מחפשים שותפים?

Noaal

New member
שלום שלום לכולם,

אינני יודעת אם כאן המקום לפרסם, אבל אני ינסה בכל זאת: אני מחפשת שותפ/ה לדירת שלושה חדרים בגבעה הצרפתית בירושלים (מרחק הליכה מהר הצופים). הדירה מקסימה והבעלי בית נחמדים מאוד... יש יציאה לחצר (שצריך לטפח), חתולה נהדרת ואותי... אם מישהו יודע על שותפ/ה פוטנציאלים או רואה עצמו ככזה שיפנה אלי במסר. וד"א השכ"ד הוא 280 $ קצת יקר אבל הדירה שווה את זה (יחסית למה שראיתי בכל י-ם)

La la la 20

New member
אני מחפשת שותפ\ה :)

נתחיל מהמחיר כי זה הכי מעניין 250$ בעיקרון זו דירת סטודנטים(2.5 חדרים) שנמצאת דקה ו 15 שניות משנקר (מדדתי:) שהחדר הפנוי הוא חדר עם ארון קיר מיטה ומאוורר תיקרה (בלי מזגן) + חדר עבודה בגודל של מיטה זוגית ועוד חצי מיטה זוגית (כלומר נכנס שם שולחן עבודה, כיסא מנהלים ומדפים - בכיף! הדירה תסויד בספטמבר והאמבטיה תוחלף יש גם דו"ש מקרר דוד חשמל חדר כביסה ותנור. השותפה (אני) בת 23 מתחילה ללמוד בשנקר עיצוב תעשייתי עם 50?!?! שעות שבועיות ועם 4 משמרות בעבודה (מינימום זמן בבית לצערי:( מחפשת שותפ\ה עם ראש טוב עם גישה לעיצוב ועם רצון לניקיון (לא בהגזמה:) זהו בינתיים אהההד"ש חם לפני בובה שחיפשתי אתה דירה אבל בסוף לא הסתדר בגלל המיקום, בהצלחה בלימודים ממי!! עדית 0508772041

יש כאן מישהי שמחפשת בירושלים

תבדקי בשרשורים קודמים, היא בטוח תשמח לדבר איתך.

קבלו המלצה חמה נוספת

השותפה היא אחלה בחורה! ככה שאם יש כאן מישהו שמחפש דירה באזור הזה שיקפוץ על ההצעה כי שותפה כזאת לא מוצאים בכל מקום! וקבלי ד"ש חם ובהצלחה בחזרה!

Noaal

New member
את זוכרת אולי את השם שלה או משהו

שעפי"ו אני יכולה לעשות חיפוש??? וד"א תודה על ההתייחסות

Noaal

New member
תודה, אבל היא תצטרך דירה במרץ

אני מחפשת שותפ/ה לעכשיו

סבבה לגמרי

הגעתי למסקנה שאם יש מספיק ביקוש לזה (מספיק אנשים שמחפשים פה שותפים), אז יש טעם בשרשור מרוכז אחת לכמה זמן. כל עוד היו מעט הודעות זה היה קצת טיפשי, אבל אם באמת יש מסה, אני לא רוצה להתחיל להלחם עם אנשים שיפרסמו בלוחות.

pitput1

New member
שלום, כנסו בקשה

רציתי לדעת אם יש פה אנשים שמחפשים שותפים בנתניה או באזור..? אני מתחילה כנראה ללמוד במכללה בנתניה באוקטובר, אז אני מחפשת דירה באזור המכללה. אני אשמח להכיר פה אנשים נוספים שמחפשים. תודה

למעלה