מחפשת המלצות לא.א.ג.

ayeletba

New member
הי רותי!

מה שלומכם? בראשון יש את דר´ פורת לא.א.ג (מכבי) ואני לא ממליצה על דר´ נבות - הוא פעם רשם לי תרופה במינון לא נכון
.

רותי ע

New member
תודה לכן. מישהו מכיר גם ברחובות?

וגם רופאת הילדים שלנו אמרה את אותו הדבר על צ´וכמן..

אני מכירה רופא טוב בראשון

ד"ר אבנרי. הוא מקבל דרך קופ"ח מכבי ונדמה לי שגם בלאומית. הוא נמצא באחוזת ראשונים. הוא טיפל במתן כשהיו לו דלקות אוזניים והיה מצויין. הרבה בריאות

רותי ע

New member
הייתי אצלו בעקבות ההמלצה שלך

והוא היה בסדר גמור. אבל עכשיו אני רוצה חוות דעת נוספת (להיות בטוחה שהכל בסדר).

כבר הספקת?

אני לא יודעת מה בדיוק הבעיה אצלכם, אבל שתדעי שיש לו משחת "פלאים" לדלקות אוזניים. הבעיה שהיא משחה יקרה ולכן הוא איננו שם אותה לכל אחד... בכל פעם שבאתי אליו עם דלקת חריפה (למתן) באוזן, ביקשתי את המשחה (חברה אחרת שלי המליצה עליו ועל המשחה) והיא פשוט חוללה פלאים. ושוב, תהיו בריאים

רותי ע

New member
אני שמחה לבשר שאנחנו בריאים ../images/Emo57.gif

וללא דלקות אוזניים. אני רוצה רק ביקורת, שנה אחרי האישפוז.. (ושזו תהיה הסיבה היחידה שנראה רופאים)

odeia

New member
ד"ר מרשק, טיפל בי בילדותי, לפני 20

שנה ויותר, רופא מעולה, ככה סיפרו לי הוריי וגם אחיותיי.

רותי ע

New member
../images/Emo51.gif ואשמח לקבל עוד המלצות..

לרופא טוב שמקבל ממכבי..

חוה 1

New member
רופאה זה גם טוב?

אני לא יודעת באיזה איזורים היא עובדת אבל דר´ אביגיל ארד. בטוח שהיא עובדת דרך מכבי.

אורית ג.

New member
המלצה חד משמעית על ד"ר דורון שינדל

רופא ואדם. מקבל דרך מכבי בת"א אבל עובד בביה"ח קפלן - אז אולי יש לו עוד איזורי קבלה. לדעתי גם שווה לנסוע אליו. מתחשב ב´שגעונות´ (לא רציתי להתאשפז לניתוח, לא רציתי אנטיביוטיקה, ולא שמעתי ממנו ציוץ אחד על זה ש"הגיע הזמן להפסיק להניק´) ןמקצועי ונחמד וגם : מתיחס יפה לילדים ו(שלא נדע) גם מנתח (מצויין!!) אם צריך. ולא כל כך ממליצה על מרשק המפורסם, הוא נחמד אבל לא היה לטעמי האישי. (אם תרצי פרוט - אשלח לך מסר)

לאה_מ

New member
ד"ר שינדל נהדר!

הייתי אצלו אתמול ואני מאד מרוצה. בנאדם, נחמד, עם יחס נהדר וגישה פונקציונלית.

למעלה