נעליים / סנדלים

מיגל2

New member
../images/Emo101.gifנעליים / סנדלים

שלום, אשמח אם תמליצו לי על חנויות בירושלים לרכישת נעלי דניס בראון,איזו חברה מומלצת(מרקל?)והאם ניתן לרוכשן בירושלים? כיצד ניתן לרכוש את סנדלי ג'ון מיטשל? מה מומלץ יותר סנדלים או נעליים? ציר ישר או קעור? אשמח אם תעזרו לי מנסיונכם.

שלום שוב (-:

בירושלים לפי מה שטניה עידכנה אותי לא מזמן: החנות: "אייזלר", אגריפס 15, 026253898. להזמין יום מראש. עושים גם מדבקות וחורים בנעליים וכל מה שמבקשים. לזכור לבקש שירשמו "סד" ולא נעליים כשקונים את הנעליים (תבדקי אם אפשר להזמין אצלם גם נעליים) כדי שתקבלו החזר מ"מכבי". באתר יש מידע על מיטשל (מומלץ אך יקר בטירוף) ומרקל- מניסיון לא הכי מומלץ בעיקר בגלל הכובד. יש גם מידע לגבי כיפוף הבר, ממש קצת 5-15 מעלות- הבר מגיע ישר וצריך לבקש מהארוטוטיסט לכופף אותו. שימו לב למדבקה, אורך הבר... הנעליים הראשונות הן "הפוכות". רק ממידה 16 ניתן להשיג נעליים ישרות. מקוה שעזרתי. האם יש עוד שאלות?

טאניוש

New member
נעליים ב"נעלי יעל"

מכשיר ב-"אייזלר". עד כמה שאני יודעת הם לא מוכרים נעליים, אבל אפשר לשאול אתם כמובן. כיפוף הבר עשינו בעצמינו. לדעתי יש לחברי הפורום גם נעליים גם בר שכבר לא בשימוש, אני זוכרת שהיו הודעות. אם אפשר להלוות לא הייתי קונה.

בנוגע לנעליים

בר מוציא את הרגל שלו עשינו עוד חור ועוד חור וכבר לא נשאר מקום לצמצם מה אפשר לעשות עוד ? אנחנו קנינו בנעלי יעל 320 שח נעליים צריך לשים לב טוב למידה של הנעליים המוכרת שם קצת מעופפת.

טאניוש

New member
מוכר ../images/Emo4.gif

צריך לשים מדבקה עבה מספיק מעל העקב, ב"אייזלר" יודעים על מה מדובר.

טאניוש

New member
יש בגלריות

התפוז אצלי חצי מושבת, אין אופציה לעלות קבצים. אבל קל למצוא את התמונה, תכנסו לגלריות, גלריה של אביזרים, יש שם תמונה.

ilana k

New member
אין לי נעליים... יש לי רק מוט ...

שכמובן שאני אשמח לתת לי שצריך. נעליים נחליף (אני חושבת) אחרי ביקורת באוגוסט, כי נראה לי שהם כבר די קטנות (אבל האצבעות עוד לא יוצאות)

Adoushi

New member
מיגל

אנחנו הזמנו את הסנדלים דרך האינטרנט ומאוד מרוצים מהם: הם קלים יותר, פתוחים יותר שזה מאוד עוזר בחום של הקיץ. המחיר יקר: 350 דולר + הובלה. אני יכול לעזור לכם בהזמנת סנדלים אם תרצו. איהאב

למעלה