לי יש רק שאלה - שרשור ש-ת

פרח משי

New member
../images/Emo53.gif עוברת לת"א ../images/Emo53.gif שאלות:

אהלן, יש לי כמה שאלות מנהלתיות, אז אם מישהו יודע - בבקשה תעזרו לי: חבר שלי ואני עוברים לגור יחד בת"א. הוא שינה כבר את הכתובת בת.ז.. הוא עסוק נורא בעבודה - האם אני יכולה לקחת את ת.ז. שלו ולקחת בשמו בעיריית ת"א את תעודת התושב ותו החנייה האזורי??

../images/Emo53.gifיש לי שאלה../images/Emo101.gif../images/Emo73.gif

מתי הכי כדי לחפש דירה ? האם בשישבת? או גם בימים אחרים? בבוקר? בערב? הבעיה שאני מחיפה והחברה שלי (שותפתי לפשע) גרה ברמת גן אבל עובדת אחר הצהרים אז מה עושים? אני מבולבלת כי החגים די דפקו אותנו אז לחכות אחר שהם יעברו?

כך סתם - בוודאי שלא

לכל הפחות דורשים אישור בכתב מבעל התעודה, וגם זה לא תמיד מספיק. עצתי לך, אם אתם רוצים לחסוך זמן ולעשות את זה כמו שצריך, פשוט להתקשר ולברר במחלקה המתאימה (שאינני יודעת מהי, אבל באתר של העיריה לבטח ידעו לכוון.). ייתכן שהם יגידו שישנה חובת נוכחות, ייתכן שהם יאמרו שהם צריכים תעודה מזהה נוספת ואישור של בעל התעודה, לכי תדעי. פשוט בררי איתם.

Springy

New member
עדיף בבוקר או לפחות באור יום

קודם כל, קל יותר לשים לב לדברים בדירה, ושנית, זה נותן תמונה על כמות האור שיש בדירה בשעות היום.

כשאנחנו חיפשנו דירות

(אני ושותפי לפשע...), מכיוון ששלושתנו עבדנו, יכולנו לראות רק לפנות ערב - וזה באמת מה שעשינו. מה שכן, כל דירה שמצאה חן בעינינו (והיו כמה, כל פעם זה נפל מסיבות שלא היו תלויות בנו, כבר חשבתי שאף פעם לא נמצא.), באנו לראות אח"כ גם בבוקר או בצהריים. גם בשביל לבדוק כמה אור יש, גם בשביל לבדוק את מידת הרעש. היינו מפנים כמה שעות, או מתאמים בהפסקת צהריים. שישבת זה לכאורה מצויין, כי יש זמן, רק כדאי לבוא להעיף מבט נוסף גם במהלך יום עבודה: תנועת אנשים ומכוניות היא מאוד שונה בסופשבוע ובימות חול. לגבי החגים, תיכף מגיע חול המועד של סוכות, והכל פועל כרגיל, לא?

פרח משי

New member
אקבל את עצתך ../images/Emo45.gif ואתקשר לשם...

אבל הבעייה היא שבפעם האחרונה שהתקשרתי לעיריית ת"א, המתנתי כארבעים דקות עד שהיה לי מענה! נקווה שמחר בבוקר זה יהיה אחרת...

meni1234

New member
איך זה לעבור לגור לבד

היי אני חדש פה אני בן 17 וחצי ואני עומד לעבור דירה רציתי לדעת מה הם ההוצאות חוץ מהשכר דירה הממוצעות לדירת 2 חדרים בת"א ואיך זה לגור לבד הכי מפחיד אותי זה החורף שלאף אחת אין כח לבוא וכל המקומות סגורים לא משעמם להיות לבד בבית מצפה לתשובות תודה מני

ברוך הבא

ישנו מאמר במאמרי הפורום: הערכת עלויות, ובו יש פירוט של העלויות השונות. מומלץ לקרוא אותו תחילה.

היי!

יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא את הסמל של בן ובת מהשירותים?? (אני צריה את הסמל הזה של בשירותים, אבל לא 00, אלא את הבן והבת של השלט...!!! תודה!!!

אין לי מושג אבל

זה גם ממש לא קשור לנושא הפורום. אולי כדאי שתנסי בפורומים שעוסקים בעיצוב אתרים או בגרפיקה.

אם את צריכה את השלט עצמו...

אז ראיתי פעם כל מיני שלטים כאלה באיזה חנות לציוד משרדי בת"א אני מניח שיש את זה פה ושם בחלק מהחנויות האלה. ואם את צריכה סתם את הסמל אז תלכי לגוגל נניח ובמנוע חיפוש תמונות תכתבי restroom או toilet או כל דבר כזה הינה דוגמא... http://www.ling.upenn.edu/courses/Spring_2004/ling001/restroom.jpg

moran224

New member
פלורנטין..

האם מישהו מכיר דרכי הגעה מפלורנטין לאוניברסיטה , כמובן שמדובר בתחבורה ציבורית..? תודה רבה

moran224

New member
../images/Emo140.gifמנסה שוב..

מקפיצה.. זה דיי דחוף , תודה שוב

fogbound

New member
מישהו מבצע הובלה מחיפה לת"א

ביום שישי(1.10) או ראשון(3.10)? אני רוצה להצטרף להובלה כי יש לי להעביר מיטה, שולחן, מחשב, , טלביזיה וקצת ספרים ובגדים- ממש כלום ולא שווה לי לשלם על העברה עם כל כך מעט חפצים. מצד שני אני לא יכולה להעביר הכל לבד.

קצת מוזר לי שמכל המקומות

מצאת את עצמך שואל את השאלה הזו דווקא כאן. לי באופן אישי אין מושג, אבל אני מנחשת שבפורום שיכיל הרבה חיילים, במיוחד קרביים, לכולם יהיה פתרון מאוד ברור.

למעלה