זקוקה לעיצה עבור אבי

שחף לבן

New member
../images/Emo101.gif זקוקה לעיצה עבור אבי ../images/Emo101.gif

כבד השמיעה - לאחר שהתייאש ממכשירי שמיעה שונים, הוא מעוניין באוזניות על חוטיות שיוכל בעזרתן לשמוע טלויזיה, הרצאות, אנשים. זה לא בדיוק בשביל להסתובב בחוץ אך לפחות בסביבה סגורה יעזור. התנסה פעם במכשיר כזה ושמע איתו מצויין, אך זה נרכש מחו"ל. האם ידוע למישהו היכן ניתן למצוא הארץ? אודה מאד על עזרה.

zamircheli

New member
שלום

את יכולה להציג את זה עם אני הבנתי את כוונת או משהו שדומה לכך בחברת הלב. חברה שבה יש מכשירים שונים לעזרה לאנשים עם בעיות שמיעה. הכתובת: דרך השלום 32(צמוד לשמע ת"א) מס' טל' 035710794 מקווה שזה עזר רחלי

צלף

New member
נוסף לכך ברוב חנויות אלקטרוניקה

ישנם אוזניות לטלויזיה, כדאי לקנות אוזניות שקולטות באינפרא אדום את הפלט הקולי של הטלויזיה, זה יכול להיות מספיק לאדם עם מכשיר שמיעה סביר עם מצב T, המחיר בסביבות 200 ש"ח במהלב יש משהו שסיפרו לי שהוא משוכלל, לא התנסתי בזה, אבל יש לזה גם כיון הטון והעוצמה מחירו 1000 ש"ח בערך

hearing

New member
אינפורמציה

שחף לבן, שלום. בקשר לאביך כבד השמיעה, הנני מזמין אותך לפנות לבקול - ארגון כבדי שמיעה ומתחרשים. זוהי עמותה של ולמען אנשים כבדי שמיעה ומתחרשים, וניתן לקבל אינפורמציה על ציוד עזר לשמיעה, זכויות ועוד. שמי עידו, ואני עובד בבקול כרכז נגישות לכבדי שמיעה, ואפשר כמובן גם לפנות אלי ואנסה לעזור. בברכה, עידו טלפון: 03-6241168 פקס: 03-6243395 דוא"ל: [email protected]

גלאדיה

New member
אבל למה באופן פרטי?

תשובה לשאלה כזו יכולה לעזור להרבה אנשים, למה לא לפרסם אותה בפורום?

למעלה