מממ..
אני כותבת מה שעולה לי עכשיו לראש, אני לא בפנימייה עכשיו [סופ"ש חופשי!
] אז סתם ככה מה שאני חושבת, את יכולה לחלק את הפעילות לשלושה השלבים, השלב הראשון- זה המשחק הזה עם הכתרים, כל אחד חובש כתר שעליו רשומה שם של תכונה [עצלן, שתלטן, אחראי, מפונק וכדו' (בטח את תמצאי דברים יותר מתאימים..)], כמובן שהוא לא רואה מה כתוב לו על הכתר אבל רואה מה שכתוב על שאר הכתרים, נותנים להם לארגן משהו, למשל לארגן מסיבת הפתעה לחבר משותף והם צריכים לדבר בינם לבין עצמם, ולהתנהג אחד לשני לפני התכונה שרשומה להם על הכתר, בסופו של דבר כל אחד צריך לנחש מה כתוב לו על הכתר לפי איך שמתהגים אליו. שלב שני- לכתוב על פתקים כל מיני מגבוליות [אפשר גם פיזי וגם 'נפשי' למשל חסרה לך יד, כל פעם שאומרים את השם שלך אתה קופץ, אתה לא רואה.. וכו וכו (גם פה בטח תמצאי דברים יותר מעניינים )] ושוב נותנים להם משימה משותפת, אבל הפעם משימה פיזית, למשל לסדר את הכסאות בצורה מסויימת, או לצייר ציור ביחד, לעשות פירדמה [אפשר תחרות בין 2 קבוצות (ל2 הקבוצות יש מגבלות שונות)] כאלה דברים.. וכשהם עושים את זה, באמת לדאוג שכל אחד 'שומר' על המגבלה שלו. השלב השלישי- לעמוד כולם במעגל ולהרים ידיים ואז לתפוס באופן אקרעי יד של מישהו ככה שיהיה באגלן עם הידיים [לא לתפוס את היד של מי שעומד לידך] והמשימה תהיה לפתור את הפלונטר שנוצר בלי להפריד את הידיים. [זה אפשרי, תתפלאו
] זהו. אחכ מדברים איתם על זה שכל אחד הוא ייחודי לכלא חד יש תכונות יותר בולטות או פחות בולטות וצריך לנהוג בכל אחד בכבוד ובלה בלה בלה..[אפשר לדבר על זה הרבה..
] ואם את רוצה משחקי גיבוש גם, אפשר לעשות את המשחק עם הכיסאות שכל אחד עומד על כסא, אסור לרדת למטה וצריך לעבור מהצד האחד של החדר לצד השני, או המשחק שכולם יושבים במעגל על כסאות ואחד עומד באמצע ורוצה לשבת על הכסא הריק אבל אסור לתת לו [ואז הם מסתובבים מהר מהר על הכיסאות...] יש מלא משחקי גיבוש... טוב, זה מה שעולה לי כרגע לראש. שיהיה בהצלחה !!!! [אני מקווה שאני ברורה כי לא הצלחתי לנסח ת'צמי כמו שצריך]