מבוקש דחוף לזוג ממודיעין

../images/Emo101.gif מבוקש דחוף לזוג ממודיעין

דרוש דחוף מקרר, מאחר והמקרר המשרדי שהיה בבית הזוג, התקלקל והתיקון עולה המון כסף (לא שווה להשקיע). אוכל מכל סוג שהוא, יבש או מוכן. תנור אפיה (זה שהיה מיועד לזוג מחברתי, היו אמורים לקחת אותו, ומישהו אחר לקח ולא יודעים מי). מיטה זוגית - דחוף, האישה בהריון והזוג ישן על מזרונים, לאישה קשה לקום מהרצפה מכיון שהיא בשמירת הריון.

../images/Emo101.gifקריאה בהולה לעזרה - כנסו לכאן

לצערי, אני מנסה לארגן אוכל לזוג ממודיעין, ללא הצלחה. זה הרגע קיבלתי מהבחור מסר, בזה הלשון: "אישתי יותר טוב, וגם העוברית. יש התחלה של חיבור בהיפרדות של השליה. מבחינת מצב מזון ומקרר גרוע ביותר, ואנו כרגע בודקים את האפשרות להתאשפז לשבת בגלל מזון (אם תהיה מאושפזת כל תקבל מזון ותאכל מסודר.) ... למרות שביה"ח לא מסכים כי אין סיבה רפואית והכרח באישפוז. מחפשים פיתרון, יצא לך לדבר עם פנינה היו פה מספר מקררים שהסתובבו פה בימים האחרונים, והייתי אומר שהמקרה שלנו גם דיי דחוף אפילו ענין של חיים ומוות לעוברית. סליחה על האמרה פשוט הגעתי למצב שהבנתי אין לי מה לעשות יותר, כי אם מתרומות אין וכסף אין בשביל לרכוש..... אין לי יותר איך לשפר את המצב וצריך רק להמתין שהעוברית תיפול כך נוכל לדאוג דאגה או שתיים פחות. (על הפנים לומר זאת אך זו המציאות למרות שהיא כואבת צריך להסתכל לה בפנים)." הדבר האחרון שאני רוצה, לקחת על המצפון שלי שיקרה משהו לתינוקת, עזרו לי לעזור להם! בבקשה מכם.

מיכלית../images/Emo124.gifחשוב מאוד../images/Emo43.gifוכולם

חברים יקרים אנחנו כאן בפורום עושים ימים ולילות לטובת מי שזקוק לנו הרבה פעמים הרבה מאוד מעבר ליכולת הכלכלית והפיזית שלנו, אני לא חושבת שמשהו או משהו צריך לגרום לאחד מאתנו ייסורי מצפון!!! בוודאי שלא לך מיכלית שאת עושה מעל ומעבר לכל מי שזקוק לך ובכל מקום שנוצר הצורך את שם! לזוג ממודיעין אנחנו כואבים את כאבכם ומנסים לעזור אבל אני לא מוכנה בשום אופן שמשהו מאתנו ירגיש כמו שמרגישה מיכלית. ואני לאורך השנים כבר למדתי להיות מאושרת במה שאני מצליחה לעשות לטובת אחרים ולא להיות מתוסכלת ממה שאני לא מצליחה, אני עושה את המיטב והמקסימום שאני יכולה ואף מעבר לזה. מאחר שכך אני מבקשת מהזוג ממודיעין ומכל מי שפונה בשמם אנא מהערב אני הרכזת שלכם פנו אלי בכל ענין ודבר. אני כבר שוחחתי עם מיכלית והבהרתי לה את עמדתי ואולם קבלתי מסרים רבים שכועסים על כך שמיכלית הגיעה למצב שהמצפון מציק לה בעקבות מסר שקבלה בתיבת המסרים. אז אנא מכם גם כשאתם במצוקה חברים תהיו ערניים אני לא רוצה אף אחד מהמלאכים כאן עם ייסורי מצפון שכן אם יש מי שהמצפון שלהם הכי נקי בעולם זה האנשים בפורום שלנו. מקווה שהובנתי כהלכה . פנינה

נירה63

New member
פנינה מיכלי תתקשרו אלי בבקשה

יש לי זוג חברים במודיעין מקווה שיצליחו להביר להם אוכל.

למעלה