מי יכול לעזור לי

זורחת1

New member
../images/Emo101.gifמי יכול לעזור לי

אולי תגידו לי למה אני צמאה מאוד לתמיכה לתשובה של אנשים . קשה לי להתמודד יש לי סומכת אבל מי שהיתחלפה הסומכת . יש לי קשיים גם לנקות את הבית ויש לי דלקות פרקים שמקשים עליי . בנוסף אין לי חשק לעשות כלום מכורה למחשב למרות שלא מסוגלת להיות הרבה במחשב. ואני לא שקטה ולא רגועה ומיתנהגת לא יפה לבעלי בזמן האחרון וגם הוא אליי .בגלל שאין לי כוחות והוא עוד מעיר לי על אוכל שאני מכינה דברים קלים מאוד מאוד .אורז ושניצל תמד יש לאא טענות . אני צריכה תמיכה מאוד מאוד. איפו יש אתרים שאפשר שיעזרו לי תעזרו לי לא טוב לי .תישלחו תשובה גם לאימל שלי

זורחת1

New member
בתמיכה ריגשית וירטואלית שיהיה לי חשק

לבצע דברים כמו שהיתי עם הסומכת הקודמת תתנו לי מילים איזה צהמה למשל לחשוב . כי רק כשהיא מגיעה הסומכת אני עושה דברים

ד קובי

New member
זורחת יקירתי

אני מבין שהסומכת שלך התחלפה, ואת היית מסתדרת עם דבריה של הסומכת הקודמת. אז הנה לך טיפ: תמיד תדמייני לך אותה ותיזכרי במילים שלה ממש כאילו היא נמצאת לידך, אני בטוח שכך תצליחי לבצע את המטלות שלך. כשכל כך קשה לנו אפשר לפרק את הבעיות לבעיות קטנות, ממש כמו לסדר ארון תטפלי בכל פעם בבעיה אחת וכך יהיה לך קל יותר מאשר לטפל בהכל גם יחד. והכל הכל בהתאם ליכולת האישית שלך. שיהיה המונמון בהצלחה יקירה ואנחנו תמיד כאן...

למעלה