מי יודע איך מורידים

../images/Emo101.gif מי יודע איך מורידים

דבק דו צדדי שברוב טיפשותי הדבקתי על הקיר ומסרב לרדת אהה..... והמון מזל טוב לפורום החדש

psa

New member
מזל דגים היי, יש חומר נהדר

להורדת מדבקות מפורמייקה ,זכוכית וכד'. לא ניסיתי על קיר אך שום סיבה שזה לא יעבוד. שמים מעט על צמר גפן ועוברים על הדבק ,במקרה שלך הדבק דו-צדדי. מוסיפה תמונה של הבקבוק. קונים אותו בכל טמבוריה. בהצלחה

psa

New member
היי ים כחול את מוכרת לי../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

ועוד איך מוריד. אני מחזיקה את זה בבית כבר מספר שנים . זה גם משמש להסרת דבק ממספריים שנדבק עקב עבודה .

lilachh

New member
יו פסא - איפה הסתרת את זה עד עכשיו?

טוב לדעת שקיים כזה חומר

psa

New member
היי לילך../images/Emo20.gif

נהפוכהו ,כבר הזכרתי אותו מספר פעמים . רק שהפעם צרפתי תמונה ולכן זה יותר מוחשי. שבת שלום

ים כחול

New member
../images/Emo13.gifפסא תודה ... והוא נראה ....

לא רק מוחשי אלא גם עוצמתי בצילום
מעורר יראה כזה.. ימוש השטותניקית

psa

New member
:O)))) כולה בגודל של בקבוקון סירופ.

זהירות : לא רצוי להתבלבל ביניהם

מ ש כ י ת

New member
מעניין לעניין באותו עניין

קיבלתי אתמול כוסות מדליקות ורציתי להדביק עליהן מפיות אבל יש עליהן מדבקת פרסום לבירה, ניסיתי לגרד עם סכין יפנית וגם עם ממיס המדבקות שגם בביתנו שמור לו מקום של כבוד ולא הצלחתי. יש למישהו רעיון איך בכל זאת אפשר להוריד את זה

psa

New member
משכית ,זאת לא מדבקה. במחשבה שנייה

בניגוד למה שכתבתי בפרום א. שימושית : תנסי את החומרים הבאים: -אצטון. -אלכוהול. -אולי החומר שהצעתי לעיל??? - מהו החומר הממיס/ מדלל החזק ביותר?איתו לנסות. אולי טרפנטין ? אם כי ,מכיוון שזה מוטבע בכוס לא נראה לי שירד. -אולי תנסי עם פן קרוב למקום ומיד לנקות את זה. בהצלחה.

DOLPHINREEF

New member
חבל על המאמץ, זה לא יורד

יש לי את אותן כוסות כבר למעלה משנה והן עברו לפחות 50 מדיחי כלים בכל טמפרטורה שה לא יורד זה הטבעה !

niya

New member
אולי שווה לנסות את החומר שאמרה לי

fortune לפני כמה דקות? שאמור להמס צבע עד 15 שכבות רגע...

תודה לך ../images/Emo24.gif

האמת ששאלתי הייתי בטוחה שאין דבר שיוריד את הדבק מהקיר טוב ששאלתי ותודה לך על העזרה

psa

New member
דולפין היי,לא ניסיתי ,אך אני מוכנה

לנסות ואכתוב. יום טוב

למעלה