חברים להזכיר מחר ההתרמה למען

eaz1514

New member
../images/Emo101.gif חברים להזכיר מחר ההתרמה למען

עמית ודן דן ילדים חולים בלויקמיה וחולים נוספים שממתינים לתורם להשתלת מח עצם. פרטים באתר עזר מציון ובעיתונות. תגיעו ותפיצו. אילנה, אמא של רונן

אילנה שאלה חשובה לי -

אני יודעת בוודאות שלפני שנתיים או שלוש תרמתי דגימת הדם שלי באחת מההתרמות שהיו אז. זה מבטיח לי שאני אכן במאגר?? האם יש דרך לוודא זאת? כי נראה לי חבל ללכת לתרום דגימה ושיס\בדקו אותה סתם אם אני כבר במאגר. חבל על עלות הבדיקה.

eaz1514

New member
דנה את יכולה להכנס לאתר של עזר מציון

ועם ולבדוק לפי מספר ת.ז. גם אם את לא מופיעה במאגר זה מפני שהם לא מספיקים לבדוק את כל המבחנות הם מבקשים מי שכבר תרם לא לתת שוב דגימה, להסתפק בתרומה לבדיקת כל המבחנות שנאספות בהתרמות וגם בגיוסים. אילנה

חיה אש

New member
אילנה אני חייבת לציין שהופתעתי

היום אצלי בעבודה . אחד העובדים עבר חדר חדר ,כ - 60 עובדים , וביקש להוציא נייד אמר נא לרשום "עשר" ולשלוח ל2474 ואין אחד שסירב מעבר לזה הבטיחו ללכת לקניון . מקווה שזה יהיה יום מוצלח .

eaz1514

New member
היה מאוד מוצלח מעל ומעבר למצופה

אנשים הגיעו בהמונים אמהות עם תינוקות וילדים קטנים נשים בהריון, צעירים מכל הגילאים והמגזרים ועמדו בתור גם ככשנגמרו המבחנות וחיכו בסבלנות שיגיעו נוספות. הגיעו גם מבוגרים שתרמו כסף בחפץ לב. זה החוסן הלאומי שלנו. טוב לדעת שכנשקראים לדגל אנחנו יודעים גם להתייצב. ואם נמצא תורם מתאים לילדים האלה וחולים נוספים אני את שלי עשיתי. תודה לכולם אילנה, אמא של רונן

למעלה