ניתוח הדמויות

../images/Emo101.gif ניתוח הדמויות

פעם שעברה העלנו את אלכס
על שולחן הניתוחים שלנו. והשבוע אני מארחת בפינתי את הגברת הראשונה של דרובס לא,זאת לא קלייר
הפעם אני מארחת פה את |תופים| מג פונטיין מג הגיעה לדרובס בעקבות ג'ק מקלאוד . היא עבדה אצלו (אחר כך התברר שהיה לה גם רומן איתו). לאחר מותו של ג'ק היא נשארת בחווה ומגדלת בה את ביתה ג'ודי ואת קלייר ביתו של ג'ק . היא תמיד נמצאת שם ודואגת לכולם ונחשבת לאמא של כולם . חיי האהבה שלה הם בעיקר טרי, הקשר שלהם היה בהפסקות גם כי הם נפרדו ולאחרונה בעקבות העובדה שמג עברה לעיר הגדולה בעקבות עבודה חדשה שהיא קיבלה . אז מה אתם חושבים על מג
מה אתם אוהבים בה? מה אתם לא? מה אתם אומרים על העזיבה של את דרובס לטובת העבודה? מה אתם חושבים עליה בתור אמא של ג'ודי? מה אתם חושבים על הקשר שלה עם טרי? אתם זוכרים איך קוראים לשוטר שהתחיל איתה פעם? <סתם מציק לי> וכמובן אם יש לכם הערות להוסיף אתם מוזמנים וכמו כן תמונות ובלה בלה

נועה167

New member
מג../images/Emo26.gif

מה אתם אוהבים בה
שהיא תמיד דואגת לכולם ואיכפת לה. מה אתם לא
אממ לפעמים היא פשוט מעיקה כזאת.. כמו כשהיא ניסתה לעזור לקלייר בהתחלה עם שארלוט, אז היא לא הפסיקה ולא הבינה ת'רמז.. אמנם היא התכוונה לטוב אבל עדין זה היה מציק. מה אתם אומרים על העזיבה של את דרובס לטובת העבודה
שכל הכבוד לה בכל זאת שתעשה משו שונה ושהיא אוהבת חוץ מלהיות בדרוברס כל החיים ותכלס לא הפריע לי היא לא כזאת חסרה לי למרות שהיה נחמד שהיא הייתה בחתונה של טס.. צריך שתהיה מישי שתמלא את התפקיד של האמא פחות או יותר. מה אתם חושבים עליה בתור אמא של ג'ודי
הם ממש לא נראות קשורות חח אממ מאיזה בחינה? עשתה עבודה טובה חח מה אתם חושבים על הקשר שלה עם טרי
סבבה, הם ממש חמודים יחד :) אתם זוכרים איך קוראים לשוטר שהתחיל איתה פעם? <סתם מציק לי> חח עדין לא נזכרתי...

מג

אני אוהבת במג את זה שהיא תמיד רואה כשמשהו קורה (כמו שהיא שמה לב לטס כשהיא גילתה את הגוש) היא הייתה אמא טובה לגטדי ולקלייר וטס הסמל הוא פרנק דה קוסטה. העזיבה שלה הייתה רק לטובתה היא חייבת לעשות משהו בשבילה

moria007

New member
היא וטרי לא נפרדו!

הם עדיין זוג!!!!! לפחות כך נדמה לי...

אמרתי שהם נפרדו בעבר../images/Emo187.gif

ושעכשיו הם לא ביחד בגלל מרחק ולא בגלל משו אחר

moria007

New member
אה, סליחה.

חשבתי שכשאמרת "הם לא ביחד" התכוונת שהם נפרדו... ובקשר לניתוח הדמות: מג היא אחת הדמויות האהובות עלי! היא אימהית ואוהבת לא רק לבת שלה אלא לכולם. אהבתי שהיא עומדת על שלה ושהיא נסעה לעבוד בעיר. כל הכבוד. הכי אהבתי את הפרק שהעיזים אכלו לה את הגן ירק.... זה היה כל כך מצחיק!!! ושהיא בסופו של דבר בישלה לחתונה של טס.... ואני אסיים כמו תמיד- למה לא שמים שידורים חוזרים?.....

Nira22

New member
מג

מג היא אדם שכל אחד מחפש במשפחה או בין חברים. נמצאת תמיד ברגעים הקשים, תומכת, נותנת עיצות, נאמנה ליקרים לה ונלחמת בשבילם כשצריך. תכונות חיוביות: כל מה שציינתי למעלה. העזיבה שלה את דרוברס: הגיע הזמן שתעשה משהו בשביל עצמה. בתור אמא של ג'ודי: כרוב האימהות. הקשר שלה עם טרי: (למרות שהיא זו שמובילה את הקשר) הם די מתאימים.

למעלה