טורונטו, ואנקובר... תספרו

• פותח הנושא Len5
  • פורסם בתאריך

Len5

New member
../images/Emo101.gif טורונטו, ואנקובר... תספרו

קצת גם על קלגרי? לבעלי יש שם חברים, שמרוצים מאוד מהחיים שם, בנוסף זהו עיר עם תעשיה מתפתחת ומתעשרת - מה שנותן תקווה למציאת העבודה בהקדם. אבל משום מה אני לא מתלהבת כל כך מהרעיון לחיות שם - לא יודעת בדיוק למה - סתם מבט עקום על העיר... please! תספרו לי משהו טוב עליה, משהו שאולי ישפר את הרגשתי!!!

משהו טוב על קלגארי... בואי נראה...

מממ... יש שם שדה תעופה עם טיסות סדירות לכל חלקי קנדה. הנה, מצאתי משהו טוב בקלגרי.

נו באמת? כמה זמן חיית שם?

מדובר ברעננה ענקית עם כ 800 אלף תושבים, עם דאון טאון עתיק לצד בניינים חדשים ונוצצים של חברות הנפט וההנדסה, בום כלכלי אדיר אין אבטלה, ויש ביקוש בלתי נדלה לעובדים בהרבה מאד תחומי עיסוק, קר שם מאד אבל הכל מאורגן לחיים בקור, הכל מחומם, העיר נמצאת קרוב לשמורות הטבע הגדולות של מערב קנדה, יש שם קהילה יהודית חמה, וקהילה ישראלית קטנה ופעילה, יבואו פה מתי שהוא חברינו שגריםשם ומאד מרוצים ויספרו יותר. קלגרי אינה טורנטו לטוב ולרע, אבל היא בהחלט מקום אחר שטוב לחיות בו למי שמתאים לו להיות בפריפריה, אבל עשירה רחוק מישראלים.

איל שחר

New member
הרצתי Full Text Search על תשובתך

ולא מצאתי שום איזכור ל"סקי". אבקש תיקון.

איל שחר

New member
הייתכן שהתייחסת להערתי ברצינות?

חמור ביותר. אשתדל לשפר את הניסוח ואשקול להוסיף סמיילים.

בקלגרי? לא רק שלא חייתי,

גם לא ביקרתי. אבל באדמונטון הייתי, וקלגרי זה אדמונטון, רק בלי קניון ענק עם צוללות.

Len5

New member
תודה, מושבניק ../images/Emo13.gif

אני באמת חפשתי קצת עידוד
אני אוהבת יותר את טבע הפראי מאשר גינות גזומות, ולכן נמשכת יותר לואנקובר, האמת, מצד שני, סגירת מקומות בילוי ב-10 - גם לא לטעמי
ראיתי תמונות של קלגרי - "גינות גזומות"!!!
, אומנם למילה "עשירה" יש קסם משלה
לא יודעת, אמשיך לחקור על המקום, עדיין נדמה לי שלא אדע באמת איך שם עד שלא אגיע למקום בעצמי.

Len5

New member
תמונות יפות !!! תודה!!!

תודה על הלינק! קלגרי פה מצולמת יפה - מה שמשפר את היחס שלי אליה במקצת
אני יודעת שיש הרבה אנשים שנהנים מהחיים שם - כמו שאומרים הידידים שלנו שם - אין להם דאגות לא לביטחון שלהם, לא לילדים שלהם אלא רק לאן לפנות את דרכם בסוף שבוע
(תיאור קצת גס אך אמיתי) באמת, אני לא יודעת למה בדיוק אני כל כך מתנגדת בתוכי לנסוע לשם - גם פה אני לא גרה במרכז הארץ ולא ממש סובלת מזה, וובכל זאת, בינתיים - קשה לי, אוף!!!

למעלה