתחו לו קירות או יעבירו כבלי אזעקה על הקירות כי שכחו לתכנן את האזעקה או את מובילי כבלי הרמקולים למערכת הקולנוע הביתית או יחסכו 200 שקל על קונסטרקטור טוב או על טון ברזל נוסף למניעת קריסה ברעידות אדמה והרשימה של סמוך על סמוך עוד ארוכה. חוץ מזה כל ישראלי יגיד לך כי הוא יודע בדיוק נמרץ מה בדיוק הוא רוצה אז למה אדריכל?

ואתה מסכים עם זה? כי אני לא...

ביום שישי קיבלתי איזה עבודה - תכנון של בית משותף, באזור שהגדילו את אחוזי הבניה...משהוא כבר עשה תכנית, כאילו...מזעזעה! לפני שמתחילים לבנות, אחד מהיזמים, שבעבר שילם ביוקר את חיסכון התכנון, והצלתי אותו, כמה שהייה אפשר- על חשבונו, ביקש ממני בדיקה... אני לא אדריכלית המאה, אבל מקצוענית, והייתי מתביישת לתת קשקוש כזה... גם את האדריכל הייתי שולחת בחזרה ללמוד, אבל בטוח, שהיזמים גם חיפשו בדול...רק שתבין, הכל הייה חפוך! טונה של בטון, בכל המגרש, ירידה מסוקנת לחניה של 4.5 מכוניות (שניים אחד, אחרי השניה), ועוד...גבלל השבת, לא עבדתי על זה, אבל בשעה בלבד, הייה מספיק לארגן חניה תתקרקעי ל:10 מכוניות, עם 6 מטר מעבר באמצע, בירידה קלה, מפני, שניצלתי את הטופוגרפיה של המגרש...את שכר טרחה שלי יכולים לחסוך רק בחפירה, ובבטון! מגיד, היהודים בארץ צריכים לעבור תהליך של טיפשוטיזציה?

במקום הפרסום של אדריכלית...../images/Emo10.gif

שמחקתי, כמובן, הייתי רוצה להוסיף: משהוא, שנותן יעוץ ללא תשלום, שווה בדיוק, את הסכום, שמבקש עבור עבודתו!!!

לאדריכלים, שרשומים בלוח!../images/Emo18.gif

עברתי על הטקטים... כל אחד יכול לשבח את עצמו, כמה שרוצה, אבל: כעמיתכם, מוחה על הודעת פרסום: יעוץ, או כל שרות אדריכלי, שלא בתשלום! לא יתכן, שתרדו לרמת כבוד עצמי, ומקצועי, שתפרסמו- עבודה מקצועית = 0 תגידו, מה שאתם רוצים, את הבושה למתכננים אמחוק מהלוח!!! לכן, יש לכם יום שלם, לשנות את הודעתכם, בלוח! מחר, אמחוק כל פרסום שיש בו הצעה להשפלת המקצוע!!!

RONITA1

New member
אווה

לאחר שזכיתי בכבוד המפוקפק בהתיחסותך אלי באמת קצת התעיפתי ממך עם כל הכבוד להשקעה שלך תרגעי קצת תני לאחרים להתבטא אל תהיי כזו דעתנית כזו תוקפנית כזו פסקנית והחלטית ואל תטרחי לכתוב לי תשובה ארוכה כאורך הגלות כהרגלך וכן לא שכחתי את טעויות הכתיב

אז מה אם אווה כותבת בשגיאות כתיב?

רוניתה שלום אני לא יודעת על מה יצא קצפך על אווה עמיחי ואני לא ממש חייבת לדעת. אבל הדרך שאת אומרת זאת, הדרך.... אווה כותבת בשגיאות כתיב!!! עובדה!!! כולנו רואים ולפעמים מחייכים כי יוצא מצחיק. אבל יוצא מצחיק רק מקומית. כשאת קוראת את מה שהיא כותבת (אם קשה לך שתקשי שיקריאו לך - כך לא תראי את השגיאות ותקבלי רק את התוכן) אי אפשר שלא להעריך את פועלה ואת מעשיה. איש לא חייב להסכים עם כל מה שהיא אומרת, אבל אנשים שמאמינים שמה שהם עושים ועושים הכל לקדם את מה שהם מאמינים הם אנשים טובים וראויים להערכה!!! אני למדתי 7 שנים בחו"ל, אני לא נחשבת פחדנית או בישנית (שמתם לב, לא?) אבל לא עובר יום שאני לא מעריצה, ממש מעריצה את אווה על האומץ לכתוב חופשי ולא להתבייש בכתיב שלה!!! זה לא פשוט לכתוב בשפה שאיננה שפת האם שלך ופגשת בה רק בגיל שלושים!!!! אז אווה, סחה, סחתיין וסחתיקה לך!!! מזמן רציתי להגידלך זאת. דבר נוסף שאווה נערצת עלי בו הוא הדבקות, האמונה ללא חת והעומק בו היא לוקחת את הדברים. לא חפיף לא חליק אלא לחקור לדרוש ולשאול. זו תרבות כל כך לא ישראלית ואני שמחה על הפוקס שהביא אותי לפורום הזה לראות שיש תקווה . נכון, אותנו הישראלים זה לפעמים מעייף. השטחיות יותר נוחה. אבל להתגאות בזה????????. - סייג לחוכמה , שתיקה. ושוב לשגיאות הכתיב של אווה: אני רואה בכך שאווה סומכת עלינו שנקרא ונעמיק מעבר לאותיות המוקלדות קרדיט שהיא נותנת לנו. מאמינה שאנחנו לא שיטחיים ושאיננו מסתכלים בקנקן אלא המה שיש בו. אני חושבת שרובנו פה הרמנו את הכפפה וכמעט חדלנו לשים לב לשגיאות. אנחנו בוחנים את הרובד הבא, את מה שנאמר ולא את הקליפה של איך הוקלד או נכתב. אני מזמינה אנשיפם פה להביע דעתם בנושא, גם כדי לכוון את אווה.ץ האם סיגל במיעוט? או רוניתה במיעוט?

עו"ד - אדריכלית סיגל ! ../images/Emo51.gif

מודה על הגנתך, תמיני לי, הייתי שמחה להתפטר משגיאות הכתיב שלי... אני האחרונה, שמצדיקה... אבל, אם צריכה לבחור בין לשתוק, או לכתוב עם שגיאות, עדין בוחרת באפשרות השניה... ואת הסיבות, ללא שתיקתי, את הבנת נכון. אולי פעם גם אחרים יבינו...

RONITA

1. שלחתי לך מסר, עם הסבר, כאשר מחקתי את הצעתך, מפני שלא רציתי לבייש אותך, אישית, בפורום. את עשית לעצמך, בעצמך... 2. הצבעתי על תופעה לא רצויה, 3. לא לקחת מאף אחד את האפשרות להתבטאות... 4. אני אשאר דעתנית, 5. לא כתבתי לך תשובה, אלא כתבתי את דעתי, מי שרוצה לקרוא, מי שלא רוצה, לא חייב, 6. מי שמכיר אותי יודעה, שמשתדלת מאוד לכתוב בעיברית נכונה, אבל לצערי, לא הייה לי מספיק זמן ללמוד, כמו שצריך, כי תמיד עבדתי קשה ... דרך אגב, מי שהתלונן עדיין על העיברית שלי, עשה זאות, מתי שלא הייה לו/ה מה להגיד...ברכותי! 7. מה דעתך על הפרסום של עצמך? - כי רק על זה לא כתבת כלום!

artmichel, ronita, ואדריכלים אחרים

שמפרסמים את עצמם בפורום! עוד פעם: מהפורום מוחקת כל פרסום! בלוח אפשר לשבח את עצמכם, אבל ללא רמז על התשלום!!!!! עכשיו קצר וברור? ronita ?

אווה, בהזדמנות זו ברצוני להודות לך

על החומר המרתק שאת כותבת פה, אנחנו בונים בית ונעזרים מאוד בעצות שלך ובנקודת המבט החכמה ומרובת הנסיון שלך. אני חייבת להודות שבכל שירשור אני מחפשת את התגובה שלך באופן אוטומטי על מנת להחכים בעוד נושא חדש. ובקשר לשגיאות הכתיב, אל תתני לצרי עין לפגוע בך. מחזקת את ידייך.

עשית לי את היום...../images/Emo51.gif

מודה על המחמאות, ועיקר, שהפורום עוזר לכם! כמו שאת רואה, אני לא כל.כך שברירית...ותמיד טוב, שיש תומכים. תודה שוב: אווה

נופר30

New member
אווה את מזכירה לי את אבי

גם הוא עלה מהונגריה בגיל מאוחר ותמיד כתב עם שגיאות כתיב אבל מה כמוהו כמוך השגיאות הן שגיאות שמעלות חיוך על השפתיים אל תתני לאנשים להציק לך תמשיכי לנהל את הפורום נהדר כמו שהוא תמיד יש לאנשים מה להגיד גם אנחנו נעזרים רבות בעצות שלך ( למרות שאנחנו לא ממש בונים )

ואני רוצה להודות לגיא

בזכות הדברים שהוא כתב כאן, ידעתי על מה מדבר איש המזגנים ואם הוא עובד עלי או לא והזמנתי מזגן עם לב שקט

מלי ש מ

New member
סובלנות היא לא הצד החזק

שלנו במדינה הזאת. בכל אדם מחפשים איזו שהיא נקודה שאפשר יהיה לנגח אותו. לא משנה אם הדעות הפוליטיות שלו שונות, דתי או חילוני, צבע העור, המדינה שממנה עלה ועכשיו מסתבר שגם שגיאות כתיב הן סיבה לחגיגה. צר לי על אותם אנשים אשר לא מסוגלים לראות מעבר לשגיאות הכתיב את הטקסט האמיתי. אווה מעלה נושאים שאף אחד לא טורח להתייחס אליהם, מפני שאנחנו כל כך עסוקים בקיום היום יומי שלנו. צודקת אווה כאשר היא כותבת שמדינה שהורסת את העבר לא יהיה לה עתיד. האם אנחנו רוצים ערים שיראו כמו מנהטן? מגדלי זכוכית ומראות. למה לא לשמת את המבנים הישנים יותר? רוצים שנראה כמו ערי אירופה? בבקשה, תתאמצו לשמר את מה שיש במקום להרוס. מצטערת שנסחפתי. שיהיה לכולנו יום נעים, או כמו שביתי אומרת "בוקר שר ואוהב לכולם".

למעלה