מבוקשת נשמה טובה

../images/Emo101.gif מבוקשת נשמה טובה ../images/Emo121.gif

מכירים את המבוגר קטוע הרגל שגר בקצה רחוב בן צבי פינת ספיר? נו, ההוא ממול סוף קלרין. ובכן, כלי התחבורה היחיד של האיש היקר הזה הוא אופניים. איתם הוא היה מתנייד בכל רחבי העיר. לעבודה, לסידורים ובילויים. בכל עת שאני פוגש בו מדווש לו בעיר, אני מניד בראשי לשלום וזוקר בוהן יד ימין לברכו. לא יודע למה. לא מכיר אותו אישית, מעולם לא עצרתי לשוחח איתו, רק סתם ברכת שלום. אולי זה בגלל הנושא המשותף ששנינו עוסקים בו והוא האפניים, אלא שאצלי זה רק תחביב ואילו אצלו זאת דרך חיים והחופש מתלות באחרים.. אתמול, בצהריים בפנותי מרחוב ספיר לבן צבי להגיע למרכז העיר קלטתי בזוית העין את הבחור עומד בשפת המדרכה ומניף ידו לטרמפ מזדמן. מייד חלפה מחשבה במוחי, אהה, מה פתאום הוא לא מדווש? עצרתי. זקוק לטרמפ? לאן? מה קרה לאפניים? הבחור בקול מבוייש קמעה מספר: תראה מה זה ילדים! זה האופניים השלישיים שגנבו לי! הם יודעים שזהו כלי התחבורה היחיד שלי ולמרות זאת, כל פעם שוברים את המנעול וגונבים לי אותם. הפעם האחרונה כמעט תפסתי אותם (הוא אומר) אבל הם צחקו לי בפנים ונעלמו. ומה? אני שואל, אי אפשר לקנות אחרים? עניין של שלוש מאות ארבע מאות שקל ואתה מסודר, לא? לא בדיוק הוא עונה לי. את האופניים האחרונות חבר לתפילה בבית הכנסת נתן לי מתנה, כי דל אמצעים אני... זהו, ירד לו הבחור במרכז העיר ואני פניתי לעיסוקי תוך כדי שחשבתי בליבי, מה הבעיה, נריץ כמה טלפונים ואולי נארגן לו אופניים וכך תוחזר לו חרותו. אז זהו שעד כה טרם הצלחתי למצוא אופניים שיתאימו לו, אזזזז אם מי מקוראי הפורום יודע / יש לו / שמע על מישהו שיש לו אופניים נטולי רמה (אופני נשים) תקינות או לא תקינות שניתן לשקמם בעלות מזערית, בבקשה שיפנה אלי במסרים ותבוא עליו הברכה. התורם ה
יזכה לתגית הנצחה שתודבק על האופניים במקום בולט...
רק בריאות

למעלה