יש לי בעייה רצינית!!

../images/Emo101.gifיש לי בעייה רצינית!!../images/Emo101.gif

טוב תקשיבו אנשים,אני ממש לא רואה את עצמי מפספסת את ההופעה של הדורבנים ב-17,אבל: עזבו שאני ירושלמית,יש לי מבחן יום אח"כ..
תראו,לא ממש איכפת לי לבוא רק למפגש מעריצים(הופעה כבר הייתי)..אבל הקטע הוא,אם אני אעשה את זה- איך אני חוזרת??
לא מכירה בכלל את האיזור ואין לי מושג אם יש לי משם אוטובוס(לתחנה המרכזית למשל...) בללללעעעעעעעעעעעעעעעע!!! שונאת לימודים...
אם יש מישו טיפה מתמצא,שיכול לעזור לי אני כככככככ"""ככככ אודה לו..

אני מוכנה לבוא איתך

ונחפש ביחד:Q זאת לא בעיה לשאול אנשים בתחנה המרכזית..:] (גם אני ירושלמית בהכחשה:])

Peach 16

New member
לא צריכה להיות לך בעיה..

אני מוכנה לברר לך איזה קווים מגיעים לירושלים והתחנה המרכזית של ת"א ממש קרובה לבארבי. אם אני אבוא למפגש אני מוכנה גם להביא אותך לשם כי קצת מסובך להגיע... דברי איתי באיסיקיו אם יש לך... ( האיסי שלי- 128073249) אביה

את מוכנה להביא גם אותי?:Q

האמ ופקצה.. אולי באמת אפשר לנסוע ביחד.. -נדחפת-:/

little bony

New member
התחנה המרכזית...

בתור אחת שהולכת פעם בשבוע באופן קבוע לת"א ומכירה כמעט בע"פ את התחנה.. התחנה המרכזית היא מרחק תחנה- כלומר הליכה לבארבי.. כל מי שתשאלי באזור יוכל להגיד לך באיזה כיוון ללכת לכרבכי משם.. או איזה אוטובוס לקחת זה ממש לא בעיה

../images/Emo28.gifאת הולכת להיות שם?../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

~אם אני אבוא יש מצב שאת תיהיי זאת שתגיד לי את הכיוון?~ לי ולתחנה המרכזית יחסים קצרים יחסית.

little bony

New member
אני יהיה שם!

תני לי במסרים או באייסי תטלפון שלך ונוכל לדבר.. 118499320

Peach 16

New member
אין בעיה!!../images/Emo3.gif

אביה הסעות בע"מ
סתםםםםםם אני אביא את כל מי שרוצה!!! הבעיה היחידה היא שאני לא בטוח באה!!!!

TaKe Me DuDi

New member
יכוליות שאני אבוא אבל אני לא אשאר

להופעה בגללללללללל שיש לי יום אחרי זה מבחן ואני לא ממש מבינה כי אני ממש מקשיבה בשעורים

DesertRose7

New member
אני אשמח..

להביא/לזרוק עליהם עודי, שוגי ושאר שטויות! אני אהיה.. שחר שירותי זריקה בע"מ או.. שחר שירותי הובלה בע"מ

אוייי תזרקי בשביליייי?:]

כאילו.. תביאי לו.?..:] תמסרי לו שזה ממי שהביאה לו בצוללת?:] אני אחזיר לך 5 שקל בהזדמנות:]

אז זהו שאני בקיצוצים

יש יותר מדי הופעות החודש.. אבל אני עוד אברר עם הממנת שלי:]

למעלה