כאבים חזקים בנעילת המרפק

SimplyMe1

New member
../images/Emo101.gifכאבים חזקים בנעילת המרפק

לאמא שלי יש כאבים חזקים(גם)בנעילת המרפק. אם לתאר את הכאב המדויק-אז כשהיא למשל תופסת כרית יחסית כבדה,אזור המרפק כואב לה מאוד. היא עדיין לא מטפלת בזה כי כרגע יש בעיה אחרת שהיא קרע במיניסקוס,אז בינתיים דחתה את הכאבים במרפק.. שבוע הבא היא כבר תעשה צילום,אבל עד אז מעניין אותי לדעת מה יכול לגרום לכאבים חזקים בנעילת המרפק,בהרמת היד למעלה. היא לא עושה שום פעילות גופנית,וסביר להניח שימליצו על פיזיו' בשלב מסוים,אבל בינתיים ארצה לקרוא על כאבים במרפק ובעצם(כשהיא נוגעת מאחורי המרפק,בין השריר לגיד זה כואב לה מאוד)..זה יכול להיות קרע בגיד?אם כן מהם הסימפטומים? תודה מראש וחג שמח

SimplyMe1

New member
דבר נוסף--

היא אחות,ככה שאני חושבת שאולי העומס ותמיכה פיזית במאושפזות יכול לגרום לכך שיד ימין(היד הכואבת)חלשה יותר,והשרירים+הגיד נחלשו,ונגרמה דלקת. חוצמזה שהיא לקחה בחודשיים האחרונים אתופאן,וזה לא עזר ליד(היא לקחה את הכדור להקל על הכאבים מהקרע במיניסקוס,אבל אזור המרפק לא הוקל מהאתופן).

חן M

New member
יכול להיות מאוד שזה נגרם

כתוצאה מ- OVER USE שימוש חוזרני בפעולות מסויימות אשר העמיסו על המפרקים . אני חושב שחשוב שהיא תציין את כל הפרטים כלפיי הגורם המטפל ולמצוא פיתרון לבעייה (לעיתים מנוחה עשויה להיות הפיתרון האידאלי) . שיהיה רק בריאות .

למעלה